animal bar

New member
איפה את גרה?

מתישהו אמרת שמושיקו הוא הקומונר שלך, אבל מושיקו הוא הקומונר שלי -.-

=)

אילה. (הממ יש מצב שראית אותי בביצפר. אם זה יעזור לך לזהות, אז יש לי שיער ירוק
). ואת קרן נכון?

animal bar

New member
כן :)

את נמוכה! ^_^ אל רק הקצוות שלך ירוקים
או שאני מתבבלת -.-

../images/Emo6.gif

כן כן רק הקצוות אבל אני צובעת לבד אז כל פעם זה עולה עוד טיפה למעלה....
וכן, אני נמוכה. חח היום פאקאצה מהשכבה שלי צעקה תראו את זאתי חושבת את עצמהיש לה שיער ירוק, וזה היה נורא מצחיק... סתם פתאום נזכרתי.

animal bar

New member
../images/Emo6.gif

חושבת שי לך שיער ירוק, אההה, אוקיי :) אממ, יש לך מסנג'ר? אפשר?!

עונה...

1)מה המאכל האהוב עלייך?: שרימפס...( אני לא שומרת כשרות לכל הנגעלים...) 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: לא יוגעת נראה לי שסינים ותילאנדים והודים.... 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: כל הדברים שאכלתי לא נראים לי מוזרים... 4)מה בחיים לא תאכל?:אני חושבת שדיונון או משהוא כזה... 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:---) 6)מה המאכל השנוא עלייך?:----) 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: שרימפס ופסטה בשמנת... 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:עוגת שוקולד חמה עם כדור גלידה ... 9)מה המשקה האהוב עלייך?: מילקשייק 10)מה הסלט האהוב עלייך?:---) 11)מה הממרח האהוב עלייך?:----) 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:פיצה 13)מה הירק האהוב עלייך?:גזר וכרוב וכרובית 14)מה הפרי האהוב עלייך?: אפרסק זה או זה 1)פיצה 2)סלט ירקות?: 3)מלאווח?: 4)פירות?: 5)גבינה צהובה 6)שוקו: 7)מיץ פירות?: 8)אבטיח 9)פטריות?: 10)ביסלי פלאפל!!: 11)תפוחי אדמה: 12)מוקפץ?: 13)האוכל של סבתא?:
|חפירות!!!|

חעח רונה , סחתייין על השאלון ; ] !!!!!

1)מה המאכל האהוב עלייך?: אמממ , פיצה ;P 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: מממממרוקאים !!!!!! - לייק דה - 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: מממ . אני לא נגעתי באוככככל מוזר =) . חעחע 4)מה בחיים לא תאכל?: מאכלי ים / מאכלים רוסיים / בכללי משהו שהוא לא כשר - אני לא יגע במשהו לא כשששר
5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: כרוב ניצנים - רררררק טעמתי =///// . 6)מה המאכל השנוא עלייך?: ליצ'י ...., אווווי דוחה פשוט . 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: מקורני ושניצל תירס - הכי טעים
8)מה הקינוח האהוב עלייך?: מממממ , גלידה תות .
9)מה המשקה האהוב עלייך?: תפוחים
10)מה הסלט האהוב עלייך?: שלט ירקות רגיל של אמא שלי =) / סלט יווווני 11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד
איך לא ? ! 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: פתה & המבורגר = קיצר כל הג'אנק פוד חעחע D= . 13)מה הירק האהוב עלייך?: פלפל אדום
14)מה הפרי האהוב עלייך?: ממממ תות & אבטיח -
&
זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: פיצה
2)נקניקיה/סלט ירקות?: סלט ירקות ! 3)ג'חנון/מלאווח?: מלוווואח 4)ירקות/פירות?: פירות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: לבנה .
6)שוקו/נס קפה?: שוקו =) !
7)מוגז/מיץ פירות?: מוגז
8)אבטיח/מלון?: אבטטטטטטיח
. 9)אגוזים/פטריות?: ממ , נראלי שאגוזים . 10)במבה/ביסלי?: ביסלללללי - יאמ 11)תפוחי אדמה/עץ?: עץ . 12)אגרול/מוקפץ?: אגרול 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: האכול של סבתאאא . - בעצם =) . של שתיהים חעחע
בתאבון - תודה רונה
חעחע

גרנולה8

New member
חח אהבתי. עונה=]

• שאלון אוכל - סתם כי משעמם לי ו רונושהה ו 09:26 | 12/05/07 1)מה המאכל האהוב עלייך?: סלט 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: אמ לעדות מזרח יש אוכל מעולה 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:אני שונאת דברים מוזרים באוכל 4)מה בחיים לא תאכל?:המון דברים 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: גם הרבה דברים 6)מה המאכל השנוא עלייך?: מ בשרים דגים וכו' 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: עגבניה ושוקולד 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:לא אוהבת 9)מה המשקה האהוב עלייך?:מים קולה 10)מה הסלט האהוב עלייך?:ירקות/חסה 11)מה הממרח האהוב עלייך?:לא והבת 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:אמ כבר אז םיצה בלי כלום אבל לא מתה על זה 13)מה הירק האהוב עלייך?:כל הירקות שיש... מטורפת על ירקות. 14)מה הפרי האהוב עלייך?:אמ הרבה. זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: פיצה... יאק המבורגר 2)נקניקיה/סלט ירקות?:סלטטטטטטטטט 3)ג'חנון/מלאווח?:לא ולא 4)ירקות/פירות?:ירקות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?:לבנה 6)שוקו/נס קפה?:קפה 7)מוגז/מיץ פירות?:קולה או מים 8)אבטיח/מלון?:אבטיח אבל גם מלון 9)אגוזים/פטריות?:פטריות 10)במבה/ביסלי?:לא ולא. 11)תפוחי אדמה/עץ?: עץ ירוק קשה. 12)אגרול/מוקפץ?:מוקפץ 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: אממ אמא לא בשלנית בכלל אז .. סבתא? אמ זה היה שאלון מקורי!

גרנולה8

New member
חח אהבתי. עונה=]

• שאלון אוכל - סתם כי משעמם לי ו רונושהה ו 09:26 | 12/05/07 1)מה המאכל האהוב עלייך?: סלט 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: אמ לעדות מזרח יש אוכל מעולה 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:אני שונאת דברים מוזרים באוכל 4)מה בחיים לא תאכל?:המון דברים 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: גם הרבה דברים 6)מה המאכל השנוא עלייך?: מ בשרים דגים וכו' 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: עגבניה ושוקולד 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:לא אוהבת 9)מה המשקה האהוב עלייך?:מים קולה 10)מה הסלט האהוב עלייך?:ירקות/חסה 11)מה הממרח האהוב עלייך?:לא והבת 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:אמ כבר אז םיצה בלי כלום אבל לא מתה על זה 13)מה הירק האהוב עלייך?:כל הירקות שיש... מטורפת על ירקות. 14)מה הפרי האהוב עלייך?:אמ הרבה. זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: פיצה... יאק המבורגר 2)נקניקיה/סלט ירקות?:סלטטטטטטטטט 3)ג'חנון/מלאווח?:לא ולא 4)ירקות/פירות?:ירקות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?:לבנה 6)שוקו/נס קפה?:קפה 7)מוגז/מיץ פירות?:קולה או מים 8)אבטיח/מלון?:אבטיח אבל גם מלון 9)אגוזים/פטריות?:פטריות 10)במבה/ביסלי?:לא ולא. 11)תפוחי אדמה/עץ?: עץ ירוק קשה. 12)אגרול/מוקפץ?:מוקפץ 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: אממ אמא לא בשלנית בכלל אז .. סבתא? אמ זה היה שאלון מקורי!

kessler2

New member
עונה ../images/Emo94.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?: שניצל תירס.. למה לעשות נקודותיים אחרי סימן שאלה? 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: מה זה אוכל רוסי?XD נראה לי יפני. למרות שאני אוכל רק סושי בלי דגים. אבל לומשנה, אני לא מבין בעדות. 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: כשאני רואה מאכלים מוזרים אני נמנע מלאכול אותם. 4)מה בחיים לא תאכל?: עוף ודגים 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: עוף, דגים 6)מה המאכל השנוא עלייך?: עוף, דגים 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: חומוס והכל 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: עוגה?XD 9)מה המשקה האהוב עלייך?: נסטי, אייס קפה 10)מה הסלט האהוב עלייך?: מלפוון ועגבניה ^^ 11)מה הממרח האהוב עלייך?: חומוס 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: מק' 13)מה הירק האהוב עלייך?: תפו"א ובטטה 14)מה הפרי האהוב עלייך?: בננה זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: המבורגר 2)נקניקיה/סלט ירקות?: נקניקיה 3)ג'חנון/מלאווח?: וואי זה קשה.. נראה לי ג'חנון 4)ירקות/פירות?: לא זה ולא זהP: 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: לא זה ולא זהP: אבל אם חייבים אז לבנה 6)שוקו/נס קפה?: שוקו 7)מוגז/מיץ פירות?: מוגז 8)אבטיח/מלון?: אבטיח 9)אגוזים/פטריות?: לא זה ולא זה 10)במבה/ביסלי?: ביסלי.. כי במבה נדבק לשיניים וזה לא נחמד 11)תפוחי אדמה/עץ?: אדמה 12)אגרול/מוקפץ?: לא זה ולא זה 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: הסבתא שמבשלת טוב מתה והשניה בת 90 בבית אבות אז... אמא XDD

עונה

1)מה המאכל האהוב עלייך?:ציפס ותאילנדיי 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:תאילנדי 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:אממ פשטידה 4)מה בחיים לא תאכל?:צדפות 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:קובה 6)מה המאכל השנוא עלייך?:קובה 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:שניצל וציפסס+קטשופ 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:כמו בורקסס עם קרםם 9)מה המשקה האהוב עלייך?:ענבים 10)מה הסלט האהוב עלייך?:סלט יוני 11)מה הממרח האהוב עלייך?:נוטלה 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:בורגרנץ 13)מה הירק האהוב עלייך?:עגבניה 14)מה הפרי האהוב עלייך?:תותים זה או זה 1)פיצה/המבורגר?:פיצה 2)נקניקיה/סלט ירקות?:סלטט 3)ג'חנון/מלאווח?:מלאווח 4)ירקות/פירות?:ירקות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?:לבנה 6)שוקו/נס קפה:שוק 7)מוגז/מיץ פירות?:מוגז 8)אבטיח/מלון?:אבטיח 9)אגוזים/פטריות?:אגוזים 10)במבה/ביסלי?:במבה 11)תפוחי אדמה/עץ?:אדמה 12)אגרול/מוקפץ?:מורפץ 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?:סבתאא =]

animal bar

New member
אוכל!! ../images/Emo99.gif

1)מה המאכל האהוב עלייך?: במבה
2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: - 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: אני לא אוכלת דברים מוזרים -.- 4)מה בחיים לא תאכל?: כלב 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: לא זוכרת
6)מה המאכל השנוא עלייך?: קטשופ 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: עוגת במבה שמה שמדביק את הבמבות זה חמאת בוטנים :) 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: עוגת במבה >< 9)מה המשקה האהוב עלייך?: מים
10)מה הסלט האהוב עלייך?: מלפפון ועגבניה -.- 11)מה הממרח האהוב עלייך?: שוקולד
12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: מקדונלד'ס 13)מה הירק האהוב עלייך?: מלפפון 14)מה הפרי האהוב עלייך?: תפוז מעשן
זה או זה 1)פיצה/המבורגר?: פיצה 2)נקניקיה/סלט ירקות?: סלט ירקות 3)ג'חנון/מלאווח?: מלוואח 4)ירקות/פירות?: ירקות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: לבנה 6)שוקו/נס קפה?: איכ
7)מוגז/מיץ פירות?: מיץ פירות 8)אבטיח/מלון?: שניהם 9)אגוזים/פטריות?: אגוזים 10)במבה/ביסלי?: במבה
11)תפוחי אדמה/עץ?: שניהם 12)אגרול/מוקפץ?: אף אחד, לא אוהבת אוכל סני
13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: אמא אני יודעת שאני יבשה -.-

liavii

New member
עונהה:p

1)מה המאכל האהוב עלייך?:פיצה.. 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:תימנים!! 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:אממ..יש הרבה:p 4)מה בחיים לא תאכל?:חילבה,וכבש:p 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:חילבה או משו כזה..משו של תימנים בחיים אני לא אגע בזה!!אבל יש עוד מלא..זה רק מה שאני זוכרת..חח 6)מה המאכל השנוא עלייך?:כבש!!!!! 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:גבינה עם מלפפון או עגבניה:p 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:עוגהה:p 9)מה המשקה האהוב עלייך?:קולה:p 10)מה הסלט האהוב עלייך?:ירקות וכרוב אבל לבן:p 11)מה הממרח האהוב עלייך?:שוקולד..:p 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:פיצה:p 13)מה הירק האהוב עלייך?:אממ מלפפון:p 14)מה הפרי האהוב עלייך?:תפוזז:p זה או זה 1)פיצה/המבורגר?:פיצה:p 2)נקניקיה/סלט ירקות?:אממ נקניקיה:p 3)ג'חנון/מלאווח?:ג'חנון:p 4)ירקות/פירות?:ירקות:p 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?:גבינה לבנה:p 6)שוקו/נס קפה?:שוקו:p 7)מוגז/מיץ פירות?:מוגז:p 8)אבטיח/מלון?:אבטיח:p 9)אגוזים/פטריות?:אגוזים:p 10)במבה/ביסלי?:במבה:p 11)תפוחי אדמה/עץ?:תפוחי אדמה ועץ:p 12)אגרול/מוקפץ?:לא זה ולא זה:p 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?:האוכל של סבתא:p זהו נגמר:pנראה בכלל עם מישהו יקרא את זה..חחחחחח

shelly malka

New member
שלישלישלישלישלישלי!!!!

1)מה המאכל האהוב עלייך?:ציפס 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:מרוקאי.. 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:מוח.. 4)מה בחיים לא תאכל?:בנאדם.. 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:יש מלא.. 6)מה המאכל השנוא עלייך?:אמ..חציל.. 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:לא יודעת.. 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:עוגת גינה 9)מה המשקה האהוב עלייך?:קולה 10)מה הסלט האהוב עלייך?:אבוקדו.. 11)מה הממרח האהוב עלייך?:שוקולד 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:צ'יפס והמבורגר 13)מה הירק האהוב עלייך?:מלפלפון.. 14)מה הפרי האהוב עלייך?:הכל! זה או זה 1)פיצה/המבורגר?:שאלה קשה ביותר!!!!!!!!!! 2)נקניקיה/סלט ירקות?:נקניקיה.. 3)ג'חנון/מלאווח?:מלאווח 4)ירקות/פירות?:פירות.. 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?:צהובה.. 6)שוקו/נס קפה?:שוקו 7)מוגז/מיץ פירות?:מוגז 8)אבטיח/מלון?:אבטיח 9)אגוזים/פטריות?:פטריות 10)במבה/ביסלי?:במבה וביסלי ביחד.. 11)תפוחי אדמה/עץ?:עץ.. 12)אגרול/מוקפץ?:מוקפץ 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?:אמא

למעלה