ממ, עונה =)

*מה את חושבת על השם שלך? שהוא יפה
*מדוע קראו לך בשם זה? ממ, ת'אמת נראלי שבגלל שנולדתי עם מלא תלתלים *האם את מרוצה משמך? מדוע? ממ.., ת'אמת כה x] . שם יפה כזה , - ככה . *האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? ממ, אין =/ *אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? נראלי שהייתי משנה ל- איגור XD חח סתם , אממ לא יודעת =/ *האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? כההה, אני מכירה . ממממממממלא ! *האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? אף פעם לא צחקו לי על השם D= חח *מה השם הכי מצחיק ששמעת? נענע חחחחח
*האם שמך הוא גם שם של בן? כה =) *האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? לע , שטויות =///// .
לפחות זה לא שאלון מהחפרנים האלה !!!!! ^^

יש ועוד איך פירוש לשם....=] נ.ב. גם לי קוראים

טל...ותיכנסי לשאלון שלי ותראי מה הפירוש....=]]]

עונה..P:

מה את חושבת על השם שלך? אחלה:] מדוע קראו לך בשם זה?ע"ש סבתא רבה.. האם את מרוצה משמך? מדוע? כן, בערך.. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? לי-את הבנתם?! אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? אין לי מושג, צריכה לחשוב על זה לעומק.. האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? כן..מכירה איזה 3 האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא! מה השם הכי מצחיק ששמעת? "אכזבה"- יש איזה מישי [אני לא מכירה] שההורים שלה קראו לה אכזבה, כי הם רצו שיהיה להם בן..מסכנה.. האם שמך הוא גם שם של בן? לא.. האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? לא..

Shampoo28

New member
חח זה מישרא-בלוג לא?

מה את חושבת על השם שלך? מי חושב עליו.. מדוע קראו לך בשם זה? כי אהבו את הצליל או משו. האם את מרוצה משמך? מדוע? אני פסדר איתו יש לי דאגות יותר חשובות >< האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? לא אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? מעיין האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? המון. אני מכירה בסביבות 3 בנות שקוראים להם גם בשם שלי וגם בשם משפחה שלי..ועוד המון שסתם קוראים להם שלי.. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? שלי שילשלה את כל השילשולים ששילשלו את שלי המשלשלת [נורא נורא בוגר] מה השם הכי מצחיק ששמעת? נ נח נחמ [לא נתנו להם לקרוא לבן שלהם נ נח נחמ נחמ נחמן מאומן אז הסתפקו ב נ נח נחמ] האם שמך הוא גם שם של בן? לכו תדעו.. האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? לא

J Lafferty girl

New member
כנ"ל._.

הגשתי אותה היום, אריאלה אשכרה אמרה שזה יפה!!!!!!!!!!111 ושהשקעתי!!!!!!!1 [אמא שלי השקיעה,אני רק הקלדתי..D:]

יאא שאלונים ../images/Emo99.gif

מה את חושבת על השם שלך?שהוא נוראנורא מעצבן ואני לא מתה עליו? מדוע קראו לך בשם זה?לא יודעת.. האם את מרוצה משמך? מדוע?לפעמים ... האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו?לא שידוע לי ><" אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה?אממ...שאלה מכשילה!לי! או בר.[שעה חשבתי!!] האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש?כן! אממ.. 5
האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע?לא... מה השם הכי מצחיק ששמעת?של ידיד שלי, יער
האם שמך הוא גם שם של בן?אנל'א חושבת.. אלא אם כן ההורים רוצים להתעלל במסכן. האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו?בערך...

elle115

New member
תשובות לשאלון :)

**לפני שנתחיל בשאלון- קוראים לי אל. כן כן שם מוזרר. אומרים אותו כמו האות L באנגלית. ** מה את חושבת על השם שלך? - ממ , שם נחמד..קצת מוזר מדוע קראו לך בשם זה? - כי לאמא שלי הייתה לידה קשה וכמעט נכנסה לניתוח קיסרי ולכן ההורים שלי החליטו לקרוא לי בשם עם כוח- השם אל נובע מהשם אלוהים, שיש לו המון כח האם את מרוצה משמך? מדוע? -אממ , אפשר לומר שכן.. שם קצת מוזר. בהתחלה רציתי להחליף אותו לשם אחר, אבל אח"כ כשגדלתי טיפה כבר התחלתי לאהוב אותו. למה רציתי להחליף את השם, כי.......... אף אחד לא יודע להגיד אותו. S: האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? - כן לשם שלי יש פירוש.. השם מסמל כוח כי לאמא שלי הייתה לידה מאוד קשה לכן החליטו הוריי לקרוא לי בשם אשר מסמל כוח, שמי (אל) נובע משמו של אלוהים, אשר אלוהים מסמל כוח. אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? -ממ, אוקיי שאלה קשה... אני חושבת לשם טל.. הוא כזה נחמד . =] האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? -וואללה, תתפלאו אבל אני מכירה עוד מישי אחת מגבעתיים (איפה שאני גרה) שקוראים גם לה אל. אני חושבת שאל יש אולי 3 גג 4 ... האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? -אמממ , צחקו בצחוק, כאילו לא בכוונה.. חיקו את המורות שלא יודעות להגיד אותו ושהן תמיד אומרות על כאילו את הא' עם פתח במקום עם השלוש נקודות [שאין לי מושג איך נקרא הניקוד הזה.....] מה השם הכי מצחיק ששמעת? - אמממ . השם הכי מצחיק, ת'אמת לא שמעתי שם כל כך מצחיק.. חחחח =]=] האם שמך הוא גם שם של בן? - אמממ , לא שאני יודעת XD האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? -אני מאמינה שלפחות תכונה אחת כן ... אבל אני לא בדיוק יודעת כי אני לא נקראת על שם מישהו , . __________ איזה חפירה עשיתי לכםם D:

../images/Emo194.gif

מה את חושבת על השם שלך? בסדר.. יכול להיות יתר טוב מדוע קראו לך בשם זה? כי כשנולדתי הבאתי הרבה אור והרבה שמחה? האם את מרוצה משמך? מדוע? זה לא כמו השאלה הראשונה? האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? זה לא כמו השאלה השניה? אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? קמיל האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? יותר מדי האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא.. מה השם הכי מצחיק ששמעת? לורל XD האם שמך הוא גם שם של בן? כן האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? לא חשבתי על זה אף פעם

J Lafferty girl

New member
גמאני עונה^^"

קוראים לי ענת, ז"א, "איך קוראים לך?" זו השאלה היחידה שחסרה פה.XD מה את חושבת על השם שלך? הממ הוא לא השם הכי יפה בעולם אבל הוא מתאים לי. נו, כמה אנשים כבר יש שיכולים למצוא לעצמם שם אחר?><" מדוע קראו לך בשם זה? הו זה כתוב לי איפשהו בתיקייה של השורשים. אינלי כוח לחפש><" אבל בעיקרון הדברים הרגילים כי אין פירוש לשם.. שם יפה, ישראלי והם הכירו ענתיות חמודות או משו. האם את מרוצה משמך? מדוע? הממ בערך..אין לי בעיה איתו או משו. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? לא. אבל הייתה אחת בתנ"ך שקראו לה ככה. אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? אני לא רוצה לשנות אותוו. אני שונאת שינויים כאלה. [למרות שבאופן כללי אני אוהבת שינויים]. האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? וואו, ילדות שקראו להן ענת הכרתי שתיים, אחת שלמדה בבצפר היסודי שלי שנה מעליי , ואז היא עזבה והייתי שנתיים הענת היחידה ואז הצטרפה איזו אחת לגן בבצפר.DD: בטח היא היחידה עכשיו..DD: ואני מכירה די הרבה מבוגרות.. 6 לפחות. [אז זה לא ממש הרבה><"] האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא שידוע לי. מה השם הכי מצחיק ששמעת? הממ יש לי בשכבה כל מיני יעקוב, יוסף, ישראל וכאלה..נו שמות ישנים כאלה. שזה נראה לי נורא מוזר לילדים בכיתה ז' בימינו-_- המחנכת שלי משנה שעברה סיפרו לנו שהיא חינכה מישהי שקראו לה אכזבה כי ההורים שלה רצו בן ולא בת. קודם כל זה חרא שם, והאמת שזה לא ממש מצחיק אותי..זה די עצוב. האם שמך הוא גם שם של בן? נופ. האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? ממש לא. אבל יכולות להתעורר ציפיות שהוא יהיה כמו המישו שהוא נקרא על שמו, אם הוא מת או משו. שהוא יהיה ..הוא,בעצם. אבל אני לא חושבת שזה ממש משפיע.

shape1

New member
עונה

מה את חושבת על השם שלך? שונאת אותו.. מדוע קראו לך בשם זה?כי שונאים אותי!! סתם לאדעת.. אהבו ת'שם הזה משום מה>< האם את מרוצה משמך? מדוע? לא! האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? לא שידוע לי.. אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? לחיים האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? כן.. 6 בערך האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? אמא שלי XD מה השם הכי מצחיק ששמעת? אסטר , מנוחה, שפרה, ברוריה האם שמך הוא גם שם של בן? לא שידוע ליO: האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? כן

J Lafferty girl

New member
חחח הגזמת,יש שמות פי מיליון יותר מזעזעים..D:

חוצמזה את יכולה לשנות את השם ,את יודעתD:

shelly malka

New member
עניתי.......xpxpxpxp

מה את חושבת על השם שלך?שם באן זונה..<דרך אגב השם שלי זה שלי> מדוע קראו לך בשם זה?על שם סבתא שלי.. האם את מרוצה משמך? מדוע? הכי שבעולם..לא יודעת למה אבל זה אחלה שם... האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? וואלה לא יודעת אולי.. נראה לי שכן לא סגורה על עצמי... אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? אמ... שאלה קשה.. או עדן או ליעד האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? אממ כן אני מכירה אחת.. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא שזכור לי... מה השם הכי מצחיק ששמעת? יש מלא.. חפצית,אבוחצירא <מסכן הילד>,ואין לי כוח לרשום עוד... האם שמך הוא גם שם של בן? לא נראה לי... האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? לא

האממ...

טוב אז קודם כל הוספתי שאלה-> איך קוראים לך? אילה מה את חושבת על השם שלך? אני אוהבת אותו... מדוע קראו לך בשם זה? על שם סבתא האם את מרוצה משמך? מדוע? כן... לאדעת למה אני אוהבת אותו האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? אממ כן... חיה כזאת אתם יודעים?? אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? שחף. עמית. אורן
האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? כן. 3 בערך... אולי 4 האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא מה השם הכי מצחיק ששמעת? חבקוק. מנוחה. כליל החורש :) האם שמך הוא גם שם של בן? לא. אבל יש אייל אם אתם מתעקשים. האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? האמת שכן...

animal bar

New member
"...של שטחים מקיר לקרי וגורילות באוויר" :)

#בזמן האחרון אני מוצאת שאלונים חופרים ביותר# מזל''ט |B מה את חושבת על השם שלך? בסדר מדוע קראו לך בשם זה? כי זה עדיף מנועה או נוגה כנראה
האם את מרוצה משמך? מדוע? כי ככה אני האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? לאח שלי קוראים אור [אף אחד לא קורא לו ככה, כולם קוראים לו אורי] ואני קרן, אז זה קרן אור אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? קרן שכותבים עם A באנגלית האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? אחת האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא מה השם הכי מצחיק ששמעת? אוחזת ענף השקד, חיליק, ריבקונת ולאקי [לבן אדם לא לכלב] האם שמך הוא גם שם של בן? אמא שלי מכירה בן אחד כזה אז, אני מניחה שכן האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? אה הא, אבל זה מתבטא בצורות שונות אצל כל בן אדם -סוף- תם ונשלם [אל הים, תם ונשלם כמה דם]

למעלה