קצת אחרי...
מ מצוטטת New member 22/2/07 #1 ../images/Emo32.gif))))))))))))))))) מוקפץ ב בGריל בRוטב מזמן לא הוגשה כאן מנה כזותי......... יאלללללללה ראבאק חמישי היום אופו כל ה י~ם ושאפות אני מ'זה רעבה פתון.......
../images/Emo32.gif))))))))))))))))) מוקפץ ב בGריל בRוטב מזמן לא הוגשה כאן מנה כזותי......... יאלללללללה ראבאק חמישי היום אופו כל ה י~ם ושאפות אני מ'זה רעבה פתון.......
מ מצוטטת New member 22/2/07 #8 ../images/Emo6.gif הדיירת מהקומה העליונה מאד מאד את המRאה...... חחחחחחחחח
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/2/07 #2 בואי... הגעתי לך בדיוק בזמן... לתנת לך ת'עיקר... לכנפון שאצלך... אני רק תופסת טרמפ
מ מצוטטת New member 22/2/07 #3 אני עודני PO תגידי.... יש לו לבסיס של ציר איזה שהו דרגת סמיכות ידועה מה זה זה טרמפ....... תטפטפי מידע , בשVיל הידע לפחות
אני עודני PO תגידי.... יש לו לבסיס של ציר איזה שהו דרגת סמיכות ידועה מה זה זה טרמפ....... תטפטפי מידע , בשVיל הידע לפחות
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/2/07 #10 תראי... אני רק משערת... כמובן לא מידע אישי... הכנפון מה את נושאת על גבנונך... שייך לזה אז תדיגי... שאני אסתבכת לי עם הסמיכות של הבסיס? שאני אסתכנת בלופה על ציר? למלי
תראי... אני רק משערת... כמובן לא מידע אישי... הכנפון מה את נושאת על גבנונך... שייך לזה אז תדיגי... שאני אסתבכת לי עם הסמיכות של הבסיס? שאני אסתכנת בלופה על ציר? למלי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/2/07 #26 מיסתורית... ליחששו... זה עושה לי בשלה יותר...נטולת 'פנטיליות... אז מינסת הצליח?
מ מצוטטת New member 22/2/07 #29 אמממממ אם את מינסת להבריג לי clue.......... מהכיוון של ה- clown אז הVנתי...........
ה הנודניקית עם הקוקו New member 22/2/07 #32 אין... אין על האוּם ש'לך... מה קולט לי בול בצנטרום של ההברגה
מ מצוטטת New member 22/2/07 #9 א3לך ניראה לי....... כל מה יוגש לי על שולחנך יערב לחיכי..... ואל תתני לאפ'חד לתפוס עלי טרמפ על ההזמנה שלך.......... מריח לי או טו טו.......מישו תופס לAך ת'בואי שהגשת לי
א3לך ניראה לי....... כל מה יוגש לי על שולחנך יערב לחיכי..... ואל תתני לאפ'חד לתפוס עלי טרמפ על ההזמנה שלך.......... מריח לי או טו טו.......מישו תופס לAך ת'בואי שהגשת לי
J jesie12 New member 22/2/07 #19 ../images/Emo25.gif בואי מהר ערמת הצ'יפס הולכת ומתדלדלת יש גם סלט ירקות וחומוס עם שמן זית ובאגט בואי כבר! ותסחבי את הנודניקית באוזן נווווווווווווווווווו
../images/Emo25.gif בואי מהר ערמת הצ'יפס הולכת ומתדלדלת יש גם סלט ירקות וחומוס עם שמן זית ובאגט בואי כבר! ותסחבי את הנודניקית באוזן נווווווווווווווווווו