קראתי 'היהודים'. :|
S Shot To Pieces New member 26/4/07 #32 אוווווף- עזרה איך אני מחזירה את הכתב ליותר גדול בתפוז? מה עשיתי בלעעע
S Shot To Pieces New member 26/4/07 #35 ת'נקסססס כבר חשבתי שהרסתי פה משהו =/ ונועה אני לא!!!!!! באמת שלא!!!! (את יודעת למה אני מתכוונת ר___ר)
ת'נקסססס כבר חשבתי שהרסתי פה משהו =/ ונועה אני לא!!!!!! באמת שלא!!!! (את יודעת למה אני מתכוונת ר___ר)
S Shot To Pieces New member 26/4/07 #41 *נועצת בך מבט עצבני* סתמי. ואת עוד מסוגלת לדבר על זה.. אז נועה: ששששששששששששששששששששששששששש (שקט) P: 3>
*נועצת בך מבט עצבני* סתמי. ואת עוד מסוגלת לדבר על זה.. אז נועה: ששששששששששששששששששששששששששש (שקט) P: 3>
R Rose131 New member 26/4/07 #45 רק העבודה שאת ממשיכה להתעקש שלא מראה שכן../images/Emo12.gif אם זה כזההה חשוב לךD: אוקיאוקי, נעצור את זה פה כי האוף יוצף
רק העבודה שאת ממשיכה להתעקש שלא מראה שכן../images/Emo12.gif אם זה כזההה חשוב לךD: אוקיאוקי, נעצור את זה פה כי האוף יוצף
S Shot To Pieces New member 26/4/07 #42 OH SNAAAAP מי שלא רואה את זה כל כך.אבל כל כך מפסיד. http://www.youtube.com/watch?v=XXbgSMT-0j4
M MirrorGirl New member 26/4/07 #50 חחחח ענקקק XDD../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif ~שומרת למועדפים~
S Shot To Pieces New member 29/4/07 #133 יש רק את "בייבי וון מור טיים" חיפשתי עוד קאברים ולצערי אין....
D Dark C o o k i e New member 28/4/07 #125 מה~_~ בולינג פור סאופ האלו גרועים וגם פרגי אבל עדיף אותהXD