shirush1112
New member
../images/Emo15.gif../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif../images/Emo23.gif
חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?מצוין ואיתך?
* איך קוראים לך?שיר
* בת כמה?13 וחצי-אתמול
* מאיפה?קריות
* מהי מידת-הנעליים שלך?37 * למה את עונה על השאלון?כי אין לי חיים. * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי אני מעדיפה לא לעשות שיעורים בפיסיקה. * משעמם לך?כע. * יש לידך אנשים?לא. * את שומעת מוזיקה?בכללי-כן,עכשיו-לא. * איזה שיר?
מאגניב כזה. * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?
בוודאי. * בא לך במבה?ממ אני שבעה תודה. * וכאפה?לא. * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?בשימחה. * למה?כי...מתחשק לי. חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?המונדברים. * ועל חור באוזון?אפעם לא -לעוןלם-מזרק-מחט-אמא. * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?יש כאלה? * יש בכלל דולפינים לבנים?לא נראה לי. * את בטוחה?ממ כן. * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?כע. * מה את חושבת על.. ג.יפית?אחלה בחורה. סתם, לא.
* ועל המזג-אוויר?סביר.[חעחעחע -אוויר -סביר] * ועליי?מותק של ילדעע. * ועל אייל גולן?אל תלכיייייייי לייייייייייייייייייי. * נכון שהוא מעפן?יש לו שירים טובים,ז"א רק אחד טוב חח. * ונכון שאישתו כוסית? היא נראת טוב. * אז מה היא עושה איתו?אוי שתקי. * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?שהוא הומו?
* ועל זה שנינט כוסית?היא לא.
* ועל זה שהיא הסתפרה?שיהיה לה בכיף. * כדאי לי להסתפר?ממ * לאיזו תספורת?קרחת. * בטוחה?כע * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?לא,תצאי בתוצאות. * נמאס לך ממני,נכון?בערך. * שנעבור לחלק הבא? כן. חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?אני
ז"א אני עצמי. * יום או לילה?יום
* קיץ או חורף?קיץ
* במבה או ביסלי?במבה
* שוקולד לבן או שחור?לבןןן!!!!!!
* ורוד או שחור?ורוד. * לישון או לקום?לישון * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?אממ אני יענה לכם עוד 40 שנה. * מחשב או טלוויזיה?מחשב. * הומואים או לסביות?אפאחד.
* כן או לא?כן. * שחור או לבן?לבן. * ירוק או כחול?כחול * מס' 9 או מס' 7?7 * אמת או שקר?אמת * חיוך או דימעה?חיוך
* אייסי או מסן?מסן * קשר רציני או סטוץ?רציני * נס או שוקו?שוקו! * לשתות או לאכול?לאכול * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?הבא חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן * ואת עצמך?כן * ואת אמא?כן * ואבא?כן * והשכן?
* ואת אישתו?כן * יש לך כלב/ה?לא * היא יפה?- * את גרה בוילה?כן * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?לא * את יודעת איזה יום היום?כן * ומה את רוצה, שקל?לא * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן * ולאנשות?כן חח * ולכלבים?כן * וחתולים?לא * דגים?כן * וטרולים?לא * בא לך גלידה?לא * את אוהבת לענות על שאלונים?לא * יש לך אחים?כן * גדולים?לא * בגילאים 17 וחצי עד 19?לא * הם חתיכים?- * פנויים?- * את רוצה להכיר לי אותם?- * רוצה לבוא איתי לים?כן * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?כן * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?לא * את אוהבת דיגדוגים?לא * וחיבוקים?כן * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא?כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?3 * למה?כי אני צריכה להכין ש"ב. * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?מותק של ילדה * למה?ככה * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?אולי * למה?כי אנחונ כאן בשבילך. * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?אז סתם פירסמתי את זה. * למה?עמה * את בטוחה?כן * למה?כי ככה. * גם לך חם עכשיו?קצת * למה?ככה. * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?2 דקות * למה?כי ככה!!!!!!!!1111 * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!לא! * למה?ככה * ניפגש בשמחות?לא נראה לי. * למה?נחשי.
חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?מצוין ואיתך?