גמאני עונה^^"
קוראים לי ענת, ז"א, "איך קוראים לך?" זו השאלה היחידה שחסרה פה.XD מה את חושבת על השם שלך? הממ הוא לא השם הכי יפה בעולם אבל הוא מתאים לי. נו, כמה אנשים כבר יש שיכולים למצוא לעצמם שם אחר?><" מדוע קראו לך בשם זה? הו זה כתוב לי איפשהו בתיקייה של השורשים. אינלי כוח לחפש><" אבל בעיקרון הדברים הרגילים כי אין פירוש לשם.. שם יפה, ישראלי והם הכירו ענתיות חמודות או משו. האם את מרוצה משמך? מדוע? הממ בערך..אין לי בעיה איתו או משו. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? לא. אבל הייתה אחת בתנ"ך שקראו לה ככה. אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? אני לא רוצה לשנות אותוו. אני שונאת שינויים כאלה. [למרות שבאופן כללי אני אוהבת שינויים]. האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? וואו, ילדות שקראו להן ענת הכרתי שתיים, אחת שלמדה בבצפר היסודי שלי שנה מעליי , ואז היא עזבה והייתי שנתיים הענת היחידה ואז הצטרפה איזו אחת לגן בבצפר.DD: בטח היא היחידה עכשיו..DD: ואני מכירה די הרבה מבוגרות.. 6 לפחות. [אז זה לא ממש הרבה><"] האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא שידוע לי. מה השם הכי מצחיק ששמעת? הממ יש לי בשכבה כל מיני יעקוב, יוסף, ישראל וכאלה..נו שמות ישנים כאלה. שזה נראה לי נורא מוזר לילדים בכיתה ז' בימינו-_- המחנכת שלי משנה שעברה סיפרו לנו שהיא חינכה מישהי שקראו לה אכזבה כי ההורים שלה רצו בן ולא בת. קודם כל זה חרא שם, והאמת שזה לא ממש מצחיק אותי..זה די עצוב. האם שמך הוא גם שם של בן? נופ. האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? ממש לא. אבל יכולות להתעורר ציפיות שהוא יהיה כמו המישו שהוא נקרא על שמו, אם הוא מת או משו. שהוא יהיה ..הוא,בעצם. אבל אני לא חושבת שזה ממש משפיע.