McFreaKy

New member
כואבת לי הבטן, אבל ממש. ../images/Emo10.gif

ואני פוחד להקיא עם פירסינג בלשון, למרות שזה עומד לי על קצה הלשון (ואין פה כוונה למשחק מילים שנון
). Bright side? לפחות לא עצרה אותי היום המשטרה בריצה.
למרות שעברה לידי ניידת ונבהלתי. X: טוב, החלטתי לנסות להגמל שוב ממתקים וקקי. אוכל בריא ודיאטה, הקיץ מגיע. ]; קחו ממני את הכאב בטן הזה.
אז מה יש לראות ביום שישי ה-13?

חח מזה השירשור ההזוי הזה?../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

האמת, מגניב... אמממ אני בעיקרון לא יוצאת היום..תיכננתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל סוף סוף ללמוד! אחח שמישהו יעזור לי, בראשון מבחן באנגלית ובשני מבחן בלשון =\ אוףף כ"כ התרגלתי לחופש והכל.. וזה עכשיו יכה אותי כ"כ חזק.. המבחנים האלה שישר חוזרים מהחופש ואני כולי עוד מעופפת כזה וזה... אז.. אין לי מה לומר, נלמד ונקווה לטובה! Wish me Luck

יאאלה שאלון! מצ'עמם.../images/Emo4.gif

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

EliranMaor

New member
עונה ראשון../images/Emo3.gif

שם: אלירן שוגי מאור פירסינג: הליקס באוזן שמאל, היה גם בלשון אבל כבר לא
קעקועים:
גובה: 1.72 מידת נעליים: 40-41
צבע שיער: במקור חום, אבל נשאר השחור בינתיים
אחים/אחיות: 2 אחיות בת כמה את נראית: אמרו לי היום שאני נראה בן 23
משקפיים? עדשות גשר?
עבר פלילי:
שפות:עברית, אנגלית בעיקר הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא הרבה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האף:p האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:אעע..זה מסובך:X את/ה רוצה עוד פירסינג:
בגבה;[ את/ה אוהבת רכבות הרים:
!! את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
לא עובד:\ להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
איכ סיגריות
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
;[ אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: יותר מדי? נשבר לך הלב: כנל שברת לבבות: :X השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים התחרטת על דברים שעשית: אעע יותר מדי>< דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שוקו
ממתק: פסק זמן בזמן האחרון
סרט מצויר: נייטמר ביפור קריסטמס!@#$!@#$!@#$ קורנפלקס: שוגי
מסטיק: לא משנה צבע: כחול כהה יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון:X תכשיט: עגיל חורף\קיץ: אביב
בחדר: מחשב? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: דניאל ראה אותך בוכה: ולדי הלכת איתו לסרט: ולדי צעק עליך: ולדי? שלח לך מכתב:אממ הבנק?
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?לודע:X יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? ח לא אבל זה משעשע
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?בטח הופעת בציבור בפיג'מה?חחח כה הבוקר בכית בסרט?
היית על במה?
אללה מסיבת סיום! חשבת שאת\ה הולך למות?לא:X נכשלת במקצוע?
איכ פיסיקה:X הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב: כרגע Walk in the sun של מקפליי או ספרי אקוסטי אוכל אהוב: של אמא
ומקדולנדס
תוכנית אהובה: גיבורים!@# ספורט אהוב: ריצה? תחביב: לנגן בגיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים:סינרגיה
אממ אוונסנס, קלי, מקפליי עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 00:21 תפוח או בננה? תפוז כחול או אדום?כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעP: איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת שבת מפוצצת ועכשיו אני מרגיש כמו בטטה;[ תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? קצת
רעש אחרון ששמעת? גפן
ריח האחרון שהרחת? האוכל של חברה של אמא שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? צועקים על אהבה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ולד?

]:

שם: דפנה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: מידת נעליים:36 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית:בגיל שלי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות:עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 בינתיים נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:לא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל ממתק: סניקרס סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: קוקומן מסטיק: בומי צבע: ירוק יום בשבוע:חמישי היום הכי לא מועדף:לא יודעת תכשיט: השרשרת של מיכלי חורף\קיץ: חורף בחדר: כלום האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אור ראה אותך בוכה: דניאל? הלכת איתו לסרט: סבתא צעק עליך: אבא שלח לך מכתב:אף אחד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה:הירוז ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים:דרים עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 00:21 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לגמרי כלום. איזה ארוחה אחרונה אכלת?פתית כזה עם גבינה לבנה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?מאד רעש אחרון ששמעת? ביטלס ריח האחרון שהרחת?של השיער שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של סמאש- אבישי כהן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אור

o r t a l i t

New member
יאללה, עונה.

קצת בכללי שם: אורטל. פירסינג: אין): קעקועים: אין:) גובה: 1.60 \= מידת נעליים: 39 חח צבע שיער: חום בהיר. אחים/אחיות: אין. בת כמה את נראית: לא יודעת, 15-17. תלוי מי מסתכל. משקפיים? לא. גשר? גמלא. עבר פלילי: חח לא. שפות: עברית, אנגלית וספרדית. מבינה טוב יידיש. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא יודעת, אולי החיוך. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שניצלים XD האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אכן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן [לא 'עוד']. הליקס. את/ה אוהבת רכבות הרים: כה:) את/ה הייתם בחו"ל: יאפ. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד:\ להרוג אנשים: נגד חח עישון אצל בני עשרה: נגד. ועישון בכלל. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה. אי פעם בכית על בן: אהא. אי פעם שיקרת: אהא. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 0. נשבר לך הלב: 0. שברת לבבות: לאיודעת, 2 בטוח \: השם שלך הופיע בעיתון: 1 נראלי. התחרטת על דברים שעשית: אינספור, אבל לא באמת, פשוט המח התעסק במה יכל להיות טוב יותר. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: כחולXD ממתק: אגוזי. סרט מצויר: ארתור.. קורנפלקס: טריקס. מסטיק: כלאחדכמעט. צבע: כחול[= יום בשבוע: שישי אולי. היום הכי לא מועדף: חמישי אני חושבת. תכשיט: עגילים. חורף\קיץ: לאטעת. בחדר: מחשב. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני חח ראה אותך בוכה: ישמצב שחברה הכי טובה שלי. הלכת איתו לסרט: אותה אחת ^ צעק עליך: אמא ^_~ שלח לך מכתב: ואע. אנונימי. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? לא. אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא באמת. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כה:\ היית על במה? יאפ. חשבת שאת\ה הולך למות? כה. נכשלת במקצוע? לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? כה. דברים אהובים שיר אהוב: סינרגיה - אלפי זוגות עיניים. אוכל אהוב: לאיודעת. תוכנית אהובה: "מכושפות" ): הממ כרגע "האוס" הכיטובה. ספורט אהוב: =\ תחביב: כל דבר שקשור למוזיקה בערך :] זמר/זמרת/להקה אהובים: נו, סינרגיהP: עיתון אהוב: ^_~ וסתם מה השעה עכשיו? 00:25 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? מיני-מרתון LOST, שני פרקים אחרונים שיצאו מעונה 3. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אפרופו XD תיכון או אוניברסיטה? אונ'. אתה משועמם/ת? קצת... רעש אחרון ששמעת? שיר של אביב גפן P: ריח האחרון שהרחת? חומוס נראלי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? המכושפות צועקות THE POWER OF 3 WILL SET US FREE. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אין. חחחחחח איזה סיום מפתיע. היה מעביר זמן נחמד :) לילה...

כוסומו התחלתי לענות ויצא לי באמצע:mad:

קצת בכללי שם: רון פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.68 בערך מידת נעליים: צבע שיער: חום אדמוני כזה אחים/אחיות: 3 אחים בת כמה את נראית: נראלי 17 ככה. משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית וקצת רוסית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? רק אחד? פי אה. האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
!!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אם בא להם
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: 2-3 נשבר לך הלב: 1-2 שברת לבבות: לא קרה נראלי. השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית: או אה. יותר מידי.
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: גורה ממתק: שוקולד :X סרט מצויר: המון!
קורנפלקס: קוקומן מסטיק: החריף הירוק צבע: ירוק אדום שחור יום בשבוע: חמישישישבת היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: שרשרת מפרט נחשב? חורף\קיץ: חושף
בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חלי הלכת איתו לסרט: מורני, רייצ' ואופירי. צעק עליך: אחי :X שלח לך מכתב: הבצפר? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות? אממ דיי מאמינה. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט? מזמן היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
:X נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
!!! דברים אהובים שיר אהוב: עד אלייך.
אוכל אהוב: של אמא תוכנית אהובה: הרבה נו ספורט אהוב: תחביב: הופעות? זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה עיתון אהוב:
וסתם מה השעה עכשיו? 00:37 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להשתעמם
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב? תיכון או אוניברסיטה? לא הייתי באוניברסיטה אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? ערסים ריח האחרון שהרחת? קולה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?עד אלייך.
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הוא.

McFreaKy

New member
יחי החפירות! ../images/Emo6.gif

שם: גל. פירסינג: בלשון ובגבה.
קעקועים:
גובה: 174-5. מידת נעליים: 45.5 - 46.5.
צבע שיער: חום כהה. אחים/אחיות: אחת. אחת יותר מידי.
בת כמה את נראית: אני זכר.
16-17?
משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: גניבת שוקולד וממתקים מהארון של אחותי?
שפות: אנגלית, עברית, צרפתית. קצת פולנית?
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער.
אבל יש לי פנים יפות בכלל.
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? בטן תחתונה. ]; האם... את/ה דלוקה על מישהו: מרדית' גריי.
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
, אבל אני מזדקן בשבילן. הן עושות אותי סחרחר. X: את/ה הייתם בחו"ל:
, הרבה.
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי. להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: איכ, לא. להרוג את כולם. וגם את הסטרייטים, מה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת: לא!
אי פעם נעצרת: סוג של?
בלי ללכת לתחנה אבל וזה. כמה פעמים... היית מאוהבת:
לא'דע. פעמיים עד ארבע?
נשבר לך הלב: פעמיים - שלוש?
שברת לבבות: לא יודע, אני מניח ש-0.
השם שלך הופיע בעיתון: 4-5 פעמים, אני חושב. שלוש במעריב לנוער (אבל הרבה פעמים בכל כתבה
), פעם בעיתון בבוסטון ופעם בצרפת. התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים, מי לא.
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שוקולד? אה, זה לא 4. X: אהבה?
הו, לא, שנאה! ^__^ ממתק: הו, הפעם זו התשובה הנכונה!
שוקולד.
סרט מצויר: לא'דע.
קורנפלקס: לא'דע.
מסטיק: לא'דע. צבע: שחור וכחול. יום בשבוע: שישי אולי? או חמישי? היום הכי לא מועדף: ראשון. תכשיט: השרשרת שלי.
חורף\קיץ: חורף.
קיץ.
בחדר: המחשב, לייק, דה.
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: טליה.
ראה אותך בוכה: לא יודע. הלכת איתו לסרט: קרן. צעק עליך: אמאבאחות? שלח לך מכתב: לא יודע.
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
אהבה ממבט ראשון? הידלקות. לא אהבה. אהבה ניבנת. ולנמושות!
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? "אוהב" -
. הופעת בציבור בפיג'מה? שבוע הפוך לפני פורים ביסודי.
בכית בסרט? כשמופאסה מת.
הייתי בן איזה 4, מה.
היית על במה? המון פעמים, לייק, דה? מגמת תאטרון.
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע? אולי בפיזיקה? :-S הורידו אותך כיתה? חה. הקפיצו אותך כיתה? לא.
רצית להיות המין השני? טוב לי במין שלי.
דברים אהובים שיר אהוב: לא יודע. אוכל אהוב: שוקולד? X: אוכל אוכל? סיני! עוף! תוכנית אהובה: מכושפות, באפי, אנג'ל, סמולוויל, ורוניקה מארס, האנטומיה של גריי, בנות גילמור. נסתפק בזה.
ספורט אהוב: אני מניח שאפשר לומר ריצה?
תחביב: צילום, פוטושופ, ציור, כושר, שירה, ריקוד, הכל!
זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס, פולאאוט בוי, קלי קלארקסון, סירנגיה, ט'רי דייז גרייס ועוד ועוד.
עיתון אהוב: מגזין מכושפות/באפי/סמולוויל/אנג'ל?
וסתם מה השעה עכשיו? 1.01. תפוח או בננה? אף אחד. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? בטח לראות משו עם טליה.
איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוגה וחלה מתוקה לפני איזה 7 שעות וזה הרס לי את החיים. ]; תיכון או אוניברסיטה? תיכון, אני מניח.
אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? לאיודע. ריח האחרון שהרחת? שמפו שלי ושל טליה או משו? תה?
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הפתיח של באפי.
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

McFreaKy

New member
דלגתי על האחרונה! ../images/Emo2.gif

טליה, הקטנה שלי.
ואור, כי היא חמודה. וליבי, כי היא עושה לי מצחיק.
יו, אני באמת מכור לאייקונים, זוועה.

לא מצ'עמם. משעמם../images/Emo122.gif

קצת בכללי שם:
מורן פירסינג:
אין קעקועים:
אין גובה:
1.70 וטיפה מידת נעליים:
41 צבע שיער:
חום כהה אחים/אחיות:
אין בת כמה את נראית:
יותר מ 19 בטוח משקפיים?
יש אבל לא שמה גשר?
היה עבר פלילי:
אין שפות:
עברית אנגלית ספרדית ופורטוגזית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?
המממ העיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?
כל השאר האם... את/ה דלוקה על מישהו:
בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר:
לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
לא את/ה רוצה עוד פירסינג:
לא את/ה אוהבת רכבות הרים:
לא את/ה הייתם בחו"ל:
כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
נגד להרוג אנשים:
תלוי
עישון אצל בני עשרה:
נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:
לנסוע אין בעיה. הבעיה היא לנהוג מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
שיעשו מה שבא להם... האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
כן אי פעם בכית על בן:
כן אי פעם שיקרת:
יהיה שקר להגיד לא אי פעם נעצרת:
לא כמה פעמים... היית מאוהבת:
יותר מדיי נשבר לך הלב:
יותר מדיי שברת לבבות:
חחח ממה שאני יודעת פעם 1 השם שלך הופיע בעיתון:
1 התחרטת על דברים שעשית:
יותר מדיי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:
מכבי ממתק:
שוקולד סרט מצויר:
בת הים הקטנה קורנפלקס:
שוגי/פרוסטיס מסטיק:
בזוקה. עכשיו יצא עלמה. נוסטלגיה צבע:
צהובכחול יום בשבוע:
חמישי היום הכי לא מועדף:
ראשון תכשיט:
השרשרת שלי חורף\קיץ:
קיץ בחדר:
מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
אני ראה אותך בוכה:
המממ לאיודעת הלכת איתו לסרט:
רייצ' רונקי ואופיר
צעק עליך:
המממ לא ממש צעק אבל נימה תוקפנית. המפקד שלי שלח לך מכתב:
המממ מופ"ת? (המשכורת הצבאית
) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
יש רק כאלה שקשורות למכבי (אהם לא אומרים בהצלחה לפני משחק. זו רק דוגמא אחת) אהבה ממבט ראשון?
לפעמים כן חיים שאחרי המוות?
כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
חחחח יום שישי ה 13 זה אחלה יום לראות סרטים
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
כן הופעת בציבור בפיג'מה?
פורים
בכית בסרט?
כן היית על במה?
כן חשבת שאת\ה הולך למות?
הממ בערך כן נכשלת במקצוע?
חחח כן אבל בתעודת בגרות עברתי
הורידו אותך כיתה?
לא הקפיצו אותך כיתה?
בגן רצית להיות המין השני?
לא דברים אהובים שיר אהוב:
ספרי אוכל אהוב:
שוקולד ופסטה תוכנית אהובה:
גילמור ספורט אהוב:
כדורסל תחביב:
מכבי זמר/זמרת/להקה אהובים:
סינרגיה ובית הבובות עיתון אהוב:
המממ מעריב וסתם מה השעה עכשיו?
1:44 תפוח או בננה?
תפוח כחול או אדום?
כחול סתיו או אביב?
אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת?
ערב תיכון או אוניברסיטה?
אוניברסיטה אתה משועמם/ת?
כן רעש אחרון ששמעת?
ההורים שלי נוחרים ריח האחרון שהרחת?
של העוגה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?
תלוי למי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

דורה17

New member
יאיי! שאלונים זה כיף!

קצת בכללי שם: דור(ה) פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 160 8משו מידת נעליים: 39 או 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחת בת כמה את נראית: אמרו לי שיותר צעירה חחח אפשר לחשוב... זקנה בלה שכמותי =] משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: פעם גנבתי ארטיק מהמכולת חחח שפות: עברית, אנגלית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את השיער.. אבל רק בימים הטובים שלו הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את המצח חחח הוא מעצבן.. למה צריך מצח? הוא לא נחוץ... האם... את/ה דלוקה על מישהו: אני מנסה לברר זאת חח את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? אין לי אפילו אחד! ו.. לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לפעמים... את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: חחח בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה שטוב להם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אה? לא אי פעם בכית על בן: לא בדיוק אבל בעך (בים בם בום) אי פעם שיקרת: וודאי אי פעם נעצרת: עדיין לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים בערך נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: אולי אחד.. =[ השם שלך הופיע בעיתון: לא אבל תמונה כן התחרטת על דברים שעשית: וודאי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אללי! ממתק: במבה (זה לא בדיוק ממתק..) סרט מצויר: כל הסרטים של דיסני הישנים קורנפלקס: ברנפלקס סגול חחח מסטיק: אורביט בעיקר צבע: הכל חוץ מצבעי קקי כאלה חח יום בשבוע: יום שלישי היום הכי לא מועדף: כל יום שיש בו מתמטיקה ואני מתחילה מוקדם תכשיט: שרשרת (אבל צמודה קצת) חורף\קיץ: חורף בחדר: לוח מודעות עם מלא תמונות יפות האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אבא חח לפני כמה ימים ראה אותך בוכה: וואו... הרבה זמן זה לא קרה... לא זוכרת הלכת איתו לסרט: כנ"ל צעק עליך: אף אחד לא צועק עלי!! חחח סתם לא זכרת שלח לך מכתב: הבצפר נראה לי... או הצבא האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי ממש... חח הופעת בציבור בפיג'מה? פורים.... בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? וודאי הורידו אותך כיתה? לא חס וכרפס! הקפיצו אותך כיתה? לא.. רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: ספרי (יש עוד מלאאאא שאני אוהבת) אוכל אהוב: אוכל של אמא תוכנית אהובה: וואו יש מלא.... נגיד... רפואה שלמה ספורט אהוב: אירובי וכאלה תחביב: לעשות כלום חח זמר/זמרת/להקה אהובים: נחשוווווווו חחחח סינרגיה
עיתון אהוב: קול הכפר חחח וסתם מה השעה עכשיו? 02:03 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? נראה לי שלישון... איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? הרעש של המקלדת ריח האחרון שהרחת? הבושם של אמא איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש כמה.. הרוב של סינרגיה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כן אבל הוא לא פה... =[

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo18.gifנמנמ

קצת בכללי שם: ענבר פירסינג: נזם קעקועים: אין גובה: 1.61
זה לא יכול להיות אבל. מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 17? משקפיים? יש גשר? יש עבר פלילי: אין שפות: אנגלית, עברית, קצת ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? נזם.
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכל? האם... את/ה דלוקה על מישהו: נואפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןןן
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 2.. אני נוראית
השם שלך הופיע בעיתון: הרבה דווקא נראה לי התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל
ממתק: הכל סרט מצויר: אלאדין
קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט מנטה עדין הירוק צבע: ירוק יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: שלישי
תכשיט: נזם חורף\קיץ: קיץ בחדר: מחשב
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: וואווו הלכת איתו לסרט: אלה צעק עליך: אמא אולי שלח לך מכתב: שחר
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? אמן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כל חודש בערך דברים אהובים שיר אהוב: כרגע More Than Words של Extreem אוכל אהוב: הרבה תוכנית אהובה: הישרדות ספורט אהוב: רכיבה על סוסים תחביב: סוסים זמר/זמרת/להקה אהובים: המון עיתון אהוב: תנועת המושבים וסתם מה השעה עכשיו? 03:12 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? נראה לי שאני אכנס למיטה איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? מקלדת ריח האחרון שהרחת? ליאור
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? I Like To Move It מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ליאור

vered151

New member
"עכשיו תורי, עכשיו תורי..." ../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: ורד פירסינג: למה בנקודות רגישות, למה?!
חולמת מכיתה ז' בערך על אחד בלשון......
קעקועים:
גובה: מטר 68 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחים גדולים בת כמה את נראית: יותר מ 16 וחצי... משקפיים? עדשות
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית אילגת ומבינה טיפונת ספרדית..האא ואת האותיות בערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שפתיים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כפות רגליים נראה לי...שונאת בכללי
האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבראש שלו... נסיעה במכונית אחרי ששתית:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת:
נשבר לך הלב:
שברת לבבות:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
אין טעם להתחרט זה לא יעזור נכון? (
=אפעם..
)
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אושר ממתק: קינדר בואנו
סרט מצויר: משפחת סופר על
קורנפלקס: כריות! מסטיק: פטל לימון!! הכי טעים של מסט צבע:
יום בשבוע: שני ושישי היום הכי לא מועדף: ראשון ושלישי תכשיט: כולם! =] חורף\קיץ:
בחדר: המוזיקה =] האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: שרון ראה אותך בוכה: מממ..וואלה לא יודעת הלכת איתו לסרט: בנדור צעק עליך: אלון שלח לך מכתב: צה"ל
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? ממ..הקטע של טפו טפו טפו נכנס בי חזק... אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
אבל אני עדיין מפחדת..חחח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
ברור!
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב: מי יכול להגיד שיר אחד?! אוכל אהוב: סיני תוכנית אהובה: האלופה ספורט אהוב: רכיבה על סוסים
תחביב: לרכב על סוסים! זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר
וכל השאר...=]
עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 12:12 (האא מישו חושב עליי! =]) תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביבבבבבב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשים שפתון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת שישי אתמול בערב... תיכון או אוניברסיטה? שאני אהיה באוניברסיטה אני אגיד לכם בדיוק...בנתיים אני מניחה שתיכון..חח אתה משועמם/ת? כן קצת רעש אחרון ששמעת? הרעש של ההקלדה ריח האחרון שהרחת? לא זכור.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? בחולצת פסים דקהההההה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ג'ודה המקסים שלי!!! אוייי כמה געגוע כמה?!

xXGordonXx

New member
יאא שאלוןן D:

קצת בכללי שם: דניאל פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.77 מידת נעליים: 44 צבע שיער: חום שחור כזה P: אחים/אחיות: אח אחד גדול בן כמה אתה נראה: יש כאלה שאומרים 16-17 משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: עדיין לא P: שפות: עברית XD הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? גובה מהר XD הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אממ.. גרוע בהרבה דברים -_- האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ לא.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא אכפת לי.. להרוג אנשים:
!!! עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם... נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שוב.. שיעשו מה שבא להם.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יאפ אי פעם בכית על בן: יאפ (מכות XD) אי פעם שיקרת: מי לא? -_- אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: אממ .. 1 נראה לי :X השם שלך הופיע בעיתון: 0 אבל הוא עוד יופיע :] התחרטת על דברים שעשית: הרב הרבה מאוד דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: יוסי XD ממתק: סוכריה כזאתי. סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: שונא!!!! צבע: כחול.. יום בשבוע: שישי... היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: .. חורף\קיץ: חורףףףףףףףףף בחדר: גיטרה!!!!!!!!!!!!!! D: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני וחבר שלי נרדם עליה אתמול XD ראה אותך בוכה: לא זוכר.. הלכת איתו לסרט: גם אל זוכר... צעק עליך: אימא? שלח לך מכתב: זה בכלל לא זוכר.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אממ.. לא יודע פעם האמנתי ואז הבנתי שזה מפגר.. אהבה ממבט ראשון? יאפ חיים שאחרי המוות? יש מצב. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? נופ האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן [: חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? חח הרבה! הורידו אותך כיתה? עדיין לא.. הקפיצו אותך כיתה? פחחחחחחחח XD רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: אמממ דיי זה קשה!!!! אוכל אהוב: המבורגר P: תוכנית אהובה: הפיג'מות ספורט אהוב: כדורעף תחביב: ~גיטרה~ זמר/זמרת/להקה אהובים: נחשו P: עיתון אהוב: עיתון? XD וסתם מה השעה עכשיו? 13:01 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממ.. יהיה קצת בפורום וזה... איזה ארוחה אחרונה אכלת? אתמול בצהריים |: אני רעב באמת.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מידי פעם.. רעש אחרון ששמעת? מכונית שעברה לפני שניה XD ריח האחרון שהרחת? סיגריות בגלל שהייתי בהופעה בבארבי.. -_- איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא רינגטון אבל "יחד נתגבר" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יש הרבה P:

סינטטית

New member
יאללה גם אני

קצת בכללי שם: אור פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: חסוי מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 1 גדולה בת כמה את נראית: 15? משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? המ הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? המ האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר להגיד את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, אבל זה לא דחוף. ז"א, לא רע לי פה אבל עדיף ת"א P: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? חח את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל: כע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: הרבה
אבל לא קשור אליי חח התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: דרדסים קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: דניאל צעק עליך: אחותי שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? אולי חיים שאחרי המוות?אולי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: עד אלייך אוכל אהוב: שניצל תירס תוכנית אהובה: מועדון לילה ספורט אהוב: צניחה חופשית תחביב: מוזיקה, מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה עיתון אהוב: המ וסתם מה השעה עכשיו? 15:47 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת? אכלתי הרגע שוקולד תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אשם מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? גפן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה