Shlomit586

New member
חחחחח

הרג אותי איזה תגובה אחת עם תוספת לזה"כשאתה היחיד ששם לב לשגיאות של הנגן בטקסים בבצפרXD"

Sweet berries

New member
חח דווקא היו שם יותר טובים

אבל השרשור הזה פשוט גאוני ונסגד ושולט ><

Sweet berries

New member
../images/Emo157.gifשאלון../images/Emo161.gif

שילבתי כמה שאלונים מפורום "סקרים ושאלונים". אם השאלות מנוסחות בלשון נקבה- הן פונות גם לזכרים:S, ולהיפך. פסח: אוהבים את פסח? למה? מה אתם מתכננים לחופש? מה כבר הספקתם? מה אתם אוהבים על המצה שלכם? מה המטרה שלכם החופש? אוכלים חמץ בחג? איפה אתם חוגגים את ערב החג? עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? אתם קוראים את ההגדה? שרים את שירי החג? אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא? כללי ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: המלצה לספר: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? איך היא הייתה? עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) מתי היה החבר הראשון שלכם? כמה אקסים\ות כבר ישלכם? מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? איך נפרדים בלי לפגוע? אפשר להפרד בלי לפגוע? מה השעה? איך היה השאלון? מה תעשה אחריו?

Sweet berries

New member
אני

פסח: אוהבים את פסח? לא למה? ניקיונות. מה אתם מתכננים לחופש? מפגש, אולי ראשל"צ, חזרות והרכב והרבה מוזיקהP: מה כבר הספקתם? את רוב השיעוריםO: מה אתם אוהבים על המצה שלכם? איכס. שונאת מצות מה המטרה שלכם החופש? לשכוח אוכלים חמץ בחג? לא יודעת, זה תלוי בהורים. בעיקרון לא איפה אתם חוגגים את ערב החג? אצל סבתא עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? המשפחה של אבא. סבא&סבתא, דודה&בנה, ואנחנו-אבא,אמא,אח,אחות,אני. מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? כשסבתא שלי מכינה ממליגע זה טעים נורא, ועוגות הדבש סוף מעוררות השראה. אתם קוראים את ההגדה? חח לא ממש שר0 אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא?
לא. כללי ספר קצת על עצמך: אני בר ואני חמוס אכזרי מחשבה שעוברת בראש: אח שלי מטומטם מה עשית היום? ניגנתי עד הבוקר, חזרתי לישון לשעתיים , ניגנתי עוד, סידרתי את החדר ובאתי לפה. מה תעשה מחר? בטח משהו דומה >< חשק ל...: הגיטרה המושית של אייבנז שאני חושקת בה נורא מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ויוני בלוך, באפרת גוש, -בלד זפלין, במיוז -רק לפעמים. ובקומונה המגניבה, בקומונת גיטריסטית ובאסיסטים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? על במה גדולה ושחורה עם גיטרה אלוהית. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה ברוטב חמוסים עם פצפוצי-פינגווינים צלויים. ? מה אתה הכי שונא לאכול? דגים!!! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? רק אחד? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? באתי להורים שלי תוך כדי שינה ושאלתי אותם למה הם לא בעבודה ב5:00 בלילה? מה הצבע האהוב עלייך? שחור, סגול, אדום מה הצבע השנוא עלייך? אמ.. צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה
מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבירה. עיר/ים אהובות: חיפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם 4 חבריי. איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? חח לא יודעת זה לא קורה הרבה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:45 \ 7:40 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? לימודי ארץ ישראל כמה קיבלת בו? לא יודעת עוד. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן, רובם.. ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא ממש היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? מזמן אם כן - סיפרת למישהו? בערך מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבועיים מדוע? .. לקחת סמים מתישהו? אנ ייודעת שזה לא נראה ככה, אבל לא! אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? drugs don't work למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים, שהמחיר שלהם לא מוגזם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי ולחבק? אמ.. תמר ולספר לו משהו מהלב? לא יודעת יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא:S? את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלב שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? זה לא נשאל כבר? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, גיע, והוא מעצבן שם מיוחד לבן? תומר. לא מיוחד, אבל אני אוהבת אותו. שם מיוחד לבת? גרייס מאכל אהוב: נשאל כבר.. מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: לא זוכרת. זה בטח היה לפני 12 שעות בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא זכור לי כזה. אני לא נוהגת לנתק קשרים עם אנשים שאני אוהבת . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא יודעת. אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? המהמשהכבשה"ל. [וואו זה נראה כמו חירבוש אותיות] אהבת? אני באמצע. הוא ממש נחמד בנתיים מה הסרט האחרון שראית? איש מזג האויר אהבת? כן, הוא מגניב. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון? אמא. על מה דיברת איתו? על האם ניקיתי את המעקה ומה יקרהלי אם לא אעשה את זה בקרוב. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני באמת כבר לא יודעת. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת.. מה הדבר האחרון שקנית? קאפו לגיטרה כמה הוא עלה? 150 ממי הsms האחרון שקיבלת? סתו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? תמר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני די מוחקת את זה, ככה שזה לא כזה ישן. חחחחחחח "דורקי הגור - אני בהרצאה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? על האש יש לך עדשות/ משקפיים? לא. אני רואה מצויין עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?וואו, לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רעננה למה הלכת לשם? סבתא איך קוראים לאמא שלך? נעמי יש לך שם שני? מהו? לא בדיוק שם שני, אבל שם שיופיע בת"ז. הוא יהיה ברי, כאילו, berry. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש :X כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ז"א, אבא? 1. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? זה של אבא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 25 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני לא נראת ממש טוב, זה היה נחמד להיות קצת יותר יפה. אבל אני מסתדרת ובפנימיות? אני בן אדם קצת חולה נפש.. אז לא יודעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה בעיקר עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת, אף אחד למה? כי אני אני וזהו. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יותר מ2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ראש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תומר כמה קומות יש לך בבית? יש מקלט למטה, קומה 1, קומה 2, וגג. הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מוזיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע הראשון בו ראיתי את אהבת חיי- הגיטרה, אני מניחה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מגניב? מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים?.. מה תמיד צריך להיות בכיס? לא יודעת, MP3? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מבחינת כס, לא יודעת, אבל הכי יקר לי- הגיטרות שלי אומגש חרגתי מגבול התווים המותר D: המשך בהודעה הבאה.

Sweet berries

New member
המשך >< |מגניב| |מגניב|

מה נמצא אצלך תמיד במקרר? משום מה -מילקי. איכסוש מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה המלצה לסרט: מישהו לרוץ איתו, וdude where's my car המלצה לספר: מישהו לרוץ איתו P: תוכנית טלוויזיה? שנות ה70, אבל אין את זה ממש, אז אני מורידה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "העיניים שלך ירוקות כשאת בוכה"? איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, אילתורים מטומטמים ומעוררי רחמים איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה?.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: בואו נתחיל מזה- אני אוהבת לצחוק. חיית מחמד: לואי כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודעת. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לזוגיות לא. סתם לחברה, כןP: נפגשת איתו/ איתה? P: מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת. מהי אהבה בשבילך? פשוטו כמשמעו. כשאוהבים מישהו ומוכנים להקריב בשבלו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא יודעת. אולי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן. מקומות בילוי מועדפים: הופעות P: [זה נורא חוזר על עצמו..] את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? יודעת לוותר, ויודעת להתעקש, כשצריך. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כ"כ לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת , כמו כל אחד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יהיה בסדר?.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ממש החיים טובים לדעתך? לפעמים, יש תקופות P: לבוש: מה שיש בארון איפור: לא מאכל אהוב: דיי X_X שתייה אהובה: בירה שחורה. להקה אהובה: סיסטםP: [אני לא באמת אתחיל לפרט :| ] סרט אהוב: דיי נו:: מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? .. איך היא הייתה? עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) מתי היה החבר הראשון שלכם? אני חושבת שלפני 3 שבועות בערך? כמה אקסים\ות כבר ישלכם? אני לא יודעת להגיד, אבל משהו בין 0 ל1. מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? ממ\: מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? שאני אוהבת? כל דבר.. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא מזמן. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא זוכרת שזה קרה איך נפרדים בלי לפגוע? ובתור מה אתם שואלים אותי? אפשר להפרד בלי לפגוע? אם זה מישהו שאהב אתכם אני חושבת שזה לא בדיוק תלוי בגורם שנפרד מה השעה? 13:33 איך היה השאלון? די מטומטם. מה תעשה אחריו? שעורים. להת'

Evil Pig

New member
נשברתי באמצע

פסח: אוהבים את פסח? כן למה? כי יש חופש מה אתם מתכננים לחופש? לעבוד, לנוח מה כבר הספקתם? את שניהם מה אתם אוהבים על המצה שלכם? לא אוכל מצות זה עושה פוקים עם אבקה! מה המטרה שלכם החופש? לא לגעת במצות אוכלים חמץ בחג? רוצה אבל אמא מתעקשת שלא איפה אתם חוגגים את ערב החג? בבית עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? הורים אחים ועוד נספחים מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? הכל אתם קוראים את ההגדה? כן שרים את שירי החג? כן אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא? חבל על היין- סתם כן כללי ספר קצת על עצמך: פעם אחת היה דורון- הסוף מחשבה שעוברת בראש: |קול של מוניטור לב של מת - נו הפיייייייייפ הזה..| מה עשית היום? שמרתי על אחיינית שלי - חולה, הבובה הקטנה מה תעשה מחר? אלוקים יודע.. חשק ל...: XXX מה המידה שלך בנעליים? 42 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בעיקר בזה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בחדשות מואשם ב17 סעיפים של התערטלות פומבית מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל מה אתה הכי שונא לאכול? כלום מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ניראה לי לחיות מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לחיות מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך?ביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? הסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בנזונה עיר/ים אהובות: ניו יורק מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, לבד- היה עצוב איך אתה הכי אוהב לבלות? בירה עם כמה חברים ומדורה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 וחצי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בד"כ 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה כמה קיבלת בו? לא יודע יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? אבא של חבר שלי נחשב?? חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? בפולין מדוע? כי זה היה קשה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמןןןןן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? וואלה לא זוכר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה לא עולה כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? למי שכתב תשאלון הזה ולחבק? אחיינית שלי ולנשק? אחיינית שלי ולספר לו משהו מהלב? בלע יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודע אבל העיקר שזאת תיהיה נקבה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא משנה לי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם אפחד שם מיוחד לבן? גל אור שם מיוחד לבת?שממה מאכל אהוב: הכל מאכל שנוא: אין דבר אחרון שאכלת: שניצל ופסטה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצות בצפר אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? המאהב אהבת? נעע מה הסרט האחרון שראית? זיקיות להוטות 2
אהבת? מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ענתי על מה דיברת איתו? על עבודה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא ואבא שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי מה הדבר האחרון שקנית? מתנות בפולין כמה הוא עלה? בסיבות ה200 שקל במצטבר ממי הsms האחרון שקיבלת? מפיצי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? סתו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?קיבינימאט לא בודק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אתמול מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בטיו"ש מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? סבתא איך קוראים לאמא שלך? אמא יש לך שם שני? מהו? נחום אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא של אמא אתה אוהב ילדים קטנים? בעיקר בסנדביץ' שלי כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 17 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 1 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אפחד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בדיוק בן כמה שאני מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה ובפנימיות? גם איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם רוחמה אברהם למה? כי זאת חוויה מגניבה להיות מטומטמת כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני רוצה 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פות מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שיר כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה? כן לשלום מתי זה היה? לפינ שנה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודע מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: המלצה לספר: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? איך היא הייתה? עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) מתי היה החבר הראשון שלכם? כמה אקסים\ות כבר ישלכם? מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? איך נפרדים בלי לפגוע? אפשר להפרד בלי לפגוע? מה השעה? איך היה השאלון? מה תעשה אחריו?

pluplup

New member
*_*

פסח: אוהבים את פסח? אהא *_* למה? בגלל החופש הענקי :] מה אתם מתכננים לחופש? מפגשים וכאלה. מה כבר הספקתם? כלום ;[ מה אתם אוהבים על המצה שלכם? כל מה שטעים P: מה המטרה שלכם החופש? לנוח. אוכלים חמץ בחג? *שורק בתמימות* איפה אתם חוגגים את ערב החג? אצל סבא וסבתא שלי. עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? כל החמולה P: מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? מצות? אתם קוראים את ההגדה? כשבא לנו P: שרים את שירי החג? אהא ><" זה כזה סיוט ><" אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא? XD. לא. כללי ספר קצת על עצמך: לא רוצה
מחשבה שעוברת בראש:
מה עשית היום? ישנתי בעיקר P: מה תעשה מחר? מחר... לא יודע,אבל עם קצת מזל,יש סיכוי שתל אביב! חשק ל...: שוקולד? ;; מה המידה שלך בנעליים? 45-46. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איזה פורום אחד... של להקה נורא לא מוכרת... והפורום בעצמו בכלל לא מוכר... סיסטם אוף אה דאון. מוכר לכם במקרה?
ונירוונה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אמ... מקווה שבאיזו להקה P: מה אתה הכי אוהב לאכול? סושי! ;; מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים,קישואים,וחרא כזה P: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכר עכשיו. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל. מה הצבע האהוב עלייך? שחור ולבן. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד? מה המקצוע האהוב עלייך? מוזיקה,ספרות. מה המקצוע השנוא עלייך? מת' ><" איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חראחראחראחרא. עיר/ים אהובות: תל אביב D: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אמ... איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי ]: איך אתה הכי אוהב לבלות? בקסם *_* מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני עייף :] מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? איכ,לא. מה היה המבחן האחרון? מת' ><" כמה קיבלת בו? לא יודע עדיין. יש לך חברים מחוץ לכיתה? נראה לי. ומחוץ לשכבה? כנ"ל. ומבית ספר אחר? אמ. ומהעיר אחרת? כמובן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? נאא. היית פעם אצל פסיכולוג? אהא. ואצל פסיכיאטר? נופ. חשבת פעם על התאבדות? אהא. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר. מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? נופ. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכר. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי כסף. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמ. ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? XD. לא. את מי היית לוקח לאי בודד? גיטרה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? בערך P: שם מיוחד לבן? אין. שם מיוחד לבת? גם אין. מאכל אהוב: שאלתם את זה כבר. מאכל שנוא: גם את זה. דבר אחרון שאכלת: אני אוכל צ'ולנט(ידוע גם כחמין) כרגע. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמממממ. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס כלשהו. אתה לומד ביום שישי? לא :] מה הספר האחרון שקראת? אראגון. אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? אמ. אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הדס :] על מה דיברת איתו? כל מיני דברים. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? הדס? מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכר עכשיו. כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? לא באמת יש לי כוח לבדוק את זה עכשיו. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גם את זה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? וגם את זה. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סושי *_* יש לך עדשות/ משקפיים? נופ. עשית ישור שיניים? נופ. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא מזמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יום רביעי שעבר אם אני לא טועה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים אם אני לא טועה. למה הלכת לשם? כי אני לומד שם. איך קוראים לאמא שלך? טלי. יש לך שם שני? מהו? כן,והוא שמור במערכת
אתה קרוי על שם מישהו? מי? נופ. אתה אוהב ילדים קטנים? לא ><" כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי כוח לספור עכשיו. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד מהם. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14 וחצי P: מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אמ. שיער ><" ובפנימיות? משו. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל בתכלס P: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כנראה ש0. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אור. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אור. כמה קומות יש לך בבית? 2. הלכת פעם להפגנה? נופ. הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה שאני אהיה מוזיקאי :] מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אמ. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אם את/ה אומר/ת"? P: מה עושה לך טוב? אנשים טובים,מוזיקה טובה. מה מעצבן אותך? אנשים מפגרים. מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרה שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם את זה כבר. המלצה לסרט: לא יודע. המלצה לספר: כנ"ל. תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכר. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן *_* מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודע איך להסביר את זה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ! איזה חג אהוב עליך? פסח? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש. חיית מחמד: כלב וחתולה. כמה אחים יש לך? 2 ><" מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לגמרי וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מן הסתם. נפגשת איתו/ איתה? אהא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא באמת יש דבר כזה. מהי אהבה בשבילך? אהבה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אהא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה טובה,להיות עם אנשים טובים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן,לשמוע מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים: תל אביב. את/ה אוהב/ת להיות בבית? אהא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי בעולם. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא,אשמתך P: את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אם את/ה אומר/ת" P: האם את/ה מאמינ/ה בה´? אהא. החיים טובים לדעתך? כן ולא. לבוש: כרגע? טרנינג שחור וסתם חולצה שחורה. איפור: איכ. מאכל אהוב: די עם זה? שתייה אהובה: קולה. להקה אהובה: אין אחת. סרט אהוב: אין. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? אולי בגלגול הקודם P: איך היא הייתה? לא זוכר. עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) מאיפה אני אמור לזכור את זה?! מתי היה החבר הראשון שלכם? כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 0. מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? לא זוכר עכשיו. מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? אמ. מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? הכל בערך? אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא. איך נפרדים בלי לפגוע? מה זה השאלות האלה? -_-" אפשר להפרד בלי לפגוע? כן -_-" מה השעה? 6 וחצי. איך היה השאלון? נחמד בחלקו. מה תעשה אחריו? שום דבר מיוחד.

STU XD

New member
../images/Emo9.gif חג שמח

פסח: אוהבים את פסח?בטח! למה?יש בוםבמלההה =]]] מה אתם מתכננים לחופש?בוםבמלההה =]] חחח ואני עושה ראסטות ביום ראשון!!! אעאעעאע מה כבר הספקתם?לעבוד ולחסוך כסף ולעשות השתכרות מטורפת עם אנשים שאני אוהבת :] חח מה אתם אוהבים על המצה שלכם? מטבוחה! מה המטרה שלכם החופש?להנות אחושילינג בבוםבמלה ושיצאו לי ראסטות יפות אוכלים חמץ בחג?ברור ^^ איפה אתם חוגגים את ערב החג?אצל סבתא עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים?עם חלק מהמשפחה המורחבת.. כי היא ממש מורחבת חח מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג?הכל ^^ אתם קוראים את ההגדה? כן שרים את שירי החג?כן אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא?לא, אבל לסנטה קלאוס כן כללי ספר קצת על עצמך: אני קולית ! מחשבה שעוברת בראש:אני רעבה מה עשית היום?התבטלתי מלא וחרשתי על מלא מוזיקה שלא שמעתי כבר הרבה זמן.. מה תעשה מחר?ג'ה גדול עד מחר .. חשק ל...:אוכל !! ובוםבמלההההה ויםם מה המידה שלך בנעליים?39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה! איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?במאית או מוזיקאית מפורסמת.. או סופרת או משו הומאני ומגניב! מה אתה הכי אוהב לאכול?חחח אני שמנה שאוהבת הכל מה אתה הכי שונא לאכול?קישוא מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לשכב על הכביש? לאדעת.. יש מלא.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לשכב על הכביש? חחח יש גם מלא.. כל מיני דברים מפגרים שנראו לי טובים באותו רגע מה הצבע האהוב עלייך?סגול מה הצבע השנוא עלייך?נראה לי צהוב.. אבל זה בתקופות מה המקצוע האהוב עלייך?תקשורת מה המקצוע השנוא עלייך?כל השאר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?היה טוב וטוב שהיה עיר/ים אהובות:ת"א, אוטרכט (בהולנד) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?בובה ענקית של איה! גיטרה חשמלית, כרטיס לבום, כרטיס להופעה של הג'וז, דגי זהב חחח יש כל מיני.. איפה חגגת יומולדת אחרון?הייתי בסימנר מששים ^^ איך אתה הכי אוהב לבלות?עם אנשים קולים ומוזיקה טובה !!! גוד וייבז =] מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? מתי שאני מחליטה..חחח.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לצערי מה היה המבחן האחרון?ספרות כמה קיבלת בו?לאדעת זה היה יום לפני שיצאנו לחופש יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? מדי פעם.. כשהם מקשיבים היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?היום בבוקר, בגלל איזה סרט חחח מדוע?בגל איזה סרט Oo לקחת סמים מתישהו?יש מצב לא זוכרת אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?יום שישי חח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא מורידה יותר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ממ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אבא שלי ולחבק?ידיד שלי שחזר מפולין היום :]] ולנשק?רדגאלםקהאכ34$%$#%ע ולספר לו משהו מהלב?אותו ידיד =] יש לך חברה? לא כרגע... ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא מה אני גיי את מי היית לוקח לאי בודד?את אבא שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את עצמי
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?עם 3 ידידים שלי שם מיוחד לבן?חוף, מטר (כמו גשם), חורף שם מיוחד לבת?קשת, מילי מאכל אהוב:מלאנתאלפים דברים מאכל שנוא:קישוא דבר אחרון שאכלת:עוף עם אורז בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אקס שלי שלא דיברתי איתו איזה חצי שנה.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חזיה ^^

STU XD

New member
המשך... ../images/Emo13.gif

אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?פולין ארץ ירוקה אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?סרט תעודי על מאניה דיפרסיה אהבת?ככה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אימא על מה דיברת איתו?על משו לא חשוב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אחת מהחברות הקרובות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית?מילקשייק כמה הוא עלה?20 שקל הבתי קפה הגנבים האלה ממי הsms האחרון שקיבלת?לא זוכרת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לא זוכרת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?שכחתי את הפלאפון שלי אצל חברה שלי ככה שזאת בעיה כרגע מה ממש בא לך לאכול עכשיו?תותים עם קצפת !!! יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים ללוח ולסרטים וכאלה עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ראשל"צ למה הלכת לשם?מפגש יחצנים.. איך קוראים לאמא שלך?פנינה יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?על העונה סתיו ^^ אתה אוהב ילדים קטנים?כשהם ישנים כמה בני דודים יש לך מצד אמא?מיליון יש לה 8 אחים ואחיות אין לי כוח לספור כמה בני דודים יש לך מצד אמא?יש לי דה ז'ה וו איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?זה לא יפה להעדיף בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?טוב לי בגיל שלי =] מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?ראסטות!!!!!!! חח חפרתי... יום ראשון בעזרת ג'ה ובפנימיות? כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא יותר מדי אימהית חח איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') סרטים הזויים עם רצח וסמים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם אימאשך ! למה?כי היא כוסית אש כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?קוליזם מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?רועי כמה קומות יש לך בבית?7 חח הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?ניצול עובדים מתי זה היה?בכיתה ט' מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מלא דברים מה הרגע המאושר ביותר בחייך?יש מלא באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?פנאן לענן מה עושה לך טוב?וואי איזה חומר הביאו לי אתמול משו פנאן לענן ^^ מה מעצבן אותך?פוזאיסטים ושקרנים אה ונאצים מה תמיד צריך להיות בכיס?מצית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?האוסף דיסקים שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מיונז !! מה היית לוקח לאי בודד?מוזיקה המלצה לסרט:ספרות זולה המלצה לספר:צינורות/אתגר קרת תוכנית טלוויזיה?העשב של השכן מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני סקסית :] איך את/ה מתגבר על באסה?אני לא איפה היית רוצה לבקר בעולם?ג'מייקה, הודו, תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לקלל ולדחוף איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פסח חנוכה וסוכות בגלל החופשים חח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:בטח חיית מחמד:איגואנה כמה אחים יש לך?1 וחצי מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?לעשות הכל בשביל מישהו גם אם זה אומר להקריב את עצמך את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לפעמים.. לאחרונה לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לא להיות לבד, שדברים מצליחים לי אה וכסף :] מה את/ה אוהב/ת לעשות?כיף ! מקומות בילוי מועדפים:לא משנה איפה העיקר שיהיה אנשים שאני אוהבת ומוזיקה טובה !! את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא יותר מדי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?אם זה פוגע בי או באחרים אז כן את/ה בחור/ה קנאי/ת?לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:פנאן, גיי, קול, תכלס, שמן, אחד ה.. האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?בטח לבוש:מה שנוח ומה שבא=]] איפור:רק עיפרון שחור מאכל אהוב:זה לא פעם שלישית ששואלים את זה? שתייה אהובה:בירה/קולה/קפה/מנגו להקה אהובה:סיסטם חח סרט אהוב:נו מיליון לאדעת אין לי כוח מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם?בחופש בין ז' לח' איך היא הייתה?פנאן לענן עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה)ידיד חח מתי היה החבר הראשון שלכם?בכיתה ז'.. אבל הרציני בח' כמה אקסים\ות כבר ישלכם? חחחח אין לי כוח מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם?לא עשו מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה?לא קניתי חחח אולי בירה מה הדבר הכי יקר שקנו לכם?כנ"ל XD מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? למות אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כן אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת?כן איך נפרדים בלי לפגוע?אין כזה דבר אפשר להפרד בלי לפגוע?לא מה השעה?18:33 איך היה השאלון? פנאן לענן מה תעשה אחריו?אוכל המון בום עליכם
מי שקרא מלך
!!!

Shlomit586

New member
אני עונה לשאלון. נדיר ביותר../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

פסח: אוהבים את פסח? מאוד! למה? כי יש בו מצות מה אתם מתכננים לחופש? אין לי מושג, כרגע זה למות משיעמום בבית ואולי לצאת לאנשהו בערב. מה כבר הספקתם? ללכת לקניון ולראות סרט מה אתם אוהבים על המצה שלכם? שוקולד? מה המטרה שלכם החופש? להיות בחופש אוכלים חמץ בחג? לא איפה אתם חוגגים את ערב החג? בבית עם כל המשפחה המורחבת או סתם הורים ואחים? עדיין לא יודעת, מקווה שעם כולם מה המאכל הכי אהוב עליכם בערב חג? קנידלעך. וחרוסת יאמי! אתם קוראים את ההגדה? כן שרים את שירי החג? כן אתם משאירים כוס יין ודלת פתוחה לאליהו הנביא? לא-_- כללי ספר קצת על עצמך: אממ קוראים לי שלומציון המלכה מחשבה שעוברת בראש: למה אפחד לא מגיב לי בבלוג?!http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=shlomit586 מה עשית היום? הייתי במחשב מה תעשה מחר? אהיה במחשב ואלך להתנחל אצל מישהו חשק ל...: אה? מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סיסטם, רד הוט, MCR, מגהדת', מטאליקה, קומונת פלסיבו, רוחות והעולם הבא, חלומות, חלומות צלולים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממ איכסה אני אהיה זקנה.XD בטח לומדת איזה משהו משעמם באוניברסיטה. מה אתה הכי אוהב לאכול? קראנצ'(נו הדגנים האלה) מה אתה הכי שונא לאכול? כבד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? כל המעשים שלי הם מטורפים
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כל המעשים שלי הם מטופשים
מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? אזרחות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא רעה בכלל עיר/ים אהובות: לא יודעת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אמממ...פרה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? בקולנוע מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? חופשים- או שלוש או ארבע, בצפר- 12 או 12 וחצי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ועשרים יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? למזלי, לא מה היה המבחן האחרון? מחשבת ישראל כמה קיבלת בו? לא יודעת, עדיין לא חילקו יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן, זה שקסי ומחרמן היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לאאאאאאאאאאאאא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? כי הזברה לובשת פיג'מה לקחת סמים מתישהו? לא
אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בחנוכה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של מטאליקה
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה דיסקים, ויש לי רשימה ענקית לקנות. אבל אין לי כסףXD מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אממ אין לי נטיה להרביץ לאנשים ולחבק? א' ולנשק? א' ולספר לו משהו מהלב? י' יש לך חברה? כן, הרבה חברות. לא, אין לי חבר. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את הטלפון שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? א' אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עמית שם מיוחד לבן? תחת שם מיוחד לבת? תחתית מאכל אהוב: קראנצ' נו מאכל שנוא: אוהוווווווווווווווווווווווווווווו כבד וקישואים דבר אחרון שאכלת: לחמניה מתוקה בבוקר בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? נועה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? איזה ג'ינס אחד שאני לא מפסיקה לחרוש עליוXD אתה לומד ביום שישי? לצערי מה הספר האחרון שקראת? אמ לבXD אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? נורביט אהבת? כן! זה ממש מצחיק, שווה לראות מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? על זה שאני צכה לצאת מהמחשב מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? יסמין על מי אתה יודע הכי הרבה? יסמין מה הדבר האחרון שקנית? פופקורן וקולה כמה הוא עלה? לא יודעת ממי הsms האחרון שקיבלת? גיורא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גיורא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מחקתי את כל ההודעות היום
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כן, גם וגם עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מי זוכר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני גרה פה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אממ...בטח ת"א או משהו למה הלכת לשם? לא זוכרת איך קוראים לאמא שלך? מרים
יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא שלי, שלמה אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מליון ואחד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אה? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? ברגע זה, 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? קינאה ושאפתנות- להעיף אותם ממני איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? תחרותיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ורומנטיקה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? כי אני אוהבת את מי שאני...למרות שלפעמים לא. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בעזרת השם 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? צ'יוואווה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מגי:-S כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? אממ לא הפגנה נגד (או בעד) מה? סתמו. מתי זה היה? ששששששש מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: הרבה דברים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עוד לא היה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אין לך תחת ולי יש"XD אם זה נחשב לביטוי מה עושה לך טוב? לחוות דברים מה מעצבן אותך? שמישהו מצליח יותר ממני מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ בטח מחשב או משו מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דנונה מה היית לוקח לאי בודד? יואו אני שונאת את השאלון הזה. המלצה לסרט: נורביט, ממש מצחיק המלצה לספר: סתמו תוכנית טלוויזיה? האלופה, שמראים שמה את רוני סופרבלעכס והיא כזאת מטומטמתXD מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך" איך את/ה מתגבר על באסה? מדמיינת דברים שהייתי רוצה שיקרו איפה היית רוצה לבקר בעולם? הודו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לזרוק גרעינים ברחוב איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל לא קטע של להעליב חיית מחמד: אין
כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממ כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא
מהי אהבה בשבילך? משהו שאי אפשר לתאר... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שמחמיאים לי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשגע אנשים מקומות בילוי מועדפים: קניון:S את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? משתדלת. באהבה הנוכחית כן, תמיד. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית, כשבאמת צריך, אני מוותרת אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מאוד מאוד מאוד. שונאת את זה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "לך תאכל תחת" "אני היחידה עם תחת" "קווווווה" "צ'יוואווההההההההה" האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא יודעת...לא כל כך החיים טובים לדעתך? כן

Shlomit586

New member
המשך

לבוש: פיג'מה. איפור: שחור! מאכל אהוב: די די די דייייייייייייייייייי קראנץ' כמה פעמים?!!??!!?!?!?!?!?!??! שתייה אהובה: בירה שחורה
להקה אהובה: סיסטם אוף א דאון סרט אהוב: אני פורשת, תיזהרו. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? בגיל 12 XDDD עצוב עצוב. איך היא הייתה? דוחה, לא ממש אהבתי את הקטע עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) חבר שלי. מתי היה החבר הראשון שלכם? אממ גיל 12 כמה אקסים\ות כבר ישלכם? מליונים מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? לא עשו
מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? אממ ערכה של מוצרי טיפוח מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? לא יודעת מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? אהמ. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? כן
איך נפרדים בלי לפגוע? לא יודעת, אבל רק לא להגיד שנישאר ידידים. אפשר להפרד בלי לפגוע? לא חושבת מה השעה? 19:25 איך היה השאלון? מעצבן מאוד מאוד מאוד מה תעשה אחריו? אלך לשתות משהו, אני חצי מתה. תודה לאל.

Shlomit586

New member
החארות עושים לי ראיון רק אחרי פסח

אבל הייתי שם(לא אמרתי לך כי זה היה ספונטני) איזה בצפר יפה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifרק אחרי פסח?!../images/Emo12.gif

מוזר... נמממ טוב תודיעי לי שאת שם, אני אבוא להגיד שלום =]

למעלה