allnight

New member
המלצות למוזיקה דחוף! תודה

שלום. אני תלמיד כיתה יב' ואני עושה סרט גמר במגמת תקשורת על הפליטים מדארפור( למי שלא יודע- דארפור היא חבל ארץ בסודן ובה מתחולל רצח עם שמנה עד כה 200 אלך קורבנות והוא ממשיך), חלק מהתושבים נמלטים מהמקום ונהיים לפליטים וכ400 מהם הגיעו לארץ, ופה כולאים אותם בבתי כלא. כולם אנשים שמשפחותים נהרגו והם נשארו לבד פה. אני מחפש בשביל הסרט שלי כל מוזיקה יפה ומרגשת ( אלקטורני, קלאסי, רוק, ) ובעיקר מוזיקה אפריקאית מרגשת ודרמטית. עם דגש על מוזיקה איטית, עצובה ולא נדושה( להיטים עכשויים וכו'). וכל מה שנראה בעינכים שיתאים לאווירה של הסרט, והיא אווירה עצובה. תודה רבה. עידו

anatyp

New member
לא נדבק הלינק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3392309,00.html

Anuerysm

New member
חשבתי שכבר קיימים כאלה דברים

בכל אופן, כמה אנשים כבר יכולים להשקיע בשירים שמולחנים על ידי מחיאת כף..

melancholy man

New member
../images/Emo106.gif ליברפול בגמר גביע אירופה לאלפות!!!!

כמה אפשר להנות ממשחק משעמם!!
איזה כיף.

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif

לא שאני אוהב את ליברפול, אני אוהד יונייטד ב-12 השנים האחרונות. אבל אני כ"כ שונא הרבה יותר את צ'לסי...רודפי בצע מושחתים. איזה כיף. הייתי צריך לדעת כששמעתי בדרך חזרה מהעבודה היום את Fresh Cream. ה-"Sweet Wine" הוא ההרגשה אחרי שצ'לסי עפה וה-"Dreaming" הוא התקוות למשחק מחר בסאן-סירו. אני מקווה שמחר גם יהיה לי "I'm So Glad" ובינתיים אני אלך "Sleepy Time Time"...

melancholy man

New member
איך אני אגיד בצורה פשוטה?

כן...
חוץ מזה שהם מוקלטים על אלבום רוק קלאסי, התשובה היא פשוט כן.

oneman2

New member
מה הקשר ביניהם?

אוהדי הקופ הם האוהדים הכי טוב בעולם בלי תחרות, אוהדי היציע המזרחי עם גזענים שמקללים את הקבוצה שלהם ומשולהבים ע"י הכסף של מר "בוא נקנה מדינה" גאידמק.

melancholy man

New member
אתה לא מבין

הוא התכוון לבית"ר תל אביב.. והגמד ידוע כאן דברים, טעם רע במוסיקה וטעם מוזר, במקרה הטוב, בכדורגל

Abbe Faria

New member
כי להגדיר 20000 ערסים ששרים א"ר זה בדיחה...

גם אם הערסים האלה שרים באנגלית מה שגורם להם להשמע הרבה יותר אינטליגנטי... "אוהדים הכי טובים בעולם", פה אפשר להתווכח, שאל כמה עשרות אוהדי יובה שנמחצו בהייזל עד כמה טובים אוהדי פול... ובלי קשר, אוהדי הקופ מזכירים לי יותר אוהדים של עצמם מאשר אוהדי כדורגל... אוהד כדורגל צריך להביע מחאה כלשהי כשהקבוצה משחקת משעמם... כמו שזה נראה לי, אוהדי ליברפול כבר מזמן איבדו קשר עם מה שקורה במגרש, ונראה שהם מגיעים יותר בשביל לתת "תצוגת עידוד מרשימה" מאשר משחק כדורגל.. ולראיה, כל אוהדי ליברפול בעולם, שמשום מה יספרו לך ימים ולילות עד כמה הקופ זה הדבר המושלם ביותר שקרה לאנושות, אבל ישתדלו להמנע מלדבר איתך גם על איך שהקבוצה שלהם משחקת... בלי קשר, מזל טוב על ההעפלה לגמר

melancholy man

New member
זה רק בגלל שהקבוצה שלהם כבר הרבה זמן

לא משחק.. אם אתה רוצה לדבר על איך היא שיחקה פעם, אין לי בעיה, כמו לכל אוהד ליברפול אמיתי. לעולם לא תצעד לבד גמד...

Barmelai

New member
איכשהו, למרות שאין שום קשר ביני לכדורגל

להבדיל מההודעות שלך על מוסיקה אני דווקא מצליח להבין מה שאתה אומר

melancholy man

New member
טעות!!!!!1

בגלל שאין שום קשר בינך לבין כדורגל לשטויות של הגמד יש הגיון

Abbe Faria

New member
When you walk, thru a storm

לא, אין לי כוונה להמשיך לשיר (אני שר את זה רק כשאני בטריבונה הדרומית בדורטמונד), אני פשוט יודע שבתור אוהד ליברפול אתה תמשיך, ואולי ככה לכמה דקות לא תדבר שטויות...

למעלה