חולוני

New member
רגע, אז הסיבה שלו לא מוצדקת

ושלך כן? קצת חצוף מצדך לבקר משתמט אחר, אתה לא חושב? האירוניה חוגגת.

Psycho BuZZ

New member
אתה חושב שאני מרגיש צורך כלשהו

להצדיק את עצמי? פף. ולא, אני לא מדבר על הסיבות, אין לי בעיה אם זה שהוא לא עושה צבא מכל סיבה שהיא. אני מדבר על זה שהוא נואש שהאחרים לא יראו בעין רעה את מה שהוא עשה, לכן הוא ממציא כל מיני שטויות בסגנון הזה ומקווה לאישור שלנו.

חולוני

New member
אני מצטט אותך

"אני לא משתמט" - האם המשפט הזה הוא אכן לא נסיון להצדיק את עצמך? ובכל מקרה, כל עוד אתה נמצא באותו מחנה עם יפתי, אני לא חושב שיש לך זכות לבקר אותו בכלל, גם אם הוא מנסה להצדיק את עצמו בפתאטיות.

Psycho BuZZ

New member
תבדוק במילון את המשמעות של להשתמט.

לא ברחתי ולא התחמקתי מכלום. גם אם אתה חושב שכן, זה לא משנה לי, לי לא אכפת מה יחשבו עליי ואיך אני צריך לעדן את זה.

חולוני

New member
אתה לא בצבא מבחירה שלך.

משמע אתה משתמט. ואם אתה הולך להגיד עכשיו שהקב"ן שיחרר אותך ושזאת הייתה בחירה שלו, אז בוא לא נשכח שאתה פנית אל הקב"ן, לא הוא אלייך. פשוט בימינו יותר קל לצאת מהצבא מאשר להרים משקולת של 5 קילו.

Psycho BuZZ

New member
על הנפשי שיחקתי אצל הפסיכיאטר

כי זו היתה הדרך היחידה בשבילי להשתחרר. אין לי סיבה לעבוד על אחרים.

חולוני

New member
יפה, אז אתה כן משתמט.

ולכן אני לא חושב שיש לך זכות לבקר את יפתי.

Psycho BuZZ

New member
אז בדקת את המשמעות במילון?

אם כן, אז כנראה שאתה עדיין לא מבין שלא התחמקתי משום חובה אישית. אם אתה חושב שזו היתה חובה, זה עניין אחר. בעינייך אני יכול משתמט, מחבל, עוכר ישראל, לא משנה לי. ואל תנסה להעלות את האספקטים החוקיים והמוסריים, שמשום מה חופפים בתודעה של רבים.

hcsneB

New member
אתה אזרח המדינה

ואחת החובות שלך ככזה היא להתגייס, אלא אם יש לך מוגבלויות כאלה או אחרות. מה בדיוק אמרת כדי שישחררו אותך? כי אני בטוח שאין לך את זה, מה שזה לא יהיה

Psycho BuZZ

New member
אין לי בעיה עם המקום,

אני דוקא אוהב. ואם כבר אין לי לגיטימציה לשהות בארץ הזאת עקב כך שסירבתי לשבת על התחת במשך שנתיים וחצי ולנסות לשבור שיאים בשולי מוקשים, אז אולי אתה יודע איך אני גם יכול להיפטר מהמסים האלה?

חולוני

New member
אז מה שאתה אומר

זה שאתה אגואיסט. אתה מוכן רק לקבל ולא לתת. תגיד רגע, מאז ההשתמטות שלך, אתה עושה משהו בחיים שלך (עובד, לומד) חוץ מלשבת כל היום בבית, לחיות על חשבון ההורים ולכתוב בפורום הזה? ואם לא, עד מתי אתה חושב להמשיך ככה? אתה כבר לא ילד קטן, הגיע הזמן שתתבגר.

Psycho BuZZ

New member
כן, עבדתי.

התפטרתי רק בגלל מעבר הדירה, עוד מעט אתחיל לחפש משהו אחר. אם זה ממש מעניין אותך, אני בקטע של לשפר מה שצריך בבגרויות כדי להתחיל ללמוד בשנה הבאה. זה התכנון לפחות, ותודה על העצה!

EmGee

New member
אתה לא סירבת לשבת על התחת

ולשחק שולה מוקשים, אתה סירבת להיות חייל. רוב החיילים עושים טיפה יותר מזה. ללכת להלחם באויב שמפגיז את נהריה או שדרות זה לא מטרה שצריך לזלזל בה. אנחנו חיים במדינה שבשביל להחזיק אותה יש הרבה מטלות ואחת מהן היא לשרת בצבא כדי להגן על האזרחים (שלצער כולנו אתה נכלל בהגדרה הזאת). חוץ מלהיות זה שהולך עם הסכין בשיניים יש הרבה מאוד תפקידים אחרים שלא מצריכים עבודה יותר מידי קשה ותורמים למטרה (לדוגמא אפסנאי שאחראי לציוד של החיילים או חובש שמטפל בהם ועוד מליון דברים אחרים). זה שאטתה מנסה להצדיק את ההשטמות שלך בטענה שבכל מקרה חיילים לא עושים כלום זה שטויות, יש הרבה מצוות חדשות בכל המדינה של חיילים שעשו קצת יותר מלשחק שולה מוקשים. ההצטדקות המוסבית ביפיו נפש הזה מגעיל והוא הרבה יותר נורא ממה שהצפונבון הזה מקיסריה רשם, שהוא לפחות מודע לעובדה שצריך לשרת בצבא. אני באמת מאחל לך פגישה במשטרת ההגירה וחיים נוחים יותר עם פחות מיסים במזרח אירופה.

למעלה