m i n s h a r

New member
יום פתוח בבית הספר מנשר לאומנות!

יום פתוח בבי"ס מנשר לאמנות מועד: 18.3.07 מקום: בי"ס מנשר לאמנות, דוד חכמי 18, תל אביב קישור: אתר מנשר יום פתוח בבי"ס מנשר לאמנות יתקיים ביום א', 18.3.07, בשעה 17:00 במסגרת היום הפתוח: - הרצאת פתיחה - הצגת תוכניות הלימוד ע"י ראשי המחלקות - הצגת עבודות סטודנטים ובוגרים. - סיור היכרות במתקני ביה"ס, חדרי המחשבים, המעבדות והאולפנים לצילום, קולנוע ואנימציה.

Shlosi

New member
ארכיטקטורה וימים פתוחים

שלום, מישהו יודע מתי יש יום פתוח באוניברסיטה? וכל פרט שאתם יכולים לתת לי על לימודי ארכיטקטורה יתקבל בברכה.. תודה רבה :)

a c h

New member
מי לומד לתואר הנדסאי?

ורצוי הנדסאי תקשורת אינטרקטיבית או תקשורת חזותית כי יש לי הרבה שאלות בנושא :) תודה. כל המעוניין לשאול שאלות על אוניברסיטת חיפה מוזמן- אני שנה שנייה שם. וכל משוב שאני אתן יהיה שאל תעשו את זה לעצמכם

flower for ever

New member
שלום לכוווולם

מה שלומכם? אז ככה...אני צריכה קצת עזרה... מישהו כאן לומד במכללת הדסה שבירושלים? התקבלתי שם ללימודי מעבדנות רפואית...ואני לא יודעת אם ללכת על זה... מישהו לומד את זה?

beniNC

New member
מממממ

האם תואר במדע המדינה באמת משעמם? תחום זה קצת מענין אותי יש לי פיסכו 550 אז אני רוצה לשלב זאת עם היסטוריה ולהמשיך עם זה לתואר שני... או לעשות שירותי אנוש ומדע המדינה דו חוגי ולהמשיך מדע המדינה לתואר שני מה אמרים?

shugi12

New member
אני רוצה לעסוק בטיפול בהפרעות ...

אכילה. איזה תואר אני אמורה ללמוד? פסיכולוגיה? מדעי התזונה? תודה

iknow

New member
פעם נכנסתי באמצע הלילה לבניין של

הפקולטה לארכיטקטורה אצלנו בטכניון, וזה לא יאמן כמה בחורות יש שם. וכולן מוכשרות כאלה, עם דגמים מאוד יפים. טוב, זה לא היה באמצע הלילה אלא ב21:00 בערב, אבל השאר נכון.

davidnavarro

New member
זה די תלוי בך ורק בכך.

זה די תלוי, ותלוי רק בכך... אני לומד שנה ראשונה מדע המדינה ויחב"ל, אותי הנושאים האלה מרתקים...להבין מה קורה בעולם, מבט לעתיד דרך ההיסטוריה, נורא מעניין. אגב במדע המדינה יש הרבה נגיעות לעבר היסטוריה - להבין דמוקרטיה מודרנית חובה לדעת על הדמוקרטים האתונאית ותקופת ימי הביניים - כדוגמא... כך ששילוב בין היסטוריה הוא די טבעי, אולי אפילו אין צורך לקחת את זה בדו-חוגי כי זה גם כך משולב.

noyale21

New member
טיפול בהפרעות אכילה

כדי להיות מטפלת פרטנית העוסקת בפסיכותרפיה (טיפול בשיחות) עלייך לעבור אחד משני מסלולים: עבודה סוציאלית או פסיכולוגיה. אלו מסלולים שונים שמעניקים הכשרה באופן שני אך בסופם תוכלי להיות מטפלת פרטנית/קבוצתית. כדי למצוא פירוט על המסלולים עצמם (שיש לציין שהינם אורכים ולא פשוטים) אני מציעה לך להכנס לפורום סטודנטים ולהריץ שם חיפוש. תמצאי שם שרושרים ענקיים בנוגע להבדלים בין התארים ולהכשרה שהם מעניקים. לימודי תונה יכשירו אותך להיות דיאטנית ויש קורסים והשתלמויות אשר מטרתם הכשרת דיאטנים לטיפול בסובלים מהפרעות אכילה. יש הבדל גדול בין תפקיד הדיאטנית לתפקיד הפסיכתורפיסט. בעוד הראשון עוסק בעיקר בתפריטים, תונה, הבנה ושינוי של הרגלי אכילה ומעקב פיזי, הפסיכותרפיסט עוסק בנסיבות שמובילות אדם להיות בעל הפרעות אכילה. זה מאד מאד בגדול, אם יש שאלות יותר ספציפיות את מוזמנת להמשיך לשאול. אצליין עוד שיש פורום סטודנטים, פורום עובדים סוציאליים, פורום תזונה ופורום ייעוץ תעסוקתי או הכוונה תעסוקתית (לא זוכרת את שמו במדוייק).

shugi12

New member
תודה על התשובה המפורטת:)

עזרת לי קצת להבחין בהבדלים...תודה

Shlosi

New member
אחלה...

בנות זה אחלה, וזה תמריץ לא רע, אבל אני מחפש משהו קצת יותר עם בשר, וכשאני אומר בשר אני דווקא לא מתכוון לזה תרתי משמע...

maverick 42

New member
מדריך הטרמפיסט...

דאנטה אמר שתמיד כדאי שתהיה עליך שקית ניילון. כשאני חושב על פריט שתמיד כדאי שיהיה עליך ישר עולה לי לראש מגבת. מי שקרא "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" (כל תלמידי המדעים המדויקים - להתפקד!
) יבין...

iknow

New member
אני חושב שקוראי המדריך לטרמפיסט

הם קבוצה הרבה יותר רחבה מתלמידי המדעים המדויקים. זה ספר חובק עולם שכזה..

SpyKid

New member
אני חושבת שהוא התכוון שאם תיקח

סטודנט למדעים מדויקים, סביר מאוד שהוא קרא את הספר.

iknow

New member
ואני התכוונתי שאם תיקח סתם אדם

סביר מאוד להניח שהוא קרא את הספר.

אפרופו "מדריך הטרמפיסט"

התרגום לעברית של מתי ונגריק לספרו של אדאמס היה טוב מאוד, אך הסרט, שיצא לפני שנתיים- שלוש, לא היה משהו מוצלח במיוחד... ואם יותר לי להוסיף, בסביבת שאנשים שאני מסתובב עימה, אם תקחו עשרה אנשים, לפחות שמונה קראו את הסרט, לפחות חמישה יצעקו עליכם "DONT PANIC!", לפחות שלושה מהם יצטטו לכם כל מני משפטים- פסקאות- סצנות מן הספר/ סרט, ורק שניים יגידו שהם רק עכשיו נחתו מן הירח, והם עוד לא ממש הספיקו להתעדכן בכל מה שחדש פה... "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" הינו ספר כל כך פופולארי, שאפילו המורה שלנו ללאטינית ביקש מאיתנו באחת המטלות לשיעורי הבית לתרגם ללאטינית כמה משפטים מתוך הספר...
דאנטה

maverick 42

New member
שוב, אין ספק...

אבל כמו ש spykid כתבה (אוי, איך היא מבינה אותי
), הכוונה שלי הייתה שאם תיקח סטודנט ממדעים מדויקים, כמעט בטוח שהוא קרא את הספר. דומה לעיקרון של מרובע וריבוע (לא כל מרובע הוא ריבוע, אך כל ריבוע הוא מרובע)

למעלה