לא שמישהו קורא..ותמונה לא הכי טובה.
שם מלא: הילה תאריך לידה: 17.6.93 מין: נקבה בית: אה?! איפה עוד גרת? ? מזל: תאומים מידת נעליים: 36 וחצי גובה: 1.61 מוצא: חיות מחמד: אין אחים: 3 בנים גדולים צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : ... כיתה: ח תחביבים: ריקוד מוזיקה: כל מה שאני אוהבת להקה: גיים בויז איזה שפות אתה מדבר? קצת ערבית קצת אנגלית קצת ספרדית ועברית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? כןןןןןןן
מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט?אממ לא יודעת מה הם? יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עורכת דין רקדנית ושחקנית איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הרבה ימים מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנ"ל איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? אממ כנ"ל יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? חושך ומוות מאמינה באהבה וירטואלית: הייתה לי פעם אחת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? לא הייתי שם על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כל מיני למה אתה הכי מתנגד? הרבה דברים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אף אחד פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך מאושרת? המון דברים כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? כן את ותרנית או עקשנית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? לא יודעת החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: אה?! איפור: ..לא.. דברים אהובים מאכל: שוקולד שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: קלאב הוטל אילת =]=]=] טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: אבטיח ממתק: שוקולד מכונית: אין שיעור: חופשי חג: פורים היום הכי אהוב בשבוע: שישי ושלישי צבע: ורוד מגזין: אין שם לבת: לא יודעת שם לבן: כנ"ל קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יולי ספורטאי/ת אהוב: אין שחקנית אהובה: לירז צ'רכי שחקן אהוב: . רן דנקרררררררררר תוכנית אהובה בטלוויזיה: האלופה...שמינייה אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: אה?! =/ בדיחה: ... אומר הרבה: אממ...=/ לא זוכרת מילה אהובה: נעליים: תחנת רדיו: חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית: הלהקה דיסק אהוב: אממ..עידן רייכל נשיא: אף אחד סלט: איך הגעתם מנשיא לסלט? בשר: .. תוספת לפיצה: תירססססססס ארץ: ארגנטינה עיר: כפר סבא מקום אהוב: הגנים הבאיים ריח: ... רעש: שום דבר טעם: מתוק רגש: אהבה מספר: 5 ספר: יש הרבה סבתא: את שתיהן דגנים: שוגי.. דברים פחות [ז"א, לא] אהובים: אוטו: אין צבע: צהוב מורה: המחנכת שיעור: ספרות/היסטוריה יום בשבוע: שני וראשון חג: יום כיפור נחשב?! עונה: אה...?!..אההההההה....קיץ חודש: ספטמבר ספורט: הכל קבוצת ספורט: סרט: בוראט שחקנ/ית: ... תוכנית: ...... אתר: ......... אוכל:כבד וחציל שתיה: בירה...יין.. להקה: אין זמר: . כנ"ל זמרת: כנ"ל חיה: חתול חנות: לא יודעת מילה: "אשכרה" הופעה שהיית בה: אין דיסק: אין סלט: חצילים ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: מסריח רעש: . רגש: שנאה תאריך: אין ספר: אין דגנים: ב24 שעות אחרונות: היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן=] גרמת למישהו לצחוק:כןןןןןןןן קנית משהו:כןן הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?לא נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא
הזדיינת לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? לא זה עושה לי בחילה טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת?כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כןן חח דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)?לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כןןןןןןןןן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? אה? הלכת מכות? כן זה או זה: מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? אה?<! חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? שום דבר חורף או קיץ? חורףףףףףףף מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה אנשים לשמוע: כנ"ל להיות כמו: אף אחד הדבר האחרון ש... קניתי: אייס קפה קראתי: הודעת אס אם אס עשיתי: עניתי על השאלון סרט אחרון שראיתי? מת לדייטט עם שחקןןןןןןן מושלם!@#$%^ מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת דבר אחרון ששתיתי: קולה דבר אחרון שאכלתי:עוגייה
פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: לפי כמה דקות הבנאדם האחרון שנישקתי: .. הבחור האחרון שדיברת איתו: אלון
שם מלא: הילה תאריך לידה: 17.6.93 מין: נקבה בית: אה?! איפה עוד גרת? ? מזל: תאומים מידת נעליים: 36 וחצי גובה: 1.61 מוצא: חיות מחמד: אין אחים: 3 בנים גדולים צבע שיער: חום אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : ... כיתה: ח תחביבים: ריקוד מוזיקה: כל מה שאני אוהבת להקה: גיים בויז איזה שפות אתה מדבר? קצת ערבית קצת אנגלית קצת ספרדית ועברית אוהב ספורט? לא איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? כןןןןןןן