בריטני ספירס נסתה להתאבד... תפתחו 103, חבל על הזמן שם.......
A AdamINC New member 5/3/07 #3 שתגאל עצמה מיסורייה כבר... ומהעצבים שהיא מביאה לעולם... יהיה הכי טוב להיפטר ממנה
L limors2 Well-known member 5/3/07 #4 חחחח קקמייקה../images/Emo6.gif התוכנית של יעל כהן ורחל גולדברג בגל"צ מצחיקה
L limors2 Well-known member 5/3/07 #7 חיחיחיחי דיברתי ברדיו../images/Emo2.gif בגל"צ! בארץ עיר! ועניתי על 13 שאלות!!
L limors2 Well-known member 5/3/07 #8 מישהו ענה על 14 והם נתנו לו להשתמש בכמה הגדרות שאני כבר אמרתי הרבה!! מושחתים
מ מוקימו New member 5/3/07 #21 יאאא בד"כ אני מקשיבה לתוכניות שלהם, זרכוביץ ואנלא זוכרת איך קוראים לשני.... אבל דווקא אתמול לא הקשבת............. ופספסתי לשמוע אותך............. אולי תעלי שבוע הבא??
יאאא בד"כ אני מקשיבה לתוכניות שלהם, זרכוביץ ואנלא זוכרת איך קוראים לשני.... אבל דווקא אתמול לא הקשבת............. ופספסתי לשמוע אותך............. אולי תעלי שבוע הבא??
L limors2 Well-known member 5/3/07 #29 לא לתוכנית הזאת, לאחת של יעל כהן ורחל גולדברג ב2:00! היו לי בתיכון 2 מורות בשמות האלה
Y yhaa hi New member 5/3/07 #31 כשאחותי היתה קטנה היא אמרה שקוראים לה יעל כהן כי היא התביישה בשם משפחה שלנו...