../images/Emo80.gifתעודותתת!!!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo10.gif
לא יודעת א להיות שמחה או לא >.< בכל מקרה, סליחה שלא הייתי פה לכמה זמן
הימים שלפני התעודה, מאדמאד חשוב. אומממ ממוצע 93 וחצי
אז כן, זו תעודה מחצית ראשונה, המורות לא אוהבות לתת מאיות. אבל המחצית הזאת... טוב. האם אני אתקבל? זו כיתת מדעים בעיקרון, (וקיבלתי מאה, היחידה בכל השכבה) אז יש לי סיכוי טוב. אבל בגלל שזה חדש אין לי מושג אם זה ממוצע 90+ או 95+
כ"כ נדפקתי אם זה 95+ ;-; בכל אופן, 5 מאיות ^^ 3 מהן היחידה בכל השכבה
תנכ-100 קריאה והבנת הנקרא- 90 סליחה!? אני קוראת בין הטובים ביותר בכיתה ואני מקבלת 90!?
הבעה בכתב- 95 ממש לא
אני כותבת מאד יפה, כולם אומרים, אני אוהבת לעשות את זה ואני יודעת. היא אפילו תמיד מחמיאה לי, אז מה קרה!? לשון- 100
(היחידה בשכבה) מתמטיקה- 90
היא יכלה פחות להתקמצן ולתת 95. כאילו, אז כן. ירדתי 3 פעמים ל90- (אבל לא פחות מ83!) אבל יש לנו מלא מבחנים
מדעים- 100!!!! היחידה בשכבה. למרות שכולם כוסעים על זה... (לא הייתי באותו היום אז אני לא כ"כ יודעת למה. סיפרו לי שהיא אמרה שאני מקבלת 100 בתעודה, היחידה, אבל כולם התלוננו כי אני יושבת קדימה והיא רואה את התשובות שלי. אהממ... אם היא הייתה רואה את התשובות שלי כנראה הייתי יוצאת עם 90
) ג"ג- 95
חח. איזה ריחומים
אני לא יודעת כלום על מפות. אין לי כלום, ואני בקושי עושה שיעורים. אבל איכשהוא קיבלתי 93 במבחן...
היסטוריה- 80
אוקיי זה מגיע לי. אבל לא כ"כ
. אז כן, קיבלתי 71 ו80 במבחנים, ובעבודה טוב מאד. אבל, ויש אבל, המבחנים שלה מאד מכשילים. וכולם יודעים ומקבלים בהם ציונים גרועים. היא אפילו לא מורה להיסטוריה, היא מסבירה כמו תחת. אין פלא שאנחנו נכשלים..
אוחח, איך היא הרסה לי את כל הכיף של למידת היסטוריה. לפני שגיליתי שהיא מלמדת אותנו כל כך שמחתי שנלמד היסטוריה! אנגלית- 100 היחידה. זה די ברור. אני יודעת אנגלית, זו לא כל כך חוכמה
(בשיעורים, מכוון שהיא רוסייה, אני צריכה לפרש מילים כדי שילדים יבינו.) וקיבלתי בכל המבחנים 100... אז... וכן. באלי להשביץ. אני גאה וכיף לי ^0^ טכנולוגיה- 100.. אני לא מאמינה
מבחן אחד 77, במבחן השני פחות מ-80. האם זה אפשרי אוו שהיא פשוט דפוקה?
מחשבים- 80! עד כאן! מה זה!? אני לא מאמינה. אני עשיתי את כל העבודות מושלם. ועשיתי אותן. ואני תמיד משתתפת ובעבודת הגשה שקובעת ציון עשיתי הכל וטוב. אז מה אם איחרתי ביום!? זו לא אשמתי, זה המחשבים של בצפר
המורה שלי הבטיחה לי שביום ראשון אנחנו רצים ומדברים איתו
מה שכן, ממוצע ~לא רע~. נראה, נראה אם הם ישלחו לי מכתב לכיתה הזאת. אוחח אני מקווה. אני לא יודעת מה אני אעשה אם לא
סוף חפירה על הציונים ~הבערך~ נחמדים שלי. וואלה, לא כל כך נורא. הרי, זו מחצית ראשונה. מורות רוצות להכשיל ומתקמצנות על מאות. זה נחמד. אוף, לדעת שכל האחים קיבלו ממוצע 98 בכיתה ו'. קאקי. לא נורא...
נקווה. סוף חפירה עכשיו באמת XD קראת? תגיבי XD