טל 182

New member
באמת?! מזל טוב! חח..

בסוף מה עשית? איך חזרתם? ידעתי שתחזרו. אתה היית כזה חמוד כשביקשת עזרה בהודעה ההיא אז איך היא יכלה לא לחזור אליך...

טל 182

New member
אןף! בגלל שאני הולכת למגמת רפואה אז אני צריכה

לעשות 3 חיסונים!!! 3 חיסונים!!! בגלל שאני צריכה להתנדב במד"א. טוב...לא נורא...נתמודד :(

A d i D

New member
אני

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?בכל סבבה * איך קוראים לך?עדי * בת כמה?15 * מאיפה?קיוץ בית העמק * מהי מידת-הנעליים שלך?38-39 * למה את עונה על השאלון?סתם כי מצ'עמם * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי מצ'עמם * משעמם לך?מאוד * יש לידך אנשים?לא * את שומעת מוזיקה?לא האיתונס המפגר לא נפתח * איזה שיר? * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? * בא לך במבה?לא * וכאפה?לא * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?לא משנה לי * למה?ככה חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?כלום * ועל חור באוזון?שהוא זבל * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?שהם מאמי של חיות וחבל שהם נכחדים * יש בכלל דולפינים לבנים?כן * את בטוחה?כן * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?כן * מה את חושבת על.. ג.יפית?שהיא אחלה * ועל המזג-אוויר?שיש ימים טובים ויש רעים * ועליי?שאת חמודה * ועל אייל גולן?מעפן * נכון שהוא מעפן?כן * ונכון שאישתו כוסית?כן * אז מה היא עושה איתו?לא ידוע שתילך לרודריגו או לדניס * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?כאילו שלא ידענו קודם * ועל זה שנינט כוסית?שהיא התמסחרה * ועל זה שהיא הסתפרה?כנ"ל * כדאי לי להסתפר?לא ידועת רק אם בא לך * לאיזו תספורת?קצוץ * בטוחה?כן * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?כן * נמאס לך ממני,נכון?לא ממש לא * שנעבור לחלק הבא?למה לא חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?אני סתם כי ככה * יום או לילה?יום כי ביום פוגשים אנשים * קיץ או חורף?קיץ כי יש בריכה * במבה או ביסלי?במבה אבל רק כתומה * שוקולד לבן או שחור?שחור כי שחור זה תמיד יותר טוב * ורוד או שחור?שחור וכנ"ל * לישון או לקום?לישון למי יש כוח לקום * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?צעירה ועשירה * מחשב או טלוויזיה?מחשב כי יש אנשים לדבר איתם * הומואים או לסביות?כולם מאמי * כן או לא?ברור שכן כי כן * שחור או לבן?שחור * ירוק או כחול?כחול * מס' 9 או מס' 7?7 * אמת או שקר?אמת תמיד אמת * חיוך או דימעה?חיוך ודימעה מרוב צחוק * אייסי או מסן?מסן * קשר רציני או סטוץ?רציני * נס או שוקו?שוקו * לשתות או לאכול?לאכול * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?מה שבראש שלך חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן * ואת עצמך?כן * ואת אמא?כן * ואבא?כן * והשכן?כן * ואת אישתו?כן * יש לך כלב/ה?לא * היא יפה?- * את גרה בוילה?לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?כן * את יודעת איזה יום היום?כן * ומה את רוצה, שקל?כן * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן * ולאנשות?כן * ולכלבים?כן * וחתולים?לא * דגים?כן * וטרולים?כן * בא לך גלידה?לא * את אוהבת לענות על שאלונים?כן * יש לך אחים?כן * גדולים?כן * בגילאים 17 וחצי עד 19?לא * הם חתיכים?כן * פנויים?לא וכן * את רוצה להכיר לי אותם?לא * רוצה לבוא איתי לים?כן * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?כן * תגידי, את מאמינה באלוהים?לא * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת דיגדוגים?לא * וחיבוקים?כן * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא?כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?10 * למה?ככה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?שהן מאמיות * למה?ככה * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?אולי * למה?ככה * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?לא משנה לי כל אחד מה שבראש שלו * למה?ככה * את בטוחה?כן * למה?ככה * גם לך חם עכשיו?לא * למה?יש מזגן * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?לא * למה?ככה * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!כן * למה?ככה * ניפגש בשמחות?כן * למה?ככה

אם אני חייבת...../images/Emo163.gif

ואת חשבת לבד להעלות שאלון מה זה צריך להיות?!?!חחח אז קבלו את השאלון ושוב הוא לבעלי חוש הומור:p חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?אממ סביר.. * איך קוראים לך?אופיר * בת כמה?14 וחודשיים מחר^^ * מאיפה?קיבוץ הזורע * מהי מידת-הנעליים שלך?39\40... * למה את עונה על השאלון?כי את חייבת אותי!! * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי אני אוהבת שאלונים
* משעמם לך?לא ממש * יש לידך אנשים?חתולים נחשבים?
* את שומעת מוזיקה?לא * איזה שיר?---- * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?---- * בא לך במבה?אמממ זה יכול להיות נחמד
* וכאפה?לא... * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?פסיידר * למה?IDK חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?אמממ...IDK * ועל חור באוזון?קקי * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?קיי בריבוע * יש בכלל דולפינים לבנים?חע אני לא יודעת
* את בטוחה?אמ...כע? * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?תלוי ממי
* מה את חושבת על.. ג.יפית? מעצבנתתת ברמותתת * ועל המזג-אוויר?חם
* ועליי?חמודיקה
* ועל אייל גולן?אממ...פסדר אני חושבת * נכון שהוא מעפן?לא כל כך * ונכון שאישתו כוסית?כן אבל היא מכוערת ברמות * אז מה היא עושה איתו?היא אוהבת אותו?.... * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?זה היה ברור גם לפני אז זה לא ממש משנה לי....[וגם הגיע הזמן שהוא יודה בזה] * ועל זה שנינט כוסית?היא לא.
* ועל זה שהיא הסתפרה?מה היא הסתפרה?אני לא עוקבת.. * כדאי לי להסתפר?כן חח סתם * לאיזו תספורת?אממ פוני צד? * בטוחה?לאאאאאא נווווו...
* ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?לא
תסבלי בשקט * נמאס לך ממני,נכון?לא ממש... * שנעבור לחלק הבא?יאללה חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?את.שונאת את עצמי * יום או לילה?לילה.כי קר
* קיץ או חורף?חורף.כי קיץ זה איכ * במבה או ביסלי?במבה.עדיף חמאת בוטנים על גריל לא? * שוקולד לבן או שחור?לבן.אבל בעיקרון זה תמיד חלב
* ורוד או שחור?שניהם.שילוב כלכךךך יפה * לישון או לקום?לישון.דהה * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?צעירה ועשירה.חחח סתם * מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה.
* הומואים או לסביות?שניהם.הם תמיד נחמדים^^" * כן או לא?כן * שחור או לבן?שניהם.דיי אני אוהבת את כל הצבעים * ירוק או כחול?שניהם... * מס' 9 או מס' 7?7!!!!!!!!מס' מזל חמודון שלי
* אמת או שקר?אמת.אני לא אוהבת שקרים * חיוך או דימעה?שניהם.דמעות של שמחה זה מרגש
* אייסי או מסן?אף אחד מהם.מסנג'ר[אני מתעקשת,די להגיד מסן ואייסי] * קשר רציני או סטוץ?רציני ברורר * נס או שוקו?שוקו.תמיד נשראתי ילדה קטנה
* לשתות או לאכול?לשתות. * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?לעבור
חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן
* ואת עצמך?לא * ואת אמא?כן * ואבא?כן * והשכן?לא * ואת אישתו?לא * יש לך כלב/ה?כן3> * היא יפה?כןןן[מאוד!!!] * את גרה בוילה?חח לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?אולי[הייתי חייבת] * את יודעת איזה יום היום?כן * ומה את רוצה, שקל?כן
* נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים?תלוי מי האיש
* ולאנשות?תלוי מי האנשה
* ולכלבים?כן * וחתולים?חחחחח לפעמים
* דגים?WTF * וטרולים?WTFF * בא לך גלידה?לא * את אוהבת לענות על שאלונים?כן * יש לך אחים?כן * גדולים?כן * בגילאים 17 וחצי עד 19?אממ 16 עד 19 חח * הם חתיכים?לדעתי הם יפים
* פנויים?רק אחד חח * את רוצה להכיר לי אותם?לא:O * רוצה לבוא איתי לים?סבבה * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?IDK * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כן.. * את אוהבת דיגדוגים?כן
* וחיבוקים?נאמ * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא?כן וכן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: )מצחיק.
חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?0 חח סתם 9[כי אני עייפה] * למה?כי אני עייפה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?חופר?..לאיודעת * למה?כי הוא חופר
* את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?אולי
חחח * למה?כי לפעמים זה מצחיק
* את רוצה שיקראו את התשובות שלך? מי שרוצה ברוך הבא חע * למה?דייי ארגגג * את בטוחה?סתמי * למה?שתקי * גם לך חם עכשיו?מאודדד * למה?מה למה?!?!כי איזה 40 מעלות בחוץ עכשיו!!! * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?IDK לא מדדתי * למה?........פאקקק......... * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!מממממששש לאאאא * למה?אאאאארגרגרררררררררגגגגג!!!!!!!! * ניפגש בשמחות?ביום חמישי[בתקווה]
* למה?כי אני באה לעפוליה!!![בתקווה]
יאללה ביי ביי

animal bar

New member
גפרור../images/Emo6.gif

* היי, מה המצב? בסדר, תודה על התעניינות
* איך קוראים לך? קרן מרקוביץ' D: שום קשר [משפחתי] לאבי מרקוביץ' * בת כמה? 14 עוד מעט * מאיפה? שוהם * מהי מידת-הנעליים שלך? 38-39 נראה לי :S * למה את עונה על השאלון? כי יש לי חוש הומור
* ועכשיו באמת, למה את עונה? כי יש לי חוש הומור
* משעמם לך? בהחלט כן :) * יש לידך אנשים? לא * את שומעת מוזיקה? אכן כן * איזה שיר? שר לעיתון- יוני בלוך * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? יא הא :) * בא לך במבה? ביותר * וכאפה? לא כל כך, לא כרגע
* בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? יא הא * למה? ככה אני חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? אני חושבת על התשובה במוח
* ועל חור באוזון?
לא אוהבת * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?
אז הם לא שזופים וחתיכים, ביג דיל * יש בכלל דולפינים לבנים?
אם אתם אמרת אז כנראה שיש * את בטוחה?
לא * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?
בהחלט כן :) * מה את חושבת על.. ג.יפית? כוסייייייייייייייייית!!!!!!!
* ועל המזג-אוויר? חרא
* ועליי? נראה * ועל אייל גולן? תימני יותר מסוקס מרענן
לא
* נכון שהוא מעפן? לגמרי
* ונכון שאישתו כוסית? ברור [אין ל מושג מי זו -.-] * אז מה היא עושה איתו? שני מטומטמים כנראה \: * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? הוא יצא כבר?! D: הגיע הזמן, כפיים לו :) גייז רולז * ועל זה שנינט כוסית?
כל כך לא * ועל זה שהיא הסתפרה? שתהנה * כדאי לי להסתפר? בכיף * לאיזו תספורת? קוהול [או איך שלא אומרים את זה -.-] * בטוחה? מאה אחוז * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? חחח
לא * נמאס לך ממני,נכון? לא * שנעבור לחלק הבא? יאללה חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? אני, כי אני כוסית אש מגיל שש[עשרה] * יום או לילה? לילה * קיץ או חורף? קיץ * במבה או ביסלי? במבה * שוקולד לבן או שחור? חום \: * ורוד או שחור? שחור * לישון או לקום? לישון * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? צעירה וענייה, ככה יהיה לי זמן להרוויח כסף
* מחשב או טלוויזיה? מחשב...DUH * הומואים או לסביות? הומואים * כן או לא? לא * שחור או לבן? לבן * ירוק או כחול? ירוק * מס' 9 או מס' 7? 7 * אמת או שקר? אמת * חיוך או דימעה? חיוך * אייסי או מסן? מסנג'ר * קשר רציני או סטוץ? קשר רציני * נס או שוקו?
איכ שניהם דוחים תחת * לשתות או לאכול? לשתות * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? חלק הבא חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? לא * ואת עצמך? כן * ואת אמא? כן * ואבא? כן * והשכן? [של השכן של השכןשלא ישן] כן
* ואת אישתו? לא * יש לך כלב/ה? כן * היא יפה? סקס * את גרה בוילה? לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? לא * וקעקועים? לא * את מתכוונת לעשות? לא * את יודעת איזה יום היום? כן * ומה את רוצה, שקל? כן * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? כן * בד"כ- את נחמדה לאנשים? כן * ולאנשות? כן * ולכלבים? כן * וחתולים? לא * דגים? לא * וטרולים? כן * בא לך גלידה? לא * את אוהבת לענות על שאלונים? כן * יש לך אחים? כן * גדולים? כן * בגילאים 17 וחצי עד 19? לא * הם חתיכים? כל כך לא * פנויים? כן * את רוצה להכיר לי אותם? לא * רוצה לבוא איתי לים? כן * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? לא * תגידי, את מאמינה באלוהים? לא, בדיחה טובה * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת דיגדוגים? כן * וחיבוקים? הכי בעולם!!!
* ונשיקות? כן * ואת אמא? ואבא? כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 3.5 * למה? ככה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? שאמא שלו תדרס היום
* למה? סתם בצחוק * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? לא * למה? אין לי זין לזה * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? לא * למה? ככה * את בטוחה? מאה אחוז * למה? ככה אני * גם לך חם עכשיו? נורא * למה? ככה * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? לא * למה? כי אני לא מרבה בחפירות * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! שיתחתן איתי * למה? כי אני חרמנית עכשיו * ניפגש בשמחות? בכיף * למה? ככה בא לי

xD ShAhAr xD

New member
שאלון לבעלי חוש הומור..xD

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? הכל סבבבההה [[= היום ערב מגמה.. [[= * איך קוראים לך? שחר [[= שחרושקה..xD * בת כמה? 13 וחצי * מאיפה? רחובות.. * מהי מידת-הנעליים שלך? 39 * למה את עונה על השאלון? כי באלי.. [[= * ועכשיו באמת, למה את עונה? כי באלי.. ויש לי חוש הומור..!! xD * משעמם לך? לא ממש... * יש לידך אנשים? לא.. //= * את שומעת מוזיקה? ברורררר... [[= * איזה שיר? כל הילדים.. ביט 69 * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? אה הא.. [[; * בא לך במבה? כן...!! * וכאפה? רק צ'יטוס כאפה.xD * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? לא.. * למה? כי אני יכולה לחפור על "המצב" שלי..חחח חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? על מה..? סתם.. עכשיו..?? " מה אני צריכה להכין להיום בערב..?? גרביון...." * ועל חור באוזון? רע..!!! * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? עוד יותר רע.!!! * יש בכלל דולפינים לבנים? לא יודעת.. אתם התחלתם.xD * את בטוחה? כן.... * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? כן.. [[; * מה את חושבת על.. ג.יפית? מכועררתתתתת * ועל המזג-אוויר? חם..! * ועליי? סבבבה.. [[= אחלה של.. ילדה..!! [; * ועל אייל גולן? אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכככככככככככככככככככככככ..!!! * נכון שהוא מעפן? מאוודדדד..!!! פול..!! * ונכון שאישתו כוסית? כן.. [[= אני רואה אותה כמעט כל יום..... בדרך לבצפר... * אז מה היא עושה איתו? אין לי מושג.. ילדים..!? חחח xD * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? חחחח אם טוב לו.. סבבבהה... [= * ועל זה שנינט כוסית? לא.... היא לא.. * ועל זה שהיא הסתפרה? אם טוב לה.. שיהיה לה בכיף... * כדאי לי להסתפר? לא ראיתי אותך... /= * לאיזו תספורת? מה שבא לך... מה שיתאים לך.. [[= * בטוחה? כן... * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? בטחחח [[; * נמאס לך ממני,נכון? לא...!! * שנעבור לחלק הבא? אם באלך...חח חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? מה שבאלך... ו...כככה.... * יום או לילה? לילה... כי אפשר לישון... * קיץ או חורף? חורף.. כי יש לי יומולדת... * במבה או ביסלי? במבה... כי אני מכורה לבוטנים... [; * שוקולד לבן או שחור? שחור... הכי טטעיייםם [[= * ורוד או שחור? שחור..!! * לישון או לקום? לישון...
* עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? מה שיהיה לי הכי טוב.. [[; * מחשב או טלוויזיה? מחשב.. כי אפשר לדבר.. [[; * הומואים או לסביות? הומואים... הכי סטיייללל * כן או לא? כן... אחלה של תשובה... * שחור או לבן? נמממ.. שניהם סבבה... [[= * ירוק או כחול? כחול וירוק... שילוב קטלני... * מס' 9 או מס' 7? מס' 7.... לא יודעת למה... * אמת או שקר? אמת... הכי טוב זה כנות..! * חיוך או דימעה? מה שבראשלי.... * אייסי או מסן? אייסי... [[= כי יש לי שם יותר אנשים..xD * קשר רציני או סטוץ? רציני... * נס או שוקו?שוקו.. הכי מתוווקק על הבוקר.. [[= * לשתות או לאכול? לשתות... * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? לאכפת לי..xD חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? כן * ואת עצמך? לא ממש... * ואת אמא? כן * ואבא?כן * והשכן? תלוי איזה... * ואת אישתו? לא * יש לך כלב/ה?כן * היא יפה?כן * את גרה בוילה? לא...//= * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? לא... אבל באלי לעשות... * וקעקועים? לא * את מתכוונת לעשות? לא.. * את יודעת איזה יום היום? כן.. * ומה את רוצה, שקל? לא... שניים.XD * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? אני כן מחבבת... [[= * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן * ולאנשות?כן * ולכלבים?כן * וחתולים?כן * דגים? כן * וטרולים? כשאני אפגוש אחד.. אז נראה... * בא לך גלידה? כן * את אוהבת לענות על שאלונים? כן * יש לך אחים?כן * גדולים?לא * בגילאים 17 וחצי עד 19? לא * הם חתיכים?כן * פנויים?לא * את רוצה להכיר לי אותם? לא...[[; * רוצה לבוא איתי לים? כן * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? אולי...כן.. [= * תגידי, את מאמינה באלוהים?לא ממש... * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? "איש באמונתו יחיה.." כן... * את אוהבת דיגדוגים?כן..!!! * וחיבוקים?כן * ונשיקות?עוד יותר כן..!! * ואת אמא? ואבא? כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 10 * למה? השאלון הכי מצחיייקקק [[= * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? אחלה של ילדים [[= * למה? ככה... * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? תלוי... * למה? אם ישעמם לי או לא... * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? סבבבה.. * למה? שיכירו אותי...xD * את בטוחה? כן * למה? ככה... //= * גם לך חם עכשיו? מאודד..!! * למה? כי חם לי..!! * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? לא... * למה? כי אני זריזה..xD * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לא ממש.. * למה? כי זה ממש מעצבן... * ניפגש בשמחות? כן.. [= * למה?ככה... חחח[[[= יום טוב..!! שחרושקה.. [[=

moran916

New member

אז קבלו את השאלון ושוב הוא לבעלי חוש הומור:p חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?הכול טוב:) * איך קוראים לך?מורני * בת כמה?16 * מאיפה?רמת הגולן * מהי מידת-הנעליים שלך?40 * למה את עונה על השאלון? מנסה להעביר תזמן עד לבגרות אהאעהעא עוד שעה... * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי משעמם.. * משעמם לך?כן.. * יש לידך אנשים?לא * את שומעת מוזיקה?כה * איזה שיר?עונות אביב גפן * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?לא * בא לך במבה?תאמת.. לא. * וכאפה?בטח.. זה מה שרציתי. * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? יאללה.. * למה?כי השאלות פה מפגרות.. חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?שאני לא יודעת תחומר במתמטיקה
* ועל חור באוזון?טוב * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?חבל... * יש בכלל דולפינים לבנים?בטחחח * את בטוחה?ברוררר * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? אנלא יענה לך על זה... * מה את חושבת על.. ג.יפית?שהיא כוסית * ועל המזג-אוויר?שחם לי עכשיוווו * ועליי?? * ועל אייל גולן? שהוא טיפש * נכון שהוא מעפן? ברורורר * ונכון שאישתו כוסית?אאה ה יכול להיות.. * אז מה היא עושה איתו?שאלה טובה... * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? זה היה די ברור גם מלפני 10 שנים..?! * ועל זה שנינט כוסית?היא לא.
* ועל זה שהיא הסתפרה?בעיה שלה.. * כדאי לי להסתפר?אולי.. * לאיזו תספורת?קרחת * בטוחה?כן * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?כול יום... * נמאס לך ממני,נכון?קצת.. * שנעבור לחלק הבא?לכי על זה.. חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?ברור שאני אפילו לא צריך לנמק... * יום או לילה?לאיודעת * קיץ או חורף?קיץץץץץץץץ כי שקר אני משתגעת.. * במבה או ביסלי?במבה.. פשוט יותר טעים.. * שוקולד לבן או שחור?שחור ככה. * ורוד או שחור?גםוגם * לישון או לקום?לישוןןןן * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? * מחשב או טלוויזיה?מחשב * הומואים או לסביות?הומאוים הכי חמודים. * כן או לא?כן * שחור או לבן?נוו גםוגם * ירוק או כחול? * מס' 9 או מס' 7? ברור ש 9 * אמת או שקר?תלוי... * חיוך או דימעה?חיוך
* אייסי או מסן?מסן * קשר רציני או סטוץ?לויודעת.. * נס או שוקו?שוקו חח * לשתות או לאכול?ביחד... * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?מה שבא לך.. חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן * ואת עצמך?כן * ואת אמא?לא * ואבא?כן * והשכן?הוא בסדר... איאפשר להגיד שכן.. * ואת אישתו?כנל * יש לך כלב/ה?לא * היא יפה?בטח.. * את גרה בוילה?לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות? אולי.. * את יודעת איזה יום היום?כן * ומה את רוצה, שקל?כן * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן * ולאנשות?כן * ולכלבים?כן * וחתולים?כן * דגים?לאאאא * וטרולים?כן * בא לך גלידה?כן * את אוהבת לענות על שאלונים? כן אבל שלך חופרים * יש לך אחים?כן * גדולים?כן * בגילאים 17 וחצי עד 19?כן * הם חתיכים?אנלא יכולה לענות לך על זה... * פנויים?כן * את רוצה להכיר לי אותם?לא * רוצה לבוא איתי לים?לא * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?לא * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת דיגדוגים?כן * וחיבוקים?כן * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא? לא וכן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?5 * למה?ככה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?שהיה לו משעמם * למה?ככה * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? של חלק * למה?כי כמה לא מענינים.. לא שאני מענינת... * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? זה יכול להיות נחמד.. * למה?כי אני חמודה * את בטוחה?מאוד * למה?ככה * גם לך חם עכשיו?מאוד * למה?כי חם * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?? * למה?? * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לא * למה?כי זה מטופש.. * ניפגש בשמחות?יופי * למה?בייי

עדי D

New member
שאלון אדיוט ממש חח

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? מעולה * איך קוראים לך? עדי * בת כמה? 16 * מאיפה? חיפה * מהי מידת-הנעליים שלך? 38 * למה את עונה על השאלון? כי משעמם לי * ועכשיו באמת, למה את עונה? כי היה פה שאלון ואמרתי..יאללה בואו נענה * משעמם לך? אכן * יש לידך אנשים? לא * את שומעת מוזיקה? אכן * איזה שיר? wheatus- Teenage Dirtbag * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? אכן * בא לך במבה? ממש לא * וכאפה? לא..ולך? * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? בכיף * למה? כי אימשלך מוצצת. :) חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? זה הולך להיות שאלון מציק אחושרמוטה * ועל חור באוזון? מהמם * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? לאא:( * יש בכלל דולפינים לבנים? לא יודעת אבל אם כןזה מאוד עצוב שהם נכחדים * את בטוחה? אע-ע * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? לא. * מה את חושבת על.. ג.יפית? כוסית אש מגיל 5 * ועל המזג-אוויר? סקסי אחוש * ועליי? קוף. * ועל אייל גולן? בלעט:S * נכון שהוא מעפן? נכון * ונכון שאישתו כוסית? מממממממ. כן * אז מה היא עושה איתו? לא יודעת תשאל אותה * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? שזה משעשע * ועל זה שנינט כוסית? זה באמת משעשע * ועל זה שהיא הסתפרה? בא לי פונינט. אממממ לא * כדאי לי להסתפר? תעשה פונינט * לאיזו תספורת? פונינט! * בטוחה? לא * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? בכיף * נמאס לך ממני,נכון? עדיין לא * שנעבור לחלק הבא? בכיף חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? אני. כי אתה סתם קוף. * יום או לילה? תלוי במצב * קיץ או חורף? ק-י-ץ. כיף. ים. * במבה או ביסלי? בסילי בצל. יותר טעימ * שוקולד לבן או שחור? לבן. תמיד דופקים ת'שחורים הא? * ורוד או שחור? שניהם. כי זה יוצא שייגעצ. חחחחחח><" ואטדהפאק * לישון או לקום? לישון. כי לקום זה מעייף * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? מתישהו אני במילא יהיה מבוגרת לא? אז יאללה חח * מחשב או טלוויזיה? מחשב. יש בו גם טלווזיה חח * הומואים או לסביות? הומואים. יותר סקסי * כן או לא? כן. אמשלך זונה. :) * שחור או לבן? לבן. פיס אנד לאב. * ירוק או כחול? ירוק. תדהר אימפריה * מס' 9 או מס' 7? 9. ככה באלי * אמת או שקר? אמת. האמת זה מגניב * חיוך או דימעה? חיוך. אנשים מאושרים עושים לי טוב * אייסי או מסן? מסן. איסי מת.. * קשר רציני או סטוץ? רציני. מה שלא קוראה אבל ניחא * נס או שוקו? שוקו. טעימ אחוש * לשתות או לאכול? לאכול. משביע. * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? הבא. כהכהכה חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? לא * ואת עצמך? כן * ואת אמא? כן * ואבא? כן * והשכן? לא * ואת אישתו? לא * יש לך כלב/ה? לא * היא יפה? לא * את גרה בוילה? לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? לא * וקעקועים? לא * את מתכוונת לעשות? כן * את יודעת איזה יום היום? לא * ומה את רוצה, שקל? לא * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? כן * בד"כ- את נחמדה לאנשים? לא * ולאנשות? לא * ולכלבים? כן * וחתולים? כןןןןןן * דגים? לא * וטרולים? לא * בא לך גלידה? כן * את אוהבת לענות על שאלונים? כן * יש לך אחים? כן * גדולים? כן * בגילאים 17 וחצי עד 19? לא * הם חתיכים? כן * פנויים? כן * את רוצה להכיר לי אותם? לא * רוצה לבוא איתי לים? לא * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? כן חחחחח * תגידי, את מאמינה באלוהים? * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? * את אוהבת דיגדוגים? לא * וחיבוקים? כן * ונשיקות? כן * ואת אמא? ואבא? כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 5 * למה? ככה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? לא משו * למה? ככה * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? לא * למה? מה למה מה זה פה קופת חולים כללית * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? בכיף * למה? כי אנחנו כאן- בשבילך * את בטוחה? לא * למה? ככה * גם לך חם עכשיו? כן * למה? כי קיץ:)::::: * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? לא * למה? הוא קצר * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לא * למה? עמה * ניפגש בשמחות? לא * למה? אימשלךמוצצת:)

לי יש חוש הומור :]

אז קבלו את השאלון ושוב הוא לבעלי חוש הומור:p מתאים לי חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? וואלה הכל סבבה.. מה איתך? * איך קוראים לך? ליאור * בת כמה? 16 * מאיפה? חיפה * מהי מידת-הנעליים שלך? 39 * למה את עונה על השאלון? אממ סתם כי משעמם לי * ועכשיו באמת, למה את עונה? לא באמת שמשעמם לי * משעמם לך? חחח כן * יש לידך אנשים? לא * את שומעת מוזיקה? כן * איזה שיר? במלון ברבת עמון של שוטי הנבואה * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? וואייי חחח כן חופשי * בא לך במבה? לא ממש * וכאפה? וואלה אל תעצבנו אותי * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? אני זורמת * למה? ככה יצאתי חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? שבא לי פיפי * ועל חור באוזון? חרא דבר בסוף כולנו נמות * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? אין כזה דבר * יש בכלל דולפינים לבנים? לא * את בטוחה? כה * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? לא * מה את חושבת על.. ג.יפית? סתם שרמוטה * ועל המזג-אוויר? חםםם אחוששש * ועליי? מציקה * ועל אייל גולן? כפרה עליו * נכון שהוא מעפן? הפה עד לאייל גולן * ונכון שאישתו כוסית? וואיי אחושרמוטה * אז מה היא עושה איתו? וואלה לא יודעת * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? חחחחחחחחחחחחח תשבעו לי * ועל זה שנינט כוסית? מה כוסית בהה מהה * ועל זה שהיא הסתפרה? איכ * כדאי לי להסתפר? אממ למה לא * לאיזו תספורת? שיער ארוך הכי יפה * בטוחה? לא * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? כה נשבעת * נמאס לך ממני,נכון? כה * שנעבור לחלק הבא? כה חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? אני.. ברור * יום או לילה? לילה.. משתוללים * קיץ או חורף? קיץ יש ים:] * במבה או ביסלי? במבה יותר טעים * שוקולד לבן או שחור? רק לבן!! שחור זה איכסה * ורוד או שחור? וואלה לא יודעת * לישון או לקום? לישון חחח * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? צעיר ועשיר :] * מחשב או טלוויזיה? מחשב * הומואים או לסביות? אממ לא זה ולא זה * כן או לא? כן * שחור או לבן? לבן * ירוק או כחול? ירוק * מס' 9 או מס' 7? 9 * אמת או שקר? אמת תמיד אמת * חיוך או דימעה? חיוך * אייסי או מסן? מסן * קשר רציני או סטוץ? סטוץ :] * נס או שוקו? שוקו * לשתות או לאכול? לאכול * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? מה שבא לך חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? מי את בכלל? * ואת עצמך? כן * ואת אמא? כן * ואבא? כן * והשכן? אין לי * ואת אישתו? אין לו * יש לך כלב/ה? כן * היא יפה? כן * את גרה בוילה? כן * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? כן באף * וקעקועים? בקרוב ברגל * את מתכוונת לעשות? כן * את יודעת איזה יום היום? אממ שלישי * ומה את רוצה, שקל? שניים + נס קפה * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? למה לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים? כן * ולאנשות? כן * ולכלבים? כן * וחתולים? לא * דגים? לא * וטרולים? לא יצא לי להתקל בטרול * בא לך גלידה? כה * את אוהבת לענות על שאלונים? כן * יש לך אחים? כן * גדולים? כן * בגילאים 17 וחצי עד 19? כן * הם חתיכים? בטח הם אחים שלי איך הם לא יצאו יפים :] * פנויים? כן * את רוצה להכיר לי אותם? לא * רוצה לבוא איתי לים? הרגע חזרתי מהים * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? אני יודעת שכן * תגידי, את מאמינה באלוהים? כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? שכל אחד יעשה מה שבא לו בטוב * את אוהבת דיגדוגים? כן * וחיבוקים? כן * ונשיקות? כן * ואת אמא? ואבא? כן כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 4 * למה? כי זה שאלות מציקות * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? לא מכירה אותו * למה? ככה יצא * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? כן * למה? מעניין אותי * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? כן * למה? למה לא * את בטוחה? כן * למה? חאלסססססססססססססססססססס * גם לך חם עכשיו? לא * למה? הדלקתי מזגן * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? יותר מדי * למה?
* את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לא * למה?
* ניפגש בשמחות? יאללה * למה?

זה אחד המעצבנים!

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? אחלה [מקווה] * איך קוראים לך? נוף [נופר] * בת כמה?15 וחצי * מאיפה? חור איפה שהו, [אל תשאלו איפה כי גם אני לא יודעת] * מהי מידת-הנעליים שלך? 38 וחצי * למה את עונה על השאלון? ת'אמת... אין לי מושג * ועכשיו באמת, למה את עונה? אממממ... * משעמם לך? יש מה לעשות, אבל אין כוח. * יש לידך אנשים? לא כרגע * את שומעת מוזיקה? לא * איזה שיר? גררררר * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? איזה שיר?! * בא לך במבה? כן.... * וכאפה? צ'יטוס כאפה כן * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? אם הוא יהיה יותר נורמאלי כן... * למה? כי החלק הזה היה משעמם. חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? בא לי במבה ![?] * ועל חור באוזון? קול... * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? יש בכלל? * יש בכלל דולפינים לבנים? למה את חוזרת אחריי? * את בטוחה? שאת חוזרת אחריי?... * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? חחח.... תהיי בטוחה שלא טעיתי * מה את חושבת על.. ג.יפית? מי זאת? * ועל המזג-אוויר? חם לייי!!!! * ועליי? את יכולה להיות חמודה [כשאת רוצה] * ועל אייל גולן? שמנמן... * נכון שהוא מעפן? לייק דה * ונכון שאישתו כוסית? יפה * אז מה היא עושה איתו? את שואלת אותי?! * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? אין לי בעיה עם זה. * ועל זה שנינט כוסית? מגניב * ועל זה שהיא הסתפרה? איכככככ' [ראיתי אותה בטדי ביום ירושליים זוועה] * כדאי לי להסתפר? כן * לאיזו תספורת? קרחת * בטוחה? לא * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? אני?! * נמאס לך ממני,נכון? חפיף * שנעבור לחלק הבא? זה יהיה נחמד... חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? את, אותך אני לא מכירה את עצמי כן * יום או לילה? לילה, ביום בדרך כלל יש בצפר * קיץ או חורף? קיץ... יםםם * במבה או ביסלי? במבה, יותר טעים * שוקולד לבן או שחור? לבן עם עוגיות... דה בסט * ורוד או שחור? ירוק... * לישון או לקום? לישון... נמנמנמנמנמ * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? צעירה ועניה, לא דעת למה * מחשב או טלוויזיה? שאלה קשה, אפשר אייפוד? * הומואים או לסביות? הומואים... * כן או לא? כן! * שחור או לבן? לבן, אופטימי * ירוק או כחול? ירוק * מס' 9 או מס' 7? מספר 1 * אמת או שקר? אמת!!! * חיוך או דימעה? דמעה של אושר [+ חיוך] * אייסי או מסן? מסן * קשר רציני או סטוץ? קשר רציני * נס או שוקו? שוקו[פלת] * לשתות או לאכול? לאכול.... * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? לעבור לחלק הבא... חלק רביעי- כן או לא . . ת-ו-ד-ה חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? כן... * ואת עצמך? לא תמיד * ואת אמא? כן * ואבא? כן * והשכן? לא * ואת אישתו? לא * יש לך כלב/ה? לא * היא יפה? ?!?!?!?!?!?!?!?! * את גרה בוילה? כן * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? לא * וקעקועים? הלוואי * את מתכוונת לעשות? אוו יס * את יודעת איזה יום היום? לא * ומה את רוצה, שקל? * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? אממממממ.... * בד"כ- את נחמדה לאנשים? תלוי מתי... * ולאנשות? אנושות זה לא אנשים * ולכלבים? גם.... * וחתולים? כמעט ולא * דגים? אמאאל'ה * וטרולים? כןןןןן * בא לך גלידה? לא * את אוהבת לענות על שאלונים? תלוי איזה סוג... * יש לך אחים? [2] יותר מדי * גדולים? לא * בגילאים 17 וחצי עד 19? ^^^^^^^^ * הם חתיכים? זה לא יגמר הא?! * פנויים? אהא! * את רוצה להכיר לי אותם? את בכלל מקשיבה לתשובות שלי? * רוצה לבוא איתי לים? לא * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? את חושבת שאני יודעת מה את רוצה [ממני]? * תגידי, את מאמינה באלוהים? לפעמים * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? כן... * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? כן.... * את אוהבת דיגדוגים? כלום לא מדגדג אותי ואת אוהבת? * וחיבוקים? כן * ונשיקות? כן * ואת אמא? ואבא? שאלת את זה כבר....! ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) שמתי לב! חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 5 * למה? דמיינתי איך הייתי כשכתבת את השאלון....
* מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? חחח... מסטול * למה? תנו לי שניה לחשוב על זה, אני אענה בהמשך... * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? את קוראת את התשובות של האחרים?1 [לשאלות שלך?] * למה? * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? מי שרוצה שיקרא * למה?כי הוא רוצה מה תגידי לו לא? * את בטוחה?הא?! * למה? * גם לך חם עכשיו? כן, * למה? כי חזרתי מפעולה מסריחה, והחניכים עיצבנו אותי . * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? כן, אפילו עשיתי הפסקה בגלל זה ההודעה נשלחה בדילי. * למה? כי אולי הוא "דיי" ארוך! * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לא!! * למה? גרררר * ניפגש בשמחות? מקווה. * למה? למה לא?! ואוו שאלון ארוך ומיגע!

ריניXD

New member
רק בגלל שמשעמם לייייייייייי. אני&%&%&%&&%&%

אז קבלו את השאלון ושוב הוא לבעלי חוש הומור:p חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?הכול טוב.. * איך קוראים לך?רינת * בת כמה?14 עד מעט 15 * מאיפה?פ"ת * מהי מידת-הנעליים שלך?39-41 * למה את עונה על השאלון?כי משעמם לייי * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי משעמם ליייייייייייייייייייייייי * משעמם לך?כןן * יש לידך אנשים?לא * את שומעת מוזיקה? אכן כן * איזה שיר?ברי סחרוף- תסתכל לה בעיניים * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? רק שבא לי * בא לך במבה?לא * וכאפה?אממ יש מצב * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? יש סיכוי * למה? כי החלק הזה משעמם חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? אני חושבת הרבה דברים חחח * ועל חור באוזון? יפה * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? מסכנים חחחח * יש בכלל דולפינים לבנים? לא נראה לי * את בטוחה?לא * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? נחשוב.. * מה את חושבת על.. ג.יפית?היא מעצבנת אותייייייייייייייי * ועל המזג-אוויר?חרא מזג אוויר * ועליי? שאת מושעממת שכתבת את כל השאלון הזה * ועל אייל גולן? נחמד * נכון שהוא מעפן? יש בו חלק מעפן * ונכון שאישתו כוסית? כוסית על * אז מה היא עושה איתו?לא יודעת * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? שכל הכבוד לווווווו אני חושבת שאחרי די הרבה מפורסמים בנים יצאו מהארון זה גם הזמן של ביט סוף סוף לצאת מהארון ולהראות לכולם מי הם באמת * ועל זה שנינט כוסית?היא לא כוסיתתתתתתתת היא מכוערתתתת אני שונאת אותה * ועל זה שהיא הסתפרה?שתעשה מה שבראש שלה * כדאי לי להסתפר?עם בא לך * לאיזו תספורת?תעשי פונינט כמו נינט האמה הזאתייייייייייייייי * בטוחה?לא * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?לא * נמאס לך ממני,נכון?אכן כן * שנעבור לחלק הבא?נעבור.. חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?אני כי אני לא מכירה אותך כל כך אז מי את?? * יום או לילה?לילה יושניםםםםםםםםםםםםםםםםם למרות שגם ביום אני ישנה רוב היום אבל עדיין לישון זה הכי כיף בחיים * קיץ או חורף? לא זה ולא זה אביב הכי כיףףףף * במבה או ביסלי? ביסלי יותר עים * שוקולד לבן או שחור? שניהם לא יודעת אתת שניהם אני אוהבתתת * ורוד או שחור?שחור ורוד לא בשבילי * לישון או לקום?לישון ועדיף לא לקום בכלל זה הכי כיף בעולם לישון * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?אין לי שמץ * מחשב או טלוויזיה?מחשב אין מה לראות בטלווזיה * הומואים או לסביות?הומאים הדבר הכי מתוק שיש וגם רוב ההומאים שאני מכירה הםם כוסונים * כן או לא? לא * שחור או לבן? שחור * ירוק או כחול?כחול * מס' 9 או מס' 7?7 * אמת או שקר?אמת * חיוך או דימעה?חיוך * אייסי או מסן?אייסי * קשר רציני או סטוץ? שניהם...חחחחחח * נס או שוקו?אמממ נראה לי נס * לשתות או לאכול?לשתות * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?לעבור.. חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן * ואת עצמך?כן ולא * ואת אמא? כן * ואבא?כן * והשכן?לאאאא * ואת אישתו?גם לא * יש לך כלב/ה?לא * היא יפה?אין * את גרה בוילה?אממ אפשר לקרוא לזה וילה * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?כן * את יודעת איזה יום היום?כן * ומה את רוצה, שקל?לא שתיים * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?דווקא אני מאוד מחחבת אותך * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן * ולאנשות?כן * ולכלבים?כן * וחתולים?כן * דגים?כן * וטרולים?ברור * בא לך גלידה?כןןן * את אוהבת לענות על שאלונים?שיש לי כוח * יש לך אחים?כן * גדולים?כן * בגילאים 17 וחצי עד 19?לא * הם חתיכים?לא * פנויים?לא * את רוצה להכיר לי אותם?לא * רוצה לבוא איתי לים?לא ממש * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?לא נראה לי * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת דיגדוגים?לא * וחיבוקים?כן * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא?כןן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?7 * למה?כי הוא חופררר * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?שהוא משועמםםם * למה?מה הוא כותב שאלון? * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?יש מצב.. * למה?כי משעמם לי * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?שיעשו מה שבא להם * למה?ככה * את בטוחה?לא * למה?אמה * גם לך חם עכשיו?אכן כן * למה?כיט המזגן מת * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?לא * למה? * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!לאאאאאאאאאאאאאאאא * למה?כי הוא חופשר * ניפגש בשמחות?ניפגש * למה?

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה%#!@

* היי, מה המצב?מעולה![[: * איך קוראים לך?מתושלח. סתם XD אופיר * בת כמה?14 * מאיפה?צור משה. אל תשאלו. * מהי מידת-הנעליים שלך?37 או 38..לא יודעת>< * למה את עונה על השאלון?כי אין לי משהו יותר טוב לעשות=_=" * ועכשיו באמת, למה את עונה?ככה.-_- * משעמם לך?מאוד * יש לידך אנשים?לא * את שומעת מוזיקה?כן * איזה שיר?חומרים רטובים * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?בוא נגיד ששמעתי אותו 84 פעמים בשלושה ימים האחרונים..... ואני לא צוחקת>< * בא לך במבה?לא..בא לי דני
* וכאפה?מאוד. * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?לא ממש. * למה?ככה חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * על עצמך?שאני טיפשה,מטומטמת ומכוערת>< * ועל חור באוזון?מה הקשר?XD * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?אוי.מסכנים.למה? * יש בכלל דולפינים לבנים?בעצם..כשחושבים על זה..אני לא יודעת. * את בטוחה?לא * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?לא אחת,10. * מה את חושבת על.. ג.יפית?כוסית על^@#$
סתםXDXD * ועל המזג-אוויר?חםחםחםחםחם
* ועליי?
* ועל אייל גולן?איכסאיכסאיכס.אמא שלי מתה עליו
* נכון שהוא מעפן?מאוד. * ונכון שאישתו כוסית?לא. * אז מה היא עושה איתו?שני סתומים.לא יודעתXD * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?לא ממש איכפת לי.>< * ועל זה שנינט כוסית?היא לא
* ועל זה שהיא הסתפרה?שיהיה לה בכייף.. היא הסתפרה?
* כדאי לי להסתפר?כן.יהיה יפה. * לאיזו תספורת?כזאתי...ככה... * בטוחה?כה * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?כה * נמאס לך ממני,נכון?דיי...כן * שנעבור לחלק הבא?לא חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?את.כי אני סתומהXD * יום או לילה?יום ולילה.כי ככה. * קיץ או חורף?קיץ.כי יש ים ובריכה. * במבה או ביסלי?במבה
.כי דני אוהב במבה. * שוקולד לבן או שחור?לבן * ורוד או שחור?שחור שחור שחור שחור.....איכס ורוד&%
* לישון או לקום?נו.באמת. * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?מה?XD * מחשב או טלוויזיה?מחשב.כי ככה.
* הומואים או לסביות?שניהם.שיהיה להם בכייף.שיחיו את החיים בכייף * כן או לא?אולי. * שחור או לבן?שחור * ירוק או כחול?ירוק * מס' 9 או מס' 7?7 * אמת או שקר?שקרXDXD * חיוך או דימעה?חיוך.[נו מה זה השאלות האלה?=_="] * אייסי או מסן?מסן מסן מסן.בלי לחשוב אפילו><" * קשר רציני או סטוץ?קשר רציני. * נס או שוקו?שוקו * לשתות או לאכול?לשתות * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?לא ממש איכפת לי><" חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן
* ואת עצמך?לא ממש. * ואת אמא?כן * ואבא?לא.סתם XD * והשכן?כן. * ואת אישתו?גם * יש לך כלב/ה?לא * היא יפה?אין לי כלבה&^@#$ * את גרה בוילה?ברור.יש לי 7 וילות. * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?אה אוזן לא נחשב? אז לא
* וקעקועים?בטח.9. * את מתכוונת לעשות?אולי..פעם.. * את יודעת איזה יום היום?שלישי לא? * ומה את רוצה, שקל?לא.אני רוצה שטר של מאה. * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?למה לא?
* בד"כ- את נחמדה לאנשים?רק בהתחלה כשאנשים מכירים אותי אני נורא נחמדה ואז אני נהיית חברה שלהם והם רואים כמה שאני קרציה><" * ולאנשות?כנ"ל * ולכלבים?נו מה?XD * וחתולים?כןכןכןכן * דגים?מה דגים עכשיו??>< * וטרולים?אוי אני אוהבת טרולים6%$&%&@^@
* בא לך גלידה?לא ממש
* את אוהבת לענות על שאלונים?לא * יש לך אחים?כן * גדולים?לא * בגילאים 17 וחצי עד 19?לא * הם חתיכים?לא * פנויים?יש לי אחות בת 6.מה צריך להיות פנוי בה?!
* את רוצה להכיר לי אותם?לא ממש. * רוצה לבוא איתי לים?כן^@$ * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?לא * תגידי, את מאמינה באלוהים?מה הקשר עכשיו?# * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כה * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כה * את אוהבת דיגדוגים?כה * וחיבוקים?כה הכי בעולם^%@$
* ונשיקות?כה * ואת אמא? ואבא?השאלה הזאת לא היתה כבר קודם?XD ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . .ייייששששששששששששש^@%$^@%&@ * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?8 וחצי * למה?ככה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?ש..לא יודעתXD * למה?ככה * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?אולי.אם יהיה לי ממש ממש משעמם.כאילו שמישהו יקרא את שליXD * למה?ככה.^@$#^%#$
* את רוצה שיקראו את התשובות שלך?למה לא?בשביל זה עניתי לא? * למה?ככה^$#@$^@#$^@#
* את בטוחה?כה * למה?די%!#$^!#^#^@!# * גם לך חם עכשיו?מאוד * למה?בא לכם לעצבן אותי נכון? * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?אולי...*עכשיו יהיה למה...* * למה?ידעתי$#^@#&
* את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!לא^@#$^@#$
* למה?
* ניפגש בשמחות?כה....למה? * למה?=_=" ככה#%@!#

GILIT XP

New member
עונהההההה

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? טוב.. * איך קוראים לך? גילי * בת כמה? 14 * מאיפה? אור יהודה.. \: * מהי מידת-הנעליים שלך? 38 * למה את עונה על השאלון? כי משעמם לי * ועכשיו באמת, למה את עונה? כי ממש משעמם לי ואני מחכה שיתחיל חברים * משעמם לך? את נהנית לשאול שאלות פעמיים ואז לחזור על התשובה שלי??.. * יש לידך אנשים?נופפ * את שומעת מוזיקה? לא.. אולי כדאי שאני אתחיל.. :) * איזה שיר? אמרתי לאא.. לא??.. * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? את ממש מעצבנת אותי! ממש!!! * בא לך במבה? מאודדד * וכאפה? אההה.. לאא!!! * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? לא ממש.. * למה? כי את ממש מרגיזה אותי! חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? באיזה הקשר??.. * ועל חור באוזון? מה אני אמורה לעשות??.. לתפור אותו בעצמי??.. * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? תתביישו!! אני בעד להקים אגודה להגן עליהם..!! * יש בכלל דולפינים לבנים? אממ... * את בטוחה? אממ... * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? נההההה... * מה את חושבת על.. ג.יפית? פוסטמה * ועל המזג-אוויר? חם לי!!!! ונראה לי שאני אלרגית לחום!!! * ועליי? את מעצבנת!! * ועל אייל גולן? איכססס * נכון שהוא מעפן? יאפפ :) * ונכון שאישתו כוסית? לא ממש.. למה אנשים מתלהבים ממנה???.. * אז מה היא עושה איתו? מצא מין את מינו * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? האאא??... * ועל זה שנינט כוסית? בעעעע... * ועל זה שהיא הסתפרה? עוד יותר בעעע * כדאי לי להסתפר? יאפפ * לאיזו תספורת? קצרהה :) * בטוחה? אני אוהבת קצר אז... כן :) * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? לא... זאת אשמתי שאת מקשיבה למשהי מפורום שאת אפילו לא מכירה והיא רוצה רק לרעתך בגלל שאת מעצבנת אותה??? * נמאס לך ממני,נכון? אה הא... \: * שנעבור לחלק הבא? יש לי ברירה??.. חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? אני... את פשוט ממש מעצבנת אותי * יום או לילה? לילה.. משום מה אני פחות עייפה בלילה * קיץ או חורף? חורף!!! אם היית מקשיבה לי היית יותדעת שאני אלרגית לחום!!! נדמה לי.. \: * במבה או ביסלי? במבה רולססססס * שוקולד לבן או שחור? שחור!!! מי הדביל שהמציא את השוקולד הלבן??... * ורוד או שחור? השילוב בניהם קטלניי :) * לישון או לקום? לישון!!! * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? עשירה מבוגרת נדמה לי... לא כדאי להיות ענייה ומתידהו כולנו נהייה מבוגרים אז... * מחשב או טלוויזיה? bout * הומואים או לסביות? הומואים.. * כן או לא? את ממש בקטע של לעצבן אותי.. אהה???. בשביל זה לא היית צריכה להכין שאלון מספיק שהיית אומרת שוונטוורת מירל מכוער (ממש לא!!) או שהיית זורקת קולהה... * שחור או לבן? לבן... * ירוק או כחול? ירוק !!! אני מתה על הצבע הזה :) * מס' 9 או מס' 7? 7 יותר דומה למספר מזל שלי אז.. 7! * אמת או שקר? שקר.. לפעמים עדיף לשקר.. זה מונע צרותת.. * חיוך או דימעה? חיוך... :)))))) * אייסי או מסן? מסן * קשר רציני או סטוץ? קשר רציני * נס או שוקו? שוקו!!!! שוקו זה הכי אחייי * לשתות או לאכול? לאכול!! יאמייי.. אלא אם כן זה קולה וזה כבר סיפור אחרר.. \: * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? איך אפשר להמשיך את החקל הזה אם אין עוד שאלות???.. חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? לא!!! * ואת עצמך? יאפ.. :) * ואת אמא? יאפ :) * ואבא? גם!1 * והשכן? לאא... * ואת אישתו? נההה.. * יש לך כלב/ה? יאפ:) * היא יפה? מאוד!! (שניהם) * את גרה בוילה? כן :) * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? אז לא.. * וקעקועים? לאא :( * את מתכוונת לעשות? מקווה!! (אבל רק קעקועים) * את יודעת איזה יום היום? נדמה ליי.. \: * ומה את רוצה, שקל? יותר בכיוון של 100 אבל תודה ששאלת :) * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? אמתת * בד"כ- את נחמדה לאנשים? יאפ * ולאנשות? גםםם * ולכלבים? אה הא * וחתולים? לא!@#$$%%^^&*)(&%$$ * דגים? אה הא... * וטרולים? עוד לא ניסיתי אבל כשאני אראה אחג אני אודיע לךך.. * בא לך גלידה? מאוד!! * את אוהבת לענות על שאלונים? בדרך כלל כן... את השאלון הספציפי הזה לא ממש.. * יש לך אחים? כןן :) * גדולים? יאפפפ * בגילאים 17 וחצי עד 19? יותר!! * הם חתיכים? מאודדד!! * פנויים? לצערי.. ולא אני לא משרכת בניכם!! * את רוצה להכיר לי אותם? ידעתי שזה יגיע... * רוצה לבוא איתי לים? בשמחה * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? לא יודעת ולא אכפת ליי * תגידי, את מאמינה באלוהים? לאאא.. * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? בפעם האחרונה שבדקית... כן!! * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? למה לאא??.. * את אוהבת דיגדוגים? במקרים מסויימים.. (אמרו לך פעם שאת משנה נושאים ממש מהר??..) * וחיבוקים? מאודדדד * ונשיקות? יאפפ :) * ואת אמא? ואבא? לא שאלת את זה כבR???. ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 1!!!! * למה? כי ממש עצבנת אותייי * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? אני שונאת אותווו * למה? כי הוא מעצבן * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? לאאא.. * למה? כי כבר מצתחיל חבריםם!! * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? לא אכפת ליי * למה? תפסיקיי עם זה!!!!!1 * את בטוחה? כן!!!!!!!! * למה? דיייייי * גם לך חם עכשיו? את רואה??? עשית לי אלרגיהההה * למה? כי אני אלרגית לחום!! ודייי עם זההה * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? בערך ואם השאלה הבאה זה למההה אני ממש אתעצבן!!! * למה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! תגידי את אף פעם לא מקשיבה לתשובות שעונים לך??... * למה? אני שונאת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך * ניפגש בשמחות? ממש ממש ממש ממש ממש לא!!@@#$#$%%^&&*)(_)*^&%%$$# * למה? כי אנחנו כן בשבילך

למעלה