limors2

Well-known member
אחסום שוב../images/Emo123.gif../images/Emo88.gif

או שלא אם זה ישרת את המטרות שלך

yhaa hi

New member
אני כבר מחוסנת נגד חסימות../images/Emo2.gif

בפעם הקודמת שחסמת אותי ידעתי לפתח תרופת נגד, אז כבר יש לי אותה ולא תוכלי לחסום אותי

tkuihehr

New member
אוי, נחמד השרשור אוף הזה

יש פה דברים מעניינים. ליאורה, מזל טוב, זכית במשהו? זוכרים שהיה את המשחק הזה ועוד כמה בגלגלצ? מה קרה איתם? הבינו שמיותר? התוכניות בגלצ בכלל טובות, צריך להתחיל לחזור לשמוע אותן... בריטי ניסתה להתאבד, עוד אייטם, מעניינת האישה הזאת. ואדם, לא יפה, שונא שונא אבל לרצות שהיא תמות? כולה מה היא עשתה לך? שיגעה אותך קצת ועצרה את ערוץ E! לכמה דקות? הגבתי

גלעד2211

New member
רגע אחד אני פשוט לא מאמין

צריך לעקל את זה אתה וליאורה העברתם מגלגל"צ למשהו אחר? רגע רגע נראה לי שאני לא רואה טוב...אבל אני רואה אותו דבר ורשום "התוכניות בגלצ בכלל טובות, צריך להתחיל לחזור לשמוע אותן..." לא לא אני הוזה המחשב גורם לי להזיות.

tkuihehr

New member
אני אף פעם לא הייתי נגד

אתה זה שהיית נגד גלגלצ, אנחנו באנו ואמרנו "שמע מה שאתה רוצה ותן לשמוע מה שאנחנו רוצים", אף פעם לא אמרנו לך אל תעביר מגלגלצ. [חוצמזה אנחנו מסתובבים גם בפורום גל"צ, איך זה מסתדר לך?] אתמול בלילה היה פה שרשור לילי גדול, ואני הייתי בכלל על רשת ג'
ולא שמתי לב...

גלעד2211

New member
רגע וכשהיית על רשת ג'

התחנה המיותרת שצריך לסגור ומייד כל כך סבלת? כי הפואנטה שבמידה ולא סבלת אתה יכול לשמוע גם דברים אחרים. ומוזרים שאוהבי גלגל"צ תמיד מעבירים לתחנות קרימינליות כמו רשת ג' למשל שלא מספיק שהם מקבלים אגרה הם נותנים ים פרסומות והמוזיקה שלהם לא שונה למשל מרדיו לב המדינה 91 אף אם או כמעט כל רדיו אחר שמשלב גם ישראלי בתוכו.

tkuihehr

New member
לא, לא סבלתי בכלל

בטח לא כמו שסבלתי בדקה האחרונה בלקרוא את הביקורת המיותרת והלא מדוייקת שלך כנגד רשת ג'..

גלעד2211

New member
למה ביקורת לא נכונה?

הרי רשות השידור זה מהאגרה מהיכן מגיעה האגרה הזאת? ולמה יש פרסומות שם?

limors2

Well-known member
לא זכיתי בכלום, אבל היה כיף!

וכן אדם זה לא יפה! מה היא עשתה לך? והיא ממש מסכנה

AdamINC

New member
../images/Emo12.gif

זה היה בצחוק......... קצת ציניות.. אני בכלל לא צופה בE

Sweet Revenge

New member
שאלההההה

לצערי הרב מאוד, לא נדבקתי לרדיו כמו שצריך ביום ראשון..
אז מה אריק אמר על הדר כשהוא שידר וששאלו אותה מלא אתמול בסינגלס למה היא לא מגיבה על זה? אה וגם מה היא הגיבה על על זה בסוף?

למעלה