gilad269

New member
../images/Emo32.gif

כתבכם מדווח: קראדי מסיים את תפקידו,והממשלה תחליט מתי. ממקורות יודעי דבר נודע שיש לו כבר מחליף,וזה לא עמרם מצנע. זה כנראה מישהו מהמשטרה,שאוכל אדווח לכם מי.

ChilD SouL

New member
../images/Emo124.gif מאיימים בשביתה../images/Emo7.gif

כן, אני יודעת שעדיין מוקדם אבל ארגוני הסטודנטים כבר מתארגנים במחאה ושביתה. עם כמה שאני מסכימה עם כל העניין ושאר הבלה בלה בלה, אני ממש רוצה שיפתח הסמסטר - מהעובדה הפשוטה שנמאס לי להיות בבית ונמאס לי ממבחנים.
והכתבה
http://news.walla.co.il/?w=//1059765 [ויש לי הרגשה שהקישור לא עובד
]

100vardit

New member
שתהי בריאה -

המומה ואולי גם קצת מקנאה באנשים שמחכים לחזור ללמוד..בטח הם ממש נהנים.. מחר אני חוזרת ללמוד...כולי בבאסה רצינית..מלחזור לשגרה. אגב-הקישור עובד

ChilD SouL

New member
כן, גם זה קורה.../images/Emo10.gif

אבל אם כבר שביתה, שיעשו עוד חודש. ואגב, זה לא שאני כ-זה נהנת [למרות שדיי לא רע לי והסמסטר יש לי אחלה קורסים
], פשוט השגרה בבית קצת מבאסת, אני צריכה תעסוקה ומסגרת.

ChilD SouL

New member
פרח נחשב../images/Emo35.gif../images/Emo67.gif

אני מחפשת בנרות. אבל ככה זה כשאת גרה בעיר מטר על מטר שיש לה בעיקר בתי אבות ולא מקומות עבודה.

אז תעבדי בבית אבות...

בקבלה, בעזרה בטיפול, אולי מחפשים אפילו דברים פשוטים כמו לקרוא ספרים/עיתונים למבוגרים.

ChilD SouL

New member
זה בעיקר עבודות בהתנדבות../images/Emo4.gif

ניסיתי כבר הכל. הציעו לי עבודה במלצרות באולם אירועים, אבל חוץ מיום אחד פנוי אני כל יום חוזרת הביתה ב10 וחצי, אפילו ביום חמישי, והאולם סגור בשישבת.
לכן אני בונה על לעבור שנה הבאה לעיר הגדולה [חיפה מי ישמע
] ולמצוא שם עבודה, או משהו באונ' - רצוי במקצוע שבו אני לומדת.

Lir האחת

New member
אהממ

לי יש תלמידה אחת שיש לה לקויי למידה, ואני עוזרת לה בכל המקצועות.. אבל את יכולה גם לבחור מקצוע אחד, שאותו את תלמדי. תפרסמי את עצמך דרך מודעות ודרך חברים. אני חושבת שהכי הרבה יש ביקוש לשיעורים פרטיים במתמטיקה ובאנגלית. נראה לי שזה יכול להיות פיתרון טוב עבורך, במיוחד אם את מתקשה לשלב עבודה עם לימודים.

כבשה200

New member
ויש כאלו שניגשים למבחן מס 6 השבוע

ולא היה להם בכלל חופש! לי מתאים קצת שביתה., מה רע? רציתי מזממן לנסוע לחרמון

ChilD SouL

New member
גם לי יש בחינה השבוע../images/Emo3.gif

אני בעד שביתה. אבל עוד חודש... לא עכשיו.

Sole Survivor

New member
ויש כאלו שניגשים לבחינה ה-8

בסוף השבוע ואמורים להתחיל סמסטר שבוע הבא

michal234

New member
מחקר לזוגות-100 ש"ח ב-40 דקות

שלום לכולם, למחקר בנושא זוגיות ומיניות דרושים זוגות בגילאי 20-40 שנמצאים בקשר זוגי משמעותי יותר משלושה חודשים (המצב המשפחתי לא משנה). המחקר כולל פגישה אחת עם שני בני הזוג שאורכת כ-40 דקות ועבורה מקבלים 100 ש"ח. הפגישה מתנהלת באוניברסיטת בר אילן או בבית המשתתפים, אם הם גרים באזור השרון. כל המידע המתקבל במסגרת המחקר הינו אנונימי, סודי וחסוי. לפרטים נוספים ולתיאום: מיכל 0523701222

ק אסנת

New member
שביתה

נראה לי שצריך להשבית את כל מערכת החינוך, מכיתה א' ועד לאחרון הדוקטורמטים. אנחנו זקוקים לשינוי מהותי בתפישה של חשיבות החינוך ולהצמיח דור חדש המושתת על ערכים שונים מאלו הנהוגים היום. הצטרפו למאבק המורים וחיתמו על העצומה www.tmura.net

f 889 אלעד

New member
שאלה ב gmail

פתחתי אי מייל ב gmail , עכשיו יש לי בעיה: כל פעם שאני מקבל מייל , פותח אותו ורוצה להעביר אותו לאנשי הקשר שלי ,אני נאלץ לעבור שם שם לפי האות הראשונה שאני מקיש ובכך לשלוח למי שאני רוצה. לדעתי יש דרך נוחה יותר (כמו ב walla למשל - אתה פשוט מסמן את אנשי הקשר הרלוונטים והם הופכים להיות מכותבים) פשוט אינני יודע אותה אם תוכלו לעזור זה יהיה מעולה !!!!

למעלה