../images/Emo32.gif

זה ממש לא קשור לפורום.. אבל בתכלס.. צופיפניקים הכי טובים לדברי האלו ובכןן.. אחרי החופשה ייתקיים טיול שנתי חמת גדר, קיאקים, מסלולי מים, ירידות ועליות בחבלים.. משהו באסטP: כולנו מכירים את הסטלה של הלילה, רציתי כמה עצות לגבי משימות שטותיות ומפדחות לתת למפסידים (בקלפים או ב never) תודה רבה ושבת שלום

cohen shir

New member
המשימה האהובה עליי!

לבנים... לצאת למסדרון עם תחתונים ולדלג הלוך ושוב עם שילוב גילגולים וגלגלונים. זה נשמע גרוע אבל יש לנו אוסף צילומי וידיאו של אנשים עושים את זה! בNEVER

cohen shir

New member
שלח לי באמצע. ../images/Emo12.gif

בnever פשוט אם זה אפשרי לעשות את מה שגרם להרים את האצבע האחרונה.... לשתות שיקויי איכסי מכל מיני דברים מגעילים... בנים - לעשות רגליים. ללכת כל היום הבא במסלול או משהו כזה עם משהו מצחיק...

YAntler

New member
חח ואם האצבע האחרונה זה...

דברים כמו: "אף פעם לא ירדתי למישהו" ? =]

וואי אני עשיתי פעם משהו מטורף...XD

הפסדתי בNEVER אז זו הייתה המשימה.. העמידו כדור על דשא רטוב אבל סחוט מים בגלל שזה לילה (טל וכאלה) הייתי צריכה להסתובב במקום 20 פעמים אבל בגלל שאני מפגרת הסתובבתי 40 ואז ישר אחרי לרוץ לבעוט בכדור.. אפחד לא הצליח בלי לתת גלאבה מטורפת על הדשא..

cohen shir

New member
גיחגיחגיחגיחגיחגיח../images/Emo6.gif

דימיינתי אותך עושה את זה. מצחיקולה ברייח קולה!

yo yoel

New member
וואי אני עשיתי משהו מצחיק לחבר..

ישבנו ושיחקנו וחשבנו על משימה, ואז ראינו... מצביעים על סתם איזה ילד שהולך ואומרים לך תפיל אותו... אז החבר שלי בא "שלום אפשר להפיל אותך?" ומפיל אותו... יי כמובן שאח"כ מסבירים לילד והכל... אפשר עוד משהו נגיד לתת למישהו לעמוד במקום גבוה שכולם יראו אותו והוא יתחיל לרקוד

הומ..

לשבת באמצע המעגל (אם יש) ולצעוק: "וואיי איזה פוק/נאד/פלוץ תקעתי עכשיו".. או.. להתרוצץ במקום כלשהוא שיש שמה הרבה אנשים כאלה.. ולצעוק: "אני קקי מטומתם".. חחח וזה..

מה?!

רק הצעתי, אתה יודע.. אתה לא חייב להגיב.. אם זה לא נאה לך.. אל תגיב! אוף.. השכנה מלמעלה מעצבנת אותי

YAntler

New member
לא כתבת נכון..

כתבתי ככה כשרציתי להראות לך איך כתבת.. בנושא של ההודעה כתבתי נכון

למעלה