shirush1112

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif../images/Emo23.gif

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?מצוין ואיתך?
* איך קוראים לך?שיר
* בת כמה?13 וחצי-אתמול
* מאיפה?קריות
* מהי מידת-הנעליים שלך?37 * למה את עונה על השאלון?כי אין לי חיים. * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי אני מעדיפה לא לעשות שיעורים בפיסיקה. * משעמם לך?כע. * יש לידך אנשים?לא. * את שומעת מוזיקה?בכללי-כן,עכשיו-לא. * איזה שיר?
מאגניב כזה. * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?
בוודאי. * בא לך במבה?ממ אני שבעה תודה. * וכאפה?לא. * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?בשימחה. * למה?כי...מתחשק לי. חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?המונדברים. * ועל חור באוזון?אפעם לא -לעוןלם-מזרק-מחט-אמא. * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?יש כאלה? * יש בכלל דולפינים לבנים?לא נראה לי. * את בטוחה?ממ כן. * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?כע. * מה את חושבת על.. ג.יפית?אחלה בחורה. סתם, לא.
* ועל המזג-אוויר?סביר.[חעחעחע -אוויר -סביר] * ועליי?מותק של ילדעע. * ועל אייל גולן?אל תלכיייייייי לייייייייייייייייייי. * נכון שהוא מעפן?יש לו שירים טובים,ז"א רק אחד טוב חח. * ונכון שאישתו כוסית? היא נראת טוב. * אז מה היא עושה איתו?אוי שתקי. * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?שהוא הומו?
* ועל זה שנינט כוסית?היא לא.
* ועל זה שהיא הסתפרה?שיהיה לה בכיף. * כדאי לי להסתפר?ממ * לאיזו תספורת?קרחת. * בטוחה?כע * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?לא,תצאי בתוצאות. * נמאס לך ממני,נכון?בערך. * שנעבור לחלק הבא? כן. חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?אני
ז"א אני עצמי. * יום או לילה?יום
* קיץ או חורף?קיץ
* במבה או ביסלי?במבה
* שוקולד לבן או שחור?לבןןן!!!!!!
* ורוד או שחור?ורוד. * לישון או לקום?לישון * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?אממ אני יענה לכם עוד 40 שנה. * מחשב או טלוויזיה?מחשב. * הומואים או לסביות?אפאחד.
* כן או לא?כן. * שחור או לבן?לבן. * ירוק או כחול?כחול * מס' 9 או מס' 7?7 * אמת או שקר?אמת * חיוך או דימעה?חיוך
* אייסי או מסן?מסן * קשר רציני או סטוץ?רציני * נס או שוקו?שוקו! * לשתות או לאכול?לאכול * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?הבא חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן * ואת עצמך?כן * ואת אמא?כן * ואבא?כן * והשכן?
* ואת אישתו?כן * יש לך כלב/ה?לא * היא יפה?- * את גרה בוילה?כן * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?לא * את יודעת איזה יום היום?כן * ומה את רוצה, שקל?לא * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן * ולאנשות?כן חח * ולכלבים?כן * וחתולים?לא * דגים?כן * וטרולים?לא * בא לך גלידה?לא * את אוהבת לענות על שאלונים?לא * יש לך אחים?כן * גדולים?לא * בגילאים 17 וחצי עד 19?לא * הם חתיכים?- * פנויים?- * את רוצה להכיר לי אותם?- * רוצה לבוא איתי לים?כן * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?כן * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?לא * את אוהבת דיגדוגים?לא * וחיבוקים?כן * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא?כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?3 * למה?כי אני צריכה להכין ש"ב. * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?מותק של ילדה * למה?ככה * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?אולי * למה?כי אנחונ כאן בשבילך. * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?אז סתם פירסמתי את זה. * למה?עמה * את בטוחה?כן * למה?כי ככה. * גם לך חם עכשיו?קצת * למה?ככה. * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?2 דקות * למה?כי ככה!!!!!!!!1111 * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!לא! * למה?ככה * ניפגש בשמחות?לא נראה לי. * למה?נחשי.

3has3

New member
עונה D:

הפורום קצת יבש אז אני ואופיר(אופקה) החלטנו לעלות שאלון:p וגם התלבטנו עם לפתוח שרשור חדש או לא אבל פתחתי:p סבבה
אז קבלו את השאלון ושוב הוא לבעלי חוש הומור:p הידד ? D: חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? אחלה * איך קוראים לך? חנה * בת כמה? 13 * מאיפה? מזכרת בתיה * מהי מידת-הנעליים שלך? 38 * למה את עונה על השאלון? כי אין לי משהו לעשות D: * ועכשיו באמת, למה את עונה? חח מה שכתבתי
* משעמם לך? כן * יש לידך אנשים? לא * את שומעת מוזיקה? לא * איזה שיר? - * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? D: * בא לך במבה? עכשיו בא לי ביסלי XDD כי כולם יודעים ש"זה לא סרגל, זה ביסלי!" * וכאפה? אממ.. לא D: * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? כן * למה? ככה חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? לעצמי? XDD ממ.. את התשובה אני מנחשת * ועל חור באוזון? חרא של דבר * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?
* יש בכלל דולפינים לבנים? ממ אולי XDD * את בטוחה? לא * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? תלוי ממי XDD * מה את חושבת על.. ג.יפית? פוצה DDD: * ועל המזג-אוויר? חום אלוהי D: * ועליי? ממ.. תני לי לחשוב על זה D: חחח סתם. אני אוהבת אותך P: את נחמדה שכזאת D: * ועל אייל גולן? איכס * נכון שהוא מעפן? בטח! * ונכון שאישתו כוסית? לא * אז מה היא עושה איתו? רוצה לבדוק? D: הם גרים ברחובות XD זה 20 דק' ממני P: * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? חחחח אני לא מתעסקת בו - איתו XD * ועל זה שנינט כוסית? שזה שקר P: * ועל זה שהיא הסתפרה? שיהיה לה בכיף היא מעניינת לי את הזין שאין לי XD * כדאי לי להסתפר? תלוי * לאיזו תספורת? משו יפה? * בטוחה?כן D: זה עדיף על משהו מכוער XDD * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? כןןן!111 ואז.. טוב מה יקרה אז? XDD * נמאס לך ממני,נכון? לאא * שנעבור לחלק הבא? בטח חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? אני (מוציא לשון ) כי זה ה-כינוי P: * יום או לילה? לילה. אפשר לישון בשקט D: * קיץ או חורף? חורף P: יש לי יומולדת כזה וגם יורד גשם D: * במבה או ביסלי? ביסלי! כי כולם יודעים שזה לא סרגל אלא ביסלי D: * שוקולד לבן או שחור? אף אחד P: * ורוד או שחור? שחור D: * לישון או לקום? לישון לישון.. אבל תמיד קמים.. בכל מצב P: * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? בעע. כי זה מפגר XDD * מחשב או טלוויזיה? מחשב - יותר מרתק XD * הומואים או לסביות? הומואים. כי שנינו חושקים בבנים
* כן או לא? כן. זה מבאס לשמוע לא D: * שחור או לבן? לבן P: כי ככה D: * ירוק או כחול? ירוק. זה אחלה * מס' 9 או מס' 7? 9 זה מתחלק ב-3 D: * אמת או שקר? אמת * חיוך או דימעה? חיוך - זה מצחיק, ואז יורדות דמעות D": * אייסי או מסן? מסן - יש בו את הסמיילים של תפוז
* קשר רציני או סטוץ? רציני- זה כיף להיות בדיכאון? סDD * נס או שוקו? שוקו - נס זה משו. * לשתות או לאכול? לשתות - זה לא משמין.. הרוב לפחות
* להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? לעבור לחלק הבא - נמאס לי בקטנה
חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? כן! * ואת עצמך? :| * ואת אמא? כן * ואבא? כן * והשכן? לא * ואת אישתו? לא * יש לך כלב/ה? כן * היא יפה? לא (זה הוא XDD ) * את גרה בוילה? לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? לא * וקעקועים? לא * את מתכוונת לעשות? לא * את יודעת איזה יום היום? כן * ומה את רוצה, שקל? לא (1515645 לא יזיק
) * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים? כן * ולאנשות? כו * ולכלבים? כן * וחתולים? לא (אמאלה) * דגים? כן * וטרולים? כן (איזה גוצי'ם אלו D:) * בא לך גלידה? לא * את אוהבת לענות על שאלונים? כן * יש לך אחים? לא (עניתי על השאר וגיליתי שמדובר על זכרים XDD ) * גדולים? לא * בגילאים 17 וחצי עד 19? לא * הם חתיכים?כוסוני על * פנויים? לא * את רוצה להכיר לי אותם? לא * רוצה לבוא איתי לים? כן * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? כן D: * תגידי, את מאמינה באלוהים? כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? אין לי בעיה איתם * את אוהבת דיגדוגים? כן * וחיבוקים?כן * ונשיקות? כן * ואת אמא? ואבא? כן כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 10 * למה? היה משעשע * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? נחמדה * למה? כי ככה נולדה P: * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? לא * למה? זה ארוך * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? כן * למה? כי השקעתי * את בטוחה? כן * למה? ככה * גם לך חם עכשיו? כן * למה? כי חם * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? הרבה * למה? כי אני איטית? * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לא * למה? ככה
* ניפגש בשמחות? כן * למה? כי כל דבר הוא דבר שמח D: אופקה מחוייבת לענות על השאלון הזה:p!! נכון ? D:

shelly malka

New member
שלי שלי שלי שלי...=]]

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? אחלה.. * איך קוראים לך?שלי=] * בת כמה?עוד חודשיים בדיוק 14.. * מאיפה?איפה שהוא ליד הים.. * מהי מידת-הנעליים שלך?56342634 סתם 40\41 =[[] * למה את עונה על השאלון?כי משעמם לי * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי משעמם לי מאודדד * משעמם לך?0__0 ==\\ * יש לידך אנשים?דג נחשב? * את שומעת מוזיקה?כן.. * איזה שיר?sum 41 - stil waiting * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?אכן.. * בא לך במבה?כן.. * וכאפה?אכן.. * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?סבבה.. * למה?כי משעמםם לי... חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?0_______0 * ועל חור באוזון?אחלה.. * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?דולפינים לבנים?! * יש בכלל דולפינים לבנים?שניייה אניי יבדוק בגוגל.. * את בטוחה?שנייה אני יבדוק בגוגל!! * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?======\\\\\\\\\ * מה את חושבת על.. ג.יפית?שהיא דומה לג'ירפה.. * ועל המזג-אוויר?חרא=\ * ועליי?חופרת? * ועל אייל גולן?יש לו קצת שירים נחמדים.. * נכון שהוא מעפן?לפעמים.. * ונכון שאישתו כוסית?אכן. * אז מה היא עושה איתו?אהבה.. * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? חעחע איזה מאכזב הורים.. ידעתי את זה מזמן.. שיהיה לו בכייף... * ועל זה שנינט כוסית?שהיא כוסית. * ועל זה שהיא הסתפרה??#@!$%#^?%*&)(*)&^$%#$@ * כדאי לי להסתפר?כן.. * לאיזו תספורת?קרחת..הכי סקסיXP * בטוחה?אכן * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?יש היום פאות.. * נמאס לך ממני,נכון?לא.. * שנעבור לחלק הבא?אכן... חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?אני...ככה=] * יום או לילה?צהריים? הכי סבבה.. * קיץ או חורף?אביב..הכי פאנן.. * במבה או ביסלי?במבה עם ביסלי ביחד.. הכי באן-זונה.. * שוקולד לבן או שחור?שחור.. הכי טוב.. * ורוד או שחור?שחור..לא מתחברת לצבע וורוד... * לישון או לקום?לישון.. * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?מסודרת ובוגרת.. * מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה במחשב.. * הומואים או לסביות?הומואים..הכי חמודים==] * כן או לא?כן * שחור או לבן?אפור * ירוק או כחול?ירוק * מס' 9 או מס' 7?7==]] * אמת או שקר?אמת....הכי בריא.. * חיוך או דימעה?חיוך....... דימעה זה באסה.. * אייסי או מסן?אייסי...אני לא מסתדרת עם מסן.. * קשר רציני או סטוץ?רציני... הכי כיייף * נס או שוקו?שוקוווווווווו!!! בלי להתלבט * לשתות או לאכול?לאכולללל....============]]]] * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?לעבור לחלק הבא... חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן;] * ואת עצמך?כן * ואת אמא?כן * ואבא?כן * והשכן?לא======\\\ * ואת אישתו?לאלאלאלאלאלאלא * יש לך כלב/ה?לא=[ * היא יפה?0______0 * את גרה בוילה?לא.. * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?כן * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?לא * את יודעת איזה יום היום?כן.. * ומה את רוצה, שקל?לא אני רוצה שתיים... * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?נכון.. * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן.. * ולאנשות?כן.. * ולכלבים?כן.. * וחתולים?כן.. * דגים?כן.. * וטרולים?עוד לא יצא לי לפגוש אחד.. * בא לך גלידה?לא... * את אוהבת לענות על שאלונים?אכן * יש לך אחים?כן * גדולים?כן * בגילאים 17 וחצי עד 19? גם.. * הם חתיכים?כן.. * פנויים?חלקם.. * את רוצה להכיר לי אותם?לא.. * רוצה לבוא איתי לים?לא.. * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?לא.. * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן.. * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן.. * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כן.. * את אוהבת דיגדוגים?כן.. * וחיבוקים?כככן.. * ונשיקות?ככככן.. * ואת אמא? ואבא?כככככככככככככככןןן:-* ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?6.5 * למה?ככה.. * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?חופר אבל סבבה.. * למה? כובע=\ * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?אם ישעמם לי מאוד מאוד מאוד מאוד רק אז אני יקראא.. * למה?000___000 * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?אם משעמם להם שיקראו.. * למה?כי ככה בא לי.. * את בטוחה?כןןןןןן.. * למה? מה נסגר? * גם לך חם עכשיו?כן.. * למה?עצבים איתך... * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?לא כל כך.. * למה?כי ככה.. * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!לאאאאאאאאא * למה?\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\==== * ניפגש בשמחות?בעזרת ה'.. * למה?דיייייי=[[

black rock star

New member
עונה..../images/Emo103.gif

קודם עניתי והייתה הפסקת חשמל באמצע. הו הגורל
חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?הכל מעולה מה איתך? * איך קוראים לך?נוי * בת כמה?13 ועשרה חודשים * מאיפה?יקנעם * מהי מידת-הנעליים שלך?39 * למה את עונה על השאלון?כי אני אוהבת שאלונים * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי משעמם. * משעמם לך?מאוד!! * יש לידך אנשים?לא * את שומעת מוזיקה?כן * איזה שיר?במקרה - עוגות גבינה. * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?כן!! * בא לך במבה?ווי זה מה שאמרתי לנוי ועדן היום!באלי במבה אדומה :] * וכאפה?אם זה ממך אז כן
* בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?סבבה * למה?כי נגמר החלק הזה D: חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?ווי איזה שיעמום * ועל חור באוזון?איזה חור הוא =\\ * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?זוועה!מסכנים :( * יש בכלל דולפינים לבנים?ברווור! * את בטוחה?לא.. * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?שוב, אם זה ממך [או מאופקה] אז סבבה
* מה את חושבת על.. ג.יפית?זונה. * ועל המזג-אוויר?מדהים.רק לים * ועליי?אכככככככ ססתם P: * ועל אייל גולן?פו עליו. * נכון שהוא מעפן?מאוד! * ונכון שאישתו כוסית?חמודה * אז מה היא עושה איתו?גם אני שאלתי. * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?ביזבוז למין הנשי. * ועל זה שנינט כוסית?שתמות. * ועל זה שהיא הסתפרה?היא הסתפרה?!O: * כדאי לי להסתפר?אולי * לאיזו תספורת?לא יודעת * בטוחה?אני חושבת * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?בשמחה! D: * נמאס לך ממני,נכון?לא * שנעבור לחלק הבא?סבבה תותים חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? את, כי אני זה לא קשוח.
* יום או לילה?יום.אחרת למה המציאו אותו?כדי לישון :] * קיץ או חורף?חורף.אוי הכירבולים :] * במבה או ביסלי?במבה.ביסלי זה לא קשוח. * שוקולד לבן או שחור?לבן.שחור הוא כבר חרוש. * ורוד או שחור?שחור.2 סיבות.הראשונה , כדי שלא ירגיש מקופח שהוא לא מתאים לשוקולד, והשנייה, כי ורוד זה לא קשוח. * לישון או לקום?לישון.כי ככה. * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?עשירה מבוגרת.כי היא יכולה לעבור ניתוחים ואז להיות צעירה ועשירה :] * מחשב או טלוויזיה?פלאפון.עכשיו יש גם את המחשב וגם את הטלוויזיה :) * הומואים או לסביות?הומואים.כי אם כבר ביזבוז למין הנשי,אז שלפחות נוכל להנות מהיופי :] * כן או לא?לא.כי כן זה לא קשוח. * שחור או לבן?שחור.כי לבן יותר מתאים לשוקולד, ושחור יותר קשוח. * ירוק או כחול?ירוק.2 מילים מכבי חיפה :) * מס' 9 או מס' 7?7 , כי נולדתי בחודש הזה. * אמת או שקר?אמת.כי שקר זה לשקרנים D: * חיוך או דימעה?דימעה.כי יש תמיד איזה חתיך שינחם אותך :) * אייסי או מסן?אייסי.כי במסן אין זומה. * קשר רציני או סטוץ?רציני.כי סטוץ זה מגעיל. * נס או שוקו?נס.כי שוקו זה לא קשוח. * לשתות או לאכול?לאכול.כי לשתות זה לאנורקסיות. * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?הבא. חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן * ואת עצמך?לא * ואת אמא?כן * ואבא?כן * והשכן?לא * ואת אישתו?לא * יש לך כלב/ה?לא * היא יפה?
* את גרה בוילה?לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?לא * את יודעת איזה יום היום?לא * ומה את רוצה, שקל?לא * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן * ולאנשות?כן * ולכלבים?כן * וחתולים?כן * דגים?לא. * וטרולים?כןןןןןןןןןןןןןן!
* בא לך גלידה?כן * את אוהבת לענות על שאלונים?כן * יש לך אחים?לא * גדולים?לא * בגילאים 17 וחצי עד 19?לא * הם חתיכים?לא * פנויים?לא * את רוצה להכיר לי אותם?לא * רוצה לבוא איתי לים?כן * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?לא :( * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?לא * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?לא * את אוהבת דיגדוגים?כן * וחיבוקים?כן * ונשיקות?לא יודעת :|| * ואת אמא? ואבא?כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?11 * למה?כי זה היה כיף. * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?על עדן. * למה?כי היא צוחקת מכל דבר שאני אומרת.אז פה היא הייתה נשפכת. * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?כן! * למה?כי זה מעניין * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?כן.בבקשה! * למה?כי אני רוצה :) * את בטוחה?כן * למה?כי אני בטוחה. * גם לך חם עכשיו?לא * למה?כי אני מתחת למזגן * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?כן * למה?כי הוא ארוך * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!לא. * למה?ככה * ניפגש בשמחות?בשמחה :) * למה?כי אנחנו כאן בשבילך :)

עונע

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?- סבבה... * איך קוראים לך?רותם * בת כמה?14 * מאיפה?ערד * מהי מידת-הנעליים שלך?37 * למה את עונה על השאלון? כי משעמם לי... וגם.. לפרגן לכותבים... * ועכשיו באמת, למה את עונה? אותה תשובה * משעמם לך?בערך * יש לידך אנשים?לא * את שומעת מוזיקה?אממ כן * איזה שיר?Timbaland feat Nelly & Justin – Give it to me * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?כה * בא לך במבה?לא * וכאפה?לא * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?אממ בערך * למה?נווו חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? לא יודעת אני עיפה מכדי לחשוב * ועל חור באוזון?סבבה * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? עצוב? * יש בכלל דולפינים לבנים?לא נראה לי חחח * את בטוחה?אממ נראה לי... * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? לא * מה את חושבת על.. ג.יפית? שהיא יצאה כבר מכל החורים!!! * ועל המזג-אוויר?חם פה! * ועליי?שאת ממש רוצה לדעת מה אנשים חושבים עליך חחח סתם
* ועל אייל גולן? לא אוהבת * נכון שהוא מעפן?כה * ונכון שאישתו כוסית?כה * אז מה היא עושה איתו? היא אוהבת אותו כנראה ... * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? אני ידעתי לפני 50 שנה שהוא הומו זה לא חדש לי... * ועל זה שנינט כוסית? שזה מפחיד! גמאני רוצה גוף כזה! * ועל זה שהיא הסתפרה?אם כיף לה עם זה? * כדאי לי להסתפר?לא יודעת יש לך שיער ארוך? * לאיזו תספורת?אם יש לך שיער ארוך לא כדאי לך ... * בטוחה?כה * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? ברור בשמחה! * נמאס לך ממני,נכון?בערך...
* שנעבור לחלק הבא?כה חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?אני ברור כי ... * יום או לילה?יום כואבת לי הבטן בלילה זה סוג של פוביה.. * קיץ או חורף?חורף!! למרות שאני אוהבת את הקיץ בגלל הבריכה... * במבה או ביסלי?ביסלי פלאפל במבה רק של דני חחחח * שוקולד לבן או שחור?גם וגם * ורוד או שחור?ורוד זה שמח יותר * לישון או לקום? לקום .. יש לי קוצים בתחת... * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?לא יודעת... * מחשב או טלוויזיה?זה קשה מדי... * הומואים או לסביות?הומואים... * כן או לא כן * שחור או לבן? לא יודעת נוו יש פעמים ויש פעמים... * ירוק או כחול? כחול * מס' 9 או מס' 7?9 * אמת או שקר?אמת * חיוך או דימעה?חיוך :) * אייסי או מסן?אייסי * קשר רציני או סטוץ? רציני... * נס או שוקו?שוקו ילדים קטנים זה ה... חח * לשתות או לאכול?לאכול אבל אני שותה יותר... * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן... * ואת עצמך?לא * ואת אמא?לא * ואבא?כן * והשכן?מגיע שכן חדש ואותו אני אוהבת חחח * ואת אישתו?הוא ילד את אמא שלו אני אוהבת חחח * יש לך כלב/ה?לא * היא יפה? * את גרה בוילה?כן * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות? לא נראה לי * את יודעת איזה יום היום?שלישי * ומה את רוצה, שקל? 700 אם אפשר אני רוצה מצלמה חדשה... * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? * בד"כ- את נחמדה לאנשים?שלא מעצבנים אותי כן... * ולאנשות?סבבה... * ולכלבים?כן * וחתולים?כן * דגים?לא ממש * וטרולים?הא? ברור! * בא לך גלידה?לא,אכלתי כבר... איריש קים כדאי לכן לטעום! * את אוהבת לענות על שאלונים?זה סבבה * יש לך אחים?כה * גדולים?לא * בגילאים 17 וחצי עד 19?לא * הם חתיכים?לא * פנויים?לא * את רוצה להכיר לי אותם?לא * רוצה לבוא איתי לים?אולי * את חושבת שאני באמתרוצה שתבואי איתי?אולי * תגידי, את מאמינה באלוהים?כה * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כה * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כה * את אוהבת דיגדוגים?לא אני רגישה * וחיבוקים?מאוד... * ונשיקות?כן * ואת אבא?כה ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?8 * למה?כי היה סבבה....... * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? שהוא משועמם במידה... * למה?כי ככה... * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?יש מצב... * למה?כי ישמצב... * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? לא איכפת לי * למה? * את בטוחה?כה * למה?ככה * גם לך חם עכשיו? כה * למה?כי יש חמסין אבל יורד גשם חח * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?1לא ממש * למה? * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לא ממש * למה? * ניפגש בשמחות?מי יודעת העולם קטן! * למה?

נוגעע

New member
אין לי חוש הומור. אבל חפיף

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?
הכל טוב ואיתך ? * איך קוראים לך?
נוגה * בת כמה?
14 * מאיפה?
ת"א * מהי מידת-הנעליים שלך?
38 אני חושבת * למה את עונה על השאלון?
כי משעמם בטירוף * ועכשיו באמת, למה את עונה?
כי משעמם * משעמם לך?
אכן * יש לידך אנשים?
לא * את שומעת מוזיקה?
כעע * איזה שיר?
הסינגל החדש של FOB.. אין כוח לכתוב את השם * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?
אני נוהגת לחרוש על כל השירים שאני אוהבת ! * בא לך במבה?
מאוד :] * וכאפה?
מגיעה לי כאפה ?=O * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?
למה לא ? * למה? כיכיכיכיכיכיכיכי קקי. חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?
לא חושבת * ועל חור באוזון?
נושא מטריד * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?
? * יש בכלל דולפינים לבנים?
לא דעת * את בטוחה?
לא דעת * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?
בארור * מה את חושבת על.. ג.יפית?
המממ.. סעקס ? * ועל המזג-אוויר?
חם. זה טוב. * ועליי?
נממ... חביב/ה * ועל אייל גולן?
פיכס * נכון שהוא מעפן?
אכן * ונכון שאישתו כוסית?
אה.. ככה ככה.. * אז מה היא עושה איתו?
טיפשה. * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?
מה הקטע שלו ? יש לו שירי אהבה לבנות !! * ועל זה שנינט כוסית?
אין מה להוסיף. * ועל זה שהיא הסתפרה?
כולם מסתפרים. זה קולי. * כדאי לי להסתפר?
כדאי * לאיזו תספורת?
נמ.. איזה שבא לך * בטוחה?
לא * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?
כעע. * נמאס לך ממני,נכון?
לא. ומדוע שיימאס ? * שנעבור לחלק הבא?
סבבה חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?
את. כי אני זה סתם. * יום או לילה?
יום. יש שמש וזה טוב. * קיץ או חורף?
קיץ. יש שמש וזה טוב. * במבה או ביסלי?
כי ביסלי אני לא אוהבת * שוקולד לבן או שחור?
שחור. כי עדיין, שוקולד חלב הכי טעים
* ורוד או שחור?
שחור. ורוד אני לא אוהבת. בקושי. * לישון או לקום?
לישון. כי ככה. * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?
לא ולא. כיכיכיכיכי קקי. * מחשב או טלוויזיה?
מחשב ! כי כבר אין תוכניות מעניינות בטלוויזיה.. =/ * הומואים או לסביות?
הומואים. כי עברי [
] הומו. * כן או לא?
כן- כשאני מבקשת משו. לא- כשמישו מבקש ממני. * שחור או לבן?
שאלה קשה.. שילוב של השניים :] * ירוק או כחול?
כחול. כי פעם מזמן, כשהייתי בצופים, זה היה הצבע של השבט. ופיתחתי אובססיה קשה לזה. * מס' 9 או מס' 7?
9. כי 9 זה מספר מזל.. * אמת או שקר?
אמת. כי אמת זה תמיד. * חיוך או דימעה?
חיוך. כי 'חייך- הכל לטובה'. * אייסי או מסן?
מסן. יותר נוח ! * קשר רציני או סטוץ?
אני חושבת שרציני :S * נס או שוקו?
שוקו. זה מתוק. וטעים. ויש לזה ריח יותר טוב מלנס. * לשתות או לאכול?
גם וגם. * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?
איך שיוצא אני מרוצה. חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? כן * ואת עצמך? לא * ואת אמא? כן * ואבא? כן * והשכן? לא * ואת אישתו? גם לא * יש לך כלב/ה? לא (אחות נחשבת ?) * היא יפה? אם הכוונה לאחותי.. כן.. * את גרה בוילה? לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? לא. אפילו אוזן לא :'( * וקעקועים? לא * את מתכוונת לעשות? פירסינג אולי. קעקועים גם אולי. * את יודעת איזה יום היום? אכן * ומה את רוצה, שקל? כע.. כפול 9000000000 * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? לא. ומדוע שלא אחבב ? * בד"כ- את נחמדה לאנשים? כעע * ולאנשות? לא * ולכלבים? לא * וחתולים? כן * דגים? לא * וטרולים? כן ! * בא לך גלידה? כן !!! * את אוהבת לענות על שאלונים? אכן * יש לך אחים? כעע * גדולים? לא * בגילאים 17 וחצי עד 19? לא * הם חתיכים? כן * פנויים? כן * את רוצה להכיר לי אותם? סבבה. * רוצה לבוא איתי לים? כן :] * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? לא * תגידי, את מאמינה באלוהים? לפעמים * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? מאוד
* את אוהבת דיגדוגים? לא ! * וחיבוקים? כן ! * ונשיקות? כעע * ואת אמא? ואבא? כעעע ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) יאי חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 8 * למה? כי משעמם ואין דבר יותר טוב לעשות * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? תעשה/תעשי לי ילד !! * למה? כי סופסוף שאלון עם שאלות מקוריות. * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? אולי * למה? כי משעמם * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? אם רוצים * למה? כי אין שומדבר רע בהם (אולי הן קצת משעממות..) * את בטוחה? כעע * למה? כובע * גם לך חם עכשיו? לא * למה? מזגן (המצאה ברוכה) * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? לא כ'כ * למה? כובע * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! כעע * למה? כובע (כדיי שאוכל לכתוב כובע) * ניפגש בשמחות? ברור * למה? כובע שרק יהיה טוב.

ליעתע

New member
יאללה D:

חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? לפרצוף * איך קוראים לך? ליאת * בת כמה? 15 ומשו * מאיפה? פתח תקווה שיוו שיוו מכות בלאגנים סיטי * מהי מידת-הנעליים שלך? 38 * למה את עונה על השאלון? כי אני במצב לשאלונים * ועכשיו באמת, למה את עונה? כי זה עושה לי את זה * משעמם לך? לא כל כך * יש לידך אנשים? לא. * את שומעת מוזיקה? לא * איזה שיר? לא שומעת! * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? -_- * בא לך במבה? כןןןן אדומה! * וכאפה? חלילה * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? בכיף שלכם * למה? כי.. זה עושה לכם כיף חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? שטוב טוב טוב לי על הלב * ועל חור באוזון?תסגרו אותו.. מה נולדתם באוטובוס?! * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? יא דפקות. * יש בכלל דולפינים לבנים? נאאא * את בטוחה? 100% * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? אני לא טועה אף פעם! * מה את חושבת על.. ג.יפית? הקמטים שלה עושים לי את זה * ועל המזג-אוויר? חם אש * ועליי? בתזונה.. במובן הטוב כן? * ועל אייל גולן? איככככ * נכון שהוא מעפן? לגמרי * ונכון שאישתו כוסית? לאאאאאאאאא * אז מה היא עושה איתו? שתי מכוערים D: * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? זה היה דיי ברור.. * ועל זה שנינט כוסית? *-* * ועל זה שהיא הסתפרה?מה שבראש שלה * כדאי לי להסתפר?ברור * לאיזו תספורת?קרחת * בטוחה? כן הכי שיק * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? אם תבקשי יפה * נמאס לך ממני,נכון? מה פתאום! אני אוהבת שאלות שיער * שנעבור לחלק הבא? יאללה חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? אני כאילו הכי סטייל בא-ר-ץ-! * יום או לילה? לילה.. אבל גם יום זה אחלה קטע * קיץ או חורף?קיץ.. או אביב כזה * במבה או ביסלי?במבה! אדומה! יאיאייאיאיאאא * שוקולד לבן או שחור? לבן * ורוד או שחור?ביחד * לישון או לקום?זה דיי תלוי אחד בשני לא? * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?צעירה ענייה וגלמודה * מחשב או טלוויזיה?מחשב! * הומואים או לסביות?לסביות יאמיי * כן או לא?כןןןןן * שחור או לבן?שחור אני אפלה * ירוק או כחול?ירוק! * מס' 9 או מס' 7? גם אם אין לך מזל 777 * אמת או שקר?אמת * חיוך או דימעה?חיוך! * אייסי או מסן?מסנג'ר! * קשר רציני או סטוץ? עכשיו רציני:) * נס או שוקו? שוקו * לשתות או לאכול?לאכול * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?להמשיך נו יא מבאסים. חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? כן * ואת עצמך? כן * ואת אמא? כן * ואבא?כן * והשכן?לא * ואת אישתו?לאאאא * יש לך כלב/ה?לא יאק * היא יפה?-_- * את גרה בוילה?לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות? יאפ * את יודעת איזה יום היום?שלישי. אהא! זה לא שאלה של כן או לא! אה.. זה כן. * ומה את רוצה, שקל? כןןן יש לך? * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? הכי כן * בד"כ- את נחמדה לאנשים? ברור * ולאנשות?גם..גם.. * ולכלבים?לאאאאאאאאאאאאאא * וחתולים?כן:) * דגים?-_- * וטרולים?סקסי * בא לך גלידה? לא ממש * את אוהבת לענות על שאלונים? לפעמים * יש לך אחים?יאפ * גדולים?יאפ * בגילאים 17 וחצי עד 19? יאפ * הם חתיכים?הכי * פנויים?נאא * את רוצה להכיר לי אותם? לא * רוצה לבוא איתי לים?בואי! * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? מה, לא? כולם רוצים. * תגידי, את מאמינה באלוהים?חלילה * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?ממממממ.. אני? * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? בטח למה לא * את אוהבת דיגדוגים?לאאא * וחיבוקים?כן * ונשיקות?כן * ואת אמא? ואבא? אולי עוד פעם? ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 7 * למה? כי הוא מגניב כזה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? קצת משעמם לו * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? לא * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? אם בא להם.. * את בטוחה? יאפ * גם לך חם עכשיו? לא ממש * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? דווקא לא * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לאא בגלל זה מחקתי D: * ניפגש בשמחות? בכיף שלכם

שאלון ארוך במיוחד

* היי, מה המצב?סבבה * איך קוראים לך?גאיה * בת כמה?12 * מאיפה?גבעתיים * מהי מידת-הנעליים שלך?38 * למה את עונה על השאלון?כי אין לי מה לעשות * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי משעמם * משעמם לך?כן.... * יש לידך אנשים?לא... * את שומעת מוזיקה?לא... * איזה שיר?---- * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?---- * בא לך במבה?לא ממש... * וכאפה?לא.... * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?כן... * למה?כי אני רוצה לסיים אותו חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?לאדעת... * ועל חור באוזון? * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?יש כזה דבר?!. * יש בכלל דולפינים לבנים?מה ששאלתי * את בטוחה?לאדעת * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?לא... * מה את חושבת על.. ג.יפית?מכוערת אבל מצחיקה בטימטומה... * ועל המזג-אוויר?חם לוהט * ועליי?לאדעת..קצת חופרת... * ועל אייל גולן?מעפן * נכון שהוא מעפן?כן... * ונכון שאישתו כוסית?לא...היא יפה לא יותר מזה... * אז מה היא עושה איתו?לאדעת...כלום... * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?מוזר ליXP * ועל זה שנינט כוסית?היא לא * ועל זה שהיא הסתפרה?היה צריך להשאיר את הפונינט כי קארנינה זה מעפן... * כדאי לי להסתפר?לא ראיתי את השער שלך * לאיזו תספורת?תעשי את המשחק חצים של שבוע שעבר של ראש1... * בטוחה?לאדעת... * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?לא... * נמאס לך ממני,נכון?כן את קצת חופרת... * שנעבור לחלק הבא?כן... חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?אני כי אותך אני לא מכירה... * יום או לילה?יום הלילה משעמם... * קיץ או חורף?קיץ יש חופש גדול ואפשר ללכת לבריכה... * במבה או ביסלי?במבה כי זה יותר טעים... * שוקולד לבן או שחור?שחור אני לא מתה על לבן... * ורוד או שחור?שחור יש לי יותר דברים שחורים... * לישון או לקום?לקום אני שונאת לישון... * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?אני לפחות צעירה אולי לא במצב של ענייה אבל צעירה... * מחשב או טלוויזיה?מחשב... * הומואים או לסביות?הומואים...אולי הלסביות יעשו לי מהו Xo * כן או לא?כן..למה להיות שלילים.... * שחור או לבן?לבן יותר אופטימי... * ירוק או כחול?כחול לאדעת למה... * מס' 9 או מס' 7?7 כי 8 זה מספר המזל שלי... * אמת או שקר?אמת שקרים לא עוזרים..... * חיוך או דימעה?חיוך אני תמיד מחיכת...[= * אייסי או מסן?מסן...לאדעת למה... * קשר רציני או סטוץ?רציני אני לא בקטע של סטוצים... * נס או שוקו?שוקו אני לא אוהבת קפה.... * לשתות או לאכול?לשתות אני מכורה למים איזה מוזר...[= * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?חלק הבא כי אני רוצה לראות את השאלות... חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן... * ואת עצמך?כן... * ואת אמא?כן... * ואבא?כן... * והשכן?לא... * ואת אישתו?לא... * יש לך כלב/ה?כן... * היא יפה?כן... * את גרה בוילה?לא.... * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא... * וקעקועים?לא.. * את מתכוונת לעשות?לא... * את יודעת איזה יום היום?כן... * ומה את רוצה, שקל?כן... * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?לא... * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן... * ולאנשות?כן... * ולכלבים?כן... * וחתולים?כן... * דגים?כן... * וטרולים?לא.. * בא לך גלידה?לא... * את אוהבת לענות על שאלונים?כן... * יש לך אחים?כן... * גדולים?לא... * בגילאים 17 וחצי עד 19?לא... * הם חתיכים?לא... * פנויים?כן... * את רוצה להכיר לי אותם?לא... * רוצה לבוא איתי לים?לא... * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?לא... * תגידי, את מאמינה באלוהים?לא... * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן... * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כן... * את אוהבת דיגדוגים?לא... * וחיבוקים?כן... * ונשיקות?לא.. * ואת אמא? ואבא?כן... ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?6 * למה?לאדעת זה מעביר את הזמן..XP * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?שהוא קצת חופר... * למה?כי הוא היה ממש ארוך ומוזר... * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?אולי אני לא בטוחה... * למה?כי לפעמיים זה מעניין * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?כן... * למה?כדי שאנשים יכירו אותי[= * את בטוחה?כן... * למה?כי אני בטוחה... * גם לך חם עכשיו?מאוד.... * למה?כי אבא שלי לא מפעיל מזגן... * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?כן... * למה?כי לוקח לי זמן לענות על תשובות... * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!לא ממש... * למה?כי נמאס לי מהשאלון... * ניפגש בשמחות?כן... * למה?כי היתי רוצה להכירך....

helush716

New member
שלי =] :]

אז קבלו את השאלון ושוב הוא לבעלי חוש הומור:p חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב? ממ.. סבבה? א * איך קוראים לך? חלי * בת כמה? 14 וחצי ככה * מאיפה? ראשון * מהי מידת-הנעליים שלך? 39 * למה את עונה על השאלון? כי משעמם וכי להודות באמת.. אני אוהבת שאלונים =] * ועכשיו באמת, למה את עונה? נחשפתי כבר נו.. חח * משעמם לך? ממ... קצת * יש לידך אנשים? לא * את שומעת מוזיקה? תמיד
* איזה שיר? כרגע... Relient K - Pressing On * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? ממ.. לא מתה על לחרוש על שירים.. זו לא שמיעה נכונה כי בסוף נמאס מהשיר. * בא לך במבה? לא אוהבת במבה * וכאפה? לא.. אבל בא לי להעיף למישו
* בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? אין בעיה =] * למה? כי.. נגמרו השאלות לחלק הזה? חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? שהמפרט שטל הכין לי יפה בטירוףףף =] * ועל חור באוזון? שחייבים לעשות משהו בעניין הזה * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? אה הם בהכחדה כאילו? * יש בכלל דולפינים לבנים? שאלה טובה חחח * את בטוחה? תגידו לי אתם למרות שנראה לי שלא * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? לכו על זה * מה את חושבת על.. ג.יפית? שנמאס ממנה והיא חרושההה * ועל המזג-אוויר? שחם עכשיו.. שרבבב אבל ירד גשם חח * ועליי? ממ.. * ועל אייל גולן? שאני שונאת אותו * נכון שהוא מעפן? נ = כ =ו = ן * ונכון שאישתו כוסית? ממ.. בסדר.. יש יותר יפות * אז מה היא עושה איתו? אין לי תשובה לשאלות האלה חח
* מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? אין לי בעיה.. מה שטוב לו שיעשה * ועל זה שנינט כוסית? היא לא כזאת כוסית * ועל זה שהיא הסתפרה? שהיא סתם מושפעת * כדאי לי להסתפר? לא... * לאיזו תספורת? ארוך זה יפה * בטוחה? בטוחה =] * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? אני יעשה את הכי טוב שלי
* נמאס לך ממני,נכון? לא.. * שנעבור לחלק הבא? lets do it חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? את.. למה שאני אבחר בעצמי אה?
* יום או לילה? ערב נגיד ככה אין לי נימוק.. פשוט אוהבת * קיץ או חורף? קיץ. שונאת גשם!! * במבה או ביסלי? ביסלי. שונאת במבה חח * שוקולד לבן או שחור? לבן. יש לי בעיה עם מריר בעיקר חח * ורוד או שחור? שחור. ורוד זה פיכס. * לישון או לקום? לישון. אני לא מאמינה שיש מישו שאוהב לקום. * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? צעירה ועניה. שאתה צעיר אתה יכול לעשות הרבה יותר והכסף הוא רק אמצעי לא מטרה. * מחשב או טלוויזיה? מחשב. סתם ככה. * הומואים או לסביות? לסביות. * כן או לא? כן. * שחור או לבן? שחור * ירוק או כחול? כחול * מס' 9 או מס' 7? 7. מספר המזל שלי =] * אמת או שקר? אמת. ברור שאמת. * חיוך או דימעה? חיוך. תמיד כיףף לראות חיוך =] * אייסי או מסן? מסן. אייסי זה מעצבן. * קשר רציני או סטוץ? רציני. * נס או שוקו? נס. * לשתות או לאכול? לשתות. * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? הבא חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? כן * ואת עצמך? .. כן * ואת אמא? מאודד * ואבא? מאודד * והשכן? כן. ( יש אחד חמוד ברמות וגם נראה טוב.. הייתי חייבת חח ) * ואת אישתו? מ.. הוא בן 16. * יש לך כלב/ה? לא * היא יפה? לא * את גרה בוילה? לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? לא * וקעקועים? לא * את מתכוונת לעשות? כן * את יודעת איזה יום היום? כן * ומה את רוצה, שקל? לא * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים? כן * ולאנשות? אה?. כן * ולכלבים? כן * וחתולים? כן * דגים? כן * וטרולים? כשאני אפגוש אחד אני אחליט איך להתייחס אליו חח * בא לך גלידה? כןןןןןןן * את אוהבת לענות על שאלונים? כןןןן * יש לך אחים? כן * גדולים? כן * בגילאים 17 וחצי עד 19? לא ( גדול יותר ) * הם חתיכים? כן * פנויים? כן * את רוצה להכיר לי אותם? לא. זה יגמר רע * רוצה לבוא איתי לים? כןןןן * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? לאא * תגידי, את מאמינה באלוהים? כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת דיגדוגים? כן * וחיבוקים? כן * ונשיקות? כןןן * ואת אמא? ואבא? כןןןןןןןן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 7 * למה? כי הוא היה קצת מרוח * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? ששעמם לו.. אבל טוב שזה קרה =] * למה? כי הוא מרח את השאלון.... * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? אולי.. כן * למה? כי זה נחמד.. ולומדים להכיר אנשים ככה =] * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? כן.. למה לא? * למה? למה לא? חח
* את בטוחה? כן * למה? ככה * גם לך חם עכשיו? לא.. * למה? כי אני עם מזגן בחדר. * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? לא כ"כ * למה? כי השאלות עם תשובות מהירות?? * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לא, לא כ"כ האמת חח * למה? בשביל שתוכלי לשאול למה. * ניפגש בשמחות?בטח.. * למה? כי כולם אומרים את זה??

קאיה3

New member
אני עונה..

אז קבלו את השאלון ושוב הוא לבעלי חוש הומור:p חלק ראשון- תיאור מצב . . * היי, מה המצב?הכל טוב ברוך השם.. * איך קוראים לך?קאיה * בת כמה?עוד מעת 14 * מאיפה?רמת גן * מהי מידת-הנעליים שלך?37 * למה את עונה על השאלון?כי משעמם ליD: * ועכשיו באמת, למה את עונה?כי משעמם O.0 * משעמם לך?מאוד * יש לידך אנשים?לא * את שומעת מוזיקה?כן * איזה שיר?ביט69 יותר מידי סרטים * את נוהגת לחרוש על השיר הזה?כן.. * בא לך במבה?מאוד.. * וכאפה? רק כשאני מתחרפנת.. * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון?כן * למה?כדי לגוון קצת.. חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך?חושבת על חסנים(בדיחה אישית) * ועל חור באוזון?מי באמת חושב על זה?!?! * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים?כנ"ל * יש בכלל דולפינים לבנים?לא יודעת O.0 * את בטוחה?כן * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה?כן.. * מה את חושבת על.. ג.יפית?סיוט!!! * ועל המזג-אוויר?חם... * ועליי?המ..צריכה להמשיך לקרוא * ועל אייל גולן?בע!!! * נכון שהוא מעפן?נכון! * ונכון שאישתו כוסית?נכון * אז מה היא עושה איתו?לא יודעת * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון?שעבור הבנות שהעריצו את הייפייב זה יום מעונן..XD * ועל זה שנינט כוסית?כוסית בטירוף! * ועל זה שהיא הסתפרה?לא כל כך מתאים לה.. * כדאי לי להסתפר?אולי * לאיזו תספורת?לא יודעת לא ראיתי אותך.. * בטוחה?כן! * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה?כן * נמאס לך ממני,נכון?קצת.. * שנעבור לחלק הבא?למה לא? חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את?את..כי את זה לא אניD: * יום או לילה?לילה..הכי מגניב.. * קיץ או חורף?חורף..להתכרבל במיטה.. * במבה או ביסלי?במבה..לא אוהבת ביסלי.. * שוקולד לבן או שחור?המ..קשה מידי.. * ורוד או שחור?שחור..-לא יודעת למה O.0 * לישון או לקום?לישון!מי אוהב לקום.. * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה?צעירה וענייה..לא רוצה לגדול.:( * מחשב או טלוויזיה?מחשב..כמעט כמו טלוויזיה רק עם יותר דברים.:) * הומואים או לסביות?מה זה משנה?!? * כן או לא?לא...כי אני רעה..:) * שחור או לבן?שחור..כי אני לובשת עכשיו שחור..XD * ירוק או כחול?ירוק..ירוק זוהר זה הצבע הכי אהוב עלי.. * מס' 9 או מס' 7?7 כי הוא יותר קצר בכתיבה.. * אמת או שקר?אמת בחיים לא לשקר! * חיוך או דימעה?חיוך!לא אוהבת אנשים בוכים אני בוכה איתם..:( * אייסי או מסן?מסן..הכי נוח. * קשר רציני או סטוץ?קשר רציני..אהבה אמיתית! * נס או שוקו?לא אוהבת לא זה ולא זה.. * לשתות או לאכול?לשתות..זה פחות משמין:) * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא?לעבור.. חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי?כן * ואת עצמך?כן * ואת אמא?כן * ואבא?נפטר.. * והשכן?לא! * ואת אישתו?לא! * יש לך כלב/ה?כן * היא יפה?כן * את גרה בוילה?לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ?לא * וקעקועים?לא * את מתכוונת לעשות?כן * את יודעת איזה יום היום?לא * ומה את רוצה, שקל?לא * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי?לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים?כן * ולאנשות?לא * ולכלבים?כן * וחתולים?כן * דגים?כן * וטרולים?כןXD * בא לך גלידה?כן * את אוהבת לענות על שאלונים?כן * יש לך אחים?כן * גדולים?כן * בגילאים 17 וחצי עד 19?כן * הם חתיכים?לא * פנויים?לא * את רוצה להכיר לי אותם?כן * רוצה לבוא איתי לים?כן * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי?לא * תגידי, את מאמינה באלוהים?כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו?כן * את אוהבת דיגדוגים?כן! * וחיבוקים?כן.. * ונשיקות?כן! * ואת אמא? ואבא?כן..ואבא שלי נפטר שהייתי בת 4..:( ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון?9 * למה?כי הוא מצחיק * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון?כמוני לפעמים.. * למה?כי ככה נראה לי O.0 * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים?כן * למה?כי משעמם לי * את רוצה שיקראו את התשובות שלך?כן * למה?כי זה מגניב..אם לא אז למה עניתי?!? * את בטוחה?כן * למה?כי סתם התאמצתי עם לא.. * גם לך חם עכשיו?כן! * למה?כי אני עם ארוך..XD * לקח לך המון זמן לענות על השאלון?לא כל כך * למה?כי אני מקלידה מהר * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?!לא! * למה?כי זה מעצבן! * ניפגש בשמחות?למה לא? * למה?כי אני אוהבת אנשים שמחים!

טל 182

New member
אני חושבת שאני בעלת חוש הומור...

חלק ראשון- תיאור מצב . . "תיאורי מצב" --->מה זה שיעור לשון?! * היי, מה המצב? בסדר.. * איך קוראים לך? טל * בת כמה? 14 מתקרב ל15 * מאיפה? רמת גן * מהי מידת-הנעליים שלך? 38 * למה את עונה על השאלון? כי בא לי ומשעמם לי... * ועכשיו באמת, למה את עונה? אני אוהבת שאלונים וזה נראה לי הולך להיות שאלון מגניב... * משעמם לך? אהא.. * יש לידך אנשים? לא * את שומעת מוזיקה? כה * איזה שיר? איש קש - מוניקה סקס * את נוהגת לחרוש על השיר הזה? לא ממש אבל זה אחלה שיר * בא לך במבה? לא * וכאפה? לא ממש * בא לך שנעבור לחלק הבא של השאלון? בטח * למה? למה לא?! חלק שני- מה את חושבת . . . . ? * לעצמך? אהה? * ועל חור באוזון? נחמד ביותר * ועל הכחדת הדולפינים הלבנים? יש דולפינים לבנים?! * יש בכלל דולפינים לבנים? אאא אני שאלתי קודם! * את בטוחה? את לא מקשיבה לי?! * ואם טעית, את מסכימה לקבל כאפה? ממש לא * מה את חושבת על.. ג.יפית? צריך לפרוש בשיא - תפרשי! רגע...היא הגיע לאיזהשהוא שיא? * ועל המזג-אוויר? חרא של מזג אוויר!! אני מתגעגעת לחורף..:S * ועליי? את חמודה! אהה..ויש לך טעם טוב בבנים! * ועל אייל גולן? לא הטעם שלי... * נכון שהוא מעפן? כן * ונכון שאישתו כוסית? אפשר להגיד...זכתה בתחרות מלכת היופי, לא? * אז מה היא עושה איתו? לא יודעת...תשאלי אותה. * מה את חושבת על.. העובדה המאוד משעשעת שאמיר פיי-גוטמן יצא מהארון? שיהיה לו בכיף. הגיע הזמן. * ועל זה שנינט כוסית? שכיף לה * ועל זה שהיא הסתפרה? אז היא הסתפרה ו.. * כדאי לי להסתפר? לא יודעת. לא ראיתי אותך. תעלי תמונה... * לאיזו תספורת? תעלי תמונה אני אגיד לך מה מתאים לך... * בטוחה? תעלי תמונה! * ואם זה יהיה לי מכוער, את תדביקי לי את השיער חזרה? ברור! * נמאס לך ממני,נכון? לא * שנעבור לחלק הבא? בשמחה.. חלק שלישי- זה או זה . . ויש לנמק מדוע אתן בוחרות :] * אני או את? היא. את לא מצפה שאני באמת אבחר, נכון? * יום או לילה? לילה. כי ישנים. * קיץ או חורף? חורף. יותר נעים. * במבה או ביסלי? אף אחד מהם. ככה. * שוקולד לבן או שחור? שחור. אמא הרגילה אותי כי זה בריא יותר. * ורוד או שחור? שניהם. אוהבת את שניהם. * לישון או לקום? לישון. שונאת לקום. * עשירה ומבוגרת או צעירה וענייה? צעירה וענייה...יותר כיף * מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה ואז מחשב. * הומואים או לסביות? הומואים. הם כאלה חמודים. * כן או לא? בקשר ל... * שחור או לבן? שיהיה כל הצבעים * ירוק או כחול? כנ"ל * מס' 9 או מס' 7? שניהם בסדר. * אמת או שקר? תלויי.. * חיוך או דימעה? חיוך * אייסי או מסן? שניהם טובים. * קשר רציני או סטוץ? קשר רציני. * נס או שוקו? שוקו...יאמי!!1 * לשתות או לאכול? שניהם...צריך לשרוד בעולם * להמשיך את החלק הזה או לעבור לחלק הבא? בואי נראה את החלק הבא.. חלק רביעי- כן או לא . . חובה לענות רק בכן ולא!# * את אוהבת אותי? כן * ואת עצמך? לא יודעת. סורי לא יכלתי לענות על זה בכן/לא. * ואת אמא? כן * ואבא? כן * והשכן? לא * ואת אישתו? לא * יש לך כלב/ה? כן * היא יפה? כן * את גרה בוילה? לא * יש לך פירסינגים ( ואוזן לא נחשב! ) ? לא * וקעקועים? לא * את מתכוונת לעשות? לא * את יודעת איזה יום היום? כן * ומה את רוצה, שקל? לא * נכון ש . . כרגע את לא ממש מחבבת אותי? לא * בד"כ- את נחמדה לאנשים? כן * ולאנשות? כן * ולכלבים? כן * וחתולים? כן * דגים? כן * וטרולים? כן * בא לך גלידה? כן * את אוהבת לענות על שאלונים? כן * יש לך אחים? לא * גדולים? לא * בגילאים 17 וחצי עד 19? לא. אבל יש לי בני דודים. * הם חתיכים? הבני דודים כן. * פנויים? אחד מהם. * את רוצה להכיר לי אותם? בטח * רוצה לבוא איתי לים? בטח * את חושבת שאני באמת רוצה שתבואי איתי? ברור...סתם * תגידי, את מאמינה באלוהים? כן * מכירה אנשים שלא מאמינים בו? כן * את אוהבת את האנשים שלא מאמינים בו? כן. מאודמאוד. זה שהם לא מאמינים בו זה לא קשור. * את אוהבת דיגדוגים? תלויי.. * וחיבוקים? כן * ונשיקות? כן * ואת אמא? ואבא? כן כן ( הופ. סגירת מעגל, השאלות האלו כבר היו בהתחלה D: ) חלק חמישי ואחרון- סיכום . . * מ-1 עד 10, כמה נהנת לענות על השאלון? 10 * למה? ככה * מה את חושבת על מי שכתב ת'שאלון? חמדמד ומשועמם... * למה? ככה * את מתכוונת לקרוא את התשובות של האחרים? לא * למה? אין לי כוח. זה ארוך. * את רוצה שיקראו את התשובות שלך? שיקראו בכיף! * למה? אחרת למה כתבתי את זה? * את בטוחה? כן * למה? ככה * גם לך חם עכשיו? לא * למה? כי התקלחתי * לקח לך המון זמן לענות על השאלון? לא ממש * למה? מה נסגר?! נהיית הילד מהפרסומת של קופת חולים כללית?! * את אוהבת את הרעיון הזה של כול ה . . 'למה?' הזה?! לא משהו...אבל זה מצחיק! * למה? טוב דיי * ניפגש בשמחות? ברור * למה? בעצם לא..סתם..חח..כי אני רוצה לראות אותך ביי ביי! 3>

animal bar

New member
אבל יותר מכל אוהב הוא ל-כופף בננות../images/Emo6.gif

אחד הדברים שהכי מצחיקים אותי

3has3

New member
זה אחד הימים הפעילים D:

כל דקה יש איזה שתיי הודעות XDD

שנינה92

New member
יוני בלווווווווווך../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

איזה מתוק הוא :)