:]

o0Invisible0o

New member
ברור שכיף!!../images/Emo6.gif

יואו את מזה אני לפני כמה שנים..זה מפחיד אותי..

דווקא אני מה זה לא מורעלת..

כאילו חברה שלי שהיא בי"ב עכשיו (היא הדריכה אותי בקורס 60) אשכרה יש שבועות שהיא כל יום שם..ממש כל יום! זה פסיכי.. ותקשיבי בשבילי זה ריגוש שלוש נסיעות..יש לי משמרות שאני לא עולה בכלל כי אני מגיעה אחרונה

Dandoka

New member
המון זמן לא יצא לי לבקר פה לצערי../images/Emo10.gif

just wanted to say hi.. =) מה שלומכן?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאולי יותר מאוחר..../images/Emo122.gif

גאד, השחקנית שמשחקת את קרול כ"כ רזה, אבל ממש! בחתונת קרקס [
] ראו את הרגליים שלה כשהיא צעדה..זה היה מפחיד!!
נגמר מעפן אבל..

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאעאה |התלהבות|

עשיתי פן DD: יש לי שיער פאקינג חלק ו[כמעט] בלי קשרים, והוא לא כבד, ולא חם איתו כמעט, והוא לא מגרד, והוא לא מרגיש כמו ראסטה!!!1 איזה יופי. יש לי פן
ועכשיו יש לי שיער חלק שמגיע עד התחת |אושר| [שנתיים לא עשיתי פן. מותר לי להתלהב
]

Nakuro

New member
../images/Emo215.gifיש לי טבלת יאוש בחדר.

שסופרת את החושים עד גיל 18. שונאת את ההורים שלי.

ממוצע 95!!!11

[שתקו, בנות, מותר להתלהב
] לשון - 100.
תנ"ך - 100
אזרחות - 85.
היי, אשמתי שלא הייתי באף שיעור מ,אהה,חנוכה? וגם לפני הייתי רק בשיעור אחד בשבוע? לא. הא! מתמטיקה [מואצת] - 95. אנגלית [מואצת] - 94. ערבית - 100
מדעים - 95. אנישונאתאתהמורה. ספורט - 86. [
? חה, שתקו, בשביל ההישגים שלי זה טובD:] גיאוגרפיה - 100
תאטרון - 95. ניחא.

rotemi22

New member
דאמ. :/

*אזהרה: זוהי הודעה חופרת ביותר. אם אין לך כוח- בהחלט עדיף שלא תקראי אותה
ואם בכל זאת עשית עימי חסד וקראת אותה- אנא ממך- תגיבי
* הוא עזב אותי. פשוט ככה. בלי יותר מדי מילים, כתב לי חמש שורות. ועזב אותי. אז נכון שרבנו, אבל השלמנו. וזה לא שעבר כ"כ הרבה זמן. וזה לא שאהבה נעלמת כ"כ מהר. או שאני טועה. והוא עזב אותי. ואני לא מצליחה להבין אותו! הוא רדף אחריי שנה, ~פאקינגגג~ שנה, ועד שאני סופסוף נענית לו, הוא עוזב אותי! ואין, בחיים לא חשבתי שיכאב לי כ"כ. כי איתו זה היה אחרת. ואיתו זה לא היה כמו עם כל השאר. ואני יודעת שתגידו לי שאני בסה"כ בת 14 וחצי וזה, ושלא מתאהבים בגיל הזה, ושאני אשכח אותו עוד מעט. ויש מצב שאתן צודקות, שכולם צודקים, אבל אתן לא מבינות מה עברתי איתו. אין לכן שום מושג ~כמה~ עברתי איתו. ואני אוהבת אותו. אני כל- כך אוהבת אותו. אז הוא אומר שהוא רוצה שנחזור להיות ידידים טובים כמו פעם. גם אני, מן הסתם. אני לא מוותרת עליו בתור ידיד. אבל יש כל- כך הרבה דברים שאני לא מבינה, יש כל- כך הרבה דברים שאני לא מצליחה לקלוט, כל- כך הרבה סימני שאלה בכל מה שקרה מאז שרבנו ועד שהוא עזב אותי... ואיך בונים עכשיו הכל מהתחלה? ואני חולה. :/ דאמ, יש לגוף שלי מן קטע כזה, שכשאני שומעת משהו שמעציב אותי נעלם לי התיאבון ואני מתחילה להקיא. וכאילו שלא מספיק לי שההורים שלי גם ככה חושבים שאני לא אוכלת [וזה לא נכון! אני ממש נגד אנורקסיה, בולמיה וכל זה.] עזבו, אני כבר לא מבינה שום דבר מהחיים שלי. מצטערת שחפרתי. :/ שיהיה לכן יום טוב

Miss Naama

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

יקירה.. ]: מקווה מאוד שיסתדר לך בקרוב.

rotemi22

New member
תודה לכן ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אתן לא מבינות כמה זה מעודד. בשיא הרצינות. והיי, רק למקרה שאתן חושבות שאני פה סתם בשביל להגיב באוף, אז זה לא ממש ככה... אני פשוט לא ממש מצליחה לעשות דוליז. כי אין לי כ"כ כישרון בזה
אבל... אממ... אני עוד תקועה איפשהו בתיקון של הדולי שהעליתי לפה לפני חצי שנה בערך... ואממ... פשוט אין לי כ"כ זמן לשבת ולנסות ולהתאמן... ואני קוראת הכל, באמת, אני פשוט לא מגיבה תמיד..

shanchan

New member
../images/Emo7.gif

במשך כחודש אני חולה כשלי ולרופאים אין מושג למה, וכפי הנראה אין שום דבר שיעזור לי להרגיש טוב יותר. למרות שאני מתעבת כדורים, הייתי צריכה לקחת המונים מהם. הגרון שלי לא משתפר וגורם לי להרגיש חלשה יותר מיום ליום. כבר כמעט חודש אין לי חשק לעשות כלום כי אני פשוט מרגישה רע, וכשאני כן רוצה לעשות משהו אין לי כוח לזה. אני צריכה להשלים את כל הזמן שלא עשיתי בו כלום אבל אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. אני יודעת שלא משנה כמה אני אתאמץ לא יצא מזה שום דבר כי אין שום דבר שיגרום לי לא להרגיש זוועה. יש לי תחושה שלא משנה כמה אני אנסה, שום דבר שאני אתחיל לא יגמר בטוב. בא לי פשוט להשאר במיטה בלי לצאת ממנה כי חבל בכלל לנסות אם אני גם ככה אכשל. בא לי למות. :( אולי זה הזמן להגיד שנראה לי שאני בדיכאון?

חמצמצה

New member
אוקי, אני צריכה עזרה קלה בלימודים:)

בגלל שהכיתה שלי הבריזה ביום ראשון מהרצאה שהייתה, שיעור ספרות ושיעור פיסיקה ^^" יש לנו עבודת עונש *יאיי* כאילו על חומר בספרות שהיא רצתה ללמד בשיעור, אבל לא הגענו. אז יש שלוש שאלות, שעל כל אחת צריך למרוח עמוד. אז אני לא מצליחה לרשום עמוד על השאלה הזאת- יש הטוענים כי אנטיגונה הולכת מכשלון להצלחה ועולמתה קריאון הולך מהצלחה לכשלון. הסבר והוכח דבריך בהתבסס על עובדות מן היצירה. עכשיו, יש מישי שרוצה לרשום לי בנקודות מה צריך בערך לכתוב? ואז אני אפתח את זהה)-: תודה מראש^^

למעלה