אני רוצה לענות על השאלון!!!!
שם: לא חושפת... אסור לי...

פירסינג: ממש לא קעקועים: גם לא גובה: 1.51 בערך... ניראה לי.. מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחד אחות אחת, תאומים. קטנים ממני.. בת כמה את נראית: אממ...? לא יודעת... משקפיים? יאפ! גשר? לא.. עבר פלילי: אין! שפות: אנגלית, ספרדית, ערבית, וכמובן- עברית! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את האופי שלי. אני לא יכולה לפרט פחות בכללי. קשה.. אני לא יודעת, אין לי רעיון. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? קצת את החיצוניות שלי. חלק ממנה מאוד. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן... :$ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. טוב לי. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא כול כך. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי ואני לא מעוניינת... את/ה אוהבת רכבות הרים: עליתי על אחת. הספיק לי... את/ה הייתם בחו"ל: לא. אולי בחופש הגדול! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי באופי של האנשים. אם הם יכולים להחזיק ככה מעמד או יבגדו... זה תלוי מאוד. להרוג אנשים: נגד, נגד, נגד! עישון אצל בני עשרה: נגד! נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!!!!!!!!!!!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא איכפת לי. שיעשו מה שבא להם... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן... אי פעם בכית על בן: כן... אי פעם שיקרת: כן... אבל שקרים לבנים. אני לא מסוגלת לשקר. אי פעם נעצרת: לא. ואני מקווה שגם לא יעצר. כמה פעמים... היית מאוהבת: סתם אהבה, פעמיים. אהבה אמיתית.. פעם אחת. נשבר לך הלב: כן...

שברת לבבות: לא... השם שלך הופיע בעיתון: אממ.. לא חושבת. התחרטת על דברים שעשית: כשאני עושה משהו, אני חושבת טוב טוב לפני שאני עושה אותו, כדי שאני לא אתחרט. אבל הייתה פעם אחת. דברים מועדפים ממתק: ש_ו-ק-ו-ל-ד-! סרט מצויר: פו הדב. קורנפלקס: רגיל כזה.. מפתיתי טירס נידמה לי... :S מסטיק: בזוקה. צבע: ירוק יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: שרשרת שקיבלתי מסבתא רבה שלי. ושרשרת שקיבלתי מסבא וסבתא שלי, טבעת שקיבלתי מההורים. חורף\קיץ: אני אוהבת שקר.. חורף! אבל אוהבת ים.. קיץ! וואי, קשה... בחדר: את השולחן עבודה שלי ואת המיטה שלי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! ורק אני! ראה אותך בוכה: חברה. הלכת איתו לסרט: בת דודה. צעק עליך: לא צועקים עליי... חחח... שלח לך מכתב: אמממ.... מזמן, לא זוכרת. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אני מאמינה שאסור לעבור מעל לחלק גוף, מתחת לסולם,פה לשטן, ואני רוצה להגיד שאני ממש אבל ממש לא מאמינה בחתול שחור! אהבה ממבט ראשון? כן.. :]] חיים שאחרי המוות? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? היה לי יום שישי ה- 13 מצויין אתמול...:]] האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. יותר מפעם אחת. אני אומרת לחבר שלי... הופעת בציבור בפיג'מה? אני זוכרת שביסודי היה שבוע פורים, ויום אחד כולם באו בפיג'מה וגם אני!

בכית בסרט? כן. המון פעמים. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. פעם אחת נדמה לי. נכשלת במקצוע? לא. בחיים לא. ואני מקווה שזה גם לא יקרה.. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים שיר אהוב: יש מלא. ממש קשה לי לבחור... אוכל אהוב: ספגטי ברוטב עגבניות של אמא, ספגטי בולונז של סבתא, ספגטי פסטו של אמא. בקיצור---> ספגטי! תוכנית אהובה:השיר שלנו. ספורט אהוב: כדור יד. תחביב: לרקוש לשיר, כול מה שקשור למוסיקה.. זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה!!!!!!!!!! עיתון אהוב: ראש אחד וסתם מה השעה עכשיו? חמש בדיוק!! תפוח או בננה? שניהם! לא ביחד.. חחח.. כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכת הבייתה מדודים. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים אצל דודים... תיכון או אוניברסיטה? תיכון.. אתה משועמם/ת? לפעמים. רעש אחרון ששמעת? אוטובוס רועש מאוד עובר... ריח האחרון שהרחת? בשר על האש.. :]] יאמי..! איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אני מורידה וזה לא מצליח להיות צלצול! פפפפאאאאקקק... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחותי