גרנולה8

New member
נטשה אותנו.... חח סתאם היא עזבה את הפורום

משום מה . הקטע הוא [נראה לי] שהתחילו להיות מלא "לורל יש לך חברה/תעשה לי ילדים/משהו בסגנון" וזה באמת קצת נמאס עליה, אז היא .... עזבה אותנו! מקווה שהיא תחזור, לא הכרתי אותה ממש אבל הייתה ממש חמודה@! אלכס.

J Lafferty girl

New member
אני היחידה פה שיש לה אמא מוגבלת?._.

ז"א..היא לא באמת מוגבלת. אבל אפשר להשתגע ממנה דאמט!@$#

J Lafferty girl

New member
היא פשוט מעצבנת.

היא כועסת על כל דבר שני שאני עושה. וכל הזמן היא אומרת שזה הכל גיל ההתבגרות, זובי גיל ההתבגרות, זאת הבת שלך, ככה חינכת אותה, תתמודדי עם זה!!1

טל 182

New member
יאוו אני כ"כ מבינה אותך...

גם אני סובלת מזה...זה כ"כ מ-ע-צ-ב-ן!!! אני משתגעת מהקטע הזה! כל הזמן עם "גיל ההתבגרות" שלה!!! אם זה עוזר אז מה שיש לי להגיד לך זה ש...את לא לבד! אנחנו צריכות להקים אגודה או עמותה או משו כזה לילדות שהאמאות שלהן מציקות להן. מה את אומרת? ד"א: את לא הגבת לי אז על ההודעה עם כל הקטע הזה של הראל סקעת...זוכרת?...טוב בקיצור תחפשי אם בא לך ותעני, טוב? על הקטע אם את סולחת או לא? אני יודעת שזה היה מזמן אבל תעני...כי לא התכוונתי לפגוע...

sapirosh92

New member
אווחחח זה מזה מעצבן שהם עושים את זה.

ואצלי היא החליטה שמעכשיו אסור לי לצאת למסיבות עד 3 כאילו עד 1 כן אבל עד 3 לא. כאילו פאק מה ההבדל,מה עד אחת לא יאנסו אותי?

טל 182

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

היי! אני טל, בת 14+, כיתה ט' מרמת גן. ראיתי בשירשור קשר שאת מבית העמק, נכון? אז הגבתי לך על זה...את תביני שתקראי את זה...אז תחפשי, תכנסי ותגיבי...טוב? תהני פה! זה אחלה פורום! טל.

למעלה