מורני !

New member
../images/Emo32.gif

עם כל התאונות ומקרי המוות בדרכים שיש, אני משתדלת לא ממש לקרוא את האותיות הקטנות ולא להתעסק עם התאונות והקורבנות. אבל עם התאונה הזו עכשיו שנהרגו 6 אנשים, בתוכם אחיו התאום של הנהג, אני פשוט לא מצליחה להשתחרר. רחמיי מופנים לנהג הפוגע. וגם זה לא קורה לי הרבה. אני פשוט מרחמת עליו, מאוד מאוד, עד כדי כך שכבר יומיים היו לי כל מיני מועקות כאלו בנוגע אליו. זה הרי יכול לקרות לכולם. וכל כך הרבה אנשים שדמם על ידייך, כולל אחיך התאום... זה פשוט סיוט. מיקודם היה פרומו בטלויזיה והראו אותו אומר שאין לו סיבה לחיות, ואני פשוט מבינה אותו... לא מצליחה לחשוב איך אפשר לחיות אחרי דבר כזה, מאיפה שואבים את הכוח?

ראיתי את הראיון הקצר איתו...

ומה לעשות כאשר אתה רואה בן אדם שכואב לו אתה מגלה אמפתיה כלשהי, לפחות ככה אני, אבל בכל זאת אסור לשכוח שאותו בן אדם פשוט הרג בידיים שלו 6 אנשים..... נעזוב רגע את האלכוהול והסמים שמדברים עליהם אבל בשביל לעבור ברמזור אדום במהירות של 171קמ"ש(!!!!!!!) צריך להיות פסיכי לא קטן ואני מקווה שהוא יתאושש מבחינה נפשית ופיזית אבל לבן אדם כזה מגיע לשבת בכלא הרבה מאוד זמן, וזה שהוא הרג את אח שלו לא אמור להיות "מספיק עונש" בשבילו....

100vardit

New member
גם לי כאב קצת הלב...

ועכשיו הוא ניסה לומר משהו כמו-לא אני נהגתי. נו..באמת?! הוא גרם לכך במוי ידיו! הוא היה שתוי,מסומם ונהג במהירות מטורפת. במצב כזה לא נוהגים!!! שמעתי שההורים שלהם נהגו במכונית אחריהם,הם היו יחד באירוע. איך ההורים לא שמו לב לכך שהוא היה מסטול?! אז נכון-הוא כבר לא ילד קטן,אבל ראבאק -תתנהג כמו מבוגר! מסכנה המשפחה. לא מספיק בן אחד נפטר,השני יהיה בחקירות,בדכאונות-ממש לא חיים.

נו באמת...

לא ניראה לי שהוא התכוון לזה ככה..ניראה לי שהוא במצב ממש ממש מטורף ולכן הוא גם אומר דברים שאולי לך ניראים כהבלים כמו "אנילא נהגתי" הוא במצב של הכחשה כנראה...הוא במצב מעבר למה שאת יכולה להבין.זה כמו חברה שלי ,אחריי שהיא איבדה את אמא שלה בתאונת דרכים,היא ממש הכחישה את הכל והיתה נחמדה לכולם ולא הבינה בכלל על מה כולם מדברים ולמה כולם בוכים..רציני..ככה שהבן אדם יותר מורכב משתוכלי להאשים אותו ישר ולהגיד לו שמגיע לו לשבת בכלא. אנשים עושים טעויות-מעשנים,שותים,אני לא אומרת שמה שהוא עשה היה בסדר אבל יש הרבה טעויות וכל אחד מאיתנו הוא לא רציונלי הרבה פעמים. אני בטוחה שהוא כבר יושב בבית כלא מבפנים על מה שהוא עשה,כי הוא מסכן,באמת מסכן,כואב לי מאוד מאוד עליו,וליבי מלא צער ואמפתיה.

unholy

New member
סלחו לי על הבוטות

אבל אני מקווה שהבן הזה לא יעבור יום אחד מבלי שהוא יראה מולו את המראות זוועה שלהם הוא גרם...שלא יראה עוד אור יום וירקב עד שארית חייו... אני מקווה שהמדינה תפעיל את מלוא חומרת הענישה שברשותה... הבן אדם...ביודעין...שתה אלכוהול...לקח סמים...ואז נסע במהירות מטורפת...ורצח...את אחיו ועוד 5 אנשים חפים מפשע... הבן אדם הזה רוצח בדם קר...גם אם הוא לא רצה להרוג אותם...הוא עשה כל פעולה (ביודעין) שמסכנת את האחרים...לכן בעיני הוא רוצח כמו כל רוצח אחר שרצח בכוונה... אין לי שום רחמים אליו...אם כבר רחמי יוצאים למשפחות ההרוגים שצריכים לסבול אך ורק בגלל רשלנות נוראה של מישהו אחר.

rony pony

New member
מישהו אולי יכול להסביר לי..

אז ככה: הנהג שמואשם בתאונה טוען שלא הוא נהג במכונית. והוא לא סתם אומר את זה אלא כנראה שזה מה שעורכי הדין שלו המליצו לו לומר, ויתכן שזה יהיה הטיעון במשפט. שאלתי היא כזו: האם לא יודעים בוודאות מי נהג במכונית? כלומר האם יכול להיות שלא הוא היה הנהג? האם אין למשטרה מידע וודאי בנושא זהות הנהג?? אני באמת לא מבינה אם זו ההנחה שהוא הנהג עו שזו עובדה מוצקה. והערה נוספת: תאונת דרכים יכולה אומנם לקרוא לכל אחד, אבל לנהוג תחת השפעת אלכוהול ו/ או סמים: זה דבר שלא קורה לכל אחד: זה קורה רק לאנשים לא אחראיים, עבריינים (חבל שלא מספיק מתייחסים בארץ שלנו לאנשים שעוברים על חוקי הנהיגה- אבל כן-- כל אדם שעובר על החוקים הוא עבריין). אז לסיכום: אם שותים (או לוקחים סמים) לא נוהגים- הגיע הזמן שציבור הנהגים יפנים את זה !!

NoaDe

New member
המממ

אני לא יודעת אם זאת הסיבה אבל האח שלו שנהרג היה אחיו התאום ואם שניהם עפו מהאוטו אי אפשר לדעת מי ישב איפה או שהמחלצים לא כל כך שמים לב ככה שזה יכול להיות מקור לבילבול. מצד שני יש פה שאלה מעניינת ... תהיתי אם האח שלו ז"ל היה נשאר בחיים ויוצא מהפציעה הוא עדיין היה טוען שהוא נהג? ככה אם לא יוכלו להוכיח שהוא נהג אז לא יהיה קייס....

למעלה