../images/Emo32.gif30 דברים שהייתי עושה להופמן ../images/Emo122.gif
במידה והוא היה בחסותי
(אגב זה העביר לי שעתיים של מתמטיקה יופי...
) אז ככה: 1. הייתי נועלת אותו בחדר בבית מלון ועושה לו נעים בגב כל הלילה! (מוהאהאהא!!!) 2. הייתי עושה אותו (
) בערסל שתלוי על שתי עציי אקליפטוס באמצע אי בודד ואקזוטי 3. הייתי מנשקת את כולו 4. הייתי גונבת לו את המשקפיים
5. הייתי מתקלחת איתו, שעות! 6. הייתי רושמת אותנו לתחרות שצריך להתנשק הכי הרבה זמן בלי הפסקה. בטוח היינו מנצחים!
7. הייתי לוקחת אותו לערב סלסה בבית אבות. יהיה מצחיק 8. הייתי עושה איתו *דברים* במסיבה של תיכונסטים, כמו בסבנטי'ז
8. הייתי נוסעת איתו ברכבת לת"א ו- א. מתמזמזת איתו ברכבת ב. מתמזמזת איתו על הגג של עזריאלי ג. הולכת לכל הכוסיות התל אביביות ואומרת להן: "הא! הא הא הא! האהאהאהא! האאאעע!!!!111" 9. אפילו שאני גרועה בבישול, הייתי מכינה לו ארוחת בוקר למיטה בכל יום שבו אני פנויה, להלן, שבת. 10. אגב, כל עניין ארוחת הבוקר יהיה הדדי והוא יכין לי ארוחת בוקר למיטה בכל בוקר שבו הוא יהיה פנוי, להלן, כל יום כמעט. |קשוח| 11. הייתי מורחת לו קצפת על הפנים והחזה ומלקקת הכל. 12. (סעיף 11 הדדי, ביי דה וואי) 13. הייתי מכינה לו צמיד של "אני שייך לניצק" 14. ו"אני שייכת להופמן הכוסון", כמובן
15. בגלל שהוא מאוד יאהב אותי, אז הוא יקדיש לי את השיר "לחבק אותך" בכלללל ההופעות. 16. והוא גם יחבק אותי בכל פעם שהוא ישיר את השיר עם הקול הסקסי שלו. נהנהנהנה.
17. הייתי בונה מכונת זמן רק בשביל להחזיר אותו לימיי הצבא ולראות אותו על מדים. יאמי. 18. הייתי מצלמת אותנו בערום מלא\ חלקי ושומרת את התמונות שלנו לנצח :] 19. הייתי יושבת לו על הברכיים בדרך לכל הופעה 20. והיינו מתמזמזים בדרך לכל הופעה, במאחורה של ההסעה שלהם, איפה שכל כלי הנגינה. 21. גפן, למשל, מאוד יקנא בזוגיות הנהדרת שלנו ולכן נעשה מנאז'- אה- טרואה
22. ואז נעשה גם אורגייה עם כל חבריי סינרגיה (בנואה
) 23. הייתי נוסעת איתו לים בלילה ושוכבת איתו בין הגלים
24.* שימו לב כמה אני אצילת נפש, ולא חושבת רק על עצמי!* אם יש דברים מוזרים כאלה שמדליקים אותו כמו סאדו מאזו וזה, אני מוכנה לעשות אותם בשבילו
25. הייתי הולכת איתו לשופינג ר צ ח נ י !!! 26. הייתי שוכבת איתו בכל מיני מקומות ספונטניים, כמו: על שולחן כלשהו, במטבח, על חלון עם סורגים, באמבטיה, בבריכה, בג'קוזי, מאחורי הקלעים, על הבמה אחרי שכל המעריצות ילכו
(או שלא), על כיסא של מחשב, בדרך לאילת, על הספה, על השטיח, בצימר ו... זהו בערך.
27. הייתי שוכבת אותו כל כך הרבה עד שכבר יצא לו כל המיץ של הסקס אפיל.
28. כפיות, לייק דה. 29. הייתי מביאה אותו לבצפר שלי, שכולם יקנאו. 30. ובקיצור: הייתי עושה אותנו אבא ואמא
אה, ובונוס: 31. בגלל שהוא רואה חשבון אז הוא בטח טוב במתמטיקה, לא?
בכל מקרה, בזמן שאני הייתי עושה לו את כל הדברים שמתוארים פה, הוא היה מכין לי את שיעורי הבית במתמטיקה!!!!1 ואז תהיה בנינו עזרה הדדית, לי לא יהיו בעיות במת' ולו לא יהיו בעיות של תסכול מיני
קראת? סמנו
שבוע טוב חבר'ס