אני עונה לשאלון. נדיר ביותר../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
פסח: אוהבים את פסח? מאוד! למה? כי יש בו מצות מה אתם מתכננים לחופש? אין לי מושג, כרגע זה למות משיעמום בבית ואולי לצאת לאנשהו בערב. מה כבר הספקתם? ללכת לקניון ולראות סרט מה אתם אוהבים על המצה שלכם? שוקולד? מה המטרה שלכם החופש? להיות בחופש אוכלים חמץ בחג? לא איפה אתם חוגגים את ערב החג? בבית עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? עדיין לא יודעת, מקווה שעם כולם מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? קנידלעך. וחרוסת יאמי! אתם קוראים את ההגדה? כן שרים את שירי החג? כן אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא? לא-_- כללי ספר קצת על עצמך: אממ קוראים לי שלומציון המלכה מחשבה שעוברת בראש: למה אפחד לא מגיב לי בבלוג?!
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=shlomit586 מה עשית היום? הייתי במחשב מה תעשה מחר? אהיה במחשב ואלך להתנחל אצל מישהו חשק ל...: אה? מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סיסטם, רד הוט, MCR, מגהדת', מטאליקה, קומונת פלסיבו, רוחות והעולם הבא, חלומות, חלומות צלולים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממ איכסה אני אהיה זקנה.XD בטח לומדת איזה משהו משעמם באוניברסיטה. מה אתה הכי אוהב לאכול? קראנצ'(נו הדגנים האלה) מה אתה הכי שונא לאכול? כבד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? כל המעשים שלי הם מטורפים
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כל המעשים שלי הם מטופשים
מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? אזרחות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא רעה בכלל עיר/ים אהובות: לא יודעת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אמממ...פרה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? בקולנוע מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? חופשים- או שלוש או ארבע, בצפר- 12 או 12 וחצי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ועשרים יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? למזלי, לא מה היה המבחן האחרון? מחשבת ישראל כמה קיבלת בו? לא יודעת, עדיין לא חילקו יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן, זה שקסי ומחרמן היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לאאאאאאאאאאאאא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? כי הזברה לובשת פיג'מה לקחת סמים מתישהו? לא
אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בחנוכה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של מטאליקה
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה דיסקים, ויש לי רשימה ענקית לקנות. אבל אין לי כסףXD מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אממ אין לי נטיה להרביץ לאנשים ולחבק? א' ולנשק? א' ולספר לו משהו מהלב? י' יש לך חברה? כן, הרבה חברות. לא, אין לי חבר. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את הטלפון שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? א' אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עמית שם מיוחד לבן? תחת שם מיוחד לבת? תחתית מאכל אהוב: קראנצ' נו מאכל שנוא: אוהוווווווווווווווווווווווווווווו כבד וקישואים דבר אחרון שאכלת: לחמניה מתוקה בבוקר בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? נועה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? איזה ג'ינס אחד שאני לא מפסיקה לחרוש עליוXD אתה לומד ביום שישי? לצערי מה הספר האחרון שקראת? אמ לבXD אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? נורביט אהבת? כן! זה ממש מצחיק, שווה לראות מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? על זה שאני צכה לצאת מהמחשב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? יסמין על מי אתה יודע הכי הרבה? יסמין מה הדבר האחרון שקנית? פופקורן וקולה כמה הוא עלה? לא יודעת ממי הsms האחרון שקיבלת? גיורא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גיורא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מחקתי את כל ההודעות היום
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כן, גם וגם עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מי זוכר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני גרה פה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אממ...בטח ת"א או משהו למה הלכת לשם? לא זוכרת איך קוראים לאמא שלך? מרים
יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא שלי, שלמה אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מליון ואחד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אה? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? ברגע זה, 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? קינאה ושאפתנות- להעיף אותם ממני איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? תחרותיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ורומנטיקה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? כי אני אוהבת את מי שאני...למרות שלפעמים לא. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בעזרת השם 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? צ'יוואווה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מגי:-S כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? אממ לא הפגנה נגד (או בעד) מה? סתמו. מתי זה היה? ששששששש מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: הרבה דברים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עוד לא היה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אין לך תחת ולי יש"XD אם זה נחשב לביטוי מה עושה לך טוב? לחוות דברים מה מעצבן אותך? שמישהו מצליח יותר ממני מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ בטח מחשב או משו מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דנונה מה היית לוקח לאי בודד? יואו אני שונאת את השאלון הזה. המלצה לסרט: נורביט, ממש מצחיק המלצה לספר: סתמו תוכנית טלוויזיה? האלופה, שמראים שמה את רוני סופרבלעכס והיא כזאת מטומטמתXD מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך" איך את/ה מתגבר על באסה? מדמיינת דברים שהייתי רוצה שיקרו איפה היית רוצה לבקר בעולם? הודו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לזרוק גרעינים ברחוב איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל לא קטע של להעליב חיית מחמד: אין
כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממ כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא
מהי אהבה בשבילך? משהו שאי אפשר לתאר... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שמחמיאים לי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשגע אנשים מקומות בילוי מועדפים: קניון:S את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? משתדלת. באהבה הנוכחית כן, תמיד. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית, כשבאמת צריך, אני מוותרת אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מאוד מאוד מאוד. שונאת את זה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "לך תאכל תחת" "אני היחידה עם תחת" "קווווווה" "צ'יוואווההההההההה" האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא יודעת...לא כל כך החיים טובים לדעתך? כן