Wild Eye Joker

New member
יא כיף לך../images/Emo99.gif

הבטיחו לי לגיל 18 אבל אבא שלי הזה בטוח יתרחט עד אז. יש לו פחד מחטים נגועות באיידס.
עכשיו, אם המקעקע טוב, הוא יכול לעשות לך קעקוע מכל תמונה שתיצרי, תבחרי, תורידי מהאינטרנט וואטבר. זה מה שאחי עשה. ובכל מקרה..איך אפשר לעזור לך לבחור? חח זה לא שהיינו אצלו בסטודיו וראינו מה האפשרויות.

moshe present

New member
אני מחפשת בכל מני מקומות אתרים ואצל המקעקע

אבל עדיין אם למישהו יש איזה תמונה שעשתה לו משו אני אשמח לראות.

Grey Faerie

New member
אממ

*קטע נדוש לפניך* קחי בחשבון שזה ישאר עליך לכ-ל החיים. וביננו, את באמת רוצה להיות בת 40 עם קעקוע שאת לא שלמה איתו? אתמול הייתי בחנות ולקופאית היה קעקוע על הציצי של ורד או משהו. וחשבתי לעצמי שזה כל כך מכוער. תבחרי משהו שאומר לך משהו, ככה לפחות אני חושבת, וזה מה שאני הולכת לקעקע על עצמי.

moshe present

New member
נכון זה לכל החיים

אבל אני לא אעשה משהו שהוא קיטשי או משהו שמסמל לי דבר שאני יודעת שהוא זמני... ואני לא עושה בציצי זה יותר מדי תשומת לב וגם ככה הוא תופס תשומת לב, אני עושה מעל איפה שהעור ישר. ועוד דבר חח שאיפלו אם אני אתחרט בגיל 40, עד אז להסיר קעקוע יהיה הרבה יותר פשוט וזול...האפשרות קיימת גם היום אבל עד אז זה כבר בטוח יהיה פתוח ליותר אנשים.

Grey Faerie

New member
אני לא מסכימה עם הגישה הזו

כי לפני הרבה שנים אנשים האמינו שהיום כבר נגור בחלל וניסע ברחפיות וכל מיני שטויות בסגנון, את לא יכולה לדעת אם יהיה טיפול שמעלים את הקעקוע לגמרי (זה שיש כיום משאיר צלקות ברוב המקרים) אני אומרת, קחי קצת זמן, תמצאי משהו שאת מתחברת אליו, שאומר לך משהו, שמשמעותי בעינך, שגם אם עוד 30 שנה תסתכלי עליו תוכלי להגיד- זה מה שהייתי פעם, ולא - איזו מטומטמת אני, ואז תתקעקעי... :)

moshe present

New member
חחח חבל שזה לא קרה

אבל זה גם ייקרה בטח מתישו... ואני כן חושבת שזה ייתפתח ברמה טובה כל הקטע של הסרת קעקועים, אבל אני סתם אומרת את זה בקטע של רשת בטחון הכי אחרונה שיש... ברורר שאני לא לוקחת את זה בתור אוקיי אני אעשה משו דפוק מקסימום אני אוריד.. כי אני הולכת להיות עם זה עד גיל 96.
ואני מחפשת יש לי עוד איזה חודש וחצי לחפש עד מתי שאני מתכננת לעשות. סתם חשבתי שיש פה אנשים חביבים עם רעיונות

Simply Blonde

New member
אם את כבר חושבת

על ההסרה של הקעקוע אז תעשי טובה לעצמך אל תעשי את הקעקוע

Simply Blonde

New member
את חושבת הפוך

קעקוע ז\ה דבר שנשאר עלייך כל החיים וצריך לעלות עם רעיון לפני שאת מחליטה שאת רוצה קעקוע כאילו דבר שמתחבר אלייך שקשור אלייך לא יודעת איך להסביר כנסי לפורום פירסינג וקעקועים.

moshe present

New member
כמו שאמרתי קודם צודקת נכון ברור שצריכה להיות

משמעות בשבילי, אבל אני עדיין בחיפושים ורוצה לראות דברים שעוד לא ראיתי או שמעתי עלייהם.

«Jimmy Page»

New member
רעיונות?

לא הייתי מציע לקחת מאנשים שהם לא את. כבר נאמר פה... זאת לא הגישה הנכונה. קחי תמונה מנטאלית או רעיון כללי של משהו שהוא גם יפה וגם אומר לך משהו, לכי עם זה למקעקע ובני סקיצה. ואין סיבה לקבוע לעצמך דדליינס לעשיית קעקוע, זה לא מירוץ. תעשי מתי שהכל יהיה מוכן ב100%, כי בד"כ אותו רעיון ראשוני לקעקוע משתנה 17 פעם עד שהוא מגיע לגוף.

אין לך רעיון ואת רוצה לעשות קעקוע?

אז בשביל מה את עושה? חבובה, זה משהו שהולך להישאר איתך כל החיים. לפחות תעשי את השיכול דעת של עצמך מה את רוצה. אני גם בכלל נגד ללכת לקעקע על עצמך איזה ציור מפגר שראית על מישהו או מצאת בחוברות שבסטודיו. אישית,לכי תעשי משהו שהוא אישי אלייך. משהו שאת מתחברת אליו. משהו שעוד כמה שנים תגידי "עשיתי אותו בגלל -ככה וככה- ולא בגלל שזה היה "להט של הרגע/גיל/וואטאבר" וזה לא נאמר בעצבים
אלא רק מניסיון.

moshe present

New member
אין לי רעיון

אבל לא כולם קודם הרגישו שיש להם רעיון לקעקוע וכתוצאה מזה עשו קעקוע...רוב האנשים שאני מכירה עם קעקוע קודם החליטו שהם רוצים ואחר כך מה... מה שכן אולי קצת שינית לי גישה בקטע של לחפש בספרים.. אני אנסה לחשוב עם עצמי לעומק יותר מה הכוון מאשר לחפש בכל מקום...

Blue Aura

New member
מה אתם חושבים?...../images/Emo27.gif../images/Emo189.gif

אני עשיתי. ^^" סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה.

Keren I6

New member
וואו,את מוכשרת,יצא מדהים!../images/Emo171.gif../images/Emo99.gif

איזה פצצה! ועוד איימי לי!
את מעצבת נורא יפה. הייתי מתה לדעת לעצב ככה,אבל אין לי זמן,וגם לא כוח. מעניין איך עשית את זה,זה יצא פשוט מדהים

למעלה