RedBulllll

New member
קורס "התנהגות אירגונית"

שלום לכולם, אולי מישהו יכול לעזור. אני חייב חומר מסוכם על כל הקורס. אני לומד באוניברסיטה הפתוחה. ויש מלא חומר. מישהו מכיר אתר טוב או יש לו חומר בקובץ WORD אשמח לעזרה. 10X

OceanLady100

New member
../images/Emo221.gifמישהו יודע על דירות לזוג בירושלים????

רצוי בגבעה הצרפתית. והאם ידוע לכם אם יש שם בכלל דירות של 2 חדרים?? המון תודה

ronaldo777

New member
לסטודנטים = אביב גפן סינגריה ומוש ב30 שקל

יום אחרון לקניית כרטיסים במחיר מוזל, צרו עימי קשר יום הסטודנט בהרצליה

רונית166

New member
קורס שיטות מחקר א' - מדעי החברה

שלום לכולם, האם למישהו יש חומר מסוכם על כל הקורס ו/או חוברת תרגילים ופתרונות - באוניברסיטה הפתוחה. לצערי לא מצאתי כלום באתרים של הסיכומים - אשמח להעביר סיכום של גיל ונטורה בתמורה תודה רונית

makeup2u

New member
דרושה חונכת

שלום לכולם, אנחנו מחפשים חונכת לליווי תינוק מתוק בן שנה, לתירגול שיעורי התעמלות, במהלך השהות שלו בגן. ימים א'-ה', פרט ליום ד'. בין השעה 10:30-12:30 דרישות התפקיד: חם ואהבה, סבלנות, נמרצות, ואהבת ילדים. ייתרון לבעלות רקע וידע בהתפתחות תינוקות/מוטוריקה וכד'. הגן נמצא בגבעתיים. תחילת עבודה מיידית. לפרטים 050-5751161 תודה.

pieceofmadness

New member
../images/Emo124.gif גם אני רוצה חונכת!!! ../images/Emo218.gif

דרישות התפקיד: שתדע לעשות מסאז'ים, ושתהיה אילמת. לפרטים, נא לשלוח מסר.

ביוונית, אהבת ילדים זה "פדופיליה"...

אני מקווה שאתם מתכוונים לאהבת ילדים סולידית יותר, הומנית יותר, אמיתית יותר, וחוקית יותר ממה שקובע החוק בנוגע לפדופיליה... דאנטה

looly26

New member
התלבטות ../images/Emo12.gif ../images/Emo53.gif

אני סטודנטית ברשת מכללות אורט להנדסאים, לתקשורת חזותית (מסלול של שנתיים לדיפלומה), לאחרונה הם מציעים מסלול השלמה מקוצר של שנה וחצי נוספות, לכל הנדסאי שמעוניין להשלים לתואר BA. במגמה שלי האופציה היא לBA במדעי החברה מסלול כלל.. העלות של כל השנה וחצי היא כ35.000.. שמעתי דעות של אנשים שאומרים שהיום אם אין תואר אין מה לעשות בשוק העבודה, ושמעתי דעות שאומרות שBA במדעי החברה כללי לא שווה כלום וגם ככה לא מסתכלים עליו..... מה דעתכם?? שווה ללכת על זה???

מחוצלת

New member
אני חושבת שזה תלוי

המחיר הוא בסדר כי זה בד"כ המחיר.... אבל תואר במדעי החברה צריך לבוא עם התמחות כלשהיא....למשל עם התמחות במשאבי אנוש או ניהול משאבי אנוש,והעבודה שאת יכולה למצוא עם התואר הזה זה בעצם לעבוד בכוח אדם ולהתאים ולשלוח אנשים לעבודות....זה מה שעושים עם תואר במדעי החיים.....או ייעוץ כלשהוא בחברה בנוגע לכוח אדם.... זה תואר בסדר...אבל לדעתי הוא לא מתאים לך,כי את בעצם הולכת לעשות איזשהיא דיפלומה בהנדסה...אז לא הבנתי איך זה מתקשר...את לא תעשי עם זה שום דבר ואין בזה שום קשר....תחליטי במה את רוצה לעסוק ואז תחליטי כי ביניהם אין שום קשר...

liorts24

New member
סימסטר חורף

בוקר טוב אנשים, אני מתלבטת בין לימודי הנדסת ביוטכנולוגיה והנדסת כימיה. שמעתי שלא כל כך יודעים איך "לאכול" את הנדסת ביוטכנולוגיה בארץ ובכמה יש יותר עבודה. בכל אופן לא נרשמתי לאוקטובר הקרוב ורציתי לדעת האם ניתן להתחיל ללמוד את המקצועות הללו גם בסימסטר חורף? כי לא כל מקצוע קיים.... תודה בכל אופן, סופ"ש מקסים ליאור

dargoo

New member
סטודנטים מדרגים מרצים

שלום רב, נפתח אתר חדש המיועד לעזור לקהל הסטודנטים בארץ - http://www.dargoo.co.il מטרת האתר הינה לדרג את המרצים והמתרגלים בכל המוסדות האקדמים בארץ, כך שנדע טוב יותר לאיזה מרצה נירשם בכל קורס. בפעם הראשונה ניתנת במה לאוכלוסיית הסטודנטים בארץ לדרג את מרציהם בקורסים האקדמים השונים וזאת על מנת להוות מאגר מידע אינטרנטי יעיל העשוי לשמש את הסטודנטים בלימודיהם האקדמים בכל שלביהם ובכל תואר שהוא בברכה, מנהלי האתר Dargoo.co.il

מנהל עסקים.

תגידו, יש מצב מישהו מדלה לי קצת פרטים על התואר וסוגי העבודות שמקבלים בסופו? אשמח לכל תגובה

2l khansa2

New member
שלוםםםםםםםם

אני רוצה להזמין אתכם לפורום שלי שנקרא לימודי אסלאם ומזרח תיכון,אם הנושא מעניין אתכם אתם מוזמנים אליו אני רוצה להזמין אתכם לפורום שלי שנקרא לימודי אסלאם ומזרח תיכון,אם הנושא מעניין אתכם אתם מוזמנים אליו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1747 תודה

י ו ג ה 25

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif

היי, אני חדשה כאן.... אני לקראת סיום לימודי פסיכולוגיה באו"פ, ומוצאת את עצמי מתלבטת לגבי ההמשך... אני מעוניינת לעשות תואר שני ומתלבטת בין פסיכולוגיה אירגונית , גרונטולוגיה (לימודי זקנה) ופסיכולוגיה קוגנטיבית. האם מישהי /מישהו יכול לשפוך לי מעט אור על אחד מהתארים הללו? מבחינה יישומית בעיקר... תודה מראש...

../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gifהצעת עבודה

Instructors needed for a "summer school camp" in Israel . Very good English is required (Hebrew is not required). The camp will be held between the 5th and the 19th of July in Petach Tikva (including full board on the camp site). The children are of ages 9-16. Requirements:  Educational Experience  Responsibility  Over 18  Comfortable with team work  Ability to withstand pressure  Acceptance of authority The camp will be held in in Petach Tikva. cell phone-052-4237765 (please do not leave a message). Have a good summer …

100vardit

New member
אני אשתדל לשלוח לך

קובץ טוב שנמצא אצלי-יותר מאוחר... אבל אני לא בטוחה שזה אותו דבר..כי כל מרצה מלמד אחרת את הקורס.

RedBulllll

New member
וואי, את לא יודעת כמה עזרת לי!!!

היי וירדית, רק רציתי להגיד לך איזה 1000000 פעם תודה על הקובץ ששלחת לי. את לא מבינה כמה זה עוזר (נראה במבחן). על פי מה שרפרפתי במסמך זה כל החומר מסוכם, וזה בידיוק מה שחיפשתי. הרבה תודה, ואם את צריכה עזרה במשהו שקשור למחשבים בדרך כלשהי אז אני ה"בן-אדם" המתאים. שיהיה לך יום מקסים. תודה

למעלה