m i c k e y 15

New member
את עושה רקעים מדהימים!!!

אני זוכרת עוד כשהייתי בפורום מכושפות..חח אא"לט שהיית שם חחח זה ממש יפה ומיוחד..

נ ט ע ש ה

New member
ממש יפיפה.

הלוואי ואני הייתי יודעת לעשות כאלה. אבל משהו לא הצלחתי להבין- התכוונת לכתוב "חוסם עורקים"?

נ ט ע ש ה

New member
אהה, אוקיי.

יצאתי קצת סתומה, אבל לא נורא.
הקטע המצחיק הוא, שבדיוק לפני כמה ימים התלהבתי שאני יודעת את המילה הזאת. כנראה שלא רק אני

Blue Aura

New member
תגידו, ../images/Emo189.gif

מן בקשה לעצה: הציעו לי להתנדב במשמר הגבול, אצלנו בעמק, אתם חושבים שכדאי לי ללכת? כאילו, אין לי איזשהו חוג אחרי צהריים או משהו אבל לא יודעת, זאת תקופה של מבחנים וכל זה ולמרות שזה רק פעם בשבוע [נראה לי] וזה יש מטווחים פעם בחודש שזה די כיף, אתם חושבים שכדאי לי? ב-15:30 באה אליי איזה אישה להחתים אותי על מסמכים לגבי זה, אני אחתום אבל נראה אם אני אלך לזה. מה אתם חושבים?...

Grey Faerie

New member
לפי דעתי

לכי... נשמע לי כמו חוויה מעניינת... ואם הבנתי נכון את גם לא חייבת להישאר אם יעשה לחוץ מידי או משהו כזה- אז מקסימום....

moshe present

New member
לכייי זה נשמע ממש מגניב

אל תדאגי יהיה לך עוד המון זמן ללמוד :) פעם בשבוע זה בקטנה... לי בקושי יש זמן בחיים ואני בכל זאת שומרת על ציונים די טובים.. ( חוץ ממתמטיקה אבל זה סיפור אחר
) תהני!

Keren I6

New member
כדאי לך../images/Emo22.gif

נשמע מעניין וכיף,אני לא הייתי מוותרת. חוץ מזה שאני מאמינה שאם תסדרי טוב טוב את היום שלך,את תוכלי להספיק הכל. בכל אופן,לימודים זה לא מה שאמור למנוע ממך לעשות את מה שאת רוצה. אם את באמת חושבת שזה שווה את הזמן,go for it!

למעלה