אם אני חייבת...../images/Emo163.gif
ואת חשבת לבד להעלות שאלון מה זה צריך להיות?!?!חחח אז קבלו את השאלון ושוב הוא לבעלי חוש הומור

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?אממ סביר.. * איך קוראים לך?אופיר * בת כמה?14 וחודשיים מחר^^ * מאיפה?קיבוץ הזורע * מהי מידת-הנעליים שלך?39\40... * למה את עונה על השאלון?כי את חייבת אותי!! * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי אני אוהבת שאלונים
* משעמם לך?לא ממש * יש לידך אנשים?חתולים נחשבים?
* את שומעת מוזיקה?לא * איזה שיר?---- * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?---- * בא לך במבה?אמממ זה יכול להיות נחמד
* וכאפה?לא... * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?פסיידר * למה?IDK חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?אמממ...IDK * ועל חור באוזון?קקי * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?קיי בריבוע * יש בכלל דולפינים לבנים?חע אני לא יודעת
* את בטוחה?אמ...כע? * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?תלוי ממי
* מה את חושבת על.. ג.יפית? מעצבנתתת ברמותתת * ועל המזג-אוויר?חם
* ועליי?חמודיקה
* ועל אייל גולן?אממ...פסדר אני חושבת * נכון שהוא מעפן?לא כל כך * ונכון שאישתו כוסית?כן אבל היא מכוערת ברמות * אז מה היא עושה איתו?היא אוהבת אותו?.... * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?זה היה ברור גם לפני אז זה לא ממש משנה לי....[וגם הגיע הזמן שהוא יודה בזה] * ועל זה שנינט כוסית?היא לא.
* ועל זה שהיא הסתפרה?מה היא הסתפרה?אני לא עוקבת.. * כדאי לי להסתפר?כן חח סתם * לאיזו תספורת?אממ פוני צד? * בטוחה?לאאאאאא נווווו...
* ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?לא
תסבלי בשקט * נמאס לך ממני,נכון?לא ממש... * שנעבור לחלק הבא?יאללה חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?את.שונאת את עצמי * יום או לילה?לילה.כי קר
* קיץ או חורף?חורף.כי קיץ זה איכ * במבה או ביסלי?במבה.עדיף חמאת בוטנים על גריל לא? * שוקולד לבן או שחור?לבן.אבל בעיקרון זה תמיד חלב
* ורוד או שחור?שניהם.שילוב כלכךךך יפה * לישון או לקום?לישון.דהה * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?צעירה ועשירה.חחח סתם * מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה.
* הומואים או לסביות?שניהם.הם תמיד נחמדים^^" * כן או לא?כן * שחור או לבן?שניהם.דיי אני אוהבת את כל הצבעים * ירוק או כחול?שניהם... * מס' 9 או מס' 7?7!!!!!!!!מס' מזל חמודון שלי
* אמת או שקר?אמת.אני לא אוהבת שקרים * חיוך או דימעה?שניהם.דמעות של שמחה זה מרגש
* אייסי או מסן?אף אחד מהם.מסנג'ר[אני מתעקשת,די להגיד מסן ואייסי] * קשר רציני או סטוץ?רציני ברורר * נס או שוקו?שוקו.תמיד נשראתי ילדה קטנה
* לשתות או לאכול?לשתות. * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?לעבור
חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן
* ואת עצמך?לא * ואת אמא?כן * ואבא?כן * והשכן?לא * ואת אישתו?לא * יש לך כלב/ה?כן3> * היא יפה?כןןן[מאוד!!!] * את גרה בוילה?חח לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?אולי[הייתי חייבת] * את יודעת איזה יום היום?כן * ומה את רוצה, שקל?כן
* נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים?תלוי מי האיש
* ולאנשות?תלוי מי האנשה
* ולכלבים?כן * וחתולים?חחחחח לפעמים
* דגים?WTF * וטרולים?WTFF * בא לך גלידה?לא * את אוהבת לענות על שאלונים?כן * יש לך אחים?כן * גדולים?כן * בגילאים 17 וחצי עד 19?אממ 16 עד 19 חח * הם חתיכים?לדעתי הם יפים
* פנויים?רק אחד חח * את רוצה להכיר לי אותם?לא:O * רוצה לבוא איתי לים?סבבה * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?IDK * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כן.. * את אוהבת דיגדוגים?כן
* וחיבוקים?נאמ * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא?כן וכן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: )מצחיק.
חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?0 חח סתם 9[כי אני עייפה] * למה?כי אני עייפה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?חופר?..לאיודעת * למה?כי הוא חופר
* את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?אולי
חחח * למה?כי לפעמים זה מצחיק
* את רוצה שיקראו את התשובות שלך? מי שרוצה ברוך הבא חע * למה?דייי ארגגג * את בטוחה?סתמי * למה?שתקי * גם לך חם עכשיו?מאודדד * למה?מה למה?!?!כי איזה 40 מעלות בחוץ עכשיו!!! * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?IDK לא מדדתי * למה?........פאקקק......... * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!מממממששש לאאאא * למה?אאאאארגרגרררררררררגגגגג!!!!!!!! * ניפגש בשמחות?ביום חמישי[בתקווה]
* למה?כי אני באה לעפוליה!!![בתקווה]
יאללה ביי ביי