אמח בטוחה שהיא לא עד כדי כך נוראית
S sha na na revol New member 27/4/07 #87 תגידו, מה זה הMoaning Thread של הפורום הזה? טוב, ננסה... נו טוב, אין לי. פאטריק וולף כוסיט!!!!!!1
T t a o t a o New member 27/4/07 #94 מה פתאום. אם זה וולף נגד וואלדן אז אני עם וואלדן. אם מוסיפים עוד כמה פאטים אני עם ג'ונס.
S sha na na revol New member 27/4/07 #97 I thought you said add fat אבל נו טוב, דירוגי מייספייס וכאלה... שימשיך לשלוח לך פורנוגרפיה.
S ScreamingForSomethin New member 28/4/07 #106 סתם מיהי לא חשובה...../images/Emo223.gif רוזי התגעגעתי! ואוו יש כאן הרבה חדשים טוב רק באתי לפרסם תגלית שגיליתי: my second surprise הם ישראליים!!! והיה לי אותם איזה מליון שנה בפייליסט בלי לדעת את זה! וכשהם יחזרו לישראל מי בא איתי להופעה שלהם?
סתם מיהי לא חשובה...../images/Emo223.gif רוזי התגעגעתי! ואוו יש כאן הרבה חדשים טוב רק באתי לפרסם תגלית שגיליתי: my second surprise הם ישראליים!!! והיה לי אותם איזה מליון שנה בפייליסט בלי לדעת את זה! וכשהם יחזרו לישראל מי בא איתי להופעה שלהם?
R Rose131 New member 28/4/07 #120 מה לא חשובה מה../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif בלעדייך לא הייתה קומונה! והייתי שישבת בצימרים בצפון והיה של M2 אז אני פותחת M2 ופתאום יש I'm not ok בדיוק כמו שהיה אצלךD: באמת מזמן לא נפגשנו, את הולכת לאורבן מוטו מיוזיק? אם לא אז אני מניחה שבאוונסנס, לא? [ו.. מי אלה? ] [ותחזרי לפה!*ממרררתבבכי*]
מה לא חשובה מה../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif בלעדייך לא הייתה קומונה! והייתי שישבת בצימרים בצפון והיה של M2 אז אני פותחת M2 ופתאום יש I'm not ok בדיוק כמו שהיה אצלךD: באמת מזמן לא נפגשנו, את הולכת לאורבן מוטו מיוזיק? אם לא אז אני מניחה שבאוונסנס, לא? [ו.. מי אלה? ] [ותחזרי לפה!*ממרררתבבכי*]
A a l o n 6 6 New member 28/4/07 #110 מישהו יודע מתי משדרים להקות מטאל ... כמו arch enemy וכול מיני להקות death אחרות???
R Rose131 New member 28/4/07 #122 יו עדי, זאת הלהקה שחרטת על השולחן../images/Emo12.gif לגבי השאלה אני חושבת שבשעות הקטנות של הלילה, לא?
יו עדי, זאת הלהקה שחרטת על השולחן../images/Emo12.gif לגבי השאלה אני חושבת שבשעות הקטנות של הלילה, לא?