גליזה

New member
../images/Emo4.gif האמת שאני מבינה אותה

גם אני בשבילה הייתי עושה צעד חתרני שכזה. קשה לי לדמיין את עצמי נותנת לילדה שלי לקבל משהו פחות טוב ממה שהיא יכולה באמת לקבל (אלא אם כן הבי"ס השני לא כזה גרוע כמו שהיא עושה ממנו) קשרים אפשר לשמור גם מחוץ לבי"ס

Grey Faerie

New member
אבל בחייאת אמאשלך,

כולה חטיבה קודם כל, שנית כל, אי אפשר לשמור על קשרים מחוץ לבית ספר בגיל הזה. ואם היא לא תמצא חברות טובות בבית ספר הטוב יותר? מסכנה נו. אין דבר כזה בית ספר גרוע תאכלס, וזה בא ממישהי שלמדה בחטיבה הכי גרועה בראשון. אני לא חושבת שאני תלמידה לא טובה או שאני לא חכמה מספיק רק כי המורים היו חרא, האנשים היו חרא, לא למדנו בכלל ולא היה לבית ספר תקציב. זה תלוי בתלמיד.

כולה חטיבה?

אני חושבת שהחטיבה זה השלב שהוא הכי קרוב ללעצב אותך מכל כך הרבה בחינות. המקום שאת לומדת בו בחטיבה משפיע אפילו יותר מהתיכון, בחטיבה כולם תקועים עם חיתולים ומוצצים בפה עדיין ובתור אמא, אני אעדיף שהבת שלי תלך לחטיבה הכי טובה, למה? עזבי את העניין הלימודי, מה עם האנשים שם? לביצפר עם שם מכובד לא יכניסו ערסים וכאלה שעושים יותר מדי רעש וצלצולים מסביבם, לכן- בחטיבות האלה בדר"כ תמצאי אנשים יותר נורמליים, אולי אפילו קצתקצת יותר נורמליים. חברים אפשר למצוא תמיד, ובחטיבה זה בכלל לא קשה כי כולם באים ממקומות שונים וכולם רוצים להתחבר, זה לא שהיא באה באמצע שנה לכיתה שכולם שם מגובשים והיא תקועה. ובקשר לזה שהכל תלוי בתלמיד, זה לא תמיד נכון. אני תלמידה מאוד חכמה אבל נתקעתי בחרא של חטיבה ו, וואלה, לא מיציתי אפילו רבע ממה שיכולתי כי זה לא הגיוני ללמוד בביצפר דל תקציב, עם תלמידים ששמים זין על המורה ועושים מה שהם רוצים. אז כן, אני חושבת שאני יכולה מאוד להבין את האמא, בכל זאת, היא רוצה רק את טובת הבת שלה. חברים היא יכולה למצוא כל הזמן, לימודים לא. (ומי אני? אני סתם קוראת כאן תמיד ולא מגיבה.)

במקום

"לכן- בחטיבות האלה בדר"כ תמצאי אנשים יותר נורמליים, אולי אפילו קצתקצת יותר נורמליים." תשני את הנורמליים השני לבוגרים P:

Wild Eye Joker

New member
איזה אמא ביצ'

היא הולכת לדפוק לבת שלה את חיי החברה, והבת תשנא אותה על זה בטח כמה שנים טובות. יש לי הרבה טענות נג דאמא שלי אבל להגנתה יאמר שהיא אף פעם לא התערבה לי בהחלטות כאלה, רק ייעצה.

חח

אם הייתי רעה, או לא יודעת מה, הייתי מקשרת את כל השרשור הזה לאמא ההיא בפורום. אבל נחוס על חייה.

גליזה

New member
../images/Emo32.gif

The Reason - Hoobastank
הרגשתי צורך לספר מה מתנגן אני מרגישה איום ונורא
(ואני חייבת לחשוב כל פעם שמשהו קורה "אני חייבת לספר את זה בפורום שביעיסטים!!"
)

למעלה