Abbe Faria

New member
טוב נו, זה היה צפוי

אם בנושא שאתה ממש לא מבין בו אתה מצליח להבין מה שמדברים, אז תחשוב עד כמה אין לך שום מושג במוזיקה...

AeroTom

New member
שבסופו אני מקווה שיהיה גמר אנגלי...

זו יכולה להיות עונה חלומית...

אף פעם לא הייתי אוהד גדול של MAN U

ואף פעם לא הייתי אוהד גדול של הקבוצות הגדולות שיעני עושות את התפקיד של ה"טוב" ומשחקות כדורגל יפה, אבל מנצ'סטר השנה באמת (באמת!) קבוצה מרגשת .. גם אני בעד גמר אנגלי

Abbe Faria

New member
כולכם (כל אחד ואחד שהגיב פה)

גורמים לי לרצות ממש ממש ממש שמילאן יקחו את הגביע הזה... ואני אוהד אינטר...

פיכסה מילאן

כמו הפועל תל אביב רק מגעיל יותר. איפה ספרד דאמט, איפה ... איפה עוד איזה איטליה שהיא לא (!!) מילאן ? איפה איזה מפתיעה הולנדית, שוויצרית, פורטגזית ??? רק גמר אנגלי יעשה את זה מעניין

HelterSkelter1

New member
אני לא מת על מילאן

אבל יש בי שנאה יוקדת למנצ'סטר. השנה בליגת האלופות, אחרי שליון (שהייתי בעדה) עפה, היו לי 2 מטרות - יונייטד ובארסה - שתי השנואות - יעופו. מישן אקומפלישט. עוד שנתיים יובה תחזור ואז סוף סוף יהיה לי את מי לאהוד, מלבד את הנציגות הצרפתיות.

AeroTom

New member
אצלי זה עניין של שנים איתם, מגיל 13

וזו באמת עונה מופלאה, עם משחקים אדירים ותצוגת כדורגל באמת מהמשובחות ביותר, כנראה מאז העונה ההיא של 98-99. אגב יש הרבה דברים שדי מזכירים את עונת הטריפל ההיא השנה: גם אז זו הייתה בדיוק עונה אחרי מונדיאל. גם אז מספר 7 של יונייטד עשה משהו רע במונדיאל וקבוצות יריבות שרקו לו בוז במהלך העונה (אז האדום של בקהאם מול ארגנטינה, עכשיו הבקשת אדום ל-רוני מהתחנונים של רונלדו). גם אז מספר 7 בסופו של דבר הביא עונה גדולה (אז בקהאם והיום שחקן העונה של אנגליה-רונלדו). גם אז יונייטד פגשה ברבע הגמר ובחצי הגמר של הצ'מפיונס איטלקיות (אז אינטר ויובה, היום רומא ומילאן). מתחיל להתכונן למשחק של היום...אם יונייטד עולים לגמר, אנ רק מקווה בשביל פול סקולס שלא יקבל עוד צהוב ויחמיץ אותו. הוא כבר החמיץ את הגמר של 99. אבל קודם כל שיגיעו לשם

Krishi

New member
../images/Emo32.gifעיזרו לישראל לנצח במשחק הקליקים../images/Emo70.gif

כן, זה טיפשי, כן זה נועד למשועממים ביותר. אבל בכל מקום שישראל מתחרה, ויהי זה הדבר הקטן ביותר, אנחנו תמיד חייבים לנצח
אז אנא שנסו מותניים (ואצבעות), תעשו מתיחות, תכינו את העבר ותתחילי להקליק! כרגע אנחנו במקום השני... ביחד נהפוך את זה למקום ראשון! משחק הקליקים

Magical Mystery Tour בחמישי במרתף10 +הגרלה

יום ה', 10.5, 22:00 ------------------------- Magical Mystery Tour מופע הצדעה לביטלס מופע מחווה אנרגטי מלא בנוסטלגיה ובקסם לארבעת המופלאים. במופע שירים של החיפושיות מכל הזמנים ומכל הסגנונות (She Loves You, I Wanna Hold Your Hand, Hey Jude, Come Together) תוך שמירה על איזון בין שירי הרוקנ'רול הסוחפים לבין הבלדות השקטות והנוגות. הביצועים קרובים מאוד למקור לצד כמה ביצועים מקוריים לאותם השירים המוכרים והאהובים. המופע מזכיר מתחילתו ועד סופו את ימי הביטלמניה המופלאים, בין אם בפן החזותי- חברי הלהקה לבושים בחליפות מעונבות בדיוק כפי שאנו זוכרים את "ארבעת המופלאים" ובין אם בביצועים המוסיקליים והאנרגיות הייחודיות לביטלס. אורון קוריצ'ונר - שירה וגיטרה עופר פופ-קורן - בס ושירה שיקו פלדמן - גיטרה ושירה קובי סנדהאוז - קלידים ושירה שלומי "כרובי" לביא - תופים * ביום רביעי נקיים הגרלת כרטיסים למופע. ניתן כבר להירשם. פרטים בפורום שלנו* מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

גבע אלון - "Days of Hunger" בשישי במרתף10

יום ו', 11.5, 22:00 ------------------------ גבע אלון - "Days of Hunger" גבע אלון, כותב, מלחין וסולן להקת "הפליינג בייבי" אחרי אלבום סולו אקוסטי מצליח ובדרך לאלבום שני. המוסיקה שלו היא מסע אל מחוזות הפולק, הבלוז והקאנטרי שמתמזגים עם מגע הרוק והפסיכדליה המיוחד לו . מלווה בשלושת חבריו, מוסיקאים בעלי שיעור קומה ורבי ניסיון בפרויקטים שונים (פאנקנשטיין, ארקדי דוכין ועוד), הוא חוזר למרתף לעוד ערב אקוסטי אך יחד עם זאת וירטואוזי ואנרגטי. גבע אלון - שירה וגיטרה אלרן דקל - בס וקולות מיקה שדה - שירה אור זובלסקי - תופים www.myspace.com/gevaalon מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

oneman2

New member
הצעה

אפשר להשתמש בהמנון של דרום אפריקה, שהחלק הראשון שלו היה בימי האפרטהייד ההמנון של ה"שחורים", הוא נתפס כשיר מחאתי והוא משלב בתוכו סגנון אפריקאי. הוא לא מאוד מרגש ודרמתי למי שלא מכיר אותו ויודע את הרקע שלו, אבל לדעתי הוא יכול להתאים.

giba70

New member
בקשר למוזיקה אפריקאית

המוזיקאי הניגרי Fela Kuti נפטר לפני כמה שנים מאיידס. במסגרת סדרת אלבומי Red+Hot הוקדש לו אלבום להעלאת המודעות לאיידס. יש ביצועים מעולים לשירים שלו, בידי מבצעים שחורים מכל העולם: אפריקנים, אפרו-ברזילאים ואפרו-אמריקניים. האלבום נקרא Red Hot + Riot רוב השירים באלבום הם קצביים אבל עם הרבה מחאה חברתית על כל מה שקורה באפריקה. שיר אחד שהוא שקט ומתאים יותר לבקשתך הוא By Your Side שמבצעת Sade. שווה להקשיב. יש גם שיר נפלא בפורטוגזית שנקרא Sofrimento ("סבֶל") שמושר ע"י זמר מאנגולה בשם ואלדמאר באסטוס, ומתאר את המצב שם בעקבות מלחמות האזרחים, על כך שבני אנגולה הם אחים וצריכים להושיט יד לשלום, כי הארץ שלהם כל כך יפה וחבל להרוס אותה. השמיעו אותו כמה פעמים בימי שישי בצהריים ב-88FM (בתכנית קפה 88). והכי חשוב, אני מקווה שלסרט תהיה תהודה והשפעה.

Barmelai

New member
זאת ועוד

פול סימון משלב מקצבים ומוסיקאים דרום אפריקאים באלבום GRACELAND בכתיבה הסינגרסונגרייטרית שלו ויוצא לו מוצלח מאוד. יתאים במיוחד HOMLESS העגום לאוירת הסרט אבל לא רק, בדוק את כל האלבום. עוד אלבום גדוש באוירה אפריקאית הוא Guide, Wommat של הזמר הסנגלי יוסו נדור (Youssou N'Dour). נדור משתתף גם בגרייסלנד, אבל כאן הוא מביא יותר אפריקה במינון של המוסיקה. בין השירים דואט יפה עם ננה צ'רי - 7 SECONDS שבוודאי אתה מכיר, ועוד שירים שיתאימו לך כמו SILENCE. לפיטר גבריאל שגם הוא עבד עם נדור יש שיר בשם BIKO על סטודנט שחור שנרצח בגלל פעילותו נגד האפרטהייד. אחד השירים היפים של גבריאל כסולן.

melancholy man

New member
ואחרי גיירסלאנד

שהוא באמת אלבום לא רע בכלל של סיימון, הייתי בודק אלבומים של ליידי סמית' בלאק מאמבזו, הלהקה הדרום אפריקאית שעבדה עם סיימון באלבום. אני אנסה למצוא הצעות אפרקיות נוספות מאוחר יותר, בנתיים רציתי להגיד ל allnight כל הכבוד על הנושא החשוב, האסון בדרפור, הופ לאחד הגדולים והעצובים במאה ה20, העבודה שהעולם המערבי, ובעיקר אנחנו, ממשיכים להתעלם מזה, הוא תעודת עניות נוראית לגזענות והאדישות של כולנו. מישהו יכול לדמיין מה היה קורה אם במקום רבע מיליון סודנים, היו נהרגים נגיד, בריטים צפרתים או אמריקאים? מישהו אצלנו באמת היה מדווח על ועדת וינוגרד, הירשזון (ככה קוראים לשר האוצר נכון?) או את מי נישק או לא חיים רמון?

למעלה