kessler2

New member
אני! ../images/Emo94.gif

מה את חושבת על השם שלך? אני לא אוהב אותו. מעדיף קסלרD= מדוע קראו לך בשם זה? כי אהבו את השם, אני מניח. האם את מרוצה משמך? מדוע? לא, כי... אני לא אוהב אותו. שם של חננות. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? יש לו פירוש תנ"כי שאני מאוד לא מחבב - י"ו נתן, כלומר אלוהים נתן. עזבו >_< אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? שמות שאני מאוד אוהב לבנים זה תום ואיתי. האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? וואו, הרבה מאוד. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא חושב. מה השם הכי מצחיק ששמעת? וואי יש מלא! יש שם כזה "אוחזת-ענף-השקד" XD אה והיה לנו לא מזמן בשיעור אוריינות מאמר כזה על שמות יוצאי דופןXD אז היה שם... רוממתי-עזר, מהתנ"ךXD היה אֵגְדָה למישהי שנולדה באוטובוס של אגדD= יש לי עוד מלא ששמעתי עליהם אבל אין לי כח..^_^ האם שמך הוא גם שם של בן? רק של בנים האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? ממש לא. העתקת את זה מהשאלן השבועי בישראבלוג!

WIpE ouT

New member
כולם יודעים עליה...

זה סיפור ישן שעובר בין אנשים, אף אחד לא באמת ראה את הבנאדם:/

שנינה92

New member
עניתי :)

מה את חושבת על השם שלך? כפרעליו D: מדוע קראו לך בשם זה? על שם סבתא רבא (ככה כותבים? >< ). האם את מרוצה משמך? מדוע? כה , כי הוא יפה [: האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? כה , צבע אדום חזק. אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? אממ , שנינה P: האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? כה , מלא מי סופר? >< האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? בטח בגן ,חח מה השם הכי מצחיק ששמעת? ניצחונה ,חחחחח האם שמך הוא גם שם של בן? כן , אם יש לך בן קוקסינל:) האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? לא

תו 69

New member
../images/Emo204.gifאופס.. זה שלח לי ריקק :

מה את חושבת על השם שלך? תו
, האמתי שהוא לא השלמתי איתו. מדוע קראו לך בשם זה? ענארף, האובבסיה המטורפת של אבא שלי למוזיקה. האם את מרוצה משמך? מדוע? לא , לדעתי קצת דבילי. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? תו, תווים , מוזיקה, *גלינג גלינג* חחח למי שלא הבין.. אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? משהו עם אנרגיות רגועות, אולי גאיה , או אביטל , נעמה.. האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? הלוואי והיו. D: האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? חחח כל הזמן אומרים לי על זה.. ויותר צוחקים על השם משפחה שלי.. 'אגסי' , אז אומרים לי "את אוהבת אגס?" "שמת פעם אגס מנגן?" וכל מיני שטויות כאלה ואחרות. מה השם הכי מצחיק ששמעת? שמעתי שתי שמות שפשוט לא הבנתי מה הטימטום שם 1 : 'מלאך ירד עלינו בערב יום שישי' שם 2 : 'אוחזת בענף השקד' [?!] האם שמך הוא גם שם של בן? אממ , אולי . האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? בטח, אבל זה גם תלוי בהמון דברים אחרים. שבוע טוווב 333333>

גם אני...=]

מה את חושבת על השם שלך? *שהוא יפה?! חח..* מדוע קראו לך בשם זה? *בגלל שההורים שלי רצו שם קצר וכי טל (ציטו של אמא שלי....חח..XD) "זה משהו טרי, חדש.." חח..ואני הבת הבכורה של אמא שלי...ושל אבא שלי אני השנייה..כי הוא התחתן לפני שהוא התחתן עם אמא שלי...וואי, חפרתי...חח... האם את מרוצה משמך? מדוע? כן, כי זה שם יפה....נראה לי... האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? זה הטיפות שיורדות בבוקר... אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? לא יודעת...חח... א.לא היו אומרים לי את זה.. ב.גם אם היו אומרים לי לא הייתי משנה...אבא שלי בהתחלה רצה לקרוא לי נוי, שם יפה...יכול להיות...אבל לא מתאים לי בכלל....חחחחח.... האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? בכיתה שלי יש 3, כולל אני...בכיתה המקבילה יש 1..ובכיתה ז' יש 1.. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? ממש, ממש לא!!!!!! מה השם הכי מצחיק ששמעת? כליל-חורש-פרחי-דקל........חחחחחחחח......XD כן, כן זה שם אחד...לא ארבע... האם שמך הוא גם שם של בן? כן....לדעתי יותר מאים לבנות כי אני רגילה אבל יפה גם לבנים.... האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? בערך, אבל לא תמיד.... 3> טל...חח...אם עדיין לא הבנתם, אז קוראים לי טל....=]

גרנולה8

New member
שאלון הזוי אבל כמשעמם לא בוחלים בשאלונים

בזמן האחרון אני מוצאת שאלונים חופרים ביותר# מה את חושבת על השם שלך?שהוא יפה ומקורי מדוע קראו לך בשם זה? כי אמא ואבא שלי אהבו אותו אני מניחה ? האם את מרוצה משמך? מדוע? מממ זה לא חוזר על עצמו? אוקעע אני מרוצה ממנו כי הוא יפה ומקורי בעיניי. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? מממ אני לא חושבת ,פשוט אהבו אותו....@ אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? אינלי מושג, לא חשבתי על זה. האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? בחיים שלי לא פגשתי ילדות בשם שלי, למעט בסדרה ראש גדול הייתה אחת שקראו לה גם אלכס. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? ממש לא, דווקא כולם אומרים שזה שם נחמד. מה השם הכי מצחיק ששמעת? את האמת יצא לי לקרוא פה בשאלונים קצת אבל לורל זה באמת שם נדיר . האם שמך הוא גם שם של בן? ממ כןןןןןן@ האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? לא חשבתי על זה עוד אבל יש מצב גדול שכן=] -סוף- היה מוזר.

yan levi

New member
בויאקה :]

מה את חושבת על השם שלך? מדוע קראו לך בשם זה? האם את מרוצה משמך? מדוע? האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? יאן..מה הפירוש בדיוק!? .חחחח. אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? כבר שיניתי ל-יאן..לא משנה שוב :] האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? בטח איזה פועל בניין.. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? בטח..חלק מפרגנים וחלק אומרים שזה של של רוסי או משו כזה מה השם הכי מצחיק ששמעת? אגת :/ האם שמך הוא גם שם של בן? לא ששמעתי..אבל היגיוני האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? בלעט לא

פיביי

New member
חדשה=]..

היי אני חדשה קוראים לי אילי עוד מעט 13 מת"א וזהו..!! מקווה להתשתלב..

elle115

New member
ברוכה הבאה=] גם אני דיי חדשה פה..

היי , ברוכה הבאה.. אני גם חדשה פה.. אני מאתמול בפורום, למרות שלתפוז אני רשומה ממזמן........ שיהיה בהצלחה לשתינו 33>

J Lafferty girl

New member
ברוכות הבאות, שלושתכןD:

למרות שגמאני חדשה.XD איזה שרשור מוזר. בכל אופן, ענת, 13, ת"א, נעים מאוד :) ואילי, באיזה בצפר את לומדת?

למעלה