דללה

New member
../images/Emo41.gifאתם שואלים והמומחים עונים../images/Emo41.gif

בפורום לימודים וש"ב יתקיים ב 1/5 בשעות הערב אירוח של מומחים ממכון טלי שיענו על שאלות בתחומים רבים : 1. הפרעות קשב וריכוז אצל ילדים ובוגרים 2. אבחון פסיכודידאקטי- מה זה? מתי עושים? מה כולל ועוד... 3. הוראה מתקנת + אסטרטגיות למידה 4. קשיים בארגון וסדר- כולל התארגנות לתקופת בחינות. 5. חרדת בחינות- על התופעה והטיפול בה 6.מוכנות לכיתה א´ ועוד נושאים רבים מתחום החינוך, הקשב והאבחון..... אתם מוזמנים כבר מהיום לשרשר שאלות רלוונטיות לאירוח בפורום לימודים ושיעורי בית. שיהיה לכולם סוף שבוע נעים

דורה17

New member
../images/Emo180.gifסינרגיה עם פלייבק!! יש לי הוכחה!!../images/Emo180.gif

חחח סתם רציתי לגרום לכם להיכנס =] אנשים תמליצו לי על שירים... נמאס לי מהשירים שלי כבר.... תמליצו לי על שירי רוק כאלה טובים שאתם מכירים ואוהבים.. עברית/ אנגלית.. לא משנה.. אני חייבת לרענן את הפלייליסט שלי... הוא כבר ממש משעמם... אני צריכה חידושים...מצ'עמם לי!! תודה מראש ושבת שלום!!

הטולי26

New member
מצחיקולית ../images/Emo13.gif

החדש של רד הוט צ'ילי פפרז HUMP DE BUMP לא יודעת לגבי רוק, אבל זאת עוד פנינה מ"סטדיום ארקדיום" מומלץ בחום (לוהט) גם השיר וגם האלבום!!!!! יש את החדש של לינקין פארק, החדש של טראוויס, החדש של מושיק עפיה....סתם צוחקת חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אחשוב על עוד ואעדכן אותך

דורה17

New member
יאיי תודה =]

אבל.. לא מעודכנת שכמוני... מה זה החדש של...? יש לך שמות של החדשים? או שהכוונה לאלבומים החדשים? ממש תודה!!

סינטטית

New member
ואו.

יש לי מלא המלצות אבל תמיד ששואלים אותי ככה אני לא יודעת.. חח אני ממליצה לך להסתכל על השרשורים של תפוז אנשים מודיע וכאלה כשאנחנו משרשרים איזה שירים אנחנו שומעים
אז.. רוב השירים שאנשים פה שומעים טובים

Alaithlos

New member
יש אתר ממש מגניב

שאת לוחצת על מין לוח כזה בין "DARK" ל"POSSETIVE" ובין "CALM" ל"ENERGETIC" ואפשר גם לפי סגנונות (כלומר רק רוק, או רק פופ, וכך האלה) ולפי איפה שלחצת זה נותן לך שיר ומשמיע לך אותו. ואם את אוהבת הוא מקושר לעוד שירים דומים.. זה נחמד, תנסי.. http://musicovery.com/

timon12

New member
יודעת למה לא נבהלתי? כי 100% אין לך הוכחה.

איזו הוכחה שלא תמצאו אני אוכיח שהיא שיקרית
חחח סתם
אממ רוצה שירים?! אממממממממממממממממממממממממממממממממממ לא יודע

דורה17

New member
נו מה נראה לך שהתכוונתי ברצינות?

סתם רציתי למשוך תשומת לב =] עובדה שזה עבד

timon12

New member
אני היחיד שלא אהב? ../images/Emo122.gif

לא יודע, לא התחברתי משומה לשירים שלהם. לא אהבתי את הסגנון, ולא את איך שהזמר שר, חחח כנראה אני היחיד ... אבל בכל מקרה תודה

למעלה