רונושהה

New member
יאיייי ../images/Emo9.gif

הההה אחותי הייתה אתמול בגאלהה וצילמה את לורלושששש

ליעתע

New member
אולי פשוט תתעלמו מכל זה?

אין שום טעם להתייחס לכל אדם של מת על ביט, זאת הדעה שלו וצריך לקבל אותה. בדיוק כמו שאני לא אוהבת סינרגיה או מישו אחר לא אוהב הראל מויאל.. ולא משנה הסיבה. אני לא אלך ואגיב להם על זה שהרמת נגינה של ביט גבוהה וטובה כי אני לא מבינה בזה. אני פשוט שומעת מה שנשמע לי טוב

animal bar

New member
טוב, היא טועה ../images/Emo3.gif

סליחה אבל, בכל מקרה, ביט69 לא נחשבים למוזיקה איכותית, סך הכל מנגנים טוב לא שרים טוב ולא כותבים טוב אני לא מתכוונת להעליב

orel4400

New member
סרט אחד היפים :)

ממליצה לכולם ללכת... למרות שיש קטעים כאלה מבהילים... זה לא טוב ללב שליי חחחח

buprit

New member
חלקים קצת מיותרים וארוכים מידיי אבל סרט טוב!!

הלכתי לסרט עם חולצת ספיידרמן של ילדים ואנשים צחקו עליי! חוצפה! וכל הקולנוע היה מלא ילדים קטנים שכל הזמן שואלים את אמא שלהם אם זה אמיתי או שזה רק מחשב וחושבים שספיידרמן יציל אותם אם יקרה להם משהו.. פשוט אל תלכי בשבת בצהריים

J Lafferty girl

New member
תוודדה. אולי עכשייו היא תפסייק><"

הא, וכשאת משרשרת למקומות הנכונים!? אז די לכתוב שטויות. ואל תחמיאי לעצמך, פריקאצה זה כינוי כ"כ ישן. והיית מתה להיות פריקית. ממה שאת כותבת בפורום..את פקאצה,נקודה.

גרנולה8

New member
תראי, מעריצה של ביט69...

אני אישית שונאת את כל האגרסיביות של חלק מהכותבות, אבל באמת עברת את הגבול. גם אני הייתי פורומיסטית מתחילה ולאט למדתי את אמנות השרשור, וכל השיט הזה. אבל יש מקרה ויש מקרה. את כל הזמן פותחת הודעות חדשות ולא מתייחסת לכל ההודעות ששולחים לך . בבקשה תנהגי כמו כולם .. זה סתם מעצבן וזה יוצר מלא סיבוכים בין הילדים בפורום.... זה מיותר ולכן אני חושבת שהגיע הזמן שתפנימי. סורי אם לא הייתי נחמדה, אבל אני באמת הרגשתי צורך לומר לך . אפילו דוייק אמר לך.... אז בואי נפתח דףחדש ותשרשרי לאוף או משהו, מוסכם ? אלכס

טוב אז....

סורי שאני כל הזמן פותחת הודעות חדשות אבל מה זה משנה למה אתם צריכים להיות כאלה מניאקיייייייםםםםםםםם ולהתעצבן מהמילה פריקצה כי אני כולה בת 12 מעיר מסריחה גבעתיים בעעעעעעעע עם כל הפאקצות שחושבות שהן כלכך מאגניבות עם כל שעתיים הן יחליפו חבר..... טוב לא משנה אני בעצבים אבל בכל זאת אוהבת אתכם מאוד.... חחחח...

גרנולה8

New member
חחחח ... הנה- זה מה שהתכוונתי .

מה זה מעניין אותי פריקצה פאקצה פריקית מה שתגידי!? למה הייתה נחוצה עכשיו ההודעה הזאת? את יודעת בכלל כמה הודעות תגובה וריבים היא גוררת אחריהה? סתם מיותר, באמת מ-י-ו-ת-ר אנשים פה טורחים לסדר את הפורום להפגש ליצור קשרים..מה הקטע? ו, הבהרתי לך שהמקרה שלך היה חריג ועבר כל גבול אז ... חבל שאני נקראת אצלך מניאקיתת. תעשי מה שאת רוצה, אבל לדעתי את ממאיסה את עצמך פה על ילדים בפורום וסתם חבל בשבילך, פרקיקצה..... אלכס

למעלה