liavii

New member
עונה

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:פיצה,המבורגר ואממ פיצה:p 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום,תכלת,אפור. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אבריל לאבין,שייגעצ,ביט 69 (איזה חנפנות XP) 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:יש לי יותר מ3 חברות/חברים טובים..חח 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:ביט 69 חומרים רטובים,תפסיקו לאכול עוגות שייגע..זה השניים שאני בזמן האחרון שומעת.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: עזבו..חח 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:שאני חברותית:p 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:שאני ביישנית.ושלפעמיים אני אומרת משהו לא במקום..:p 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:ניקולואדיון XP ולרוב אני צופה בvod חח 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:אילתת 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:אין משהו כזה חח 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:הכל חח 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:יש לה ביצים,היומן,מת לצעוק 4 (כן סרטים ישנים חח) 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:יש יותר.. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:לא נהדרת,האלופה, 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לא יודעת.. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:לא יודעת 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:אממ יש הרבה 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:יש עוד זמן.. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:מדעים(לא לומדים חח),שיעורי חברה, 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלבים,דולפינים,כרישים חחח 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:אמממ.. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:ההורים שלי ואחי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:חברות שלי XP 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:אממ 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:למות^^ חחח 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:לא יודעת 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:קמה מהמיטה הולכת לארון ומתלבשת חחחח 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מכבה ת'מסך של המחשב,מביאה את השלטים של הטלוויזיה,ומטעינה את הפלאפון נגמררררררר:p שאלות "מאוד" חכמות חחח

liavii

New member
מופע הארנבות של ד"ר קספר, שייגעצ,

באמת להקות חזקות חחחחחחח:p וואי אני מכורה לבשמלה אדומה של מופע הארנבות של ד"ר קספר XP

עונה כי משעמם.D:

ד'א, חדשה- נעה, 12 וחצי, ת'א. - 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פסטה, טוסט ושניצל תירס. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, ירוק, חום, מה אני יודעת. שחור.XD 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: יש מיליון, מה זה 3? >< 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ענת בעיקר, ואחרייה יש עוד אנשים. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: לא יודעת. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ממ.. שאלה טובה. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לפעמים אני לא ביישנית, מצחיקה ו...יודעת מתי לשתוק? 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לא אומרת דברים שמפריעים לי, לפעמים מאוד ביישנית ווותרנית מדי. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: הערוצי יסטראס, בלילה ערוץ הילדים [יש שין צ'אן והפיג'מות.XD] ו.. לא יודעת. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: זיכרון, מודיעין וכאן. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: לא אוהבת את הגוף שלי. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שומנים, שיניים, שפתיים. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אין לי מושג. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: The Sharpest Lives, Welcome To The Black Parade ושלל שירים נוספים. [שלל.] 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: שין צ'אן, הפיג'מות ו..כל מיני דברים ביסטארס. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: יש הרבה.>< 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: יש עוד יותר הרבה.. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: לא יודעת.. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: למות בשיבה טובה.D: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: יש כזה דבר "מקצועות אהובים"? ;; 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: סוסים, חזירים ופרות.D: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל, ריבתחלב, אוראו. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: יוליה, דין, נדב. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מייקי [היא בדיוק חזרה.D:], ענת, יוליה [כדי להבהיר לה שאני כועסת]. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: אינטרנט, מסנג'ר, מוזיקה. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: להיות בזכרון כבר! [אני בדיוק הולכת להתארגן], שמישהו יגיד לי שהוא אוהב אותי, ללכת להופעה כלשהי. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הביטחון העצמי, הביישנות [שניהם לטובה] ו.... לא יודעת מה עוד. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: בודקת מה השעה, מנסה לחזור לישון... 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: רואה טלוויזיה ו.... לא יודעת. מלא ב'לא יודעת'.><

עניתי../images/Emo163.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: תפוחי אדמה שוקולד ו....שוקולד 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: צבעוני...אין צבעים שולטים 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:ביט,FOB וBULLET FOR MY VALENTINE 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: עינתית
אביעד
ו..לא יודעת 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:ביט FOB(האחרון) ולא יודעת.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: FOX בליינד[למרות שאין לי:(] ו פול אנד בר שגם אין לי 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:אין...אין ואין 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:הכל?! 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:ניקלודיאון AXN וE! 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:אצל עינתית,במיטה,אצלו 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:כלום 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:הכל 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:בובספוג,השטן לובשת פראדה ורק ידידים[היי לביט יש שיר כזהXD] 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:עוגות גבינה HIT THE FLOOR וכמו שלך [זה השירים האהובים עליי כרגע] 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:בובספוג,זואי 101 ו..לא יודעת.. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:צניחה חופשית לאכול חרקים ולצלול בים 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:להיות מעצבת אופנה^^ להרזות>_> לקבל מחשב חדש לחדר 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:אין דבר כזהXD טוב אבל אם אתם מתעקשים אז 3 הספרים הראשונים של יומני הנסיכה 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:מעצבת אופנה מעצבת גרפית ומעצבת תכשיטים^^ 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:עיצוב גרפי הפסקות וסוף היום 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:חתול כלב ובובספוג 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקו בננה ותות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:לירון יותם ופילפל..היו עוד אבל זה מי שאני זוכרת 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: הוא עינתית אביעד 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לעצב בפוטושופ מסנג'ר ופורומים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שמישהו יפתח לי את הדלת כי נעלו אותי בפנים...שבובספוג יכנס לי בדלת ושתיהיה לי מצלמה חדשה 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הגוף[מקווה] החינוך החברים[אולי?!] 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:עושה פיפי מצחצחת שיניים ומתקלחת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מורידה מהמיטה את כל הדברים שיש עליה מורידה חזייהXD ומכבה את האור... זה היה ח-ו-פ-ר ובמיוחד שרק עכשיו קמתי....

Lily69

New member
וואו עד כדי כך שיעמם לי שעניתי...

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד, פיצה ושרימפס 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול ואדום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: (הלו..אהם...חח) ביט 69, מוניקה סקס ושייגעצ (ישראלי רק..לא כולל שאר העולם) 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נטע, שחר ואודי (מזה משנה? אתם לא מכירים אותם..) 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: "חומרים רטובים", "משקאות חריפים" ודיסק של להיטי שנות ה-90 XD 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: BLIND, PIG ו-spit-fire (בקיצור לבוש סקייט) 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: ביטחון עצמי, לא שמה זין על אף אחד ומצחיקה יתר 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: קצת רגישה אבל לא מראה, ביישנית להתחיל עם בנים >< ואין לי עוד משהו... 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ, ניקולודיאון וערוצי סרטים של HOT 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: פלורידה-מיאמי, ת''א, בבית של שחר >< 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אופה...אהה..רגליים (אני נמוכה ואני אוהבת להיות נמוכה), עניים, והשיער (לפעמים) 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: בטן, שיניים (תיכף יורידו את הגשר...^^) ואף >< 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: school of rock, spiderman ו"המסיכה" 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: (סורי...קצת חפירה על ביט69..) "יותר מידי סרטים", "קשה לי לחשוב" (שייגעצ) "מכה אפורה" (מוניקה סקס) 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סאות' פארק, הנסיך המדליק מבל-אייר ו"בגוף ראשון" 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להיתקרב לנחש (נחשים-הפחד הכי ענק שלי...וזה מטראומה) 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: ללכת להופעה של ביט69 XDD 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: בעיקרון ספרי קומיקס XD 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: קריירת השואו-ביזנס אבל תיאטרליות כמו תיאטרון או קולנוע אבל קומדיות. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית, שיעורי מוסיקה במגמה וספורט (כי כל הבנות כאלה גרועות ואני כזאת מכסחת אותן XD) 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: פרה, כיבשה וזברה ^^ 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד, תות וזהו...בחיים שלי לא הזמנתי משהו אחר...XD 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חברים שלי בל''ג בעומר. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: להקת ביט 69 XD 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורום (אהם..^^), מייספייס ולהיכנס לאתרים עם תוכניות חינם כמו www.allsp.com (סאות' פארק) 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני אטוס לארה''ב (אבל לא לפני שאראה...) הופעה של ביט69 ושיהיה שלום. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: שיניים D: , אולי קצת אהיה יותר גובהה...ולא יודעת.. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: שירותים, אוכל וצועקת על אמא להפסיק להעיר אותי שעה לפני שאני יוצאת. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים, שומעת קצת מוסיקה לפני השינה וקוראת ספר. חהחהחה.

shape1

New member
עונהנהנהנה

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:פיצה המבורגר ומרק D: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור , לבן ואפור/שמנת 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:יותר מדי :] 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שנפ, אסתר ועדן 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:יש הרבה יותר מ3.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: TNT, ZARA, FOX 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:אני חברה טובה
, אכפתית
ואני חמודה
[אני מרגישה מאוד מטוטמת כרגע..] 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רגישה, נקשרת בקלות, קנאית :X 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:MTV, מוזיקה 24, הוט 3 וגם ערוץ 2 לפעמים..
10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:לונדון,לונדון,לונדון 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:אממ את השיער,העיניים, ואת האף:] 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: את המרפק והברכיים ! ארר 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:סיפור אהבה בלתי נשכח, מישהו לרוץ איתו, הארי פוטר :) 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:יש יותר מדי 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סמולוויל, PIMP MY RIDE, האלופה חח 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:להרוג מישו, לעשות קרחת , להיות לבד 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:חח יותר מדי 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:לא הרבה:X, הארי פוטר,הארי פוטר, הארי פוטר? 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אסטרונאוטית XD 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:שיעור חופשי, שיעור חופשי, שיעור חופשי 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:אין דבר כזה..
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: תות, עוגיות, לימון. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:מתן,עומר,אמא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: שי, אסתר, עדן 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לשמוע מוזיקה, לראות סרטים, להיות בפורום:] 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שיודיעו שיש שביתה, לראות את שכן שלי במקלחת:D, שאח שלי יבוא.. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אממ לאדעת.. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פותחת עיניים, ישנה עוד קצת, מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים :D, אומרת לילה טוב לאמא ואבא כמו כל ילדה טובה, עוצמת עיניים. איזה שאלון חופר-_- היה כיף אבל

sapirosh92

New member
אווחח חפרני זה(משעמם לי)

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:לא יודעת,פיצה וספגטי?? 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לבן,שחור,כחול 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:יש מלא.. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שמות יעזור? יענו גם מישו יכיר?! 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:אבריל החדש,שון פול,מוקי. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אפ'חד,אפ'חד ו... אפ'חד? 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:חחח לא יודעת. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:לא שונאת בעצמי כלום. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:יס סטארס 1,יס סטארס 2,יס סטארס 3. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:בריכה,שוק,ומופע סקייטינג. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:לא יודעת,שאלות שאפשר לתת לגייזבויז "מה אתה הכי אוהבת בעצמך". 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:כנ"ל 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:ג'ון טאקר חייב למות,מת לדייט,סיפור סינדרלה,יש לה ביצים. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:לא יודעת. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:נמלטים(שנגמר),אקסטרים מייקאובר,טירוף בבית. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:בנג'י,לאכול תולעים,ולתת לפיל לדפוק אותי. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:לאנוס את וונטרת מילר,לאנוס את צ'אנינג טאטום, ולאנוס את ג'ון סינה.
18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:אמממ. אני לא כ"כ קוראת אבל ילדי יום ראשון אני אוהבת. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:חחח.. מעצבת אופנה,זמרת,מתאבקת
20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אין,אין,אין. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:שונאת חיות. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקולד בלגי,שמנת תות,ריבת חלב. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמא,אבא,אחותי. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:אפ'חד. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:אני במחשב כי משעמם לי, לא כי אני אוהבת את זה. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:לא יודעת. שיהיה שביתה איי גאס. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: לא יודעת.עוד הרבה זמן. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:פוקחת עיינים,מצחצחת שיינים,לובשת בגדים?.. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:שמה פיג'מה,רואה טלויזיה,עוצמת עיינים?..

שנינה11

New member
שאלוןן=)

#בזמן האחרון אני מוצאת שאלונים חופרים ביותר#
מה את חושבת על השם שלך?
מדוע קראו לך בשם זה?
האם את מרוצה משמך? מדוע?
האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו?
אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה?
האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש?
האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע?
מה השם הכי מצחיק ששמעת?
האם שמך הוא גם שם של בן?
האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? -סוף-

כן....../images/Emo163.gif

מה את חושבת על השם שלך?אממ...בסדר אני חושבת..אני מעדיפה אופקה:p מדוע קראו לך בשם זה?אחשלי הגדול בחר לי כי לחבר הכי טוב שלו אז קראו אופיר...>_> האם את מרוצה משמך? מדוע? אני בסדר איתו.. האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? אהאהא אבן חן וארץ קדומה אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? לא יודעת... האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? אני מכירה 2.. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא מפתאום מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא יודעת...חח האם שמך הוא גם שם של בן? כן... האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? לא..O_O

עדי D

New member
../images/Emo3.gifבא לי

מה את חושבת על השם שלך? שהוא משו משו מדוע קראו לך בשם זה? כדי שיהיה קל לסבתא רבה שלי להגות אותו [למרות שזה לא הצליח] וגם כי כמובן אני תכשיט להורי היקרים מכל
האם את מרוצה משמך? מדוע? כן. ככה
האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו? תכשיט אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה? איןלישמצ. משו קצר וקולע.. האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש? המון האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע? לא.. מה השם הכי מצחיק ששמעת? איילת השחר. וגם כלמני מוזרים ..זרינה, פבל וכאלו רוסים למינהם
האם שמך הוא גם שם של בן? מעטים הבנים ששמם עדי.. אבל כן האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו? לא ממש

liavii

New member
עונה:p

מה את חושבת על השם שלך?שהוא יפה.. מדוע קראו לך בשם זה?אממ בגלל המשמעות נראה לי.. האם את מרוצה משמך? מדוע? כן הוא יפה ומיוחד:p האם לשמך יש פירוש? אם כן, מהו?וואי זה ארוך..לכתוב? אם היו אומרים לך שאת חייבת לשנות את השם, לאיזה שם היית משנה?נמנמ יש הרבה שמות שאני אוהבת.. ואני מעדיפה לא לשנות XP האם את מכירה אנשים שיש להם שם כמו שלך? כמה אנשים כאלה יש?כן שניים.. האם היה אי פעם מישהו שצחק על שמך? מדוע?לא אבל חברה מעצבנת שלי בגלל השם המציאה לי כינוי מעצבן שאין לו בכלל קשר לשם שלי:mad: מה השם הכי מצחיק ששמעת?נמנמנ שמעתי הרבה שמות מוזרים..חחח האם שמך הוא גם שם של בן?כן..:p האם את מאמינה שכאשר מישהו נקרא על שם, הוא ירש את תכונותיו?לא.. שאלון חמוד^^

למעלה