shape1

New member
אה טוב..

*הולכת להודיע לחברה שלי שמטורפת עליהם*

J Lafferty girl

New member
אין להם מה לשדר כבר בחדשות,

וכשבר רפאלי וליאונרדו דיקפריו היו בארץ אז בכלל, חצי שעה כל יום רק עליהם, כ"כ פתטי.

תאמיני לי..

לא חסר מה לשדר בחדשות, במיוחד בתקופה הזאת, של דוח וינוגרד וכאלה..

NA BoldAs Love

New member
אמן אמן אמן אמן

שיעשו משהו 50 אלף איש כמו רוג'ר ווטרס! שיהיה לי דבר כזה שנה אחרי שנה זאת מתנההה

עניתי...=]

היי......הנה עניתי כי היה לי משעמם....חחחחחחחחחחחח....... 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: -פיצה -ספגטי -לזניה?! / המבורגר חחח......... 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: -כחול, תכלת -שחור -חום...בעיקר.....חח.. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:יש הרבה יותר....חח....בעיקר ביט...3 הראשונים... -ביט 69 = שליטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -FOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Billy Talent!!!!!!!!!!!!!!!! Blink 182 Evanescence Good Charlotte Green Day Linkin Park Lostprohets Muse My Chemical Romance Nirvana Oasis Panic! At The Disco Plus 44 Red Hot Chili Peapers Simple Plan System Of A Down The All American Rejects Tokio Hotel Useless ID סינרגיה עברי לידר שייגעצ חחח........כן, כן....הרבה!!!!!!אני חלת מוזיקה.... 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: עדן, ליאת וטל...=]] מהפורום: ליאת(הזכרתי אותה מקודם...) ואור..! =]] 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: ביט 69!!!!! Evanescence סינרגיה!! 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: TNT Castro Zara 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אכפתית, חברותית ותמיד מקשיבה לצרות של אחרים, ובכלל מקשיבה!! 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצלנית, טיפה ביישנית למרות שהביישנות שלי כבר עברה בערך וקצת יותר מדי רחמנית...(זאת לא טעות.. חחחח...לא התכוונתי לחרמנית....חחחחחחחחח....) 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: Hot 3 ביפ MTV!!!!!!!!!!!! 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ארה"ב, פריז ו....אממ...ארה"ב..........חחחחחחח...... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים, שיער, צבע שיער?!?!?!?...חחחח...סתם....נראה לי ת'פנים....את שאר הגוף, לא יודעת..... 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אין משהו שאני ספציפית שונאת ממש...אבל אם אני חייבת, לא הייתי מתנגדת לשפר ת'רגליים...חח.. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ספיידרמן 1, בית השעווה, לגעת ביהלום, ספיידרמן 3?! 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: ביט 69-כמו שלך/עוגות גבינה FOB-I slept with someone in fall out boy and all I got was this stupig song written about me Billy Talent-Fallen Leaves 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה Friends Lost (נמלטים) 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להצטלם ערומה לעשות קרחת לגזור ת'שיער בלי שביקשתי-> הוא קדוש, לא נוגעים בו חוץ ממני!! 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לגור לבד.. לטוס עם כל החברים לארה"ב להיות ז מ ר ת, עם או בלי להקה... 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מבחן קבלה קיץ אחד ביחד והספר האחרון בסדרה שאנלא זוכרת איך קוראים לו..חח.. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: זמרת, זמרת ו...אמממ.....ז מ ר ת !!!! 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספורט, חינוך (חברה) ושיעור חופשי?! 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב דולפין סוס 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל וניל עוגיות וניל צ'יפ?! חחחח... 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: -אמא שלי -אח שלי -אחותי חחח... 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: ליאת, אור (מהפורום) ועדן....-> תעני כבר לטלפון/פלאפון/משהו!!!!!!!!!!!!!!!! 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: להיות בפורום, לדבר באייסיקיו, לדבר במסנג'ר?!?! חחח...אה..ו...לעצב!!!!!!! 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שעדן תענה כבר לטלפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתהיה שביתה למשך חודש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהמנהל של בי"ס ילך לשליחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: עדן לא תענה לטלפון, עדן כן תענה לטלפון, הטלפון של עדן יקרוס מרוב שיחות שלא נענו?!?!?!?!?! 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: ממשיכה לישון?! אחרי מעמצים רבים של אמא שלי להעיר אותי (לא תינו עד שתחיו איתי באותו בית, וגם לא כדאי לכם, אם מנסים להעיר אותי-> אני מרביצה מתוך שינה וזה כ ו א ב ....חחח....)אני בקושי מתעוררת ומתחילה-> אל תקחי את זה אישית, באותו רגע אני מחוסרת הכרה...והולכת לצחצח שיניים, בוחרת מה ללבוש ומאחרת לאוטובוס......מעניין הא...?!?!?!?! 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מנסה להירדם, לא מצליחה להירדם ונרדמת...?!?!?! חחחחחחחחחחחח.......... טוב יאללה ביי...אוהבת. 3> טל. =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

תיקון...

lost(נמלטים) - > איזה מסטולה אני...חחחחחחח.......אהבתי...אז כולכם בטח יודעים שהתכוונתי לאבודים ולא לנמלטים...חחחחחחחחחחחחחחחחחח.........3> טל.

עוד תיקון...

(לא *תבינו עד שתחיו איתי באותו בית, וגם לא כדאי לכם, אם מנסים להעיר אותי-> אני מרביצה מתוך שינה וזה כ ו א ב ....חחח....) בקושי מתעוררת ומתחילה-> אל תקחי את זה אישית, באותו רגע אני מחוסרת הכרה... *לקלל, להרביץ מה שתרצו..חח...

J Lafferty girl

New member
חח איזה שאלון חופרר.

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אממ יש לי עכשיו בחילה מטורפת,אני לא יכולה לחשוב על אוכלXDD אבל בעיקרון אני ממש אוהבת חסה^^" מנגו, וביג-מק של מיקדונלד'ס [זה הרגל מגונה, אני כבר מתחילה להשמין מהשטויות האלה.] 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אממ נראה לי ששחור, כמובן, לבן [אבל אני לא באמת לובשת כל מה שבארון שלי.] ו..ירוק, אני חושבת. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: ביט69 [זה הפורום שלהם והכל,אני לא מאמינה שמישו שיגיב לשאלון הזה לא יכתוב אותם כי אז כולם יצאו עליו
אבל הם באמת מעולים.] עברי לידר
ו..אממ..אבריל לאבין הייתה ממש טובה לפני שהיא נהייתה ברבי. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אתם לא מכירים אותן.XD 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אני שומעת בעיקר באמפי ואז זה שירים שהורדתי.. אבל הדיסק-הופעה של עברי לידר כ"כ טוב ואני לא מפסיקה לטחון לאנשים ת'מוח עליו3333333333333> [ההופעה שזכתה במופע השנה
] 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: TNT. אני ממש אוהבת אותם. ואממ לא יודעת, אני קונה מה שאני אוהבת ולא כ"כ אכפת לי מאיפה זה.. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: כנות, אני תמיד אגיד מה שאני חושבת אם זה לטובה ואם זה לרעה. אבל ברור שאם זה לרעה אני אגיד את זה בצורה שלא תפגע. אני חושבת שאני בוגרת ביחס לגיל שלי ואני מסוגלת להסתדר עם אנשים שגדולים ממני לא פחות טוב מאיך שאני עם ילדים בגילי.. ונאמנות. אם יספרו לי משו שאני לא אמורה לספר אין שום סיכוי שאני אספר, לא משנה אם רבתי עם הבנאדם הזה או משו כזה. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: פינוק. אין ספק בכלל. אין מה לעשות, הורגלתי. אבל זה לא סותר את ההתחשבות שלי באנשים, אני כן מתחשבת. אממ הייתי רוצה שיהיה לי יותר ביטחון עצמי כלפי חוץ ,אני כן מעריכה את עצמי והכל אבל זה יוצא החוצה רק כשאני עם אנשים שאני מרגישה שהם מעריכים אותי. ואני ממש ממש עקשנית, זה מעולה בדר"כ כי אני עומדת על שלי ולא נותנת לאף אחד לדרוך עליי או משו כזה [נראה אם מישו ינסה בכלל,אם מישו ינסה שיגיד שלום לחיים שלו.] אבל לפעמים מרוב שאני עומדת על שלי אני רבה עם אנשים שאני לא רוצה לריב איתם. אבל רוב הפעמים אני מבקשת סליחה אם אני מרגישה שהייתי לא בסדר ומשלימה איתם. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: נראה לי ש נצפה זה yes1 , ערוץ 12 ביס, שאני ממש אוהבת אותו. וגם ניקולודיאון. ו..ערוץ E? נו,כי הוא משדר כל הלילה ואני רואה אותו כל פעם שאני לא מצליחה להירדם בלילה^^" למרות שגם בצהריים אני רואה אותו. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: במיטה שלי. חולמת את החלום ה-11 או משו. בחור שאני לא אזכיר את שמו [גם לא נראה לי שמישו פה מכיר אותו.XDD] עם מישו [שגם את השם שלו אני לא אזכיר^^"] שאני ממש אוהבת בתור בנאדם וסביר להניח שאם אני אדע שהוא מרגיש משו אני איפול לזרועותיו. וביומולדת שלי [למרות שעוד יש זמן.XD] ,כי אני תמיד מחכה ליומולדת. זה כיף כזה^^" 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: את הפנים שלי באופן כללי, אין ממש משו מיוחד..אבל אני ממש אוהבת את העיניים שלי למרות שהן חומות ובדר"כ אנשים אוהבים תכלת או משו בהיר, אז אני לא. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אני לא שונאת..אני לא אוהבתP: ואת הגוף באופן כללי, רגליים למשלDD: אבל אני חושבת שאני רזה. פשוט לא מספיק כדי שאני אוהב את הגוף שלי. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מעניין מה רענן יגיד אם הוא יענה על השאלון הזה, אני באמת תוהה. ואני אוהבת את הארי פוטר,כל הסרטים, הממ יש לה ביצים, הסרט רק נחמד אבל צ'אנינג שם אז למי לעזאזל אכפת מהסרט. ושחקי אותה מותק [נו זה עם ג'סיקה אלבה ועם רומיאו. הוו רומיאו
אבל זה סרט מלפני מלא זמן] ,סרט כ"כ מדהים ומרגש,בכיתי חצי סרט. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: "ואולי", עברי לידר, אני מכורה לשיר הזה. "עוגות גבינה", לא זוכרת של מי [כן בטח] א' כי זה שיר ממש טוב וב' כי כמו שכבר אמרתי,אם אני לא אזכיר את ביט69 בכל שאלה שקשורה למוזיקה בשאלון הזה חצי פורום יכתבו לי תגובות זועמות. ושיר שסביר להניח שאתם לא מכירים, בגרסה שאתם בטח עוד יותר לא מכירים כי לא נארה לי שזו הגרסה המקורית.. אבל שוב,אם מישו רואה מגרש ביתי ישמצב שתבינו על מה אני מדברת^^" when the stars go blue" ,בגרסה של טיילר הילטון ובת'אני ג'וי לנז וואטאבר [היא התחתנה אז יש עוד שם,לא הספיק להה?] 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: מגרש ביתי, 8 כללים פשוטים שאלה 2 הסדרות הכי מדהימות בעולם!#$@@# ואקסטרים מייקאובר. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להיאנס, להרוג בנאדם ולשתות דם. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: הראשון הוא לא מה, הוא מי, את ג'יימס לאפרטי, יש לו את הגוף הכי מדהים בעולם#%%$ לעסוק בעתיד במשו שאני באמת אוהבת ולהצליח להרוויח מזה הרבה. [השאיפות שלי הן להיות שחקנית או סופרת, ממשחק לא מתפרנסים הרבה בארץ וסביר להניח שאני לא אגיע להוליווד, גם כי אני ישראלית ויהיה לי קשה מאוד להצליח בלי קשרים וגם כי אני ממש לא חושבת שאני ברמה של הוליווד, ומספרות ממש לא מרוויחים, גם בחו"ל לא ממש, ואני לא חושבת שאני אכתוב ספר שיהיה בסגנון של "הארי פוטר" מבחינת ההצלחה שלו. אז עיצוב (כלשהו, אני כולה בת 13, לא צריך להחליט עכשיו. אבל אני חושבת שעיצוב פנים יכול להיות מגניב.) זה משו שאני רוצה לעשות אם לא יתאפשר לי לשחק או לכתוב.] ואני חושבת שהשאלה לא מנוסחת נכון, בשבילי, בכל אופן..יותר נכון לדעתי להגיד "מהם 3 דברים שהיית נותנת המון כדי שהם יתגשמו" ,או משו כזה, כי לעשות זה כבר דבר אחר, לעשות זה נגיד לעשות באנג'י או משו ואין לי יותר מדי דברים שאני ממש רוצה לעשות. הדבר השלישי זה שאדע שאני אמות בגיל מבוגר מזקנה ושלא יקרה לי שומדבר כמו מחלה סופנית או פיגוע חס וחלילה טפו טפו טפו. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: הארי פוטר, ילדי המסילה וסדרת "יומנו של ניר שרוני" 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אמרתי כבר מקודם אבל שחקנית, סופרת או מעצבת.

J Lafferty girl

New member
המשך..

20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: וואו, כמעט ואין, המורים שלי גרמו לי לשנוא את הבצפר כמו שבחיים שלי לא שנאתי אותו. אבל הייתה לי מורה מדהימה לפיסיקה ואחרי שהיא ילדה המחליף שלה היה כזה חמווווד.XDD תנ"ך [עם המורה הקודמת שגם היא ילדה ועכשיו יש מורה מזעזעת] ולא יודעת מה עוד, יש לי מורים מגעילים שלא יודעים ללמד ובעצמם לא יודעים את החומר. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים ,הכלב שלי במיוחד, חתולים ואוגרים סיביריים,הם כאלה חמודיםDD: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: הרגילים..שוקולד וניל וכל השאר[: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: ההורים שלי ואחי?XD 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: בהתחשב בעובדה שזה פורום ביט69, לורל רענן וברי?DD: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורומים, מוזיקה ומסנ'. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שביתה עד סוף הלימודים, חבר שאני אוהב ויאהב אותי ושיבואו גמדים בלילה שיסיימו לי את העבודת שורשיםXD 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני מקווה [למרות שזה בטח לא יקרה ] שאני אגבה, אני בטח אהיה פחות מפונקת [גם זה אני מקווה אבל זה כבר יותר מעשי><"] ויותר שמנה מכל הזבל שאני אוכלת. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מדליקה טלוויזיה, כשאני מחליטה לקום מהמיטה אני מצחצחת שיניים ועולה על המחשב או משוXD 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים, רואה טלוויזיה וקוראת. פאאאאאק זה ממש ארוך ובטח אף אחד לא קרא אבל לא חשוב.

J Lafferty girl

New member
יש דיסק ויש דיוידי..

אני קניתי את הדיסק..אני אוהבת את הדיסק הזה כ"כ, כל האנרגיות מהקהל עוברות אלייך, כל פעם שאני שומעת אותו כולי צמרמורות.

J Lafferty girl

New member
זה אותו דבר..

פשוט בדיוידי את רואה את ההופעה ובדיסק את רק שומעתD: אבל הוא חתם לי על הדיסק33333333333333333333333> ועל הפלא' אבל החליפו לי מכשיר מאז;;

shirush1112

New member
אין לי חיים. טחח

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:ממ צ'יפס,פסטה-סלט של ארומה חח.
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור-כחול-אפור?! או תכלת
3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:ביט,יו 2,פול אאוט בוי.
4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ליבי,ליאור,יעל...ויש מלא. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:סינרגיה-ביט-פול אאוט בוי =]
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקס-TNT-ופוקס.
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:ביטחון עצמי,אמיתית,ומותק של ילדה
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:
הרבה ואין לי עצבים. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:יס סטארס-זה ערוץ 12 ,יס 1 ,וערוץ 24 :p 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:אטלנטה,ת"א,לוס אנג'לס חח. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:
13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:
צבי הנינג'ה,בוב ספוג,ואם דורה עוד לא המציאה סרט-אז גם זה. =]] 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:IRIS-עוגות גבינה-THIS INT A SINCE 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:או סי-מגרש ביתי ופעם השיר שלנו חח. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:דיי עם ה-3 דברים האלה
=>להיפגש עם פול אווט בוי,להיבחר לנשיאת ארצות הברית,ולשיר מול איצטדיון מפוצץ באנשים =] 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:הארי פוטר חח -כל הספרים. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:אני לא יכולה להיות 3 דברים
20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:השתיקה עדיפה חח. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב-כלב-צב. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקולד-שוקולד צ'יפס-שוקולד עוגיות. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמא-אחים שלי חח. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: =\ 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:אוי מה אני?!
26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:
27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:
29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:
שאלון חופר-התייאשתי.

kessler2

New member
עונה! ../images/Emo94.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שניצל תירס, פסטה, חומוס 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול, ירוק/לבן 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: מופע הארנבות של ד"ר קספר, שייגעצ, מוניקה סקס 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אין לי 3 הכי טובים >< 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אין 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אין 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא יודע 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצלן, סקרן, קנאי 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: טלוויזיה? אממ.. אני לא רואה הרבה. 2, 10, ראלטי TV >< 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בסנטר (עם מישהו), במיטה או בניו יורק. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שפתיים, עיניים, אף 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שומנים (רגליים, צוואר, בטן וכו' XD) 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אין 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אין 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אין 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אני לא חושב שיש דבר כזה. אולי להרוג את עצמי בייסורים? XD 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אין 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אין 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: צלם, במאי, אין. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אמנות, דרמה, לשון 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול, פינגווין, טווס!!!1211 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל, תות? 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא, אבא, באוזר (החתול שלי) 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: שירה (חברה שלי), נועה (אחותי שגרה בלונדון), זהו אני חושב >< 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לגלוש בפליקס ובהיפ ולראות סרטונים, לקרוא בלוגים ולכתוב בבלוג, להתכתב עם אנשים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: להיפגש עם שירה, להיות בניו יורק XD ושאני אקבל מיליארד דולר. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הקול שלי ישתנה, הזין שלי יגדל ואני אהיה גבוה יותר. [עכשיו נראה עם מישהו באמת קרה את השאלון שלי ^^] 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: משתין, מתקלח, מצחצח שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכבה את המחשב, רואה טלוויזיה (לפעמים), נרדם.

למעלה