ברייקינג בנג'מין

אהלן כולם... אז ככה... בימים האחרונים יצא לי להכיר את הלהקה הכי מדהימה אי פעם שהצליחה לכבוש אותי בצורה מטורפת בשמיעה הראשונה ששמעתי אותם. והנה כבר הורדתי 2 אלבומים שלהם ועוד 27 שירים בודדים. וחבר'ה, הם פשוט מעולים בטירוף, אין לכם מושג עד כמה הם מעולים. פשוט אין לכם מושג. הלהקה היא "ברייקינג בנג'מין". Breaking Benjamin אם יש מישהו שכבר מכיר אותה ויש לו פרטים עליה אני אשמח לשמוע, הדבר היחידי שאני יודע זה שהם מבריטניה והדיסק האחרון שלהם יצא שנה שעברה ב 2006. בקיצור, קחו 2 קליפים מיתוך האלבום האחרון והמדהים שלהם, מקווה שתהנו. תגיבו - יוני - The Diary of Jane http://www.youtube.com/watch?v=MePzWtHqrso&mode=related&search= Breath http://www.youtube.com/watch?v=PmREF37eh-4

loolilo

New member
וואי הם כ"כ כ"כ מעולים!

שמעתי את The Diary of Jane והתאהבתי בהם :) אני לא יודעת עליהם כלום.. חח רק שהם מעולים.

סינטטית

New member
בתור אחד

שמתלונן הרבה על אנשים שלא משרשרים מין הראוי שתשרשר. לא שזה מפריע לי, אבל אם אתה מעיר לאחרים, לפחות תעשה את זה בעצמך.

סינטטית

New member
אני לא התייחסתי לזה ככה.

אני פשוט מראה לך את הצד השני של האנשים שאתה יוצא עליהם... פשוט תהיה סבלני יותר פעם הבאה כלפיי אחרים, כמו שאתה רוצה שיהיו סבלניים כלפיך.

סליחה סליחה סליחה???????

מה הפכת אותי לקריזיונר שאני מעיר פה לכל אחד? כמה אני הערתי? כולה לפני שבוע הערתי על הקטע עם השאלות של ההופעות מכל החדשים. זה הכל.. למה מה אני ניראה לך.. זה לא אומר שעכשיו אני תופס מעצמי "שפוני יא נאס" ואני תופס תחת על כולם ומעיר לכולם. מה קרה לכם אתם גם כן...

סינטטית

New member
תעשה לי טובה.

אל תכניס לי מילים לפה. זה לא מה שאמרתי. אבל אתה כן מעיר לאחרים, וכן, בחוסר סבלנות. אני פשוט מנסה להראות לך את הצד השני של המטבע, ואל תתעצבן גם עליי עכשיו, אני לא אמרתי את זה בעצבים. בסה"כ בסופו של יום אני תמיד עושה כאן סדר בפורום, אז אם מישהו לא משרשר שאלה כי הוא מפספס את השרשור לא צריך לכעוס עליו. בשביל זה יש מנהל בכל פורום...

מה שבטוח שמתי לב..

ש Alaithlos איך שלא יקראו לך, שמת עליי עין ואני רואה שאת תמיד מעירה לי בקביעות. אם יש לך משהו נגדי תגידי במקום להיות נחש ולחפש איך לעקוץ אותי... את רוצה להכריז נגדי מלחמה? אין לי בעיה תאמיני לי שיש לי צדדים רעים מאוד.

כי ככה זה כל החיים שלי...

תמיד אנשים נגדי, בכל מקום בכל זמן, אז חלאס אני לא יכול לשתוק יותר.

סינטטית

New member
חבל שאתה מרגיש ככה...

אבל אתה לא יכול להוציא את זה על אנשים כאן בפורום. אף אחד כאן לא נגדך ולאפחד כאן אין ביה להיות נגדך... מעירים לך בתמימות ואתה ישר תוקף.

סינטטית

New member
מה *אתה* עושה פה? ../images/Emo2.gif

[לא שזה רע, כן?
תבוא כל יום! פשוט הופתעתי
]

למעלה