ר0ו0ת0ם

New member
לימודים בחו"ל

שלום, אני מחפשת פשוט מישהו שיוכל לייעץ לי או לתת לי טיפים לגבי לימודים בחו"ל ועד עכשיו לא מצאתי פורום בשביל זה (אם אני לא טועה היה בתפוז פורום כזה) לא משנה, בכל אופן, נרשמתי ללימודי ביולוגיה במכללה, הכוונה שלי אחר כך היא ללמוד וטרינריה, ולפי מה שהבנתי יש העדפה לבוגי האוניברסיטה העברית, וזה מסובך, ורק 40 אנשים מתקבלים לוטרינריה בשנה, תחרות די קשה בארץ הקטנה שלנו. ולכן, אני מתלבטת שאולי, בעצם כדאי לי ללמוד בחו"ל וטרינריה, מה ששמעתי שלא מעט עושים במקצועות הרפואה. לאן אני אמורה לפנות אם אני מתעניינת? יש איזה גוף שמתעסק בדברים הללו? גוף ישר שלא יוליך אותי שולל כי אני יודעת שיש הרבה שרלטנים, אני אשמח לטיפים ולעצות כי אין לי מושג בגרוש איך כל העסק הזה הולך. תודה רבה רבה. רותם.

בטסי

New member
סמינריון בנושא השידור הציבורי בארץ|

הי, אני לומדת מדעי התנהגות ומגמת תקשורת. עלי להגיש נושא לעבודת סמינריון בשידור הציבורי בישראל. אין לי מושג על מה לעשות את העבודה ואשמח לרעיונות מכל מביניי העיניין. אשמח גם לקבל עבודות לדוגמא אם יש כאלה בנמצא. תודה מראש, נואשת, בטסי.

JustK

New member
התלבטות-הנדסת בט"כ ומזון ../images/Emo21.gif ...

אז ככה, אני עומדת להירשם לשנת הלימודים הקרובה, ומתלבטת לגבי נושא הלימודים. תמיד אהבתי ותמיד אוהב
ביולוגיה, אך מה לעשות שזה תואר שלא מכניס ומאפשר הרבה (לפחות אחרי ראשון) ומעבדות זה לא מה שאני רוצה לעשות (אחרי תואר שני), אני צריכה עבודה עם אנשים... שוקלת גם פיזיותרפיה, אך השכר
די נמוך, אז המקצוע השלישי שאני מתלבטת לגביו הוא הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון (בטכניון). האם יש כאן סטודנטים שלומדים את זה
איזו שנה
איך הלימודים, האנשים והסגל
האם נתקלתם באופציות תעסוקה קשורות ואיך הן
כל תשובה רלוונטית תעזור,

newcastle1

New member
יש פה מישהו עם תואר ראשון מדרבי?

יש פה מישהו עם תואר ראשון מדרבי? או מישהו שמכיר מישהו עם תואר ראשון מדרבי? העלתי שאלות בפני האוניברסיטה והם בוחרים לא לענות, אולי יש מישהו שיכול לעזור לי? תודה רבה, זה ממש חשוב לי

ChilD SouL

New member
../images/Emo91.gif -

הדיסק החדש של כנסיית השכל, סינרגיה ובלאקפילד - פשוט תענוג לאוזניים. [לכל חובבי הז'אנר, וגם כאלה שלא
]

למעלה