אני חייבת להבין...

איך עובד המדגישומטיק הזה??? תמיד כשאני מעתיקה לשם טקסט זה מדגיש לי את כולו. כולה שם תגית בהתחלה ותגית בסוף... איך אני עושה שזה ידגיש רק את השאלות?

אני רוצה לענות על השאלון!!!!

שם: לא חושפת... אסור לי... :p פירסינג: ממש לא קעקועים: גם לא גובה: 1.51 בערך... ניראה לי.. מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחד אחות אחת, תאומים. קטנים ממני.. בת כמה את נראית: אממ...? לא יודעת... משקפיים? יאפ! גשר? לא.. עבר פלילי: אין! שפות: אנגלית, ספרדית, ערבית, וכמובן- עברית! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את האופי שלי. אני לא יכולה לפרט פחות בכללי. קשה.. אני לא יודעת, אין לי רעיון. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? קצת את החיצוניות שלי. חלק ממנה מאוד. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן... :$ את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. טוב לי. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא כול כך. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי ואני לא מעוניינת... את/ה אוהבת רכבות הרים: עליתי על אחת. הספיק לי... את/ה הייתם בחו"ל: לא. אולי בחופש הגדול! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי באופי של האנשים. אם הם יכולים להחזיק ככה מעמד או יבגדו... זה תלוי מאוד. להרוג אנשים: נגד, נגד, נגד! עישון אצל בני עשרה: נגד! נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!!!!!!!!!!!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא איכפת לי. שיעשו מה שבא להם... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן... אי פעם בכית על בן: כן... אי פעם שיקרת: כן... אבל שקרים לבנים. אני לא מסוגלת לשקר. אי פעם נעצרת: לא. ואני מקווה שגם לא יעצר. כמה פעמים... היית מאוהבת: סתם אהבה, פעמיים. אהבה אמיתית.. פעם אחת. נשבר לך הלב: כן... :( שברת לבבות: לא... השם שלך הופיע בעיתון: אממ.. לא חושבת. התחרטת על דברים שעשית: כשאני עושה משהו, אני חושבת טוב טוב לפני שאני עושה אותו, כדי שאני לא אתחרט. אבל הייתה פעם אחת. דברים מועדפים ממתק: ש_ו-ק-ו-ל-ד-! סרט מצויר: פו הדב. קורנפלקס: רגיל כזה.. מפתיתי טירס נידמה לי... :S מסטיק: בזוקה. צבע: ירוק יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: שרשרת שקיבלתי מסבתא רבה שלי. ושרשרת שקיבלתי מסבא וסבתא שלי, טבעת שקיבלתי מההורים. חורף\קיץ: אני אוהבת שקר.. חורף! אבל אוהבת ים.. קיץ! וואי, קשה... בחדר: את השולחן עבודה שלי ואת המיטה שלי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! ורק אני! ראה אותך בוכה: חברה. הלכת איתו לסרט: בת דודה. צעק עליך: לא צועקים עליי... חחח... שלח לך מכתב: אמממ.... מזמן, לא זוכרת. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אני מאמינה שאסור לעבור מעל לחלק גוף, מתחת לסולם,פה לשטן, ואני רוצה להגיד שאני ממש אבל ממש לא מאמינה בחתול שחור! אהבה ממבט ראשון? כן.. :]] חיים שאחרי המוות? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? היה לי יום שישי ה- 13 מצויין אתמול...:]] האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. יותר מפעם אחת. אני אומרת לחבר שלי... הופעת בציבור בפיג'מה? אני זוכרת שביסודי היה שבוע פורים, ויום אחד כולם באו בפיג'מה וגם אני! :p בכית בסרט? כן. המון פעמים. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. פעם אחת נדמה לי. נכשלת במקצוע? לא. בחיים לא. ואני מקווה שזה גם לא יקרה.. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים שיר אהוב: יש מלא. ממש קשה לי לבחור... אוכל אהוב: ספגטי ברוטב עגבניות של אמא, ספגטי בולונז של סבתא, ספגטי פסטו של אמא. בקיצור---> ספגטי! תוכנית אהובה:השיר שלנו. ספורט אהוב: כדור יד. תחביב: לרקוש לשיר, כול מה שקשור למוסיקה.. זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה!!!!!!!!!! עיתון אהוב: ראש אחד וסתם מה השעה עכשיו? חמש בדיוק!! תפוח או בננה? שניהם! לא ביחד.. חחח.. כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכת הבייתה מדודים. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים אצל דודים... תיכון או אוניברסיטה? תיכון.. אתה משועמם/ת? לפעמים. רעש אחרון ששמעת? אוטובוס רועש מאוד עובר... ריח האחרון שהרחת? בשר על האש.. :]] יאמי..! איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אני מורידה וזה לא מצליח להיות צלצול! פפפפאאאאקקק... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחותי

tomery115

New member
תשובות לשאלוןןן

שם:ניר פירסינג:אין קעקועים: אין גובה: לא זוכרת חח מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום-שטני (צבע לא מוגדר חח) אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות ועוד אחת קטנה בת כמה את נראית: תלוי מתי מתסכלים עלי חח משקפיים?אין גשר?אין ולא היה עבר פלילי: אין שפות:עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הרבה דברים חח כפות רגלים ואוזניים חח האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך חח אני בגמילה ממנו..חח את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לאא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד.. אבל תלוי בהמון דברים להרוג אנשים: בעד חעחע
עישון אצל בני עשרה: נ=ג=ד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נ=ג=ד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ברורר מי לא?! אי פעם נעצרת: לאא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא סופרת חח נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא יודעת.. השם שלך הופיע בעיתון: הרבה פעמים.. אבל לא קשור אליי חחח התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מחשב ממתק: סוכריות גומי סרט מצויר: כולם חח קורנפלקס: שוגי מסטיק: כולםם צבע: הכלל העיקר צועקם וזוהרים חח יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: צמידים חורף\קיץ: קיץ בחדר: הכל..חח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי הקטנה ראה אותך בוכה: דודה שלי הלכת איתו לסרט: החניכים שלי (חח אני מדריכה) צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב: לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן.. הרבהה אהבה ממבט ראשון? ברורר חוויתי על בשרי חח חיים שאחרי המוות? לא נראה לי שיש יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? בולשיט האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא שזכור לי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן חח אבל זה רק לפעמים דברים אהובים שיר אהוב: שיר בעיפרון-בית הבובות אוכל אהוב: הכללל תוכנית אהובה: משמרת שלישית ואנטומיה של גריי ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לשמוע מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: זמרת הילרי דאף ולהקה בית הבובות וסינרגיה עיתון אהוב: אין..חח וסתם מה השעה עכשיו? 19:15 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? יבדוק את האי מייל חח איזה ארוחה אחרונה אכלת?.... תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? תמידד חח רעש אחרון ששמעת? צעקות של הילדים בחג ריח האחרון שהרחת? איזשהו בושם לא זוכרת את השם איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כל אחד והשיר שלו חח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? דוד שלי שחזר מארה"ב

adi295

New member
גם אני :)

קצת בכללי שם: עדי פירסינג: נזם והליקס[ זה באוזן למעלה ]
קעקועים: לא גובה: אממ מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אח ועוד 2 אחיות :) בת כמה את נראית: אין לי מושג \: משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא :) שפות: עברית אנגלית טיפה ספרדית וערביתת.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שפתיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את אף והגובה שלי
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממ לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כןןן! את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל: לא \: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד אבל שיעשו מה שבא להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא.. אי פעם שיקרת: מלא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 נראה לי.. השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: מממלללאאאא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מקופלת לבנה D: סרט מצויר: סוד הממלכה הקוסמה
קורנפלקס: כריות וניל :] מסטיק: זום צבע: כל הבצעיםם יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: עדי ;) חח סתם, שרשראות חורף\קיץ: קיץ בחדר: המחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: לא זוכרת.. הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: לא זוכרת גםם.. שלח לך מכתב: ואווו .. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן אין לי כוח לפרט.. אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן חח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן =\ הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: עכשיו how to save a life משתנה מיום ליום.. אוכל אהוב: שניצל תירס תוכנית אהובה: נמלטים וגיבורים ספורט אהוב: בעע
תחביב: מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה
עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 20:17 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות D: איזה ארוחה אחרונה אכלת? ציפס ושניצללל תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כןן. רעש אחרון ששמעת? עד שהכל יגמר ריח האחרון שהרחת? של השניצל :] איזה רינגטון יש לך בפלאפון? how to save a life מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? איזה אחד חח

shiraz cohen

New member
וואי... ארוך! ../images/Emo178.gif

קצת בכללי שם: שירז. פירסינג: עדיין לא. קעקועים: כנ"ל. גובה: 165 מידת נעליים: 39. צבע שיער: חום. אחים/אחיות: 3. בת כמה את נראית: 16,משו כזה... משקפיים? כן. גשר? לא. עבר פלילי: חחח אין. שפות: עברית כמובן,אנגלית וספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ... כלום. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני שמנמנה.
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: רוצה. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן. מאוד. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: נגד. אז לא,בעד.... מזה השטויות האלה?! עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה שבא להם. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: עוד לא... נשבר לך הלב: גם לא. שברת לבבות: חחח אני מקווה שלא. השם שלך הופיע בעיתון: עוד לא הופיע... התחרטת על דברים שעשית: הרבה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אין.. לא בעברית לפחות. ממתק: טים-טם. סרט מצויר: הרבה... מוצאים את נמו בעיקר. קורנפלקס: קראנץ'. מסטיק: בזוקה ומאסט. צבע: תכלת. יום בשבוע: שלישי. היום הכי לא מועדף: ראשון וחמישי. תכשיט: יש הרבה.. חורף\קיץ: חורף! בחדר: ??? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אממ... לא זוכרת. דודה שלי נראה לי,בפסח. ראה אותך בוכה: אמא שלי. הלכת איתו לסרט: אממ... אמא שלי. צעק עליך: אח שלי. חצוף שכזה... שלח לך מכתב: הרבה זמן שלא. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? ממש לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים שיר אהוב: יש המון,וזה משתנה כמעט כל יום. כרגע sting-shape of my heart. אוכל אהוב: ספגטי. תוכנית אהובה: נמלטים! אבל נגמר,אז... אממ... האוס ואבודים. ספורט אהוב: כדורסל וכדורעף. תחביב: לשיר. זמר/זמרת/להקה אהובים: סינרגיה ו-AAR. עיתון אהוב: ראש1. וסתם מה השעה עכשיו? 22:27. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אממ... אף אחד מהם. טוב,נגיד כחול. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ??? תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? כן. רעש אחרון ששמעת? הטלוויזיה. ריח האחרון שהרחת? אממ... לא זוכרת. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אשם. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה שלי.

driffted girl

New member
../images/Emo32.gif על דעת עצמי ../images/Emo11.gif

ושמישהו ינסה למחוק אותי
טוב תקשיבו, אני בסיבוך עצבני... אני כל-כך מתוסבכת כרגע, שאני לא מדברת עם עצמי...כי עיצבנתי אותי
. בכל אופן,כששמרנו במשחק של אנגליה ישראל, מפקד המחלקה שלי (מ"מ) נתן לי כמה חידות היגיון. הצלחתי לפתור 4 מתוך 5 וגם אותן תוך זמן לא פעוט. אך יש אחת שעד היום לא הצלחתי... ומאחר ויום ראשון זה היום האחרון שלי בערך לתת לו ת'תשובה (אני לא אראה אותו יותר [מושלמי שלי {
}]), אני פונה לעזרת הציבור... או לפחות למעריצי סינרגיה המשכילים >_< החידה; כששוברים את זה, בונים את זה מה זה
דגש אחד- עצם הפעולה ששוברים את זה למעשה בונה את זה... (יש כאלה שצריך להסביר להם עם בדידים
) בחייאת תעזרו לי, מרביצים לי... הא אופס, wrong script. :] בכל אופן...אני אשמח אם באמת תעזרו לי... ואם לא?! חכו לרשימת תפוצה

GR££N woMAN©

New member
וההסבר -

כשאת נותנת מכה למסמר ואת מכניסה אותו נגיד לעץ את בונה משהו.. אבל שברת את העץ.. או משהו כזה נו

driffted girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא נראה לי...אבל רק בשביל התשובה שלך היה שווה

סינטטית

New member
סורי

ששרשרתי אותך פשוט כל הפורום כבר נהיה
אז החלטתי לעשות קצת סדר מקווה שזה בסדר

McFreaKy

New member
יש לי חלומות מוזרים לאחרונה. ../images/Emo12.gif

חלמתי שפורים ואני נוסע לאיזה מקום שיש בו מן מתקן ענק ומוזר לכבוד החג ועובדת בו המורה שלי לתאטרון לשעבר, היו בו הרבה אנשים מהפורום (מי שבפורום ואני מכיר אותו אישית, יודע
), אנשים מהבית ספר שלי לשעבר (נגיד, אחת בשכבה מתחת שרק שלשום ראיתי באוטובוס שחלף על פני כשרצתי, חדרה לי לתת מודע, הא?
) וכל זה בזמן שאני מאחר להורים שלי לאסוף אותם מהדירה החדשה של סבתא (שבכלל עוד לא הייתי בה במציאות
). ואם להכנס ממש לפרטים הזויים, סבא ז"ל חי בחלום. בגוף חדש.
זהה לקודם, אבל חדש. והישן גם בדירה. מה זה פה, נחשים? משילים עור? @___@ אני הזוי.
ואתמול חלמתי שפולאאוט בוי משנים שם ואני מבטיח לעצמי לא לשכוח את השם המקורי לעולם.
אני בכלל לא זוכר מה היה השם החדש.

חחח לך חפש ספר פענוח חלומות../images/Emo6.gif

אפילו שחצי ממה שכתוב שם הזוי מדיי
אני לרוב לא זוכרת חלומות אבל את ההזויים ביותר אני זוכרת (כמו שקרה לי בלילה בין חמישי לשישי:-* אחד ההזויים)

xXGordonXx

New member
חח גם אני לרוב לא זוכר חלומות... P:

ומה שאני זוכר זה תמיד על חברים שלי |:

למעלה