בראבא1

New member
מחפשים פעילים וסטודנטים לסיוע לפליטי דרפור

בחודשיים הקרובים ייערך מבצע סיוע הומניטרי מהגדולים והחשובים שנערכו אי פעם בישראל, במטרה לגייס כספים ומשאבים ולשלוח סיוע הומניטרי לפליטי דרפור (שאינם בארץ). המבצע נערך בשיתוף משרד החוץ ונערך יחד עם עשרות גופים בישראל. למי מכם שיש עניין לסייע, אנא פנו לאתר לפרטים נוספים: http://www.ivolunteer.org.il תודה.

בראבא1

New member
תוספת: מי שמעוניין להתנדב אנא מלאו את הטופס

שכחתי בהודעה הקודמת: למי מכם שמעוניין להתנדב: מלאו בבקשה את הטופס המצורף ושלחו אל כתובת המייל המופיעה בו. תודה.

מישהו פה לומד מנהל עסקים וכלכלה בעברית?

מישהו פה לומד את זה שם? כמה ימי לימוד בשבוע באונ' זה ? והאם יש עומס רציני של חומר? יהיה לי זמן לעצמי? ובכלל אני אשמח אם מישהו שלומד מנהל עסקים וכלכלה באונ' העברית יצור איתי קשר (דרך המסרים או משהו). אני אשמח מאוד לקצת מידע ורקע. תודה

lionzion

New member
לבעלי דרכון אירופאי בלבד!!!

עבודה בקניונים, כסף מעולה, לבעלי דרכון אירופאי ובעלי אישור עבודה באירופה בלבד!!! עבודה בחברה מובילה בתנאים טובים. לפרטים ליצור קשר במייל: [email protected]

"מסיבת שוחט" - רייב מחאה! בפארק הירקון, 19:30

בואו בהמוניכם לשחרר לחץ!!!
ולהנות. מצורף הפלייאר אנחנו מזמינים את תושבי שדרות להצטרף אלינו לאחר מכן להמשך מחאה באוהל המחאה בירושלים! כולנו יחד למען עתיד החינוך וההשכלה הגבוהה בישראל! כולנו מסכימים על הרצון בעתיד, כרגע בואו נשים מחלוקות בצד ונלך לרקוד! נא להפיץ הלאה

דותן17

New member
מחפשים אנשים לתוכנית טלוויזיה

שלום לכולם
אני עובד בחברת הפקות טלוויזיה ובמשרד מולי עובדים על תוכנית טלוויזיה חדשה לרווקים ורווקות שמחפשים אהבה. מעניין אתכם? הם פתחו טלמסר שהמספר שלו 052-9998050 אם בא לכם, תתקשרו דותן

למעלה