הלונע

New member
הלוואי שהייתי יכולה =\

(ארבעה ימים לפני הבגרות במתמטיקה ואמא אוקראינית שבחיים לא תרשה לנסוע בהפרש כ"כ קטן מהבגרות ><)

ליעתע

New member
4 ימים זה המון זמן O:

תתחילי ללמוד ממחר נגיד. ותגידי לה שאת צריכה הפסקה מרעננת:] ושזה יעשה לך מצברוח טוב שבטוח יעזור לך להצליח! ועוד יש לך חופשת בגרות שזה מלא זמן ללמוד! בואיבואיבואי

הלונע

New member
נהה,

אני לא יכולה להתחיל ללמוד מהיום בגלל כל המתכונות והבגרויות במקצועות אחרים. אמרתי לה את כל הקטע על ההפסקה (גם אני חשבתי על זה
) והיא אמרה שאני אעשה כמה הפסקות מרעננות שאני רוצה. בחופש הגדול. נאצית ><

רענן זה ממש חשוב....

ראיתי שיש לכם הופעה ב25.5 ואני וחברה שלי רוצות לבוא..... רצינו לדעת כמה עולה כרטיס ואיפה אפשר לקנות את הכרטיס..... מקווה שתחזיר לי תשובה מהר....

WIpE ouT

New member
נראה לי לא הפורום המתאים אבל אם כבר אז כנס

תאכלס אני מעדיף דיסטורשן קליל ובשבחל זה הפדאל שלי קיים אבל אם זה היה הדיסטורשן של המגבר בעלוב שלי או קלין- אז קלין למרי בלי שאלה

S p r i n g B

New member
אוףףףףףףףף ! לימדי לשרשר!

למישהו יש את התמונה של אומנות השירשור? אם כן שימו אותה בבקשה
(בפעם המיליון.... אבל כשצריך צריך.......) אני ממש מרחמת על דוויק! אבל דוויק ישרוד נכון.....? (כי דוויק אחלה גבר
)

sapirosh92

New member
הנה..

העתקתי גם הסבר בכתב למוגבלים. בואו ניקח לדוגמא את הגולש "בנחה השווה" שנכנס לפורום ונתקל בהודעה של הגולשת "פליפה הכוסון" שעוסקת בפרק היומי, לגולש התמים שלנו יש הרבה מה להגיב להודעתה של פליפה הכוסון ולכן הוא לוחץ במסך שבו מופיעה ההודעה על הכיתוב "הוספת תגובה", ככה ההודעה משתרשרת להודעה אותה קראת ולא נפתחת בתור הודעה חדשה. שימו לב, אתם צריכים לשרשר למקום הנכון איך משרשרים למקום הנכון? אם X פתח הודעה, וY הגיב לאותה הודעה, ואז ילדה סוכר 3 רצה להגיב לY החצוף, שכתב שהמורדים זה מטומטם. הוא ילחץ על "הוספת תגובה" בהודעה של Y, כי רק ככה Y ידע שהוא התכוון להגיב לו, ולא לX.

S p r i n g B

New member
כל הכבוד לך! ../images/Emo6.gif

וגם הסברת לאנשים בעלי מוגבליזם......!!! ישר כח.....!

תו 69

New member
../images/Emo204.gif תקשיבי,

מה כואב לך ללחוץ על מקש המקלדת פעם אחת? הא? כיאילו במקום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 ללחוץ פשוט ! ובמקום כוסווווווווןןןןןןןןן או שליייייייייייי לרשום פשוט כוסון. שלי. קשה? אתה מסביר בוגרת מתוקה, את כבר בת 12 ! ילדה גדולה! אם תתנהגי יפה בפורום של ביט 69 אולי תקבלי הפתעה! טוב בובה? *מה נסגר איתי? שאלה טובה.אולי ככה היא תבין , שמדברים אלייה כמו ילדה בת 6*

למעלה