:]

LudaGirl

New member
הוווו אנטיגונה

המממ הייתי טובה בספרות. ובעיקר באנטיגונה. אבל אני לא זוכרת כלום. סיימתי ללמוד ספרות לפני שנתיים.

בקטנה

הדבר הכי בולט - בהתחלה אנטיגונה שבוייה בידיו של קריאון, שהוא השליט והטוב לכאורה וכו' וכו'. לעומת זאת, בסוף, אנטיגונה היא המנצחת (מוות תוך שמירה על כבוד הוא כנראה נצחון:-\) וקריאון מחריב את ביתו בכוחות עצמו. התהליך הוא הדרגתי ואפשר למרוח על זה. בספרי מיקוד יש חומר מדוייק (אבל בנקודות), חפשי במיקוד 2006, זה שהספרים שלו בצבעים שונים ויש עיגול גדול על הכריכה. אני מחפשת את החומר, ממילא יש לי בקרוב מבחן על זה. זה מה שבראור לימדה היום? אצלכם היא נשמעת כ"כ הרבה יותר מלאת חיים ולא שחוקה. אולי אתם פחות מאכזבים ומייאשים אותה:D

חמצמצה

New member
זו בדיוק הבעיה@.@

היא לא מלמדת את זה, אנחנו צריכים ללמוד לבד:| היא כבר לא אוהבת אותנו, אבל הייתה תקופה שהיא אהבה. ממ כן אנחנו גם מאכזבים והכל, אבל אנחנו ממש חמודים בשיעורים 3: בכלמקרה, אם יש לך חומר שלהההה, אז בא לך להגיד לי את המאפיינים של הגיבור הטרגי ע"פ ד. קרוק, בנקודות? אני יודעת את הראשון, כי זה מה שהיא הספיקה ללמד. 1. הוא צריך להיות יציג, מייצג את האנושות כולה ובלהלה. ומה עוד? :)

GalGul000

New member
לוטם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואו אני בהלם. אני לא מאמינה שוובה היצור הזה נשאר והעיפו את לוטם. הוא כל כך מדהים. אוף. איזה קהל מטומטם. מטומטם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך עצבנית בא לי לרצוח מישהו. אני לא מאמינה שהעיפו אותו.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifכלכךךךךךך!!

זה כזה מעצבן שהעיפו את לוטםםם! בלי קשר לזה שהוא יפה
[
] הוא רק ממש יפה, והוובה הזה הוא כזה מוזר.. בסגנון שלו הוא יודע לרקוד, אבל חוצמזה.. ללוטם אולי היה סולו חלש, אבל זה רק סולו אחד, לעומת כל שאר הריקודים שהוא היה בהם ממש מעולה \\: חבל

o0Invisible0o

New member
כל מה שחשוב זה שהוא יודע לרקוד!!

אומנם לוטם באמת יפה.
אבל אני ראיתי רק אתמול..ו..אממ..סורי, לפי מה שראיתי אתמול לוובה לגמרי הגיע לעבור.

TheWingedPig

New member
חח, וובה לשלטון!

:) אני חושבת שהוא רוקד מעולה, וממש לא מבינה למה השופטים נטפלים אליו כל פעם..אז נכון, כל הפרצופים שלו קצת מעצבנים, ודיי נמאסו, אבל לרקוד הוא יודע, והוא הראה את זה! (אני, אישית, ממש רוצה לראות איך הוא מסתדר עם היפ-הופ). טוב, אז הייתי קצת בהלם שהוא עבר, כי הייתי בטוחה שיעיפו אותו..אבל קיוויתי שהוא ישאר (תמיד יוכלו להעיף אותו בשלב מאוחר יותר ^^). אני חושבת שהבעיה שלו זה לתת יותר מדי מקום למימיקה בריקוד, מאשר לצעדים עצמם...אבל הוא טוב במה שהוא עושה. ונדהמתי גם על לידיה, כי היא רקדה רק את הסולו שלה, וגם שמתי לב שבכל ריקוד מודרי לא הולך לה טוב...כנראה היא מקובעת על הקלאסי יותר מדי... אני רוצה שמיכל תלך, היא כזאת כבדה, כל הקפיצות שלה נמוכות, וגם לטעמי זה ממש לא מתאים לחייך בכל ריקוד. לכל ריקוד יש את המצב רוח שלו, ונמאס לי שהיא כל פעם מחייכת בלי שום קשר למנגינה והאופי שלה... יהיה לי חבל לראות את גיתית עוזבת, כי היא מאוד כשרונית, במיוחד בואלס שלה, שהיא ממש השתפרה, וכל התנועות שלה נהיו כאלה רכות וארוכות. ואני מאוד רוצה שירדן תמשיך, כי יחסית לכל שאר הבנות המועמדות להדחה, אני חושבת שהיא הכי מגוונת בסגנונות שהיא טובה בהם. וזה הרי כל העניין של התכנית, רקדן שמוכשר בכל סגנון שיתנו לו...

LudaGirl

New member
צודקת בהכל

והלוואי וירדן תשאר. הקטע הוא שאם ירדן נשארת, גיתית הולכת. וזה באסה. אפילו הצבעתי לירדן פעמיים.

TheWingedPig

New member
לטעמי העניין הזה יצא כ"כ מעפן

פעם שני בנים מודחים, פעם שתי בנות.. נכון, רק אחת מהבנות נשארת... מתי יש תוצאות, באיזו שעה?

../images/Emo80.gifאני יכולה לחסוך לכן ../images/Emo3.gif

אני יודעת מי נשארת... מקורות שלי ^^ אני יודעת גם מי ירקוד עם מי
אויי חברות נחמדות XD אם מישהי רוצה אני יכולה להגיד רק תגידו

o0Invisible0o

New member
יואו, אני מתה על האוס.../images/Emo99.gif

פשוט מאוהבת בו!!
לא משנה שהוא לא נראה טוב..וזקן.
לגמרי מבינה את קמרון!!
ומתה גם על וילסון!!
עם כל הנשים שהוא בגד בהן..
וסטייסי מוסיפה כ"כ הרבה עניין לסדרה..איזה עונה מצויינת השנייה!! [ואני רק בפרק 6!
]

../images/Emo80.gifתעודותתת!!!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo10.gif

לא יודעת א להיות שמחה או לא >.< בכל מקרה, סליחה שלא הייתי פה לכמה זמן
הימים שלפני התעודה, מאדמאד חשוב. אומממ ממוצע 93 וחצי
אז כן, זו תעודה מחצית ראשונה, המורות לא אוהבות לתת מאיות. אבל המחצית הזאת... טוב. האם אני אתקבל? זו כיתת מדעים בעיקרון, (וקיבלתי מאה, היחידה בכל השכבה) אז יש לי סיכוי טוב. אבל בגלל שזה חדש אין לי מושג אם זה ממוצע 90+ או 95+
כ"כ נדפקתי אם זה 95+ ;-; בכל אופן, 5 מאיות ^^ 3 מהן היחידה בכל השכבה
תנכ-100 קריאה והבנת הנקרא- 90 סליחה!? אני קוראת בין הטובים ביותר בכיתה ואני מקבלת 90!?
הבעה בכתב- 95 ממש לא
אני כותבת מאד יפה, כולם אומרים, אני אוהבת לעשות את זה ואני יודעת. היא אפילו תמיד מחמיאה לי, אז מה קרה!? לשון- 100
(היחידה בשכבה) מתמטיקה- 90
היא יכלה פחות להתקמצן ולתת 95. כאילו, אז כן. ירדתי 3 פעמים ל90- (אבל לא פחות מ83!) אבל יש לנו מלא מבחנים
מדעים- 100!!!! היחידה בשכבה. למרות שכולם כוסעים על זה... (לא הייתי באותו היום אז אני לא כ"כ יודעת למה. סיפרו לי שהיא אמרה שאני מקבלת 100 בתעודה, היחידה, אבל כולם התלוננו כי אני יושבת קדימה והיא רואה את התשובות שלי. אהממ... אם היא הייתה רואה את התשובות שלי כנראה הייתי יוצאת עם 90
) ג"ג- 95
חח. איזה ריחומים
אני לא יודעת כלום על מפות. אין לי כלום, ואני בקושי עושה שיעורים. אבל איכשהוא קיבלתי 93 במבחן...
היסטוריה- 80
אוקיי זה מגיע לי. אבל לא כ"כ
. אז כן, קיבלתי 71 ו80 במבחנים, ובעבודה טוב מאד. אבל, ויש אבל, המבחנים שלה מאד מכשילים. וכולם יודעים ומקבלים בהם ציונים גרועים. היא אפילו לא מורה להיסטוריה, היא מסבירה כמו תחת. אין פלא שאנחנו נכשלים..
אוחח, איך היא הרסה לי את כל הכיף של למידת היסטוריה. לפני שגיליתי שהיא מלמדת אותנו כל כך שמחתי שנלמד היסטוריה! אנגלית- 100 היחידה. זה די ברור. אני יודעת אנגלית, זו לא כל כך חוכמה
(בשיעורים, מכוון שהיא רוסייה, אני צריכה לפרש מילים כדי שילדים יבינו.) וקיבלתי בכל המבחנים 100... אז... וכן. באלי להשביץ. אני גאה וכיף לי ^0^ טכנולוגיה- 100.. אני לא מאמינה
מבחן אחד 77, במבחן השני פחות מ-80. האם זה אפשרי אוו שהיא פשוט דפוקה?
מחשבים- 80! עד כאן! מה זה!? אני לא מאמינה. אני עשיתי את כל העבודות מושלם. ועשיתי אותן. ואני תמיד משתתפת ובעבודת הגשה שקובעת ציון עשיתי הכל וטוב. אז מה אם איחרתי ביום!? זו לא אשמתי, זה המחשבים של בצפר
המורה שלי הבטיחה לי שביום ראשון אנחנו רצים ומדברים איתו
מה שכן, ממוצע ~לא רע~. נראה, נראה אם הם ישלחו לי מכתב לכיתה הזאת. אוחח אני מקווה. אני לא יודעת מה אני אעשה אם לא
סוף חפירה על הציונים ~הבערך~ נחמדים שלי. וואלה, לא כל כך נורא. הרי, זו מחצית ראשונה. מורות רוצות להכשיל ומתקמצנות על מאות. זה נחמד. אוף, לדעת שכל האחים קיבלו ממוצע 98 בכיתה ו'. קאקי. לא נורא...
נקווה. סוף חפירה עכשיו באמת XD קראת? תגיבי XD

למעלה