עונהנהנהנה
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:פיצה המבורגר ומרק D: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור , לבן ואפור/שמנת 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:יותר מדי :] 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שנפ, אסתר ועדן 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:יש הרבה יותר מ3.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: TNT, ZARA, FOX 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:אני חברה טובה
, אכפתית
ואני חמודה
[אני מרגישה מאוד מטוטמת כרגע..] 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רגישה, נקשרת בקלות, קנאית :X 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:MTV, מוזיקה 24, הוט 3 וגם ערוץ 2 לפעמים..
10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:לונדון,לונדון,לונדון 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:אממ את השיער,העיניים, ואת האף:] 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: את המרפק והברכיים ! ארר 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:סיפור אהבה בלתי נשכח, מישהו לרוץ איתו, הארי פוטר

14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:יש יותר מדי 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סמולוויל, PIMP MY RIDE, האלופה חח 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:להרוג מישו, לעשות קרחת , להיות לבד 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:חח יותר מדי 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:לא הרבה:X, הארי פוטר,הארי פוטר, הארי פוטר? 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אסטרונאוטית XD 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:שיעור חופשי, שיעור חופשי, שיעור חופשי 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:אין דבר כזה..
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: תות, עוגיות, לימון. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:מתן,עומר,אמא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: שי, אסתר, עדן 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לשמוע מוזיקה, לראות סרטים, להיות בפורום:] 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שיודיעו שיש שביתה, לראות את שכן שלי במקלחת

, שאח שלי יבוא.. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אממ לאדעת.. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פותחת עיניים, ישנה עוד קצת, מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים

, אומרת לילה טוב לאמא ואבא כמו כל ילדה טובה, עוצמת עיניים. איזה שאלון חופר-_- היה כיף אבל