חח איזה שאלון חופרר.
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אממ יש לי עכשיו בחילה מטורפת,אני לא יכולה לחשוב על אוכלXDD אבל בעיקרון אני ממש אוהבת חסה^^" מנגו, וביג-מק של מיקדונלד'ס [זה הרגל מגונה, אני כבר מתחילה להשמין מהשטויות האלה.]
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אממ נראה לי ששחור, כמובן, לבן [אבל אני לא באמת לובשת כל מה שבארון שלי.] ו..ירוק, אני חושבת.
3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: ביט69 [זה הפורום שלהם והכל,אני לא מאמינה שמישו שיגיב לשאלון הזה לא יכתוב אותם כי אז כולם יצאו עליו
אבל הם באמת מעולים.] עברי לידר
ו..אממ..אבריל לאבין הייתה ממש טובה לפני שהיא נהייתה ברבי.
4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אתם לא מכירים אותן.XD
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אני שומעת בעיקר באמפי ואז זה שירים שהורדתי.. אבל הדיסק-הופעה של עברי לידר כ"כ טוב ואני לא מפסיקה לטחון לאנשים ת'מוח עליו3333333333333> [ההופעה שזכתה במופע השנה
]
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: TNT. אני ממש אוהבת אותם. ואממ לא יודעת, אני קונה מה שאני אוהבת ולא כ"כ אכפת לי מאיפה זה..
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: כנות, אני תמיד אגיד מה שאני חושבת אם זה לטובה ואם זה לרעה. אבל ברור שאם זה לרעה אני אגיד את זה בצורה שלא תפגע. אני חושבת שאני בוגרת ביחס לגיל שלי ואני מסוגלת להסתדר עם אנשים שגדולים ממני לא פחות טוב מאיך שאני עם ילדים בגילי.. ונאמנות. אם יספרו לי משו שאני לא אמורה לספר אין שום סיכוי שאני אספר, לא משנה אם רבתי עם הבנאדם הזה או משו כזה.
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: פינוק. אין ספק בכלל. אין מה לעשות, הורגלתי. אבל זה לא סותר את ההתחשבות שלי באנשים, אני כן מתחשבת. אממ הייתי רוצה שיהיה לי יותר ביטחון עצמי כלפי חוץ ,אני כן מעריכה את עצמי והכל אבל זה יוצא החוצה רק כשאני עם אנשים שאני מרגישה שהם מעריכים אותי. ואני ממש ממש עקשנית, זה מעולה בדר"כ כי אני עומדת על שלי ולא נותנת לאף אחד לדרוך עליי או משו כזה [נראה אם מישו ינסה בכלל,אם מישו ינסה שיגיד שלום לחיים שלו.] אבל לפעמים מרוב שאני עומדת על שלי אני רבה עם אנשים שאני לא רוצה לריב איתם. אבל רוב הפעמים אני מבקשת סליחה אם אני מרגישה שהייתי לא בסדר ומשלימה איתם.
9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: נראה לי ש נצפה זה yes1 , ערוץ 12 ביס, שאני ממש אוהבת אותו. וגם ניקולודיאון. ו..ערוץ E? נו,כי הוא משדר כל הלילה ואני רואה אותו כל פעם שאני לא מצליחה להירדם בלילה^^" למרות שגם בצהריים אני רואה אותו.
10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: במיטה שלי. חולמת את החלום ה-11 או משו. בחור שאני לא אזכיר את שמו [גם לא נראה לי שמישו פה מכיר אותו.XDD] עם מישו [שגם את השם שלו אני לא אזכיר^^"] שאני ממש אוהבת בתור בנאדם וסביר להניח שאם אני אדע שהוא מרגיש משו אני איפול לזרועותיו. וביומולדת שלי [למרות שעוד יש זמן.XD] ,כי אני תמיד מחכה ליומולדת. זה כיף כזה^^"
11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: את הפנים שלי באופן כללי, אין ממש משו מיוחד..אבל אני ממש אוהבת את העיניים שלי למרות שהן חומות ובדר"כ אנשים אוהבים תכלת או משו בהיר, אז אני לא.
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אני לא שונאת..אני לא אוהבתP: ואת הגוף באופן כללי, רגליים למשלDD: אבל אני חושבת שאני רזה. פשוט לא מספיק כדי שאני אוהב את הגוף שלי.
13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מעניין מה רענן יגיד אם הוא יענה על השאלון הזה, אני באמת תוהה. ואני אוהבת את הארי פוטר,כל הסרטים, הממ יש לה ביצים, הסרט רק נחמד אבל צ'אנינג שם אז למי לעזאזל אכפת מהסרט. ושחקי אותה מותק [נו זה עם ג'סיקה אלבה ועם רומיאו. הוו רומיאו
אבל זה סרט מלפני מלא זמן] ,סרט כ"כ מדהים ומרגש,בכיתי חצי סרט.
14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: "ואולי", עברי לידר, אני מכורה לשיר הזה. "עוגות גבינה", לא זוכרת של מי [כן בטח] א' כי זה שיר ממש טוב וב' כי כמו שכבר אמרתי,אם אני לא אזכיר את ביט69 בכל שאלה שקשורה למוזיקה בשאלון הזה חצי פורום יכתבו לי תגובות זועמות. ושיר שסביר להניח שאתם לא מכירים, בגרסה שאתם בטח עוד יותר לא מכירים כי לא נארה לי שזו הגרסה המקורית.. אבל שוב,אם מישו רואה מגרש ביתי ישמצב שתבינו על מה אני מדברת^^" when the stars go blue" ,בגרסה של טיילר הילטון ובת'אני ג'וי לנז וואטאבר [היא התחתנה אז יש עוד שם,לא הספיק להה?]
15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: מגרש ביתי, 8 כללים פשוטים שאלה 2 הסדרות הכי מדהימות בעולם!#$@@# ואקסטרים מייקאובר.
16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להיאנס, להרוג בנאדם ולשתות דם.
17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: הראשון הוא לא מה, הוא מי, את ג'יימס לאפרטי, יש לו את הגוף הכי מדהים בעולם#%%$ לעסוק בעתיד במשו שאני באמת אוהבת ולהצליח להרוויח מזה הרבה. [השאיפות שלי הן להיות שחקנית או סופרת, ממשחק לא מתפרנסים הרבה בארץ וסביר להניח שאני לא אגיע להוליווד, גם כי אני ישראלית ויהיה לי קשה מאוד להצליח בלי קשרים וגם כי אני ממש לא חושבת שאני ברמה של הוליווד, ומספרות ממש לא מרוויחים, גם בחו"ל לא ממש, ואני לא חושבת שאני אכתוב ספר שיהיה בסגנון של "הארי פוטר" מבחינת ההצלחה שלו. אז עיצוב (כלשהו, אני כולה בת 13, לא צריך להחליט עכשיו. אבל אני חושבת שעיצוב פנים יכול להיות מגניב.) זה משו שאני רוצה לעשות אם לא יתאפשר לי לשחק או לכתוב.] ואני חושבת שהשאלה לא מנוסחת נכון, בשבילי, בכל אופן..יותר נכון לדעתי להגיד "מהם 3 דברים שהיית נותנת המון כדי שהם יתגשמו" ,או משו כזה, כי לעשות זה כבר דבר אחר, לעשות זה נגיד לעשות באנג'י או משו ואין לי יותר מדי דברים שאני ממש רוצה לעשות. הדבר השלישי זה שאדע שאני אמות בגיל מבוגר מזקנה ושלא יקרה לי שומדבר כמו מחלה סופנית או פיגוע חס וחלילה טפו טפו טפו.
18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: הארי פוטר, ילדי המסילה וסדרת "יומנו של ניר שרוני"
19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אמרתי כבר מקודם אבל שחקנית, סופרת או מעצבת.