גליזה

New member
../images/Emo4.gif מה רע אבל?

אני אנצל את ההזדמנות לשאול אתכם איזו דרך היא הכי טובה להשיג 90 ש"ח, כי אני מממממש אבל ממממש רוצה את האוסף הכפול של E.L.O לדרור! תנסה את don't bring me down last train to london it's a living thing mr. blue sky (עם או בלי רווח אני לא יודעת, תנסה את שניהם) fire on high blinded by light hold on tight calling america שלהם. פשוט
מדהימים

nemo the great

New member
חחחחח איזה חמודה.. ../images/Emo19.gif

טוב יאללה חלאס.. אממממ הורדתי אותם.. נראה באמת מה הם שווים.. יפה להם על שיר אחד של האוקסיגן... נראה אם הם טובים גם בשאר.. אבל אבל אבל.. מרגשים יש לי מספיק!!. אני רוצה מקפיצים!!!!.. ... !! כמו U Ur Hand שאני אף פעם לא יבין מה הקשר כאילו מה המשמעות חח וואי ויש לשמות שנתת לי מזה שמות יפים כאילו כאילו כאילו...

גליזה

New member
לא תבין מה המשמעות?../images/Emo6.gif

גאד, דרור, אתה כזה נאיבי
כאילו?
ואמ, סורי. אני בפרץ אהבה בלתי נשלט כלפיהם. זה קורה לי מידי פעם..

לא רע, מוזר.

כי הלו, זה קונפליקט של כל בנאדם בערך בגיל של הילדה המסכנה, והורים באיזשהו שלב באמת צריכים להרפות. אחרת הילדים יתלו בהם את כל האחריות, וידוע שכפייה היא דבר לא מועיל במיוחד
. סטיתי מהנושא, בכל מקרה. ואת יכולה לשדוד בנק או משהו
או לבקש ממני יפה

Simply Blonde

New member
הם ממש זונות../images/Emo68.gif

אני סבלתי מהבחירה של ההורים שלי וזה שינה לי את כל החיים. יצאתי מהדת וכאלה הרוב בגלל הבצפר שהם הכריחו אותי ללכת אליו

St Peanuts

New member
זה גורם לי לדמיין את ההורים שלי

נכנסים לפורומים ולכל העניין

../images/Emo32.gifאני אנצל אותך להודעה$:

פורום יקר שלי,המחשב שלי לא עובד!!
אז בנתיים עד שהוא יחזור מתיקון אאלץ להשתמש במחשב של אחי,מה שיוריד את זמן הגלישה והנוכחות שלי כאן
. בכל אופן,רק רציתי להגיד שאני מתנצלת מראש על ההיעלמות,אני מקווה ששבוע הבא כבר הכל יסתדר
אה, ואל תעשו בעיות לגל
היא מיידלה
.

גליזה

New member
מיידלה בעצמך!!../images/Emo25.gif

גררררררררררררררררררררררררררררר מצאתי את האלבום של.. ELO ב70 ש"ח אצל מוזיקה נטו ואני כ"כ גוררת אתכם לשם במפגש
|מזילריר| זה באבן גבירול, אל תהיו נקבות

Grey Faerie

New member
מעצבן. מעצבן. מעצבן.

כאילו, אני בבית ספר הכי טוב בראשון, וגם אחד הטובים בישראל, ועדיין אני רואה בו אנשים שלא יצא מהם כלום. כלום. ולעומת זאת יש מספיק אנשים בבתי ספר אחרים, שגם לומדים, גם יש להם חברים וגם יהיו משהו בגלגול הזה. אז מה אכפת לה מה הבת שלה רוצה לעשות פור פאק סייק. אני שונאת שהורים חושבים שהם יודעים מה טוב לילדים שלהם, כשהם מתבססים על הנחות, ולא על מה שיעשה לילדים שלהם טוב.

גליזה

New member
תסתכל שניה על התגובה שלי ^^'

יש שם המלצות
אני כזאת גונבת פוקוס היום
אני צריכה להפסיק עם זה..

גליזה

New member
לא לא, אל תבכי!!!!../images/Emo10.gif

לא התכוונתי!!
ואני אוהבת אותך! באמת!
%$#%^!#$^$!^$^