McFreaKy

New member
יס סטארס, נדמה לי. ../images/Emo3.gif

לא יודע, אני מוריד. X: אבלללללללללללל!!!! זה אמור להתחיל (או שמא כבר התחיל) החודש או החודש הבא בסטאר וורלד, מהפרק הראשון של העונה ה-1 (כי ביס הם בעונה 3, זו שרצה עכשיו בארה"ב), אז כולם יכולים להתחיל לראות! ^__^

N o y 1 6

New member
יופי..

כי יש לי הוט
XD למרות שאני לא אוהבת לראות בסטאר וורלד..אני מתבלבלת בלי תרגום
תודה

דורה17

New member
אוף די אתה מצלם יפה מידי... חחח

סתם.. כל הכבוד! באמת! זה ממש ממש יפה! אתה צריך למכור אותן חח תעשה מזה אחלה כסף!

../images/Emo32.gif קומונה ללהקת ברייקינג בנג'מין.

להקת ברייקינג בנג'מין היא להקת רוק כבד המוכרת יותר בארה"ב. פה בישראל לא הכי הרבה מכירים אותה, אך יש לה מועדון מעריצים די גדול, כי כן אוהבים אותה. ברייקינג בנג'מין די שונים מכל אומני הרוק הכבד שבארה"ב, כי המוזיקה של ברייקינג בנג'מין [או בקיצור BB] היא מוזיקה עם לחנים מרגשים שזה דבר די נדיר ברוק כבד, ומילים נורא עצובות, נושכות,נוגעות, וטובות. השילוב האדיר הזה של מוזיקה מרגשת מלווה בגיטרות והרבה רעש ואדרנלין הוא השילוב הכי טוב שהיה אי פעם למוזיקת רוק כבד. פה בקומונה הזאת אתם מוזמנים לדבר על כל מה שקשור ללהקה ולהיצטרף למועדון המעריצים של הלהקה ולנסות להפוך אותם לכן מוכרים בארץ. שיהיה בכיף, תהנו. בתוך הקומונה מחכים לכם כל מיני פרטים עליהם. כגון: שמות חברי הלהקה, ויקיפדיה, שירים, וכ'ו וכ'ו. המידע שיש לי על הלהקה הזאת, גם קצת מוגבל, אני אשמח אם תשתפו מהיידע שלכם לכולם למקרה ויש לכם מידע. בקיצור שיהיה בכיף ובהצלחה. תהנו. -יוני- http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=26214

Alaithlos

New member
אוקי, תקשיב שניה.

זה ממש, אבל ממש לא בא לתקוף אותך. אבל זה לא עובד ככה! פתחת כבר שרשור בנושא הלהקה הזו, ואור שרשרה אותו לכותרת
, מה שאומר, שיש כבר שרשור
בעמוד הזה, והוא אפילו באותו נושא! למה, תסביר לי, צריך שרשור חדש, באותו נושא, כשהקודם עוד קיים, ואפילו יכול עדיין לקפוץ?!

בגלל

שהשרשור הקודם כבר עורבב עם מלא הודעות שממש לא קשורות כבר לנושא שאליו פתחתי את השרשור. ההודעה שלי אפילו כבר לא הראשונה שם. זה הסיבה למה.

בעצם..

היא השנייה שם, אבל תסתכלי מה האורך שלה. אז אין בעיה בלפתוח אוףף חדש זה לא מזיק לאפחד.

Alaithlos

New member
אוך, אתה לא מבין.

שרשור אוף מיועד לכל מה שלא קשור לנושא הפורום (להלן: סינרגיה). כלומר, שרשור אוף עוסק בהרבה נושאים מטבעו. כל דבר שלא קשור לסינרגיה. לא דווקא הנושא שבגללו פתחת את השרשור. ולא, זה לא מזיק לאף אחד. זה רק גורם לכך שהודעות שכן קשורות לסינרגיה יעברו לעמוד הבא וכבר לא יראו אותן. נהוג שיש שרשור אוף אחד בעמוד הראשי (וכאן תמיד יש יותר, כי אנחנו לא משרשרים את ההודעות של תפוז אנשים כמו שרב הפורומים עושים)

מעניין שרק את מתלוננת.

אני שותף בעוד הרבה פורומים כאן בתפוז, בכולם אבל כולם אני עושה ככה ואף אחד לא העיר לי אפילו פעם אחת. רק את, בגלל זה אני מתרגז כ"כ, כי אם היו מעירים לי עוד אנשים בכל מיני פורומים הייתי מבין שמשהו בי לא בסדר,והייתי משתנה, אבל כשזה רק את, פשוט רק את, המחשבה הראשונה שלי זה "תיראה איך היא מחפשת אותך בנרות".

Alaithlos

New member
בוא אני אסביר לך

אני מנהלת פורום אחר וניהלתי בעבר עוד אחד. כשאני מגיעה לפורום, הדבר הראשון שבא לי לעשות זה לשרשר את כל ההודעות "חדשים" יחד, ואת כל ההודעות האוף-טופיקיות יחד, כי אני כבר לא מוצאת פה שרשורים על סינרגיה בין כל הבלאגן. ואז אני מגלה שמלבד החדשים, שלא מכירים את החוקים, ואולי לא יודעים שצריך לשרשר או איך עושים את זה, כל שאר ההודעות אוף טופיק הן שלך.
וזה מעצבן אותי. זה מציק לי בעין. ואם הייתי יכולה, הייתי משרשרת. אבל אני לא מנהלת כאן, אז אני לא יכולה. כל מה שנשאר לי זה לבקש ממך לשרשר בעצמך...

McFreaKy

New member
איך ההודעה הזו כבר עברה עמוד? ../images/Emo12.gif

זה לא אמור לקרות כ"כ מהר.

המצעד העברי 26.4.07 רדיו אמצע הדרך 90FM

ניצמדנו שלמה ארצי 1 עכשיו אתה חוזר בחזרה מירי מסיקה 2 בשבילך נוצרתי אייל גולן 3 ממשיך במרדף יהודה סעדו 4 הבוקר יאיר שירה גבריאלוב 5 ולמרות בעז שרעבי 6 תראי עכשיו שרון חזיז 7 הלילה יעבור ifty 8 ממי מירי מסיקה 9 לא חוזרת אור סיבוני 10 עד אלייך סינרגיה 11 קח אותי לשם 2007 שרון חזיז 12 תנו לי לשתות כנסיית השכל 13 עלייך ועליי שרית חדד 14 אף פעם לא אומר יוסי אזולאי ושלומי שבת 15 מעיל אחד בגשם שבי בר 16 הכל זה לטובה דנה אינטרנשונל 17 כשתבוא אהבה יהודית רביץ 18 התגשמי לי סגיב כהן 19 את היחידה ניסים מרי 20 בתוך אגם קפוא רונה קינן 21 את הכוכב חיים משה 22 חתונה אתנית ערן ינקו וישראל ענבר 23 זה אותו הקיץ חמי רודנר 24 את החלום בן פרץ 25 שקט כאילו יציאת חירום 26 רגעים יפים תמי 27 שקיעות רז חדד 28 הכי יפה טל שגב 29 הכאב הזה עברי לידר ונינט טייב 30 הפינה לשפוטכם אין סוף לאהבה לירן טל 31 יום אחרון אמיר פיי גוטמן 32 יום בלי הכרה התקופות 33 לשקר לעצמי גילת הלל 34 מליון פעם מלכת הפלקט 35 חלום מוש בן ארי 36

סינטטית

New member
קיבלתי 82 במתמטיקה!!

במבחן הקודם כאילו... זה שהיה היום היה לא משהו =/ חח

למעלה