s i v a n 22

New member
תנו לי בבקשה מייל

אני מאזינה לתכניות בלילה ויש מנחה אחת נראה לי נעמה שמה שכל הזמן נותנת מייל כדי שנקבל את רשימת הפלייליסט ואני לא מספיקה לרשום אפשר בבקשה את המייל ועוד משהו אם אני רוצה לבחור שיר שיושמע בבחירות ובסופ"ש מה מספרי הטלפון ואחרי כמה זמן הם יושמעו? בשבוע שלאחר מכן? תודה רבה

s i v a n 22

New member
ועוד שאלה בנוגע לסקעת ואשדות

הבנתי שהראל סקעת מתארח בהופעתו של יזהר אשדות וזה יועבר בשידור חי באיזו שעה?

yanivm1

New member
לימור, למה שירשרת את זה תחת OFF?

זה היחס שאת נותנת לאוהביה של דנה? פעם ראשונה שאנחנו נכנסים לכאן כדי לכתב על דנה, לנסות להשפיע שתכנס לפלייליסט כי אנחנו מאמינים שזה שיר מקסים שמתאים לו להיות שם. אני אישית גיליתי פורום חביב בזכות זה (למרות שאני ממש לא אוהב את גלגל"צ) אבל יחס לא כיפ מצידךי, זרקת אותנו היישר לשירשור OFF.... חבל, הפסדת פה כמה גולשים בגלל יחס כזה...

RJlake

New member
כי גם אם תציפו את הפורום<למה אם,

הצפתם> בהודעות על כמה השיר שלה יפה זה לא מה שיכנס אותו לפלייליסט זה לא פורום רשמי של התחנה וההשפעה היחידה שלנו היא על הבדיחות של הדר מרקס בסינגלס
אז די לבכות ודי להציף כי שמעתי את השיר שלה אתמול במקור והוא ממש לא מקסים

limors2

Well-known member
תקרא את תוכן ההודעה הראשונה בשרשור.

זה פרסום, שלא קשור לפורום. כמו שנועם אמרה, זה לא פורום רשמי של התחנה ואין לדיעות שלנו על שירים שום קשר לכניסה שלהם לפלייליסט..

yanivm1

New member
אני יודע שזה לא פורום רישמי

אבל הרבה אנשים נכנסים לפה ומדרגים שירים. רציתי להביע את דעתי. מה יותר קשור מלהצביע לשיר במצעד לזמרת שהוציאה סינגל אחרי 5 שנות שתיקה אם לא כאן?

limors2

Well-known member
אז בסדר, אבל תשרשרו את ההודעות

שלכם אחד לשני. לא לפתוח הודעות חדשות על אותו עניין שלא קשור בצורה ישירה לפורום. אם אתם לא עושים את זה, אני אשרשר בדרך שבא לי....

limors2

Well-known member
עם רננה!../images/Emo2.gif

אם היא תצליח לצאת מהצבא
אבל היא בטח תצליח, כי היא גם כבר קנתה. תודה לכן!

dabel m

New member
איפה אפשר להזמין??

יש לך לינק? ואיפה זה בידיוק האמפי בפארק רעננה?? בחיים לא שמעתי על זה

dabel m

New member
תגידו יש למישו מושג מה לעזזאל

יש עכשיו בערוץ 2? מזה ההופעה הזאת?

למעלה