טוב אני הולכת בדרכה של דורין.. מי שהבין-הבין.
ת תות בשמש New member 7/5/07 #85 אני יודעת... אני מצטערת שהבנת את זה ככה... לא התכוונתי שכתבת את זה רק שיתייחסו... אבל פשוט כלכך הרבה עזבו בזמן האחרון....
אני יודעת... אני מצטערת שהבנת את זה ככה... לא התכוונתי שכתבת את זה רק שיתייחסו... אבל פשוט כלכך הרבה עזבו בזמן האחרון....
D dweck2k New member 7/5/07 #86 WTF? מה נסגר איתכם? דווקא עכשיו כשהפורום התחיל לקבל צורה קצת יותר נורמלית! דוויק
מ מכשפהקטנהזונה New member 7/5/07 #105 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אלה תדאג דוויק, אני תמיד אשאר פה -______________-
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אלה תדאג דוויק, אני תמיד אשאר פה -______________-
ר רענן פוגל New member 8/5/07 #143 אתם כאלה מוזרים.. מה הקטע של העזיבה? יאללה תהיו בריאים שיהיה.. מי שנשאר פה הם התומכים האמיתיים. רענן.
אתם כאלה מוזרים.. מה הקטע של העזיבה? יאללה תהיו בריאים שיהיה.. מי שנשאר פה הם התומכים האמיתיים. רענן.
ט טיפשות זו דרך חיים New member 9/5/07 #177 לצערי הרב ממה שראיתי חצי מהבנות פה בפורום זה לא בנות שאוהבות את המוזיקה של ביט, הן פה רק כי הן מאוהבות בלורל.
לצערי הרב ממה שראיתי חצי מהבנות פה בפורום זה לא בנות שאוהבות את המוזיקה של ביט, הן פה רק כי הן מאוהבות בלורל.
מ מכשפהקטנהזונה New member 10/5/07 #180 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif גם זה קורה העיקר להיות אופטימי ולחייך... ולהתפרץ עליהן כשצריך
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif גם זה קורה העיקר להיות אופטימי ולחייך... ולהתפרץ עליהן כשצריך
J J Lafferty girl New member 10/5/07 #184 XDDDDDDDDDDDDDDDDD כשקראתי את תחילת ההודעה זה בול מה שעבר לי בראש אבל לא חשבתי שתכתבי את זה,זה עבר לי בראש בלי קשרXD
XDDDDDDDDDDDDDDDDD כשקראתי את תחילת ההודעה זה בול מה שעבר לי בראש אבל לא חשבתי שתכתבי את זה,זה עבר לי בראש בלי קשרXD