לא הבנתי את הטור שלך

הסיבה שלא התגייסת היא כי הטיפול הפסיכולוגי שלך אומר להשאר בבועה? אפילו את פינוקיו שלחו לעולם האמיתי.

oh-da

New member
עזוב את זה,

איך קוראים לכוסית מהפרסומת של סלקום?!@

tomoshe

New member
If you would have gone to the army

the worst that could happen is that you would have comitted suicide. It is a chance we were all willing to take. And on a serious note - no i think poeple with clinical depression should not go to the army, but i absolutely do not believe you.

Psycho BuZZ

New member
קראתי את הטור וחלק מהתגובות שם.

אני לא נוטה להאמין ליפתי, לדעתי הוא סתם מנסה להעמיד פני קורבן מסכן. לא שאכפת לי, אבל הוא עושה את זה כדי שאחרים לא יראו בעין רעה את מה שעשה. וזה די עלוב. והתגובות... סתם טמטום.

volatile

New member
oh give me a break

א. אתה סובל מדיכאון קליני כמו שאני סובל מתת תזונה. אין לך בושה, לקחת מחלה רצינית שאנשים סובלים ממנה ומתים ממנה ולעשות עליה גליץ מהצבא? לך תקרא את חשכה נראת, אולי אח"כ תדע לכתוב על זה יותר משכנע. ב. ללא ספק הכתיבה שלך היא ברמה של בלוג של בת 13. אני אומר בת לא כי חס וחלילה אני רוצה להעליב את הבנות אלא כי פשוט יש לך את ההתעסקות האינסופית ב... "מה הם יחשבו עלי". תגדל זוג ביצים. תגיד שלא היה בזין שלך לעזוב את הוילה בקיסריה ולהתייבש בטירונות ואח"כ בעוד שנתיים וחצי של קריעת תחת. תגיד את האמת. שאתה אוכל חינם. ג. מה שאתה סובל ממנו נשמע לי יותר כמו מחלת ילד שמנת שרגיל לקבל את ההסכמה של אמא ואבא לכל דבר שהוא מחליט לעשות כי הוא עצלן מדי. אפילו להשקיע בתורים שלך אתה עצלן מדי. ואני אגיד לך עוד משהו, אפילו במוזיקה שלך שומעים שאתה עצלן. עכשיו שלאף אחד לא תהיה טעות. אין לי היכרות אישית עם יפתי או איזשהו קשר אליו. לכן לכל אלה שזה נראה להם השתלחות. לא בזה מדובר. למרות שאין לי חיבה למשתמטים לפני השירות הצבאי. יש לי פחות בעייה עם אנשים שמנסים להתגייס ויוצאים מסיבותיהם כי הם לפחות עשו את הצעד הראשון. אבל הכי הכי אין לי חיבה לאנשים לא כנים שמנסים לכסות על ההשתמטות שלהם בתירוצים. פלג.

Rapid נאור

New member
../images/Emo45.gif

וכבן אדם שעשה רק חצי מהשירות הצבאי שלו אני תומך בפלג, לפחות לעשות את הצעד. ח"ח על כל התגובה פלג. זה הסבא שאני מכיר.

moshe alfasi

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה שחנקת אותי למוות מצחוק :) יפתי, תנסה משהו אחר חביבי, אפילו אני חזרתי לשים עליי מדי זית ביום רביעי! :))

GDI aka OBP

New member
../images/Emo45.gif

" עכשיו שלאף אחד לא תהיה טעות. אין לי היכרות אישית עם יפתי או איזשהו קשר אליו. לכן לכל אלה שזה נראה להם השתלחות. לא בזה מדובר. למרות שאין לי חיבה למשתמטים לפני השירות הצבאי. יש לי פחות בעייה עם אנשים שמנסים להתגייס ויוצאים מסיבותיהם כי הם לפחות עשו את הצעד הראשון. אבל הכי הכי אין לי חיבה לאנשים לא כנים שמנסים לכסות על ההשתמטות שלהם בתירוצים." כמה שאני מסכים עם זה וגם עם הבחור שכתב "אז למה לא עשית שירות לאומי" יא משתמט

Silly A

New member
באתי לסמן ../images/Emo45.gif לקאפויה עוד...

אבל אתה הצגת את זה עוד יותר קרוב למה שאני רציתי להגיד...
ומדוייק.

comer789

New member
לא נמאס כבר מהתגובות הבורות האלה?

מה מי שלא הולך לצבא הוא הומו? ומה עם אלה שהתגייסו במטרה להיות ג'ובניקים? הם הרי לא מוכנים לתת הכל מעצמם, הם מחפשים לעשות לעצמם הנחות כי שמים את עצמם קודם. הם אינטרסנטים, למרות שהם נותנים תרומה מסוימת. ומה עם אם אלה שלא מתגייסם או שמתגייסים להיות ג'ובניקים כדי לתמוך כלכלית במשפחה שלהם? מי קובע מה סיבה מוצדקת או לא? והרי צדקנים כביכול שהולכים לקרבי עושים את זה מתוך אינטרס מסוים ברוב המקרים. זה כבוד ולחץ כזה , תעמולה של המדינה ללכת לקרבי הרי. עושה רושם כביכול. אין אמת אחת מוחלטת כאן.

Dungeon

New member
מי שמסוגל להילחם ורוצה בכך צריך

ללכת לקרבי, מי שלא מסוגל ללכת לקרבי (פיסית) או מרגיש שהוא יכול לתרום יותר בתפקיד לא קרבי צריך להיות ג'ובניק, מי שלא מסוגל לשרת בצבא צריך לעשות שירות לאומי. פשוט וקל.

Psycho BuZZ

New member
לא השתמטתי.

אני פשוט נגד, אבל לא אכפת לי אם מישהו לא עושה צבא מטעמי נוחות. הסיבה היחידה שהגבתי בשרשור הזה היא כי אני חושב שיפתי מנסה לצאת מסכן כדי שהציבור לא יחשוב שהוא סתם לא רוצה, במיוחד כשמדובר בציבור ישראלי שבד"כ מוכן להוציא להורג את כל מי שלא מוכן להקדיש את חייו לסמל, ובמיוחד כשהוא זקוק לציבור הזה כדי להתקדם בקריירת השואוביזנס. תהעסקות פתטית ב"מה יחשבו עליי", כמו שפלג אמר.

למעלה