למה מול הכיתה?
S shelly malka New member 29/5/07 #23 גמני עשיתי.. וגמלנו עשו את זה מול הכיתה חח איזה פאדיחות.. זה לא כואב ישר, זה כואב אחרי יום במשך 4 ימים לא יכולתי להזיז ת'יד. חחח איזה עידוד
גמני עשיתי.. וגמלנו עשו את זה מול הכיתה חח איזה פאדיחות.. זה לא כואב ישר, זה כואב אחרי יום במשך 4 ימים לא יכולתי להזיז ת'יד. חחח איזה עידוד
S shirush1112 New member 29/5/07 #24 זה שזה כואב אחר כך אני יודעת. כאב לי יום אחד. :\ ועושים לנו את זה מול הכיתה כי זה עובר מהר יותר נראה לי. שיהיה. אני לא רוצה =\
זה שזה כואב אחר כך אני יודעת. כאב לי יום אחד. :\ ועושים לנו את זה מול הכיתה כי זה עובר מהר יותר נראה לי. שיהיה. אני לא רוצה =\
מ מלכה מתוסכלת8 New member 29/5/07 #26 ../images/Emo6.gifעשיתי את זה היום... זה לא כואב מתי שהיא מכניסה את המזרק..זה סתם דוקר טיפה. אבל חכו אני עדיין לא בשלב שמתחילה לכאוב היד!
../images/Emo6.gifעשיתי את זה היום... זה לא כואב מתי שהיא מכניסה את המזרק..זה סתם דוקר טיפה. אבל חכו אני עדיין לא בשלב שמתחילה לכאוב היד!
E einatit4 New member 29/5/07 #29 בכלל לא כואב../images/Emo199.gif עשו לי בראשון, לא הרגשתי כשהכניסו לי את המחט ובכלל, גם עכשיו לא כואב לי.. בואי נגיד.. מכל מי שאני דיברתי לאף אחד כמעט לא כאב בזריקה עצמה.. בקיצצ- אל תפחדי, זה כלום.. באמת כלום
בכלל לא כואב../images/Emo199.gif עשו לי בראשון, לא הרגשתי כשהכניסו לי את המחט ובכלל, גם עכשיו לא כואב לי.. בואי נגיד.. מכל מי שאני דיברתי לאף אחד כמעט לא כאב בזריקה עצמה.. בקיצצ- אל תפחדי, זה כלום.. באמת כלום
E einatit4 New member 29/5/07 #31 אהה והכי חשוב../images/Emo199.gif תהיי רגועה [לפחות תנסי ] ואל תעשי שריר!!
E einatit4 New member 29/5/07 #34 אז אל תסתכלי כשעושים לך../images/Emo199.gif גם אני לא הסתכלתי שמעי, זה ממש שניה וזהו! עובר...
B black rock star New member 29/5/07 #33 גם לי היה היום =\\ ../images/Emo103.gif זה לא כזה נורא, יש דקירה קטנה ואחרי זה קצת שורף במקום, אבל זה עובר :]
גם לי היה היום =\\ ../images/Emo103.gif זה לא כזה נורא, יש דקירה קטנה ואחרי זה קצת שורף במקום, אבל זה עובר :]
ל ליעתע New member 29/5/07 #42 נאאא זה לא כואב בכלל D: גדחכיחליכדגמנהדחעש הייתה לי היום בגרות! אאעאעעאעאעא הלך כזה טובבבבב *מתלהבת*
ת תות בשמש New member 30/5/07 #63 חח לא משנה הבנתי שזה מתמטיקה. ../images/Emo122.gif ../images/Emo6.gif
M moran916 New member 30/5/07 #56 חחחח 3 ../images/Emo122.gif או שהיא הייתה ממש קלה ואני ממש טיפשה...
M moran916 New member 30/5/07 #61 אממ.. וואי אין לי מושג איזה טופס זה היה.. אוככ זה ממש מבאס שלכולם זה קלל לונורא מועד ב'...
ל ליעתע New member 30/5/07 #59 אני עשיתי 001 והיה כזה קל!D: רק את שאלה 1 לא עשיתי-_-' ועוד איזה סעיף שאני לא בטוחה