עדי D

New member
פוצק../images/Emo23.gif

פרטים כלליים: שם מלא: עדי ו. [נסתפק ב-ו'] תאריך לידה: 16.1.91 מין: נקבה בית: חיפה איפה עוד גרת? רק חיפה מזל: גדי מידת נעליים: 38 גובה: 1.68 ככה מוצא: רוסיה:) חיות מחמד: חתולייייי שמןן אחים: אח אחד צבע שיער: שטני עם קצוות אדומים כאלה שנוטים לג'ינג'י כי מזמן לא צבעתי שוב><" אורך שיער: ממ אמצע גב כזה צבעת פעם את השיער? קצוות באיזה צבע? : אדום כיתה: י' תחביבים: צופים3> מוזיקה: רוק פאנק להקה: יש יותר מידי איזה שפות אתה מדבר? עיברית רוסית ואנגלית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? חיפה אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי במצברוח רגיש לדגדוגים? מאוד מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים. בקרוב עדשות. בתקווה מה תרצה להיות כשתהיה גדול? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו המון מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לאזוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לאיודעת מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים יש חבר/חברה/קראש? נופ ממה אתה הכי פוחד? חרקיםD: ועוד מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שהיה למה אתה הכי מתנגד? לנהוג שיכורים>< אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? המון אנשים פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? אכן כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? שמצחיקים אותי וחברים ולכמני שטויות קטנות כשיש לך אהבה את נאמנה? אכן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? ככה ככה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? בסדר לבוש: זרוק.. שטויות לא יודעת.. אין משו ספציפי. מה שאני אוהבת איפור: עיפור שחור.. דברים אהובים מאכל: סיני שתיה: מיץ תפוזים המקום האהוב לחופשה: הולנדP: טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תותים ושסק ממתק: שוקולד מכונית: פורשה? חח שיעור: תקשורת חג: לג בעומר ויום העצמאות היום הכי אהוב בשבוע: שלישי ושישי צבע: כתום כחול סגול.. מגזין: שם לבת: שחר, קשת שם לבן: דין, שחר, תום קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפהD: חודש אהוב: לא יודעת ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . אשטון3> תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, טופ מודל אתר אהוב: מייספיס?P: חיה אהובה: חתוליםםם חבר לאימייל: בדיחה: פעם מישהו הלך הלך הלך נפל לבור וסבתא שלו אוהבת חומוס אומר הרבה: לא מילה אהובה: פרובקה [פקק ברוסית] נעליים: אולסטאר, ואנס תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: היו כמה דיסק אהוב: כלמני נשיא: ><" סלט: פירות בשר: שלישליקק חח תוספת לפיצה: כלום ארץ: עיר: תל אביב מקום אהוב: לאיודעת ריח: הבושם שליD: רעש: מוזיקה טעם: מתוק וחמוץ רגש: מספר: 3 ספר: מישהו לרוץ איתו סבתא: דגנים: כריות דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: סובארו? צבע: צבעים זוהרים מידי מורה: המורה לביולוגיההההההההההה שיעור: ביולוגיההההה יום בשבוע: שני [שעתיים ביולוגיההההה] חג: עונה: חורףף>< חודש: ספורט: קבוצת ספורט: הפועל חיפה?:) סרט: שחקנ/ית: תוכנית: כוכב נולד אתר: אוכל: ירקות שתיה: מוגז להקה: זמר: . יהודה סעדו? זמרת: שרית חדד? חיה: חרקים חנות: מילה: הופעה שהיית בה: דיסק: סלט: כל אחד שהוא לא סלט פירות ארץ: איראן? עיר: מקום להיות בו: ריח: של פח זבל רעש: . מכונות רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: אכן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: משפחה התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כמעטD: נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נראלי נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? אכן היית מאוהב? אכן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת: לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? אכן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן><" שיחקת בברביות? כןD: נשארת ער כל הלילה? אכן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? בארון דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן:) פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת.. אני מניחה רצית להרוג מישהו? כן אבל לא באמת נפלת מכסא? כן><"""""""""""" נתת למישהו לאפ דאנס? הלכת מכות? אכן זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מועדוןן קפה או תה: שוקו שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? חתולים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץץץץץץץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: את המורה לביולוגיה לשמוע: שירים טובים להיות כמו: כלמני.. הדבר האחרון ש... קניתי: גופיה מפוקס קראתי: סיכומים בהיסטוריה עשיתי: למדתי להיסטוריה סרט אחרון שראיתי? יש לה ביצים מספר אחרון שחייגתי: לא יודעת דבר אחרון ששתיתי: סיכומים בהיסטוריה! דבר אחרון שאכלתי: עוגה של אמא פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: בלחי.. סבתא:) הבחור האחרון שדיברת איתו: נפתת ולסיום סיומת,תעלו תמונה שלכם ותעשו לעצמכם פרסומת..

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אעעעעעעע

איזה כוסיייתתתת
תעשי אותי חזקקקקק#$^*#%^*#%&^@#%^! פוצקי! אני הולכת [כשיהיה לי כסף] עם טלטול לעשות ספטום... זה כנראה יהיה בחיפה. תבואי איתנו?:) אני מפחדת לבד ><

עדי D

New member
אעאעאעא קטנההההה../images/Emo23.gif

ואע מזה כשיהיה לך כספ. לכי לצומתD: ובטחחחחח שאני באה איתך!! חסר לך שאת לא אומרת לי מתי את בחיפה!!! אני אהיה איתך ואחזיק לך ת'יד חזקק
!!!11

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif לא החלטתי עדיין

אם ספטום או עגיל בפופיק. אבל נראלי שאני אלך על הפופיק... כןןןן כי פופיק זה לכוסיות, ואני וונאבי כוסית
פוצקיייי אני מתגעגעת

עדי D

New member
בטח שפופיקקקקקקק!!11

עלק ואנבי כוסית. יש שווההההההה את אחת הכוסיותתתתD: כל כך מתגעגעת אליייך קטנההה
!!!11

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif פוצקי! אני וחברה

שלי מתכננות ללכת לחדר כושר ואז בקייץ אנחנו נהיה שיא הכוסיות!
ואז אני אוכל ללכת בבגד ים בלי בוקסרDDD:::::::::: יאיי#$*#%^*$&#$^$@# :) פוצקי! בקייץ אני באה אלייך ואנחנו הולכות לים!{: צריך לפצות על הקייץ שעבר שהיו לנו מלאנטע תיכנונים ובסוף לא עשינו כלום [...] קטנטנה שליייייייייייייייי

עדי D

New member
אבל פוצק!

זה לא שווה כי ככה את תיהי מקל ואני יהיה פרה דובהD: חחחח אולי אני גם יחזור לחדר כושרר חח..
אבל קטנההההה תבואי בלי קשררררר! דוגרי היו לנו מלא תוכניותת..צריך לעשות עם זה משו הקיץץץץ! נעשה חיימוסס קטנהיפהשלייי!!
!!!11

Xx MaayaN xX

New member
יאללה

סעמק שעה אני עושה תשאלון הזה ואז זה אומר שזה יותר מדי תווים ומחק לי אותו!!! שוב: >< פרטים כלליים: שם מלא: מעיין פלג תאריך לידה: 18/7/1993 מין: בת בית: ברעות איפה עוד גרת? רק ברעות מזל: סרטן מידת נעליים: 37/38 גובה: מאיפה אני יודעת?! מוצא: חצי מרוקאית חצי לאדעת מה XP חיות מחמד: חתול-מיקי, כלבה- פנדי [כן, כמו המעצב ><] אחים: 2: אח-רועי,21. אחות-דנית,19 צבע שיער: חום כהה עם פוני ורוד אורך שיער: די ארוך.. אבל הספר השמן הזה גזר לי אותו יותר מדי!! צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? : ורוד ושחור כיתה: ח' תחביבים: לישון, מוזיקה, מחשב, לישון, לישון והבילויים הסטנדרטים מוזיקה: בעיקר פאנקרוק להקה: התחלתי מבלינק אז........ איזה שפות אתה מדבר? איטלקית וצרפתית כמה מילים.. אנגלית בקטנה ועיברית P: אוהב ספורט? לא ממש איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? ניראלי לילה רגיש לדגדוגים? מאוד!!!!!1 מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? הכינוי שיש לי פה זה הכינוי הקבוע שלי. ככה אני לא צריכה לזכור את הכינוי שלי בכל מקום יש לך גשר? לא, ולא צריכה D: יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאדעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? כל הימים המגעילים האלה הדכאוניים >< מה הדבר הכי מביך שקרה לך? פתחתי תדלת באוטו של מישו אחר כי חשבתי שזה האוטו של אמא שלי ^^" איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל יום שאני קונה דיסק חדש O: מה הדבר הכי חשוב לך? חברים שלי, משפחה, חיות, והדיסקים שלי ^^ יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? נחשים עכבישים ושיטים כאלה מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בראש מאחורה על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כל היום שלי למה אתה הכי מתנגד? אנשים ששומעים מוזיקה מגעילה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? שאלה טובה. אין לי תשובה כרגע פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? הרבה דברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כשתהיה לי אהבה אני מאמינה שאני אהיה נאמנה... את אוהבת ילדים? אממ תלוי איזה סוג XD את ותרנית או עקשנית? לרוב ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי במה ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אולי החיים טובים לדעתך? כע סבבה כזה היחסים עם ההורים טובים? כה לבוש: סטייל של סקייטרית [?] כע אפשר להגיד איפור: עיפרון שחור דברים אהובים מאכל: פיצה של אבא ^^ שתיה: קולה המקום האהוב לחופשה: אילת וכל מקום כמעט בחו"ל טעם גלידה אהוב: תות P: פרי אהוב: אבטיח ממתק: סניקרס מכונית: פסאט [שתי המכוניות שלנו זה פסאט, הישנה והחדשה] שיעור: אולי של"ח כי אפשר לעשות מה שרוצים יש לנו מורה טיפש חג: חנוכה ופסח היום הכי אהוב בשבוע: שישי מאחרי בצפר צבע: ירוק מגזין: ראש1 שם לבת: לימור,דנית,נועם,הילה,הגר שם לבן: בני,יותם,תומר,עידו,נועם,ים קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: יולי- היומולדת שלי ^^ ספורטאי/ת אהוב: - שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: . לזוכרת תשם תוכנית אהובה בטלוויזיה: סאותפארק!#*_+)&*^~!-=;*\ אתר אהוב: ישרא חיה אהובה: חתול וכלב חבר לאימייל: בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך, עצר ושאל:"ילד, מה השעה?" "אני לא ילד!! אני תות שדה!!!!!" XDDD אומר הרבה: פאקין ____ ><" מילה אהובה: סטייל זה מילה סטייל נעליים: בעיקר נעלי סקט תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: לא הייתי בהרבה הופעות דיסק אהוב: ואוו יש המוןן נשיא: מאיתו? סלט: חסה כזה בשר: שניצאל תוספת לפיצה: תירס ארץ: ישראל עיר: רעות מקום אהוב: הבית שלי והמרכז ברעות ריח: חורף,גשם,מזגן על חימום, גפרוף שמכבים אותו ועוד המון רעש: לא אוהבת רעש. רק מוזיקה ומוזיקה זה לא רעש טעם: מתוק רגש: שמחה מספר: 120 ספר: - סבתא: דגנים: קפטן קראנץ'!!! דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: סובארו צבע: אין לי צבע שנוא ממש.. מורה: כולם שיעור: הבעה יום בשבוע: חמישי וראשון חג: חגים שיש חופש יום אחד עונה: קיץ חודש: ספורט: - קבוצת ספורט: - סרט: רק ידידים זה אחד הסרטים המפגרים שראיתי שחקנ/ית: מייקל לואיס תוכנית: לגונה ביץ' וכאלה אתר: - אוכל: בוטנים/אגוזים למיניהם שתיה: סודה להקה: סיפל פלאן!!!!!!!!!!! זמר: ניק לשאיייי XDD זמרת: בריטני ספיכס [זמרת?] חיה: ג'וקים,נחשים,עכבישים וכאלה חנות: - מילה: "מדגישן" אומרים מרקר!!! הופעה שהיית בה: דיסק: אממ לא יודעת סלט: - ארץ: גרמניה P: עיר: לוד XD לניראלי שהייתי שם אי פעם חחח זה סתם שם מעצבן. מקום להיות בו: לפיד ריח: סיגריות רעש: התוכי של אורכהן- ששון XD "ששון ששון! בוקר טובב תביא נשיקה מוואה" חחח רגש: שנאה, עצב תאריך: כל תאריך שאנחנו בבצפר ספר: הארי פוטר דגנים: האני נצ'יריוס

Xx MaayaN xX

New member
המשך

ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: אהא גרמת למישהו לצחוק: כן :) קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: חברים שלי התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? לא נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? חח כן עישנת? לא שתית אלכוהול? בקטנה עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? חח כן ראית טיטאניק? לא ממש.. ראו את זה בבצפר ואני הצטרפתי רק בקטע שהם טובעים חח כל השאר סתם חופר נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לאא ביקרת בארץ אחרת? בטח צבעת בספר צביעה? חח שהייתי קטנה עשית אמבטיית קצף? כע טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? אהא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? בתוף הארון דיברת בשיעור? ברור פחדת מהחושך? אולי פעם פעם היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן, מי לא?! ><" נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח כן מלחמת אוכל: במרכז- היום, בבצפר כמה פעמים, במכבים ועוד הרבה מקומות פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כה שנאת את עצמך? כע נשבר לך הלב? אממ כן שברת למישהו את הלב? לא חושבת רצית להרוג מישהו? הרבה פעמים נפלת מכסא? חח כן נתת למישהו לאפ דאנס? לא הלכת מכות? לא זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? קפה או תה? גם וגם שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? בקלות חתולים או כלבים? גם וגם ^^ אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל
חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה אנשים לשמוע: מלא דיסקים שאני לא מוצאת!! להיות כמו: - הדבר האחרון ש... קניתי: נעליים :) קראתי: תשאלון הזה ותכתוביות בסאותפארק עשיתי: לפני השאלון, ראיתי תטקס עמ"י בטלויזיה סרט אחרון שראיתי? נורבט [אם ככה קוראים לו] מספר אחרון שחייגתי: אבא ^^ דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי: מצה פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום שראינו סאותפארק חח הבנאדם האחרון שנישקתי: לימורי הבחור האחרון שדיברת איתו: קסלר [ידיד שלי] לא נותן לי להעלות תמונות!!

yan levi

New member
אוו יהההה

פרטים כלליים: שם מלא: יאן לוי תאריך לידה: 2.6.91 מין: נקבה בית: שוהם , אלפי מנשה, גבעתיים ורמת גן איפה עוד גרת? לא מספיק!? מזל: תאומים מידת נעליים: 36 גובה: מטר 63 מוצא: מרוקאית ופולניה.חחח. חיות מחמד:דגים וכלב אחים:2 גדולות צבע שיער: חום כהה אורך שיער: עד לקו של החזיה צבעת פעם את השיער? יאס , באיזה צבע? : חצי שיער למטה בלונדיני , וורוד והיה גם כחול כיתה: י' תחביבים: לרקוד ולצעוק :] מוזיקה: רוק היפ הופ האוסים להקה: ביט 69 ועוד מלא איזה שפות אתה מדבר? עברית אוהב ספורט? ריקוד נחשב!? איפה נולדת? ישראל :] אתה בן אדם של לילה או של יום? גם וגם :] רגיש לדגדוגים? יאס מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא:/ מה הם? אמרתי שאין! יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא אבל צריכה :] מה תרצה להיות כשתהיה גדול? יש עוד זמן איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? שליר נהרג :[ מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כל יום יש משו חדש אני פאדחנית חסרת תאקט איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל יום :] מה הדבר הכי חשוב לך? הכלב :] יש חבר/חברה/קראש? לבדי :] ממה אתה הכי פוחד? חושך , ג'וקים .חחח. מאמינה באהבה וירטואלית: תלוי.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת :] על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? בנים :] למה אתה הכי מתנגד? בשר אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? בוב ספוג :] פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט?נמ , לא מאמינה באהבה ממבט ראשון? יאס מה הדבר שעושה אותך מאושרת? סיון :] כשיש לך אהבה את נאמנה? מאוד! את אוהבת ילדים? תלוי באיזה גיל הם את ותרנית או עקשנית? עקשנית:] אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? יאס.חח. החיים טובים לדעתך? לא אבל זה מה יש :] היחסים עם ההורים טובים? ל=א לבוש: תלוי במצברוח , בדרך כלל ג'ינס ואנס וגופיה איפור: מסקרה וסומק דברים אהובים מאכל: סלט :] שתיה: קולה :] המקום האהוב לחופשה: יםםםם טעם גלידה אהוב: לימון פרי אהוב: בננה ממתק: במבה מכונית: לא מבינה בזה שיעור: כלום! חג: חופש גדול XD היום הכי אהוב בשבוע: שישי :] צבע: הכל חוץ כחול כהה מגזין: מעריב לנוער שם לבת: מאור :] שם לבן: עדן קבוצת ספורט אהובה: אפחת חודש אהוב: יוני :] ספורטאי/ת אהוב: אפחד שחקנית אהובה: אין מישי ספציפית שחקן אהוב: . כנ"ל תוכנית אהובה בטלוויזיה: אלופה אתר אהוב: תפוז :] חיה אהובה: כלב :] חבר לאימייל: אין בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך הלך בום שניצלXD אומר הרבה: נייס , אחי מילה אהובה: כנ"ל נעליים: ואנס/אולסטר תחנת רדיו: מי שומע רדיו?! חדר בבית: מטבח :] ההופעה הכי טובה שראית: קוקה קולה לייב דיסק אהוב: ביט :] נשיא: אפחד סלט: יווני בשר: רצחחחחח תוספת לפיצה: גבינה בולגרית ופלפל ירוק ארץ: סין :] עיר: ת"א מקום אהוב: ים :] ריח: בושם רעש: צחוק/מוזיקה טעם: חמוץ רגש: אהבה :] מספר: 2 ספר: הסדרה של סודות נעורים וקיץ אחד ביחד סבתא: מתה :[ דגנים:טריקס דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: לא מבינה בזה צבע: כחול כהה מורה: חיה!!!! שיעור: אנגלית יום בשבוע: לא קיים כזה חג: יום כיפוור עונה: חורף! חודש: אין :] ספורט: ריצה קבוצת ספורט: לא דעת סרט: לא דעת לא עולה לי משו לראש שחקנ/ית: מיה קולוצ'י תוכנית: כולבוטק אתר: שוקס! אוכל: דברים מוזרים כאלו שתיה: אשכוליות! להקה: גאיה,הם פשוט נעל זמר: .אבי ביטר וכל החראות האלו זמרת: זהבה בן חיה: ג'וק , אבל לא ירצח אותו עדין :] חנות: קרוקר מילה: כפרה הופעה שהיית בה: לא שנאתי כלום דיסק: לא דעת סלט: לא שונאת סלט ארץ: עזה :] עיר: שוהם! מקום להיות בו: בבית ריח: פלוץ רעש: כלב נובח ב-3 בבוקר ומעיר אותי רגש:קנאה תאריך: שום דבר ספר: אין לי מה לרשום דגנים: צ'יריוס ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: עם מור חיבקת מישהו: ת'כלב בכית: לא ממש צחקת: הרבה! גרמת למישהו לצחוק: יאס :] קנית משהו: סיגריות הסתפרת: לפני 5 ימים.חחח. הרגשת טיפש: כרגיל.חחח. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: בארור התגעגעת למישהו: לרועי :] האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא! אכלת קופסא שלמה של עוגיות? בטח נזרקת על ידי מישהו? יאס:/ מישהו בגד בך? לא שידוע.חחח. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? יאס היית מאוהב? אוהבת לא מאוהבת ראית את הבית הלבןן? בטלוייזיה עישנת? יאס שתית אלכוהול? יאס עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? בטח! ראית טיטאניק? יאס נישקת מישהו?יאס התנשקת צרפתית? יאס הזדיינת? לא :] בתולה מריה :] ביקרת בארץ אחרת? יאס צבעת בספר צביעה? לא.. עשית אמבטיית קצף? בארור!! טסת? יאס שטת?יאס נסעת ברכבת? יאס רכבת על פיל? לא , הלוואי! הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? סיפרתי אותן :] נשארת ער כל הלילה? בארור דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא הכי כיף שהוא מבולגן דיברת בשיעור? שאני נכנסת אז כה פחדת מהחושך? כל הזמן היית בבית חולים (לא לביקור)? כל שבוע , בדיקות עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כה! יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? ממש לא שיקרת? רק לאמא :] נרדמת בשיעור? בטח השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? דחפתי לתחת.חח.סתאם לא פגשת סלבריטי? רק בהופעות עברת על החוק? יאס :] קניתי סיגריות ואני קטינה :] אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כה :[ שנאת את עצמך? לפעמים חעחע נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? יאס רצית להרוג מישהו? חופשי! נפלת מכסא? .חחחח. כה נתת למישהו לאפ דאנס? הא?! הלכת מכות? עם אחותי ועם האקס זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מועדון קפה או תה? תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץץץץץץ מה או מי היית רוצה...? אלוהים רק כדי לדעת שהוא קיים להרוג: כל מי שמעצבן אותי :] לשמוע: חריקה על הלוח! להיות כמו: אפחד טוב לי עם מי שאני :] הדבר האחרון ש... קניתי: סיגריות קראתי: את השאלון עשיתי: קוקו סרט אחרון שראיתי? בת הים ההקטנה :] היום מספר אחרון שחייגתי: לרוני , היא בארה"ב "[ דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי: סלט פעם אחרונה שבכיתי: לפני יומיים פעם אחרונה שצחקתי: לפני דקה הבנאדם האחרון שנישקתי: עדן הבחור האחרון שדיברת איתו:מור

למעלה