יאללה
סעמק שעה אני עושה תשאלון הזה ואז זה אומר שזה יותר מדי תווים ומחק לי אותו!!! שוב: >< פרטים כלליים: שם מלא: מעיין פלג תאריך לידה: 18/7/1993 מין: בת בית: ברעות איפה עוד גרת? רק ברעות מזל: סרטן מידת נעליים: 37/38 גובה: מאיפה אני יודעת?! מוצא: חצי מרוקאית חצי לאדעת מה XP חיות מחמד: חתול-מיקי, כלבה- פנדי [כן, כמו המעצב ><] אחים: 2: אח-רועי,21. אחות-דנית,19 צבע שיער: חום כהה עם פוני ורוד אורך שיער: די ארוך.. אבל הספר השמן הזה גזר לי אותו יותר מדי!! צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : ורוד ושחור כיתה: ח' תחביבים: לישון, מוזיקה, מחשב, לישון, לישון והבילויים הסטנדרטים מוזיקה: בעיקר פאנקרוק להקה: התחלתי מבלינק אז........ איזה שפות אתה מדבר? איטלקית וצרפתית כמה מילים.. אנגלית בקטנה ועיברית P: אוהב ספורט? לא ממש איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? ניראלי לילה רגיש לדגדוגים? מאוד!!!!!1 מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? הכינוי שיש לי פה זה הכינוי הקבוע שלי. ככה אני לא צריכה לזכור את הכינוי שלי בכל מקום יש לך גשר? לא, ולא צריכה D: יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאדעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כל הימים המגעילים האלה הדכאוניים >< מה הדבר הכי מביך שקרה לך? פתחתי תדלת באוטו של מישו אחר כי חשבתי שזה האוטו של אמא שלי ^^" איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל יום שאני קונה דיסק חדש O: מה הדבר הכי חשוב לך? חברים שלי, משפחה, חיות, והדיסקים שלי ^^ יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? נחשים עכבישים ושיטים כאלה מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בראש מאחורה על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כל היום שלי למה אתה הכי מתנגד? אנשים ששומעים מוזיקה מגעילה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? שאלה טובה. אין לי תשובה כרגע פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה דברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כשתהיה לי אהבה אני מאמינה שאני אהיה נאמנה... את אוהבת ילדים? אממ תלוי איזה סוג XD את ותרנית או עקשנית? לרוב ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי במה ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? כע סבבה כזה היחסים עם ההורים טובים? כה לבוש: סטייל של סקייטרית [?] כע אפשר להגיד איפור: עיפרון שחור דברים אהובים מאכל: פיצה של אבא ^^ שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: אילת וכל מקום כמעט בחו"ל טעם גלידה אהוב: תות P: פרי אהוב: אבטיח ממתק: סניקרס מכונית: פסאט [שתי המכוניות שלנו זה פסאט, הישנה והחדשה] שיעור: אולי של"ח כי אפשר לעשות מה שרוצים יש לנו מורה טיפש חג: חנוכה ופסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי מאחרי בצפר צבע: ירוק מגזין: ראש1 שם לבת: לימור,דנית,נועם,הילה,הגר שם לבן: בני,יותם,תומר,עידו,נועם,ים קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: יולי- היומולדת שלי ^^ ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: . לזוכרת תשם תוכנית אהובה בטלוויזיה: סאותפארק!#*_+)&*^~!-=;*\ אתר אהוב: ישרא חיה אהובה: חתול וכלב חבר לאימייל: בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך, עצר ושאל:"ילד, מה השעה?" "אני לא ילד!! אני תות שדה!!!!!" XDDD אומר הרבה: פאקין ____ ><" מילה אהובה: סטייל זה מילה סטייל נעליים: בעיקר נעלי סקט תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא הייתי בהרבה הופעות דיסק אהוב: ואוו יש המוןן נשיא: מאיתו? סלט: חסה כזה בשר: שניצאל תוספת לפיצה: תירס ארץ: ישראל עיר: רעות מקום אהוב: הבית שלי והמרכז ברעות ריח: חורף,גשם,מזגן על חימום, גפרוף שמכבים אותו ועוד המון רעש: לא אוהבת רעש. רק מוזיקה ומוזיקה זה לא רעש טעם: מתוק רגש: שמחה מספר: 120 ספר: - סבתא: דגנים: קפטן קראנץ'!!! דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: סובארו צבע: אין לי צבע שנוא ממש.. מורה: כולם שיעור: הבעה יום בשבוע: חמישי וראשון חג: חגים שיש חופש יום אחד עונה: קיץ חודש: ספורט: - קבוצת ספורט: - סרט: רק ידידים זה אחד הסרטים המפגרים שראיתי שחקנ/ית: מייקל לואיס תוכנית: לגונה ביץ' וכאלה אתר: - אוכל: בוטנים/אגוזים למיניהם שתיה: סודה להקה: סיפל פלאן!!!!!!!!!!! זמר: ניק לשאיייי XDD זמרת: בריטני ספיכס [זמרת?] חיה: ג'וקים,נחשים,עכבישים וכאלה חנות: - מילה: "מדגישן" אומרים מרקר!!! הופעה שהיית בה: דיסק: אממ לא יודעת סלט: - ארץ: גרמניה P: עיר: לוד XD לניראלי שהייתי שם אי פעם חחח זה סתם שם מעצבן. מקום להיות בו: לפיד ריח: סיגריות רעש: התוכי של אורכהן- ששון XD "ששון ששון! בוקר טובב תביא נשיקה מוואה" חחח רגש: שנאה, עצב תאריך: כל תאריך שאנחנו בבצפר ספר: הארי פוטר דגנים: האני נצ'יריוס