יש להכניס נושא להודעה.תודה.
פרטים כלליים: שם מלא: לישי..אני באה בלי שם משפחה. תאריך לידה: 10/4/92 מין: נקבה דע
בית: ביבנה איפה עוד גרת?בראשון מזל: טלה מידת נעליים:38 גובה: 165 מוצא: עירקית ואשכנזיה:Xשלא נדע... חיות מחמד: מממ יש דגים חתולה וכלבה אחים:2 אחיות[נושא רגיש..=\] צבע שיער: חום כהה כזה אורך שיער: קצת אחרי הציצים
צבעת פעם את השיער? מממ קצוות היה בלונדיני סגול כחות וירוק בקרוב עוד משהו. באיזה צבע? : ^ כיתה: ט תחביבים: לשיר להזדיין[סתם] לא יודעת נו כל מיני. מוזיקה: זה דרך חיים
להקה: עברי-היהודים וביט אינלי כוח לאנגלית כי זה לא נגמר. איזה שפות אתה מדבר? ממ עברית אנגלית צרפתית ואני מתה לדעת רוסית אוהב ספורט? לא כלכך...אני אוהבת ספורט אבל שהוא מרצון לא שיעורי ספורט של בצפר איפה נולדת? בישראל-אסף הרופא רולז=] אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם כולי 24/7 רגיש לדגדוגים? מממ במקומות מסוימים כן מאמין באלוהים? לא כלכך. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?לא יש רק לישה מה הם?- יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? חחחחחח לא יודעת חחחח עורכת דין אולי או רופאה.[יעדים רחוקים חחח] איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? ואו יש יותר מדי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? עשיתי ת'קמיקזה במימדיון ועלה לי הבגד ים והלכתי רגיל כי לא שמתי לב=\ אבל זה היה מזמן חחחחח איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?לא יודעת יש הרבה גם מה הדבר הכי חשוב לך? די נו איזה שאלות מכשילות יש חבר/חברה/קראש? "קראש"ס'שטויות ממ לא אין.. ממה אתה הכי פוחד? להאנס מאמינה באהבה וירטואלית: לא כלכך אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה עניינכם? למה אתה הכי מתנגד? הומופוביה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?אף אחד.שטחי לדעתי לרצות להיות מישהו אחר פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? ברור חחח יותר מדי מאמינה באהבה ממבט ראשון? תלוי איך מי למה מתי מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה דברים כשיש לך אהבה את נאמנה? לגמרי. את אוהבת ילדים? אפשר להגיד.. את ותרנית או עקשנית? תלוי במה.אני תמיד אעמוד על העקרונות שלי אבל אני מוותרת על הרבה דברים. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא..אני אנסה להעירלך בדברים שבאמת מפריעים לי להיות לידך ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא בטוחה בזה.רושם ראשוני זה חשוב.ברור שזה יכול להשתנות החיים טובים לדעתך? ישמצב...לא בטוחה כלכך..=\ היחסים עם ההורים טובים? מממ בסדר לבוש: זה דבר חשוב. איפור: זה מסכה של שקרים אבל יש אנשיםש זה באמת עוזר להם נגיד אנלא דעת מה הייתי עושה בלי עפרון שחור חחח דברים אהובים מאכל: לא דעת שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה:תאילנד/אילת טעם גלידה אהוב: בצק עוגיות של בןאנדג'ריס פרי אהוב: לא..... ממתק: מסטיק נחשב? מכונית: מזה משנה אין רישיון במילא חחחחח פג'ו 206 שיעור: ספרות חג: שבועות-מאכלי חלב לפניםםםם היום הכי אהוב בשבוע: ממממ אולי רביעי.. צבע: ירוק/שחור מגזין: רולינג סטון!!! שם לבת: נדב[כןכן] שם לבן: אריאל/עידו קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: אדר חחח לא סתם ממ יוני ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: אפרת בוימולד שחקן אהוב: אורי פפר תוכנית אהובה בטלוויזיה:מחשבות פליליות, שארק, משמרת שלישית, נעדרים כל האלה של הFBI והעורכי דין וזה אתר אהוב: ישרא, תפוז, היהודים חיה אהובה: פילים חבר לאימייל: דודה שלי בדיחה: זה דבר שמצחיק אנשים אומר הרבה: "טיפשת" מילה אהובה: "אקסקלוסיבי" חחחחחחחחח מזה השטויות האלה נעליים: ואנס/ריף תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית:ואווו לא הייתה הופעה נראלי שהייתי בא ולא יצאתי בשיא ההתלהבות. דיסק אהוב: הרבה נשיא: מהההה?!חחחחחחחחח סלט:שחברה שלי מכינה בשר: זה רצח[?] טעים תוספת לפיצה: בולגרית וזיתים ארץ:ישראלי שלי יפה וגם פורחת עיר: ת"א/הרצליה מקום אהוב: סנטר^^ ריח: דלק, טיפקס, גשם רעש: ים טעם: מלוח רגש: אהבה מספר:8 ספר: קיץ אחד ביחד-כל השלושה ומיישהו לרוץ איתו סבתא: ל'ה דגנים:אוכלים בבוקר דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: צבע: סגול מורה: זה ייעזור לכם? שיעור: תנך ומתמטיקה יום בשבוע: שלישי וחמישי חג: פסח/סוכות עונה: סתיו חודש: מרץ ספורט: קבוצת ספורט: סרט:הארי פוטר...פשוט לא אוהבת! שחקנ/ית: לא דעת תוכנית: אתר: שין!!!! אוכל:דגים חצילים שתיה: אשכוליות להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו: הרבה אנשים. בכית: כן צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:נראלי קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?ישמצב חחחחח נזרקת על ידי מישהו? ממממ וואי שאני חושבת על זה לא.. מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן?בתמונה נחשב? עישנת? כן שתית אלכוהול?כןןןןןןןןןןןן
עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?ברורררררררררררררר ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית?כן הזדיינת?לא ביקרת בארץ אחרת?לא
צבעת בספר צביעה? חח כן עשית אמבטיית קצף?כן טסת? כן שטת?לא נסעת ברכבת?יותר מדי חחח רכבת על פיל? לא
(((((((((([נקודה רגישה!!!!!] הכנת אתר אינטרנט? לא שזכור לי שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לא דיברת בשיעור? חחחח כן פחדת מהחושך? אולי שהייתי קטנה אבל אנלא זוכרת מצב כזה היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? כן-מי שענה לא שקרן
נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?חחח כן:\ פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? יש מצב אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן=\ שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?כן =\ רצית להרוג מישהו?לא נראלי נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? קלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קשה... מה או מי היית רוצה...? להרוג: - לשמוע: - להיות כמו:- הדבר האחרון ש... קניתי: נעליים נראלי קראתי:תנו לגדול בשקט עשיתי: עניתי על שאלון. סרט אחרון שראיתי?מופרעים מספר אחרון שחייגתי: אמא דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי:פירה פעם אחרונה שבכיתי: לפני 4 שעות בערך פעם אחרונה שצחקתי: אתמול הבנאדם האחרון שנישקתי: נישקתי איך?נשיקה רגילה אמא הבחור האחרון שדיברת איתו:ידיד.. סופסוף!
פרטים כלליים: שם מלא: לישי..אני באה בלי שם משפחה. תאריך לידה: 10/4/92 מין: נקבה דע