l i s H A

New member
יש להכניס נושא להודעה.תודה.

פרטים כלליים: שם מלא: לישי..אני באה בלי שם משפחה. תאריך לידה: 10/4/92 מין: נקבה דע:) בית: ביבנה איפה עוד גרת?בראשון מזל: טלה מידת נעליים:38 גובה: 165 מוצא: עירקית ואשכנזיה:Xשלא נדע... חיות מחמד: מממ יש דגים חתולה וכלבה אחים:2 אחיות[נושא רגיש..=\] צבע שיער: חום כהה כזה אורך שיער: קצת אחרי הציצים
צבעת פעם את השיער? מממ קצוות היה בלונדיני סגול כחות וירוק בקרוב עוד משהו. באיזה צבע? : ^ כיתה: ט תחביבים: לשיר להזדיין[סתם] לא יודעת נו כל מיני. מוזיקה: זה דרך חיים:) להקה: עברי-היהודים וביט אינלי כוח לאנגלית כי זה לא נגמר. איזה שפות אתה מדבר? ממ עברית אנגלית צרפתית ואני מתה לדעת רוסית אוהב ספורט? לא כלכך...אני אוהבת ספורט אבל שהוא מרצון לא שיעורי ספורט של בצפר איפה נולדת? בישראל-אסף הרופא רולז=] אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם כולי 24/7 רגיש לדגדוגים? מממ במקומות מסוימים כן מאמין באלוהים? לא כלכך. יש לך כינויים נוספים באינטרנט?לא יש רק לישה מה הם?- יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? חחחחחח לא יודעת חחחח עורכת דין אולי או רופאה.[יעדים רחוקים חחח] איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? ואו יש יותר מדי מה הדבר הכי מביך שקרה לך? עשיתי ת'קמיקזה במימדיון ועלה לי הבגד ים והלכתי רגיל כי לא שמתי לב=\ אבל זה היה מזמן חחחחח איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?לא יודעת יש הרבה גם מה הדבר הכי חשוב לך? די נו איזה שאלות מכשילות יש חבר/חברה/קראש? "קראש"ס'שטויות ממ לא אין.. ממה אתה הכי פוחד? להאנס מאמינה באהבה וירטואלית: לא כלכך אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה עניינכם? למה אתה הכי מתנגד? הומופוביה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?אף אחד.שטחי לדעתי לרצות להיות מישהו אחר פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? ברור חחח יותר מדי מאמינה באהבה ממבט ראשון? תלוי איך מי למה מתי מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה דברים כשיש לך אהבה את נאמנה? לגמרי. את אוהבת ילדים? אפשר להגיד.. את ותרנית או עקשנית? תלוי במה.אני תמיד אעמוד על העקרונות שלי אבל אני מוותרת על הרבה דברים. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא..אני אנסה להעירלך בדברים שבאמת מפריעים לי להיות לידך ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא בטוחה בזה.רושם ראשוני זה חשוב.ברור שזה יכול להשתנות החיים טובים לדעתך? ישמצב...לא בטוחה כלכך..=\ היחסים עם ההורים טובים? מממ בסדר לבוש: זה דבר חשוב. איפור: זה מסכה של שקרים אבל יש אנשיםש זה באמת עוזר להם נגיד אנלא דעת מה הייתי עושה בלי עפרון שחור חחח דברים אהובים מאכל: לא דעת שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה:תאילנד/אילת טעם גלידה אהוב: בצק עוגיות של בןאנדג'ריס פרי אהוב: לא..... ממתק: מסטיק נחשב? מכונית: מזה משנה אין רישיון במילא חחחחח פג'ו 206 שיעור: ספרות חג: שבועות-מאכלי חלב לפניםםםם היום הכי אהוב בשבוע: ממממ אולי רביעי.. צבע: ירוק/שחור מגזין: רולינג סטון!!! שם לבת: נדב[כןכן] שם לבן: אריאל/עידו קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: אדר חחח לא סתם ממ יוני ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: אפרת בוימולד שחקן אהוב: אורי פפר תוכנית אהובה בטלוויזיה:מחשבות פליליות, שארק, משמרת שלישית, נעדרים כל האלה של הFBI והעורכי דין וזה אתר אהוב: ישרא, תפוז, היהודים חיה אהובה: פילים חבר לאימייל: דודה שלי בדיחה: זה דבר שמצחיק אנשים אומר הרבה: "טיפשת" מילה אהובה: "אקסקלוסיבי" חחחחחחחחח מזה השטויות האלה נעליים: ואנס/ריף תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית:ואווו לא הייתה הופעה נראלי שהייתי בא ולא יצאתי בשיא ההתלהבות. דיסק אהוב: הרבה נשיא: מהההה?!חחחחחחחחח סלט:שחברה שלי מכינה בשר: זה רצח[?] טעים תוספת לפיצה: בולגרית וזיתים ארץ:ישראלי שלי יפה וגם פורחת עיר: ת"א/הרצליה מקום אהוב: סנטר^^ ריח: דלק, טיפקס, גשם רעש: ים טעם: מלוח רגש: אהבה מספר:8 ספר: קיץ אחד ביחד-כל השלושה ומיישהו לרוץ איתו סבתא: ל'ה דגנים:אוכלים בבוקר דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: צבע: סגול מורה: זה ייעזור לכם? שיעור: תנך ומתמטיקה יום בשבוע: שלישי וחמישי חג: פסח/סוכות עונה: סתיו חודש: מרץ ספורט: קבוצת ספורט: סרט:הארי פוטר...פשוט לא אוהבת! שחקנ/ית: לא דעת תוכנית: אתר: שין!!!! אוכל:דגים חצילים שתיה: אשכוליות להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו: הרבה אנשים. בכית: כן צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:נראלי קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?ישמצב חחחחח נזרקת על ידי מישהו? ממממ וואי שאני חושבת על זה לא.. מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן?בתמונה נחשב? עישנת? כן שתית אלכוהול?כןןןןןןןןןןןן:) עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?ברורררררררררררררר ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית?כן הזדיינת?לא ביקרת בארץ אחרת?לא:( צבעת בספר צביעה? חח כן עשית אמבטיית קצף?כן טסת? כן שטת?לא נסעת ברכבת?יותר מדי חחח רכבת על פיל? לא:((((((((((([נקודה רגישה!!!!!] הכנת אתר אינטרנט? לא שזכור לי שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לא דיברת בשיעור? חחחח כן פחדת מהחושך? אולי שהייתי קטנה אבל אנלא זוכרת מצב כזה היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? כן-מי שענה לא שקרן:) נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?חחח כן:\ פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? יש מצב אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן=\ שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?כן =\ רצית להרוג מישהו?לא נראלי נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? קלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קשה... מה או מי היית רוצה...? להרוג: - לשמוע: - להיות כמו:- הדבר האחרון ש... קניתי: נעליים נראלי קראתי:תנו לגדול בשקט עשיתי: עניתי על שאלון. סרט אחרון שראיתי?מופרעים מספר אחרון שחייגתי: אמא דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי:פירה פעם אחרונה שבכיתי: לפני 4 שעות בערך פעם אחרונה שצחקתי: אתמול הבנאדם האחרון שנישקתי: נישקתי איך?נשיקה רגילה אמא הבחור האחרון שדיברת איתו:ידיד.. סופסוף!

MayKi FreaK

New member
עונההה ; )

פרטים כלליים שם מלא: מאי וייץץ ; ) תאריך לידה: 16.3.94 >> לא לשכוח ! מין: נקבהה.. בית: יש XD איפה עוד גרת? נממ , בסביבהה D: מזל: דגיםם.. פישפישש XD מידת נעליים: 39 O = גובה: מטר שישים ומשו...לא זוכרתת! מוצא: לא ברור XP חיות מחמד: כלב >> באקי חיימשילי. אחים: שתי אחיות.. לצערי :'[ צבע שיער: שחור.. בדםםם ^^ אורך שיער: ארוךך צבעת פעם את השיער? לא..בקרופפ P = כיתה: ז' תחביבים: לאכול, לישון, לשמוע מוזיקה, קיצצר לחיותתת XD מוזיקה: רוק ; ) להקה: רק אחתתת ? ! יש לי מיליון.. גרין דיי, מיי חימיקל רומנס, אוונסנס, רד אוט צ'ילי פפרס, ביט 69, ועוד מלאאאא XD איזה שפות אתה מדבר? עיברית, ובערך אנגליתת D: אוהב ספורט? תלוי איזה סוגג S= איפה נולדת? באשקלוןןן.. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילהה>> מאוחררר... רגיש לדגדוגים? מאודד # ! מאמין באלוהים? לא ממש.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? הרבההה $ מה הם? מוצ' , מושהה , מאיקי , מאיקי פריק , מאיצ'ע , ועודד... יש לך גשר? כעע.. בקרוב כבר לאאאא !! D = יש לך משקפיים/עדשות מגע? לאא.. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? נממ.. עשירה, יפה, נשואה+שתיים, חיה ונושמת בארה"ב, וכאלהה...חיחי.. XD איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? רק אחדדד ??!!? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יואוווו..מלאאאא אני פאדחניתתתת.. D: חיחי.. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? נממ , היו הרבה..לא זוכרתתת ! מה הדבר הכי חשוב לך? יש לי הרבהה.. הכלב שילי , הפלא שילייי , החדר שלי , בקיצור הטריטוריה שילי XD יש חבר/חברה/קראש? בדרךך D: ממה אתה הכי פוחד? חושךךךך S: מאמינה באהבה וירטואלית: לאאא XP אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת XD , ככה הייתי רואה את כל החרמנים שמסתקלים לשםםם XD על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כל מה שעבר עלי במשך היוםםם ; ) למה אתה הכי מתנגד? להרבההה : ] אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אבריל לאביןןן ! # פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא.. יש לי חייםםםם D: מאמינה באהבה ממבט ראשון? בעערורר ! מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חבר בעיקרר XD כשיש לך אהבה את נאמנה? כעעע , יותר מאשר לעצמי XD את אוהבת ילדים? תינוקות , כעע אבל יותר מגיל 6 הם כבר קרציות # ! את ותרנית או עקשנית? ותרנית , לצערי בזמן האחרון כולם דורחים עליי : [ אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא , אם אני אשנה אותך את כבר לא תיהי את ! ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי עד כמה הוא לא מוצא חן בעייני ; ] החיים טובים לדעתך? כעע , למי שיש ביתת XD היחסים עם ההורים טובים? נחמדיםם , לפעמיםם XD לבוש: נממ , ג'ינס אם נעלי וונס, חולצה ארוכה חלקה שמעליה חולצה קצרה \ ג'קט שגדול עלי באיזה 4 מידות.. וכאלהה D: איפור: עיפרון שחור ואולי לפעמים ליפסטיק.. איפור > לא הסטייל שילי ; ) דברים אהובים מאכל: כמעט הכללל D: שתיה: אשכוליותתת ; ) המקום האהוב לחופשה: ארה"ב XD טעם גלידה אהוב: וניללל ! פרי אהוב: פומליתתת.. ממתק: רק אחדד ?!!!?? חיחי..שוקולד , עוגיות ועודדד XD מכונית: אדומה \ שחורה, בלי גג, כזאת של עשיריםם D: שיעור: כעע כאילו שיש אחד כזההה.. XD חג: פוריםםם >> מסיבות צחוקים וכיףףף ! # היום הכי אהוב בשבוע: יום שבת , לקום ב-1 , לאכול , ללכת לחברה , לאכול , ולצאת ! XD צבע: שחור אדום וירוקקק D: מגזין: מעריב לנוערר D: שם לבת: אמילי ואיימי , ! שם לבן: אורי, יובל, אלון , XD קבוצת ספורט אהובה: אין אהובה יש מועדפתת -חיפה ; ) חודש אהוב: מאי D: (השם שלי) ספורטאי/ת אהוב: לא מכירהה D: שחקנית אהובה: לא זוכרת איך קוראים לה..הבלונדה מחברים.. D: שחקן אהוב: אורלנדו בלום , ג'וני דאפ , # תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים , דרייק וג'וש , זואי 101 , אפקט הפחד , הפיג'מות XD אתר אהוב: נממ , נראה לי תפוזז.. הוא נחמדד ! חיה אהובה: צ'ינצ'ילה D: חבר לאימייל: הרבההה XD בדיחה: חחע...אדירהה ! XD אומר הרבה: נכון ! מילה אהובה: נממ וכעע ; ) נעליים: אול סטאר , וונס , וכאלההה.. ; ] תחנת רדיו: 100 אף.אמ חדר בבית: שלי , הכי יפה ומעניןן! ההופעה הכי טובה שראית: הייתה לפני חודשש... XD דיסק אהוב: שני הדיסקים של אבריל הישניםם...החדש חמוד , אבל פקאצי >< נשיא: יש בכלל דבר כזהה O: , XD סלט: טעיםם D: בשר: על האש XD תוספת לפיצה: טעימהההXD ארץ: ארה"ב ; ) עיר: לאס וגאס ; ) מקום אהוב: מטבח , מיטה XD ריח: של הבושם שלי ; ] רעש: מוזיקהה XD טעם: מתוקקק רגש: אהבה ושמחהה #_# מספר: 9 ספר: מישהו לרוץ איתו ; ) סבתא: שתיהםם ; ] דגנים: כריותת , מתוקק משמיןן וטעיםםם XD ההמשך בהודעה הבאהה..

MayKi FreaK

New member
המשךךך...

דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: ישן ורקובב >< צבע: ורוד , לא שונאת פשוט לא אוהבתת ! מורה: רק אחדד ?!!!?? שיעור: הרבההה >__< יום בשבוע: ראשון , חזרה לביצפרר מיום שישי ושבתת >באסהה ! חג: יום כיפור [אם זה חג] , הקטע של הצום מבאסס.. XD עונה: סתיו , עונה לא ברורה ! חודש: יולי ויוני , תמיד מתבלבלים לי S_S ספורט: טניס , וכאלה לא ברוריםם ! קבוצת ספורט: בית"ר >> מתלעבים בע"מ XD סרט: משמעמםםם ; ) שחקנ/ית: אידיוט\ית ; ) תוכנית: פרסומות , סוג של תוכנית D; אתר: כל אתר שמשעמם אני ישר יוצאת ממנו.. אוכל: ברוקולי , ארטישוק , ועוד.. שתיה: קולהה O_O להקה: מי שאני לא אוהבת אני לא שומעתתת.. >< זמר: כל זמרי המיזרחיתתת , בעעע S: זמרת: כנ"ל חיה: בואשש , פוייי XD חנות: אין . D; מילה: אולי >__< הופעה שהיית בה: אין דיסק: לא מכירההה ! סלט: שהוא רק מעגבנייה ומלפפוןן > רקובבב ; ) ארץ: -.- עיר: -.- מקום להיות בו: הרבההה , P = ריח: ריח פה של בוקר , בעעע S: רעש: מוזר $_$ רגש: פחד Z= תאריך: 1.1 >> הוא מושלם כזה.. ; ) דגנים: לא מכירה כאלה לא טעימיםם ; ) ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כעע חיבקת מישהו: כעע , תאמת 3 ! בכית: לא צחקת: הרבההה #_# גרמת למישהו לצחוק: גםם $_$ קנית משהו: לאא הסתפרת: לאא הרגשת טיפש: הרבההה XD דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לאא , סינן אותי ; ) התגעגעת למישהו: להרבההה ; ) האם אי פעם.. השתמשת בסמים? בערךך , XD אכלת קופסא שלמה של עוגיות? הרבה פעמיםםם ! #_# נזרקת על ידי מישהו? כעע מישהו בגד בך? לאא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ממש לא , אולי רק כי החריכו אותי $_$ היית מאוהב? מתי לא !!???! ראית את הבית הלבן? אולי , בתמונותתת ! עישנת? ככה . ; ) שתית אלכוהול? כעע ; ) עישנת מריחואנה? לאא שיחקת מונופול? גםראית טיטאניק? בערור נישקת מישהו? הרבההה XD התנשקת צרפתית? כעע ; ) הזדיינת? O_O סוטים! ביקרת בארץ אחרת? כעע צבעת בספר צביעה? כעע עשית אמבטיית קצף? כעעע #_# טסת? כע שטת? כע נסעת ברכבת? גם רכבת על פיל? XD הכנת אתר אינטרנט? גם שיחקת בברביות? כע נשארת ער כל הלילה? הרבההה ; ) דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? תמיד , XD פחדת מהחושך? תמיד אפחדד Z= היית בבית חולים (לא לביקור)? לא נראה לי עשו לך תפרים? לאאא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כעעע >__< יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לאא שיקרת? כעע ; ) נרדמת בשיעור? הרבההה XD השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? יואוווו , איזה סוטיםםם ! # לאא עברת על החוק? הרבה אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? גם שנאת את עצמך? כעע נשבר לך הלב? הרבה שברת למישהו את הלב? גם רצית להרוג מישהו? כעע , בכל יום ! # נפלת מכסא? כעע ^_^ נתת למישהו לאפ דאנס? כעע הלכת מכות? מי לא ?! זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטיתת D: קפה או תה? קפה , ; ) שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלותת ; ) חתולים או כלבים? כלביםם -.- אוכל או ממתקים? גם וגם D: קרמבו וניל או מוקה? מוקה ! חורף או קיץ? קיץץ , XD מה או מי היית רוצה.. להרוג: הרבה.. להיות כמו: אפחד הדבר האחרון ש.. קניתי: נעליים , וונס ; ) קראתי: מישהו לרוץ איתו עשיתי: אכלתי XD סרט אחרון שראיתי? יש לה בייצים, בפעם העשירית ; ) מספר אחרון שחייגתי: 3 דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: על האשש , יממ פעם אחרונה שבכיתי: לפני שבוע , מתסקולל >< פעם אחרונה שצחקתי: לפני שעה אם חברהה ! הבנאדם האחרון שנישקתי: אחותי XD הבחור האחרון שדיברת איתו: רותם, ידיד ; )

בא לי.... :)

פרטים כלליים: שם מלא: אילה תאריך לידה: 18/01/92 מין:
בית: שוהם איפה עוד גרת? יותר מדי.. גבעת שמואל, הודו, סין, זימבבואה מזל: גדי מידת נעליים: 34-35 גובה: 1.52. (כן אני נמוכה דאמיט!!!!
) מוצא: פולני. מכל הכיוונים :) חיות מחמד: כלב. חמוד אחים: 2 גדול וקטן. צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך למדי צבעת פעם את השיער? כן, אבל רק קצוות באיזה צבע? : ירוק, אדום, שבוע הבא ירוק כיתה: ט' תחביבים: לנגן, לישון, לאכול אוכל טוב, לשמוע מוזיקה, חברים טלוויזיה והרגיל.... מוזיקה: פאנק רוק... וג'אזז ישן כזה... להקה: אוו יש מלא... בלינק 182 אופספרינג גרינדיי בואולינג פור סופ יוסלס איידי ביט69.... עוד מלא.... איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית, טיפה ערבית, טיפה צרפתית, טיפה שונה ונדבלה (אל תשאלו.....) אוהב ספורט? לא באעהה איפה נולדת? תל השומר אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם :) רגיש לדגדוגים? מאוד!! מאמין באלוהים? בערך יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן מה הם? כל מיני שטויות... יש לך גשר? ילא ש לך משקפיים/עדשות מגע? כן עדשות מה תרצה להיות כשתהיה גדול? רופאה
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כלכך הרבה אני מפדחת את עצמי כל יום... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יום שהייתי עם המשפחה בסאן סיטי מקום ממש מגניב בדרום אפריקה... מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים שאני אוהבת... יש חבר/חברה/קראש? משו בסגנון קראש.... ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משו למישו שחשוב לי.... מאמינה באהבה וירטואלית: לאדעת.... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. די דורש. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מה עשיתי היום. למה אתה הכי מתנגד? ניסויים בבע"ח. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא הייתי. אני אני :) פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן כלכך
מה הדבר שעושה אותך מאושרת? יש הרבה... כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? תלוי במה. על דברים שחשובם לי אני אתעקש... על דברים שטותיים לפעמים צריך להבליג..... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. תהיה בריא :) ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי. החיים טובים לדעתך? כן
היחסים עם ההורים טובים? כן תודה. לבוש: מה שבא לי. דברים מגניבים :) איפור: עיפרון שחור... לא הרבה יותר דברים אהובים מאכל: סטייקים
שתיה: קוקה קולה... ומיץ פטל
המקום האהוב לחופשה: כל מקום שלא הייתי בו טעם גלידה אהוב: לא אוהבת גלידה כלכך.... פרי אהוב: מנגו ממתק: שוקולד
מכונית: כל דבר שייסע... שיעור: ביולוגיה חג: פורים! היום הכי אהוב בשבוע: שישישבת.... צבע: ירוק, כחול ים מגזין: ראש 1? שם לבת: אורן. שחף. שם לבן: דור קבוצת ספורט אהובה: לא אוהבת ספורט חודש אהוב: ינואר ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: קמרון דיאז שחקן אהוב: גוני דפ. גק בלאק. תוכנית אהובה בטלוויזיה: סאות'פארק, חברים. אתר אהוב: לאדעת... חיה אהובה: KILLER WHALE. נו זה מ"פרי ווילי". חבר לאימייל: לאבנתי.... בדיחה: משו מצחיק? אומר הרבה: פאק, דאמיט, קקי, משעשע. מילה אהובה: קקי :) וSPOOKY נעליים: וואנס, או אולסטאר עם שרוכים מגניבים תחנת רדיו: לאדעת... גלגלצ? חדר בבית: שלי, והאזור למטה כזה.... ההופעה הכי טובה שראית: אני אוהבת הופעות!!! :) כולם.... דיסק אהוב: לא יכולה אחד.... נשיא: אפפעם לא באמת הבנתי למה יש לנו כזה. סלט: משו עם מלא לימון. בשר: לבן
תוספת לפיצה: פפרוני ארץ: זימבוואה... מתגעגעת.... עיר: ת"א... ירושלים מקום אהוב: ים... ים... ובית שלי... בית בזימבבואה... בית של דודה שלי שגדלתי בו... בית :) ריח: של ים רעש: גלים בים :) טעם: מתוק רגש: שמחה מספר: 8 ספר: צ'רלי בממלכת השוקולד (באנגלית...) סבתא: אין. מאז גיל 3. דגנים: טריקס :)

המשך :)

דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: שלא עובד! צבע: חום מגעיל כזה... מורה: להבעה באעההה
שיעור: אזרחות יום בשבוע: לאדעת... חג: יום כיפור... עונה: קיץ. חם חודש: ספטמבר. חוזרים ללמוד ספורט: ריצה. אני לא אוהבת ספורט, אבל ריצה במיוחד קבוצת ספורט: - סרט: קנאה. פשוט איום שחקנ/ית:בראט פיט. סתם מטומטם. תוכנית: אודטה אתר: - אוכל: כבד
שתיה: מיץ פסיפלורה. להקה: גיימבויז. ומיי כמיקל רומאנס. זמר: דניאל זילברשטיין. מפגר. זמרת: רוני חיה: שלשול חנות: חנות עם מוכרת סנובית מעצבנת מילה: טוב זה מוזר. נכון ביצה? אז אפשר להגיד בייצה, כמו שצריך. ואפשר להגיד בצה. כאילו בלי יוד. וזה משגע אותי. כן אני בנאדם הזוי. הופעה שהיית בה: בקיץ הייתי במלון באילת, והגיממבויז הופיעו, ובדיוק חזרתי מבחוץ, וראיתי אותם לכמה שניות כי עברתי בלובי. דיסק: לאדעת... סלט: - ארץ: עיראק? עיר: עפולה. לאדעת למה. מקום להיות בו: שירותים ציבוריים? ריח: של שירותים ציבוריים
רעש: מישו שלא יודע לנגן ומנסה בכוח והוא ממש לא מוכשר רגש: קנאה תאריך: - ספר: לא זוכרת.... דגנים: האני נאט ציריוס ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: בערך... חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? נראה לי... ראית את הבית הלבן? בתמונה עישנת? לא שתית אלכוהול? כן D: עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? ברור ראית טיטאניק? כן... ובכיתי נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? היום D: עם אחי הקטן.... עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? אה-הא. :) הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? בארון. דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת?כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן... פוד פייט!!! פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא נראה לי... אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך?כן נשבר לך הלב?כן שברת למישהו את הלב? נראה לי שכן רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? לא נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות?לא... לא בנאדם אלים זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית?פרטית קפה או תה? שוקו שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? תלוי במה. חתולים או כלבים? כלבים... וטיגריסים :) אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? וניל! חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: אפאחד לשמוע: יוסלס בהופעה... לא יצא לי אפפעם :( להיות כמו: אפאחד. אני אני :) הדבר האחרון ש... קניתי: אוכל במקדונאלדס. קראתי: עבודה מסריחה בהיסטוריה שעשיתי. עשיתי: עבודה מסריחה בהיסטוריה. סרט אחרון שראיתי? פתאום 30. מספר אחרון שחייגתי: ידיד הכי טוב שלי :) דבר אחרון ששתיתי: קוקה קולה. דבר אחרון שאכלתי: קורנפלקס. פעם אחרונה שבכיתי: לא שוכרת... פעם אחרונה שצחקתי: לפני כמה זמן... שעה ככה:) הבנאדם האחרון שנישקתי: רגיל? אמא... הבחור האחרון שדיברת איתו: ידיד שלי.... לסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

הילוש25

New member
שליייי

פרטים כלליים: שם מלא: הילה תאריך לידה: 8.6.92 מין: נקבה בית: חיפההה... איפה עוד גרת? יוקנעם... מזל: סרטן מידת נעליים:39 גובה: 1.66 מוצא: אנגלייייייי:) חיות מחמד: יש אוגרים בבית... אחים:מעין-16 רועי-8 צבע שיער: בלונדיני אורך שיער: עבר את הכתפיים צבעת פעם את השיער?לאאא באיזה צבע? : כיתה: ט תחביבים: מחשב חברים מוזיקה: הכל רק לא מזרחית להקה: יותר מידייי... איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ואולי מילה בערבית אוהב ספורט? כה איפה נולדת? חיפה אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? בערך.. מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? רק לפה רשומה... מה הם? יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?אתמול מה הדבר הכי מביך שקרה לך? תקעתי גרפס שהקראתי מול כל הבית ספר... סתאם!!! חח לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לפני שבועעע באנגליהה מה הדבר הכי חשוב לך? הוא... יש חבר/חברה/קראש?היה וכרגע לא ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? עליו... למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לא יודעת האמת... פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן! מה הדבר שעושה אותך מאושרת? ממ להיות עם המשפחה מאנגליה:) כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? מאוד את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לאאא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? בבררוווור:) החיים טובים לדעתך? ממ לא משו היחסים עם ההורים טובים? בערך לבוש: ג'ינס תמיד וטישרט או משו... ולבצפר ג'ינס וחולצת בצפר.. איפור: לא מתאפרת דברים אהובים מאכל: חסה...!:) סתאםם.. ספגטי שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: אנגליה טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: פטל... חח... ממתק: שוקולד מכונית: שיעור: כולם גרועים חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: שחור אדום סגול מגזין: go שם לבת:סתיו שם לבן: אלון קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: יוני ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: אנגלינה גולי שחקן אהוב: . צאדדדדד מייקל מוריייי3> תוכנית אהובה בטלוויזיה: מגרש ביתי אתר אהוב: בועות בצרורות שולט!! חח.. וואלה חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: ? בדיחה: הלכתי וניתקעתי בעמוד אומר הרבה: פאקקקקקק מילה אהובה: פאקקקקק נעליים: אדידס תחנת רדיו: חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: רוק העצמאות דיסק אהוב: יותר מידי נשיא: ? סלט:כן בשר: כן תוספת לפיצה: בצל/טונה/תירס ארץ:ישראל או אנגליה עיר: חיפה מקום אהוב: בית ריח: נעים רעש: מוזיקה טעם: מתוק רגש: 3> מספר:22 ספר: סבתא: ג'ון ויונה דגנים:קורנפלקס דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: צבע: בז מורה: נעמייי ב.... שיעור: מתמטיקה יום בשבוע: שלישיי חג: 3> את כולם עונה: חורף חודש: ספטמבר ספורט: קבוצת ספורט: הפועל משו סרט: שחקנ/ית: לינדסי לוהאןן תוכנית: השיר שלנוו-כל כךךך נמוךך וגרוע אתר: אוכל:מה אני לא אוהבת לאכול? שתיה: קולה להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: יוון... עיר: אילת מקום להיות בו: בית ספר ריח: ..... רעש:............ רגש:3/> תאריך: 5.5.1955 ספר: כ דגנים: ציריוס ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: בערך.. רק חזרתי מארצות הברית אתמול:S חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: ניראה לי קנית משהו:המון הסתפרת: לא הרגשת טיפש: תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן..... התגעגעת למישהו:כןןן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?כל יום:p חח נזרקת על ידי מישהו? בערל מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב?כןןןן3> ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן באוניהה נישקת מישהו?כן... התנשקת צרפתית? כן הזדיינת?לא ביקרת בארץ אחרת? כןןן צבעת בספר צביעה? כןןןן עשית אמבטיית קצף? כןןןןןןןןןןןןןןן טסת? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שטת?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן נסעת ברכבת? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? בטיפו לפני 3 שנים בערך.. שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? עדיין דיברת בשיעור? ברור פחדת מהחושך? עדיין היית בבית חולים (לא לביקור)?כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן.....3/> יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא! פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? בערך... אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? עדיין נשבר לך הלב?3/> שברת למישהו את הלב? לצערי כן... רצית להרוג מישהו?כל יום חח נפלת מכסא? כן..... נתת למישהו לאפ דאנס? ? הלכת מכות? בעארך אני ממש חנונית... חח... ילדה טובה.. זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה-תייייייייי טייםםם:):):):) שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכללללל קרמבו וניל או מוקה?שניהם לא טעימים חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: .. לשמוע: להיות כמו: עצמי הדבר האחרון ש... קניתי: אייפוד חדש קראתי:עיתון OK! של ארצות הברית עשיתי: נגעתי בעכבר סרט אחרון שראיתי?בפעם המאה ראיתי school of rock וגם high school musical מספר אחרון שחייגתי: לחברה דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:ספגרי פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת....... פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אחותי הבחור האחרון שדיברת איתו:אבא שלייייייייי3>

Frankielover7

New member
temper temper

פרטים כלליים: שם מלא: דניאל איירו לייק דאהעה כי כאילו התחתחנו נווו שייעאואוו.
תאריך לידה: 10ינואר מין: נקבה בית: בוורלי איפה עוד גרת? ישראל ניו יורק וקליפורניה מזל: גדי מידת נעליים:38-9 גובה: 4.6 או 4.9 לא זוכרת לא חשוב. מוצא: חיות מחמד: אחים: צבע שיער: חוםכהה אורך שיער: חלק ממנו ארוך וחלק קצר צבעת פעם את השיער? כה באיזה צבע? : ירוק ורוד כחול וסגול כיתה: ט>> תחביבים: מוזיקה חברים ושינה מוזיקה: הרבהה להקה: MCR,HIM,AFI,CIWWAF,EOTC,NOGH נווו יש יותר מדי איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית וספרדיתאפשרלומר אוהב ספורט? נהה איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילההההה!!!1 רגיש לדגדוגים? לאממש מאמין באלוהים? לאחושבת... יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כעה מה הם?פראנקי3> יש לך גשר?>> יש לך משקפיים/עדשות מגע? לראייה מרחוק. אני אוהבת משקפייםD:
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מוזיקאית
איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? פיי היו יותר מדי. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? מביך...יותר מדי, אחד שקרה ממש מלפני כמה זמן זה שידיד שלי נכנס מהדלת הסודית בחדר שלי ראה את אמא שלי בתחתונים והכל בגללי XD זה היה מממש מביך><' איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? שפגשתי את קיוט,הופעה של מיי כם שהייתי עם נופר בלונהפארק ויש עוד הרבה מה הדבר הכי חשוב לך?משפחה,חברים ומוזיקה יש חבר/חברה/קראש? not really... ממה אתה הכי פוחד? מהשמש של הטלאטביז. מאמינה באהבה וירטואלית: לא. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת><' על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על יותר מדי דברים><' למה אתה הכי מתנגד? להומופובים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? הממ פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כההה מאמינה באהבה ממבט ראשון? ממממש לא. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חברים משפחה ומוזיקה. כשיש לך אהבה את נאמנה? כה את אוהבת ילדים? לאאאאעעאאעעעא!@#$% את ותרנית או עקשנית? ותרנית לאנשים שאני אוהבת ועקשנית כשאני ממש רוצה משהו. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?רק לעזור להשתנות לטובה. אבל בעיקרון לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?לאדעת החיים טובים לדעתך? יכולים להיות לפעמים. היחסים עם ההורים טובים? לא. לבוש: רגיל? חהחהחחהחהחהחחה אמאשלי XDDDD גאד.. איפור: לאממש. דברים אהובים מאכל: במבה שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: ישראל טעם גלידה אהוב: לאדעת פרי אהוב: לנע ממתק: מסטיק מכונית: חיפושית ישנההD:: שיעור: גיטרה
חג: הרבה היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: שחורכחולאדוםירוק מגזין: AP שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: ג'וני דפ ולוגן לרמן
תוכנית אהובה בטלוויזיה: war at home&viva la bam אתר אהוב: מייספייס XDD לאסתם. חיה אהובה: פינגוונים או פלאמינגו! חבר לאימייל: ווטדה בדיחה: .knock knock.who's there?nobody. nobody who? אומר הרבה: מילה אהובה: אינדיד. נולאדעת נעליים: ואנס תחנת רדיו: קיירוק חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: הממ MCR? CIWWAF?NHOI?NOGH?PATHOME? לאאאדעת!!!11 דיסק אהוב: הרבה נשיא: סלט: בשר: לא אוכלת בשר תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רעש: מוזיקהXD טעם: רגש: מספר:7 ספר:X סבתא: דגנים: דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: מכוניות ספורט למינהם צבע: זהב מורה: מיס סדג'י שיעור: הכל יום בשבוע: חמישי חג: עונה: קיץ>> חודש: ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: בדיסני אתר: אוכל:בשר שתיה: מיץ תפוחים>> להקה: לינקין פארק זמר: הנוד הזה מהייסקול מיוזיקל זמרת: הנודה האחרת חיה: נחשים ודבורים$%^&* חנות: אברכומבי מילה: הופעה שהיית בה:אין דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: בצפר ריח: של נוד?XD או זיעה><' רעש: שילדים קטנים עושים רגש:געגוע תאריך: ספר: דה פארל.><' דגנים: ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לאממש חיבקת מישהו: כהה בכית: כה צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק: כהה קנית משהו:כן הסתפרת: חהחהח כן הרגשת טיפש: כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אוהבת בתור ידיד?כן התגעגעת למישהו:כןןןן! האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת?לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חהחהכן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?XDD כל הזמן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?O: פגשת סלבריטי? כןכןכן עברת על החוק? כה. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?><' שנאת את עצמך? כה נשבר לך הלב? משהו כזה שברת למישהו את הלב? לאחושבת רצית להרוג מישהו?כןןןן נפלת מכסא? כןXD נתת למישהו לאפ דאנס? נהה הלכת מכות? כה>> זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? חתולים או כלבים? אוכל או ממתקים? קרמבו וניל או מוקה? חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה אנשים לשמוע: הרבה להיות כמו: הרבה הדבר האחרון ש... קניתי: פחיתקולה קראתי: התחלתי את הספר של גרין דיי D: עשיתי: התקלחתי? סרט אחרון שראיתי?סרטטיפשי מספר אחרון שחייגתי: של צדאף דבר אחרון ששתיתי:מים דבר אחרון שאכלתי: מסטיק פעם אחרונה שבכיתי: היום פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: ספ הבחור האחרון שדיברת איתו:ג'וניD: עם קרייג מיי לאב
פאקרססס.

shape1

New member
עונה..

שם מלא: אפרת תאריך לידה: 11/7/92 מין: נקבה אני חושבת.. בית: רחובות :] איפה עוד גרת? בקצה השני של הרחוב שלי D: מזל: סרטן מידת נעליים: 37/8 גובה: 1.67 משו כזה.. מוצא: אשכנזיה מרוקאית וטריפולטאית חיות מחמד: אין אחים:3 צבע שיער: חום ככה שחור [צבוע] אורך שיער: חצי גב צבעת פעם את השיער? יאפ באיזה צבע? : שחור.. אבל יצא חום כהה:| וקצוות לאדום פעם כיתה: ט' תחביבים: לישון מוזיקה: רוק בעיקר.. להקה: יותר מדי איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית קצת ספרדית ואני מנסה ללמוד עכשיו רוסית:) אוהב ספורט? לא ממש.. איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? יותר מדי!! מאמין באלוהים? אממ כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא זוכרת.. מה הם? יש לך גשר? כן=\ יש לך משקפיים/עדשות מגע? עדשות מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אסטרונאוטית:] איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה.. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? יותר מדי איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי.. [חח איזה קיטשי זה נשמע XD] יש חבר/חברה/קראש? קראש ממה אתה הכי פוחד? מהממוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב:] על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על איך אני אצליח לקום מחר למה אתה הכי מתנגד? לפרחות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? בר רפאלי..?! פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? ברור מאמינה באהבה ממבט ראשון? אהא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? יש הרבה כשיש לך אהבה את נאמנה? כןן!! את אוהבת ילדים? תינוקות
את ותרנית או עקשנית? ןתרנית.. אבל אם זה משו שאני באמת רוצה אני מתעקשת עליו. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לאא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן.. החיים טובים לדעתך? יאפ:) היחסים עם ההורים טובים? בערך לבוש: לא משהו מיוחד איפור: עפרון שחור/כחול דברים אהובים מאכל: יותר מדי>< שתיה: ספרייט המקום האהוב לחופשה: ארה"ב טעם גלידה אהוב: אננס פרי אהוב: אבטיח ממתק: ארטיק מכונית: מאיתה? שיעור: חופשי חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שלישי צבע: צהוב מגזין: מעריב לנוער..[?!] שם לבת: עדן שם לבן: לוטם קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: יולי:) ספורטאי/ת אהוב: שאראס, דיויד בקהאם שחקנית אהובה: שחקן אהוב: טום ווילנג. תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת:p אתר אהוב: חיה אהובה: חבר לאימייל: הא? בדיחה: איך מורה למתטיקה מזדיינת? פותחת סוגריים ומכניסה איברים :] אומר הרבה: פאק,אומיגאד מילה אהובה: אומיגאד נעליים: אולסטאר
תחנת רדיו: 100 FM חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: אביב גפן דיסק אהוב: המון נשיא: בושילה סלט: שאני מכינה:) בשר: בקר תוספת לפיצה: כל הדברים שיש! ארץ: בריטניה, ישראל עיר: רחובות.. ות"א מקום אהוב: פארק אחד ריח: של גשםם!! רעש: שונאת טעם: חמוץ רגש: שמחה מספר:3257892375892378923 ספר: הארי פוטר..?! סבתא: סבא דגנים: כריות:] דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: צבע: בורדו מורה: כולם שיעור: כולם.. יום בשבוע: רביעי חג: פסח עונה: - חודש: - ספורט: - קבוצת ספורט: - סרט: הבושם שחקנ/ית: תוכנית: ד"ר פיל אני מדלגת כי אני צכה ללכת אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כןן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן חח נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן.. היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בתמונות עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?כן שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? ברור נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? אהא עשית אמבטיית קצף? כןן:) טסת? כן שטת?יאפ נסעת ברכבת? כןן רכבת על פיל? לא=\ הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כןןןןןןןןןןן, עדיין:p נשארת ער כל הלילה? כןן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אפילו היום.. דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כשנולדתי..? עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? מי לא? נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא.. פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן בקטנה.. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן..:S רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן חח נתת למישהו לאפ דאנס? נממ לא הלכת מכות? ברור:] זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? ממתקים.. קרמבו וניל או מוקה?מוקה חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: את ידיד שלי לשמוע: --- להיות כמו: הדבר האחרון ש... קניתי: פיתה :p קראתי: ת'שאלון הזה עשיתי: דיברתי בטלפון סרט אחרון שראיתי? מישהו לרוץ איתו מספר אחרון שחייגתי: חברה שלי דבר אחרון ששתיתי: קפה דבר אחרון שאכלתי: עוגיה פעם אחרונה שבכיתי: לפני שבוע.. פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אמא.. הבחור האחרון שדיברת איתו: חברה שלי יואו איזה שאלון חופר:|

אין נושא

פרטים כלליים: שם מלא: נופר חמרני תאריך לידה: 5.5.92 מין: נקבה בית: מה זה בית?! איפה אני גרה או איזה בית יש לי?? פרטי - וילה בראש העין איפה עוד גרת? בפתח תקווה מזל: שור מידת נעליים: 38 נראה לי גובה: 1.60 בערך מוצא: תמנייה שלמה חיות מחמד: האבן - כלבי האהוב אחים: אח שאני מתכחשת אליו ואחות (25) צבע שיער: שחור אורך שיער: לא מדדתי צבעת פעם את השיער? משהו כזה באיזה צבע? חום אדום כזה כיתה: ט תחביבים: לישון, חברים, טלוויזיה, מוזיקה ולדבר עם דניאלי! מוזיקה: כל מה שפאנק - קלאסי, מודרני, פופ, רוק, הארדקור וכו' להקה: ראמונס, NoFX, בד רליג'ן, רנסיד ועודועוד איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית ואני יודעת להגיד דברים בודדים בערבית! אוהב ספורט? לא! איפה נולדת? בישראל, פ"ת אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? לא.. זה סתם מעצבן מאמין באלוהים? שאלה מסובכת יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לפרט?! מה הם? נופרית, bupr, גיזמו, מרי, יודה הסירונית, מרלין, יאקוזה, בלאק מאמבה ושכחתי עוד 749378927 יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני בטח אעבוד באיזה לייבל או משהו כזה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? שדניאלי טסה ועזבה אותי לבדי.... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא קרו לי דברים מביכים.. אני לא מובכת בקלות איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יום שבת! כשקיבלתי את החולצה היפה שלי! מה הדבר הכי חשוב לך? חברים יש חבר/חברה/קראש? משהו בסגנון ממה אתה הכי פוחד? ליצנים! זה חרא של דבר!!! מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב!? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? שאני עייפה למה אתה הכי מתנגד? לשאלונים ארוכים וחסרי משמעות שאף אחד לא יקרא אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? טוב לי איך שאני פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? תלוי מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חולצה של הראמונס! ימי הולדת ומוזיקה בכללי כשיש לך אהבה את נאמנה? לא יודעת את אוהבת ילדים? לא! את ותרנית או עקשנית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אם זה מקרה אבוד אז לא.. אבל אם זה מישהו שרוצה עזרה אז אולי ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודעת החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? לפעמים לבוש: עכשיו?! חולצה של הראמונס (דהה), מכנסיי פיג'מה, סווטשירט שחור וגרביים וורודות איפור: בלעכס! דברים אהובים מאכל: שוקולד שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: כל מקום שהוא לא הבית טעם גלידה אהוב: מנגו, פסיפלורה, מאנקי צ'אנקיז של בן וג'רי, קוקוס פרי אהוב: תפוח, בננה, הדבר הזה שהוא כמו אפרסק רק הרבה יותר חמוץ ממתק: כל דבר שוקולדי מכונית: מיני מיינור! שיעור: חופשי חג: שבועות, פורים היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: ירוק, צהוב, וורוד, כחול מגזין: לא קוראת שם לבת: ליר שם לבן: רון?! קבוצת ספורט אהובה: --- חודש אהוב: מאי! ספורטאי/ת אהוב: ---- שחקנית אהובה: ---- שחקן אהוב: ג'וני דפ! תוכנית אהובה בטלוויזיה: הרבה אתר אהוב: אין חיה אהובה: דוב קואלה חבר לאימייל: --- בדיחה: --- אומר הרבה: שקט מילה אהובה: באבל (בועה באנגלית) נעליים: כל הנעליים! יש לי 14 זוגות נעליים שאני נועלת! ספרתי תחנת רדיו: --- חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: מופע הארנבות של ד"ר קספר תוספת לפיצה: עגבנייה ובצל היחד ארץ: אנגליה עיר: מנצ'סטר ריח: של עוגיות בתנור רעש: של תופים וגיטרות טעם: מתוק או חמוץ

blink282

New member
שאלון

פרטים כלליים: שם מלא: ניב תאריך לידה: 6.5.93 מין: ז בית: שוהם איפה עוד גרת? בת ים מזל: שור מידת נעליים:42 גובה: 1.62 מוצא: מרוקאי חיות מחמד: אין אחים:2 צבע שיער: שחור אורך שיער: קצר צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : סגול ואדום כיתה: ח תחביבים: סקט מוזיקה: הכל להקה: כרגע סיסטם איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם?לא יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאידע איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לאיודע מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לאיודע איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל יום[= מה הדבר הכי חשוב לך? אחי הקטן יש חבר/חברה/קראש? קראש ממה אתה הכי פוחד? לאיודע מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? גב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כמה זמן יקח לי לישון למה אתה הכי מתנגד? לאיודע אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? בת ליום אחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? ארוחה טובה כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? תלוי את ותרנית או עקשנית? עותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: סקטיר איפור: לא דברים אהובים מאכל: רביולי בטטה ברוטב פטריות ושמנת שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה:ניויורק טעם גלידה אהוב: עוגיות פרי אהוב: ץפוח ירוק ממתק: חמצוץ מכונית: פורשה שיעור: שומדבר חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: כחול מגזין: לא קורא מגזינים שם לבת: ניב שם לבן: ניב קבוצת ספורנ אהובה: מכבי תל אביב חודש אהוב: מאי ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: . - תוכנית אהובה בטלוויזיה: נמלטים רק שנגמר אתר אהוב: WWW/BMWZINE.COM חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: אה? בדיחה: זה ארוך אין לי כוח אומר הרבה: בירה מילה אהובה: בירה נעליים: סקט תחנת רדיו: 91.8 חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: betzefer דיסק אהוב: לאיודע נשיא: - סלט:- בשר: סקט משוטוב תוספת לפיצה: זיתים שחורים ארץ:ניויורק עיר:שוהם מקום אהוב: גולדה ריח: - רעש: - טעם: - רגש: - מספר:- ספר: - סבתא: - דגנים:- דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: דיטסו צבע: צהוב מורה: היסטוריה שיעור: היסטוריה יום בשבוע: רביעי חג: לג בעומר עונה: חורף חודש: לאיודע ספורט: ריצה קבוצת ספורט: חיפה סרט:לאיוד שחקנ/ית: - תוכנית: - אתר: - אוכל:- שתיה: - להקה: - זמר: . -- זמרת: - חיה: - חנות: - מילה: - הופעה שהיית בה:- דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... השתמשת בסמים?- אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לאיודע נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? מתוך אילוץ היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? לא נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינתלא ביקרת בארץ אחרת? לא צבעת בספר צביעה? לא עשית אמבטיית קצף? כן טסת? לא שטת?לא נסעת ברכבת? לא רכבת על פיל?א כנת אתר אינטרנט? חא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? אני חושב היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? כן שיקרת? כן נרדמת בשיעור?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק? אנרכיה חחח אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לאיוגע רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? שזה הלכת מכות? כן זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? פרטי קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתרקים קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: את המורות בבצפר לשמוע: מוזיקה טובה להיות כמו: ניב הדבר האחרון ש... קניתי: משחק סנוקר קראתי:לאזוכר עשיתי: שטפתי תאוטו סרט אחרון שראיתי?אומן האשליות מספר אחרון שחייגתי: לחבר דבר אחרון ששתיתי: שוקו דבר אחרון שאכלתי:מקדונלס פעם אחרונה שבכיתי: לאזוכר פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: הבחור האחרון שדיברת איתו:אמאשלי

איב101

New member
עונה...

פרטים כלליים: שם מלא: יסמין תאריך לידה: 28.6.93 מין: נקבה בית: תל אביב איפה עוד גרת? רק תל אביב .. חח :p מזל: סרטן מידת נעליים:36/7 גובה: 1.50 וקצת ... נמכונה ... :\ מוצא: פוניה וצ'כית חיות מחמד: 3 חתולים
וכלב
אחים:אין צבע שיער:בלונדיני -שטני אורך שיער: עד הכתפיים בערך .. צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : ----- כיתה: ח תחביבים:מוזיקה , חברים , לישון חח .. כל מיני מוזיקה: רוק , פאנק .. להקה: ביט69 ושייגעצ איזה שפות אתה מדבר?עברית אנגלית וקצת ערבית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה רגיש לדגדוגים? מאוד ... מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט?לא מה הם?----- יש לך גשר?לא יש לך משקפיים/עדשות מגע?כן ... :( מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת.... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יש יותר מידי כאלה ... חח ... סתם .. לא יודעת .. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אין אחד מסויים .. יש כל מיני מה הדבר הכי חשוב לך? החברים והמשפחה יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? רוצחים .. חח מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?על האוזניים ... :p על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? אמממ.... על כמה שאני עייפה ?! למה אתה הכי מתנגד? התעללות בבעלי חיים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? גארפילד !!! פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת?כל מיני סיטואציות קטנות וחביבות ... :p כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? ככה ... תלוי באיזה גיל ... את ותרנית או עקשנית? לפעמים ככה ולפעמים ככה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך?כן ... החיים טובים לדעתך? לפעמים
היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: חולצה שחורה של הסימפסונס וג'ינס איפור: לא דברים אהובים מאכל: פיצה
שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: פראג טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: אבטיח ממתק: מסטיק .... בזוקה או ZOOM מכונית: חיפושית שיעור: היסטוריה חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע שישי: צבע: אדום מגזין: מעריב לנוער וראש1 שם לבת: אופל או ג'ייד שם לבן:אדם ,בן ונמרוד קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יוני ספורטאי/ת אהוב אין: שחקנית אהובה: לינדזי לוהן שחקן אהוב: . ג'וני דפ , בן סטילר ואדם סנדלר תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים וסיינפלד אתר אהוב: אין חיה אהובה: חתולים חבר לאימייל: אין אומר הרבה: פאק מילה אהובה: פאק נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: אין חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית:עברי לידר באמפי ווהל דיסק אהוב: אין אחד הכי אהוב נשיא: סלט:ירקות רגיל בשר: לא תוספת לפיצה:זיתים ירוקים ארץ:צ'כיה עיר: פראג מקום אהוב אין : ריח: של טיגון ...דברים מטוגנים רעש: לא דעת ....
טעם: מלוח רגש: אהבה מספר:10 ספר: אבני הנבואה סבתא: אין לי כל כך הרבה .... אבל מה שיש זה מספיק !! דגנים:לא אוהבת דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: האמר צבע: אפור מורה: יש כל כך הרבה ....
שיעור: מתמטיקה ....
יום בשבוע: ראשון חג: פסח ושבועות עונה: חורף חודש: כל חודשי החורף ... . ספורט: כדורגל קבוצת ספורט: בית"ר סרט:לא יודעת ... אין לי משהו ממש שנוא.. שחקנ/ית: לירז צ'רכי תוכנית: רנו פזקל אתר: אין אוכל:סושי שתיה: מיץ אשכוליות להקה: גיים בויז .. חח זמר: . אבי ביטר ... זמרת: כל הפאקצות האמריקאיות האלה .... חיה: אין חנות: אין ... מילה: האומנם ... חח הופעה שהיית בה:אין דיסק: דיסק שקיבלתי פעם ... של להקת צופי תל אביב סלט: מיונז ארץ: אין עיר: אין מקום להיות בו בית ספר: ריח: נפט רעש: . בכי של ילד קטן רגש:שנאה וקינאה תאריך: 1.9 ספר: לא זוכרת דגנים: הכל ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית : לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא חושבת ... צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש :לא ממש זוכרת ... חח דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:לא האם אי פעם... השתמשת בסמים?ברור ... כל יום אכלת קופסא שלמה של עוגיות? יכול להיות ...
נזרקת על ידי מישהו? יאפ מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?יכול להיות ... לא זוכרת היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן?רק בטלוויזיה .. חח עישנת? לא שתית אלכוהול?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן !! וגם ניצחתי !! חח ראית טיטאניק? לא .... נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית?לא הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת?כן צבעת בספר צביעה? כן ... בגיל 3 עשית אמבטיית קצף? כןן XD טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט?בטיפו נחשב ?! חח שיחקת בברביות? כן .... נשארת ער כל הלילה? לא זוכרת דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? רמזור אדום .. חח ZD אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך? כע נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב?יאפ רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כע ... וזה תמיד מצחיק אותי מחדש .. נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כע :p זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית?פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות?לורחת בקלות אבל רוצה לשאוף לשלמות חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה?וניל .. אבל רק אם חייבים ... חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: כמה פקאצות קטנות .... זה יכול להיות כיף ... SD לשמוע: אמממ ... לא יודעת ... אין מישהו כזה עכשיו להיות כמו: פריס הילטון לייק דהה .... הדבר האחרון ש... קניתי: ניקי כזה לפלאפון של דובי קטן ושקסי קראת:ספר ... עשיתי: כתבתי את המילה "ספר" סרט אחרון שראיתי?בקולנוע: החופשה של בין ... ובטלויזיה סרט שאין לי מושג מה השם שלו .. XD מספר אחרון שחייגתי: לבית של ידיד שלי דבר אחרון ששתיתי: פפסי מקס דבר אחרון שאכלתי:פאד תאי .. נו סיני כזה .. פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת .. השבוע פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: לא זוכרת הבחור האחרון שדיברת איתו:אממ .. לא ממש זוכרת ... (אני קצת סנילית .. חח)

animal bar

New member
חזרתי לארץ! DDDDDDDDD:

הקדמה: אני בטוחה שעשיתי את זה כבר! פרטים כלליים: שם מלא: קרן מרקוביץ' תאריך לידה: 28.7 מין: בקרוב, יש למה לחכות בית: סביר איפה עוד גרת? חולון מזל: מזל של בישגדא! מידת נעליים: 38-39 גובה: נמוך למדי [: מוצא: אני צברית T: חיות מחמד: כמובן לאקי שלי המוד שהתגעגע אליי שבועיים ואני אליו!!!!!!@#$ אחים: אחד לא צריך יותר >< צבע שיער: חום אורך שיער: סביר צבעת פעם את השיער? חס וחלילה! באיזה צבע? : ~.- כיתה: ח' זה ל-חרא [: תחביבים: מחשב, מוזיקה, חברות, במבה, כאלה נו P: מוזיקה: DD: משוש חיי! להקה: רד הוט צ'ילי פפרז
איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ומנטלונית קדמונית אוהב ספורט? לא רק של האצבעות [הקלדה P:] איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? אני עכשיו בג'ט לג אז זה קצת מתבלבל לי >< רגיש לדגדוגים? ביותר מאמין באלוהים? ממש לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? בהחלט מה הם? ק_מרקוביץ', השכן של השכן של השכן שלא ישן, keren marcovitch יש לך גשר? הלוואי, זה סקסי! יש לך משקפיים/עדשות מגע? אה הא [: מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית/באסיסטית+סולנית בלהקה או באסיסטית וקולות רקע [: איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? - מה הדבר הכי מביך שקרה לך? המנהלת של הבצפר פתחה לךי את הדלת בשירותים איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היום שבו נולדתי בךי היום הזה לא היו לי חיים >< מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וכאלה T: יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? דבורים, עכבישים ומפחד עצמו! מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב כמובן על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לישון או לא לישון? למה אתה הכי מתנגד? סמים וסיגריות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? - פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? אה הא מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה, כל דבר שקשור למוזיקה בדרך עקיפה, במבה ושוקולד [: כשיש לך אהבה את נאמנה? קודם שתהיה P: את אוהבת ילדים? לא את ותרנית או עקשנית? עקשנית בדרך כלל אבל גם וותרנית לפעמים
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חס וחלילה! ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? סביר להניח שלא החיים טובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: ג'ינס, חולצה של בובספוג בחג המולד וגרביים איפור: - דברים אהובים מאכל: במבה שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: ארה''ב טעם גלידה אהוב: שונאת גלידה פרי אהוב: המון ממתק: שוקולד מכונית: - שיעור: של''ח [לא לומדים ><] חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שישבת צבע: תכלת, אדום וירוק מגזין: ראש1 או מעריב לנוער T: שם לבת: קרן שם לבן: אבי [צחקו צחקו!] ושניר קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב: FLEA! תוכנית אהובה בטלוויזיה: איש משפחה אתר אהוב: מייספייס חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: וואלה בדיחה: איש אחד הלך הלך נפל לבור שניצל אומר הרבה: קרין מילה אהובה: גור וגוש נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: - חדר בבית: עם המחשב ושלי ההופעה הכי טובה שראית: 1.3 שייגעצ בצוללת הצהובה דיסק אהוב: one hot minute / blood sugar sex magik -R.H.C.P נשיא: בוש הסקסי שלי! סלט:מלפפון עם עגבניה בשר: - תוספת לפיצה: - ארץ: ישראל עיר: ת''א וניו יורק מקום אהוב: ניו יורק ריח: של גפרור אחרי שמכבים אותו
רעש: - טעם: טעים רגש: רגש מספר: מספרי ספר: איכס סבתא: סבתית דגנים: דגנית שוסטר ליכט לא!! דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: זבל צבע: צהוב מורה: יותר מידי שיעור: כנ''ל יום בשבוע: ראשון חג: פסח [חוץ מהחופש] עונה: חורף חודש: ספטמבר ספורט: סקווש >< קבוצת ספורט: - סרט: טיטאניק שחקנ/ית: - תוכנית: - אתר: טיפו אוכל: קטשופ וגפילטעפיש שתיה: מוגז להקה: סינרגיה זמר: יהודה סעדו זמרת: אבריל לאבין חיה: דבורים ועכבישים חנות: - מילה: - הופעה שהיית בה: אביב גפן, נרדמתי T: דיסק: אשליות של שרית חדד >< סלט: - ארץ: - עיר: - מקום להיות בו: - ריח: - רעש: .- רגש:- תאריך: - ספר: - דגנים: - ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא >< הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אה הא [בערך] התגעגעת למישהו: כן! האם אי פעם... השתמשת בסמים? חס וחלילה! אכלת קופסא שלמה של עוגיות? אה הא [: נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? כן! D: ראיתי ראיתי ראיתי! עישנת? איככ!!!!!!!!!!@#$%^ שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה? לא! שיחקת מונופול? לא >< ראית טיטאניק? בחיים לא רואה עוד פעם! נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא XDD ביקרת בארץ אחרת? אה הא!! D: צבעת בספר צביעה? כן >< עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן!! DD: שטת? לא נסעת ברכבת? כן!! DD: רכבת על פיל? לא XDD הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? לא נשארת ער כל הלילה? ברור דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אה הא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? אה הא!! עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? בערך שנאת את עצמך? ממש לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? אני מקווה {: רצית להרוג מישהו? לא נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? כן זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית או בעצם הופעה במועדון [: קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? שואפת לשלמות לא מצליחה ולוקת את זה בקלות P: חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: את כל הדבורים והעכבישים בעולם! לשמוע: רד הוט בהופעה פרטית בחדר שלי [[:
להיות כמו: - הדבר האחרון ש... קניתי: מים בשדה תעופה אבל לפני זה אולסטאר [: קראתי: לא קוראת [ספרים T:] עשיתי: ביד סרט אחרון שראיתי? החופשה עם ג'ק בלאק! מספר אחרון שחייגתי: לטן בבו דבר אחרון ששתיתי: ארקיט מלון [: דבר אחרון שאכלתי:ארטיק מלון פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת >< פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: - הבחור האחרון שדיברת איתו: אבי אבל בSMS
ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

nofarad

New member
עונה לשאלון..:):)

שם מלא: נופר רחמני תאריך לידה: 28.5.92 מין: נקבה!!! בית: שוהם איפה עוד גרת? ת"א מזל: תאומים מידת נעליים: 38 גובה: 1.60 מוצא: פרסית ומצרית!!אני יודעת קצת מוזר:) חיות מחמד: האחיות שלי...נחשב? אחים: שתיים קטנות.. צבע שיער: בעיקרון חום אגוז אבל צבעתי.. אורך שיער: ארוך... צבעת פעם את השיער? ככןן באיזה צבע? : ג'ינג'י כיתה: ט' תחביבים: התעמלות קרקע!!! מוזיקה: רוק ופופ... להקה: ביט 69 ושייגעצ.. איזה שפות אתה מדבר? עברית אוהב ספורט? מאוד! איפה נולדת? בישראל... אתה בן אדם של לילה או של יום? זה תלוי בהמון דברים!!אבל אני מחופרנת בשניהם! רגיש לדגדוגים? מאוד מאוד מאוד מאוד מאמין באלוהים? לא ממש... יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא... מה הם??! יש לך גשר? היה לי לפני שנה וחצי.. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא.. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אני יודעת שזה תמים אבל אני מש רוצה להיות טייסת... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? יש כמה וכמה... מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אם היו מביאים לי שקל על כל פאדיחה... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? הממ...קשה להחליט.. מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? אני והחבר נפרדנו אבל יש קראש קטן באופק.. ממה אתה הכי פוחד? מהחושך מאמינה באהבה וירטואלית: כן אבל היא צריכה להיות מאוד עמוקה כדי להיות אמיתית.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? קצת מורתי אבל בגב...אבל שאף אחד לא ידע!! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על האנשים שקרובים אליי... למה אתה הכי מתנגד? לאנשים לא נקיים ולא מנומסים.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? כל פעם אני אומרת הלוואי שהייתי זה והלוואי שהייתי זה אבל תכלס אף אחד לא רוצה להיות מישהו אחר.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? לא.. מאמינה באהבה ממבט ראשון? ברוררר מה הדבר שעושה אותך מאושרת? אהבה וקירבה כשיש לך אהבה את נאמנה? כןן לפחות מהצד שאני רואהה את זה.. את אוהבת ילדים? כןןן את ותרנית או עקשנית? תלוי במה ולמה.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא רק אם אתה מישהו שאני לא אוהבת את ההתנהגות והדרך חיים אני אתרחק ממך ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? כן כמו שהייתי רוצה שיקרה הפוך. החיים טובים לדעתך? כןן אז מה אם יש תקלים סה"כ הכלמצוין.. היחסים עם ההורים טובים? כןןן לבוש: מגניב איפור: רק עיפרון שחור ולפעמים ליפסטיק למסיבות או יציאות.. דברים אהובים מאכל: ירקות ופירות שתיה: תפוחים וקולה דיאט קצת לא קשור אבל טטעיייםםם המקום האהוב לחופשה: מקומות עם נוף ודברים שלא רואים ביום יום... טעם גלידה אהוב: פסיפלורה.. פרי אהוב: אפרסק מאוהב :):):) ממתק: לקרי שחור ומר הכי טעים!! מכונית: להההה שיעור: מתמטיקה חג: נראה לי פסח.. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי לא יודעת... צבע: ורוד.. מגזין: פנאי פלוס.. שם לבת: לירי ומעין שם לבן: נטעאלמוג קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: אוגוסט ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב: אין תוכנית אהובה בטלוויזיה: פמילי גאי אתר אהוב: המממ לא גולשת יותר מידי רק אימייל והורדות.. חיה אהובה: היפופוטם חבר לאימייל: אין בדיחה: רועי לוי מצחיק אותי מאוד עם הבדיחות שלו.. אומר הרבה: אה?? מילה אהובה: פיה נעליים: אולסטאר ווואנס תחנת רדיו: 100 FM חדר בבית: החדר שלי!!! ההופעה הכי טובה שראית: קוקה קולה לייב דיסק אהוב: משקאות חריפים של שייגעצ נשיא: אה?? סלט: ירקותת ברור.. בשר: אני צמחונית! תוספת לפיצה: לא אוכלת פיצה... ארץ: ניו יורק..זאת ארץ נכון?.. עיר: ת"א מקום אהוב: החדר שלי! ריח: של דלק.. רעש: שקט! טעם: חמו.. רגש: מאוהבת.. מספר: 8,6 ספר: הארי פוטר סבתא: אה?? דגנים: טריקס.. דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: אין.. צבע: חום מורה: אתם לא מכירים.. שיעור: ספרות יום בשבוע: רביעי חג: סוכות לא יודעת למה.. עונה: חורף חודש: ספטמבר ספורט: קריקט זה ממש מפגר.. קבוצת ספורט: אין... סרט: שחקנ/ית: בר רפאלי למרות שהיא לא שחקנית.. תוכנית: היורש אוחח איזה תוכנית מפגרת!! אתר: אין.. אוכל: טונה שתיה: קינלי להקה: אין זמר: . אין זמרת: מירי מסיקה לא אוהבת אותה ממש.. חיה: ג'וקים! חנות: המ..לא יודעת מילה: לא התעמקתי בזה מידי... הופעה שהיית בה: כל ההופעות טובות.. דיסק: לאאא יודעתת מה השאלות האלו?... סלט: אוהבת את כל הסלטים..נראה לי... ארץ: הודו עיר: ירושלים מקום להיות בו: גן שעשועים ריח: חריף רעש: אחותי.. רגש: קינאה תאריך: 1.9 ספר: תום סויר יוהו שנאתי את הספר הזה בתור ילדה שהכריחו אותה בבית ספר לקרוא אותו.. דגנים: אלו עם הסוכר מזוייעע ב24 שעות אחרונות: דיברתי אם מישהו אהוב היתה לך שיחה רצינית: לפני חצי שעה חיבקת מישהו: לפני חצי שעה... בכית: וואי כל הזמן נראה לי..לא סתם נראה לי אני בוכה די הרבה.. צחקת: עככשיווו כיףף לצחוק גם סתם בלי קשר.. גרמת למישהו לצחוק: לא יודעת..אי אפשר לדעת.. קנית משהו: אתמול.. הסתפרת: לפני הרבה מאוד זמן.. הרגשת טיפש: רוב הזמן... דיברת עם מישהו שאתה אוהב: עכשיו..ברגע זה ממש... התגעגעת למישהו: כל הזמן!! האם אי פעם... השתמשת בסמים? מש לא... אכלת קופסא שלמה של עוגיות? ברור בדיככי... נזרקת על ידי מישהו? כן..לא נעים.. מישהו בגד בך? לא דאני יודעת.. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כןן עם הפוף!! היית מאוהב? כן.. ראית את הבית הלבן? בטלוויזיה נחשב? עישנת? לא שתית אלכוהול? לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? כןן זה עם הכרטיס אשראי מגניב לאללההה ראית טיטאניק? מלא פעמיםם סרט מצוין נישקת מישהו? כןן... התנשקת צרפתית? כןן הזדיינת לאאא ביקרת בארץ אחרת? כןן צבעת בספר צביעה? ברור הכי כיף בעולם עשית אמבטיית קצף? כןןן זה כיפיי! טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? אה?!? הכנת אתר אינטרנט? כן שהייתה האופנה בכיתהשלי בד' להכין בטיפו די עלוב.. שיחקת בברביות? חח כן..אבל בגיל צעיר אניחייבת לציין!! נשארת ער כל הלילה? כןן בטחח דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אל תספרו לאמא! דיברת בשיעור? כן אי אפשר שלא... פחדת מהחושך? תמיד.. היית בבית חולים (לא לביקור)? כןן עשו לך תפרים? לאא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן כמה פעמים ואני לא לומדת... יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לאאאאא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן זה היה אחד השיעורים החופרים יש לי סיבה מוצדקת!! השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כןן פגשת סלבריטי? לא פגשתי ראאיתי ברחוב... עברת על החוק? לא חושבת..אה עברתי לא במעבר חצייה.. אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כןן שנאת את עצמך? הרבה.. נשבר לך הלב? כןן שברת למישהו את הלב? אני באמת לא יודעת.. רצית להרוג מישהו? עדיין.. נפלת מכסא? כןן אחד הדברים הקורעים.. נתת למישהו לאפ דאנס? מזה? הלכת מכות? לא..

nofarad

New member
המשך..:)

זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית..אבל תלוי... קפה או תה? תה גמלתי את עצמי מקפהה זה לא טוב!! שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? אני שואפת לשלמות אבל מנסה לקחת את זה בקלות.. חתולים או כלבים? לא זה ולא זה ואם כבר כלבים קטנים גורים ולא יגעו בי רק מרחוק!! אוכל או ממתקים? ממתקיםם קרמבו וניל או מוקה? שונאת קרמבו! חורף או קיץ? קייץ הכי כייףף שאפשר!!! מה או מי היית רוצה...? להרוג: אני לא רוצחת!!פשוט שנאה למישהו.. לשמוע: "אני אוהב אותך" להיות כמו: לא הייתה שאלה כזאת? הדבר האחרון ש... קניתי: קטורת קראתי: הארי פוטר עשיתי: פירסינג סרט אחרון שראיתי? לא זוכרת.. מספר אחרון שחייגתי: לחברה טובה דבר אחרון ששתיתי: תפוחים.. דבר אחרון שאכלתי: שנניצל תירס! פעם אחרונה שבכיתי: אתמול.. פעם אחרונה שצחקתי: עכשיו.. הבנאדם האחרון שנישקתי: מישהו קרוב.. הבחור האחרון שדיברת איתו: ידיד ממש טוב..

למעלה