Musi© Gi®l

New member
אל תהיה לחוץ

בטח רוצים לוודא שאין לך תוכניות להרוג פציינטים וכו':p

unholy

New member
זהו

אני חושב שרוצים שם לבדוק פחות או יותר שאתה לא פסיכי לחלוטין לא מאמין שיש שם אשכרה בידוק ממשי של מי אתה מה אתה וכו' וכו'...

mesoo

New member
תשאל בפורום סטודנטים

אולי תמצא שם מישהו ששבר את זה. בהצלחה

Shlosi

New member
יום פתוח?

שלום, אני עדיין לא סטודנט אבל אני שוקל להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב, אז אם מישהו יודע מתי יש יום פתוח באיזושהי אוניברסיטה, אני אודה לו מאוד. חוץ מזה מה זה בכלל אומר חוץ מזה שיש כניסה חופשית ואפשר להיכנס לכל מיני מקומות?

ימים פתוחים

היי, הדרך הכי טובה לבדוק היא להיכנס לאתרי האוניברסיטאות, כי בת"א למשל הימים חולקו לפי פקולטות והרוב כבר נערך. בב"ג יערך יום פתוח ב-15.2 ובטכניון בחיפה יערך יום פתוח ב-12.2. בימים הפתוחים אתה יכול להבין קצת יותר על כל מקצוע מאחר ונערכות הרצאות כלליות על כל מקצוע ומגיעים סטודנטים שאותם אפשר לשאול כל מה שרוצים.

Shlosi

New member
ואם יש לי בעייה

שהפסיכומטרי שלי הוא ב-19 בפברואר ומטבע הדברים אני לא אוכל לבוא לכל הימים האלה שציינת, מתי לפי דעתך יערכו הימים הפתוחים הבאים?

דרכי הגעה לטכניון

היי, אני גרה באשדוד ולכן הדרך הטובה ביותר היא להגיע ברכבת. מהי הדרך הכי פשוטה להגעה? באיזו תחנה לרדת ואיך ממשיכים משם? תודה רבה

tgn12

New member
עזרים ליסודות החשבונאות

אני לומד כלכלה במכללת אחווה, ויש לי מבחן ביסודות החשבונאות ביום ראשון, נגמרים לי המבחנים לדוגמא, מישהו אולי מכיר איזה ספר או אתר עם עוד מבחנים ופתרונות ביסודות החשבונאות?

lollapalooza

New member
פורום זה הינו חברתי,

שאלות בנושאים אדמיניסטרטיביים תימחקנה. או במילים אחרות- אתה במקום הלא נכון, שאל בפורום סטודנטים.

[אורן]

New member
התלבטות

שלום, את אותה שאלה שאלתי בפורום "סטודנטים", אך לא קיבלתי תשובה, אני שם אותה גם כאן בתקווה לטוב... אז מצטער על ההתפרצות, ועל השאלה שעשויה להראות טפשית במקצת, אולם תהיתי עם יוכלו נשות ואנשי הפורום הטובים לעזור לי בהתלבטות. העניין הוא כדלקמן: אני חייל לקראת שחרור, ולאחר שאשתחרר אני רוצה ללמוד באוניברסיטה. פסיכומטרי עשיתי ואני מכיר כבר את האוניברסיטאות, תחומי הלימוד וכו'. בסופו של דבר, הגעתי לכך שהתלבטותי היא בין שני מקצועות: משפטים בעברית או יחב"ל בעברית. יחב"ל הוא תחום שמעניין אותי מאוד, לעומת זאת, אינני יודע מה אפשרויות התעסוקה בתחום לאחר סיום הלימודים (ליתר דיוק- אני יודע מה חוסר-האפשרויות)... משפטים נראה לי כתואר יותר "פרקטי" (שמעניין אותי גם כן) שאפשר להתפתח ממנו כמעט לכל כיוון שאפשר להתפתח מיחב"ל ואף יותר, כי הוא מקנה מקצוע (אכן השוק מוצף, אבל מסתדרים). אם כן, מדוע אני מתלבט? אני מתלבט מכיוון שאינני יודע לגמרי מה ארצה לעשות לאחר הלימודים. אולי ארצה לעשות תואר שני בארץ, אולי ארצה לעשותו בחו"ל, אולי ארצה לעבוד בארץ, אולי ארצה לעבוד בחו"ל... חוששני כי משפטים הוא תואר מאוד "ארצי" וקשה "לייצא" אותו למדינות אחרות, בהן המשפט הוא שונה. אני פוחד לסגור דלתות. לא הצלחתי למצוא אינפורמציה בנושא בכלל, ולכן אשמח אם תלמידי/בוגרי משפטים יוכלו לאשר או להפריך תחושה זו. בנוסף אשמח לקרוא כל מחשבה או הגיג של קוראות וקוראי הפורום. תודה.

Lir האחת

New member
היי אורן ../images/Emo13.gif

הפורום הינו פורום חברתי, ולכן שאלתך איננה קשורה לנושא הפורום. הייתי ממליצה לך לנסות להפנות את השאלה גם לפורום בר אילן.

Lir האחת

New member
לא התפרצת ../images/Emo13.gif

ואתה מוזמן בשמחה להישאר
אני מקווה שכן תקבל יותר מענה לשאלתך בפורומים האחרים ובכל מקרה, שתיקח בסופו של דבר את ההחלטה הנכונה ביותר עבורך

הנדסת תעו"נ

היי, איזו אוניברסיטה הכי נחשבת בתחום? ומה עדיף? האם התמקצעות בתחום ספציפי (ייצור/מע' מידע למשל) באב"ג או בטכניון או שמא עדיף, כמו בת"א ללמוד הכל מהכל אבל לא להתמקצע במשהו ספציפי? תודה רבה

הבין תחומי

שלום לכולם אשמח לעיצות ועזרה... אני מעוניינת ללמוד מדעי המדינה והתואר במרכז הבין תחומי נראה מאוד מושך השאלה היא אם התואר הזה באמת טוב ונחשב והאם הוא שונה מהתואר במדעי המדינה באוניברסיטת תל אביב. אני פשוט רוצה לדעת אם זה שווה את ההשקעה הכספית והאם התואר הזה נחשב לטוב. ועוד שאלה טיפה יותר גדולה...מה אפשר לעשות עם התואר הזה,האם יש עבודה כשמסיימים ללמוד??

unholy

New member
כמדומני

אתה יכול ללכת לסילבוסים ולראות איזה קורסים לוקחים ומה לומדים בכל קורס...

למעלה