מנסון1

New member
לא התכוונתי להכליל

ודאי שיש רבנים גדולי תורה וצדיקים שנטו לקיצוניות ולחומרות, כל אחד בהשקפת עולמו. כתבתי רק נגד הדעה שהשתלטה במחזותינו כאילו כל מתון הוא פשרן ורפה רוח. ועושים חרמות ונידויים. בכל אופן לדעתי, בלי מסגרת של מדינה לא יהיה קיום בכל מקרה להתיישבות ביש"ע, וכל דמיונות השוא שמפתחים אנשים אין להם על מה לסמוך. ובענינים שכאלו אם נפרום את המסגרת הכל ילך לטמיון. פירור מוסדות המדינה הוא מסוכן לאין ערוך מויתור על שטחים. ואנשים צריכים להכיר שזה שהם חושבים שהם הולכים בדרך האמת וה' איתם זה לא ערובה שכך הוא הדבר, והם יכולים להביא חורבנות ואסונות. כך היה במרד בסוף בית שני. ובמרד בר כוכבא. בגין עליו השלום הכיר בכך, שאמר להבליג על שפיכות הדמים באלטלנה, כי מלחמת אחים מסוכנת ביותר. וגם כוחו של בן גוריון היה בזה שמנע חוסר אחידות בצבא, ופירק אפילו את הפלמ"ח נגד דעת תנועתו. מספיק לראות איזה בלגן יש אצל הערבים שאין להם מסגרת מאחדת, והם גורמים לעצמם רק הרס ולא מצליחים לבנות כלום. והוא גם ידע להתפשר כשלא היתה ברירה. זה לא פלא שההשגחה בחרה בו להקים מדינה. אנשים שחושבים שבגלל שה' איתם לא מחוייבים למסגרת לא יוכלו להקים מדינה, וגם אם יקבלו אותה לידיהם היא לא תחזיק מעמד. הרבה עולה בדעתי שזו הסיבה שההשגחה בחרה בחילוניים להקים מדינה.

פוליטיקה בפורום?

מנסון היקר והפליט משוק הדגים! לא פעם הפלגתי בשבחכם כאן בפורום על דבריכם הנאים. הפעם אני מבקש להעיר דווקא על תופעה, שכנראה איננה בודדת. מפעם לפעם מנסים גולשים בפורום בעלי השקפות שונות להביע את דעתם בנושאים שונים, שאין להם ולא כלום עם הנושא המרכזי של הפורום. כך היה עיל תל אביבי, שניסה להיגרר או לגרורו למחלוקת על רקע דתי, כך עם ברוך מרזל, שהוא או מי מאנשיו ניסו להכניס דעה פוליטית לפורום ולאחר מכן נגררתם אתם להבעת דעות, שמקומם לא בפורום זה. הן תסכימו איתי, שמטרת הפורום היא לתת תמיכה רגשית לכל הומו או לסבית, שחשים בקונפליקט עקב היותם דתיים. בהחלט יש מקום לאנשים כמו תל אביבי ודומיו כל עוד הם מכבדים את חוקי הפורום ואכן למעט מקרה אחד, שטופל כראוי בידי סבבב, חוקים אלו נשמרו עד היום בקפדנות. לדעתי יש להשאיר את הדיון בנושאים פוליטיים למפגשים אישיים פנים אל פנים ואף זאת תוך כבוד הדדי, כפי שאנו יודעים לנהוג זה בזה כאן בפורום. אי לכך אני קורא במיוחד למנסון לחזור לסגנון כתיבתך המיוחד, ואם תחפש הזדמנות לכך, הנה אני מוכן לגלות כאן ברבים, שבט"ו בשבט אחגוג את יום הולדתי ה... (זה סוד. הגיל המפורש יימסר אך ורק במסר אישי או במפגש של אסף ביום ראשון הבא). אז... בקרוב אצלכם והמשיכו לכתוב דברים מעניינם בפורום אפילו אם אני או מי מבין הגולשים לא נסכים להם אבל העיקר, שיהיה מעניין.

תקשורת או תשקורת?

לא הבנתי, מדוע לאהןב כל יהודי היא אמירה גזענית. האם בגלל, שאני לא אוהב גם את מי, שאינם יהודים? נו! זה קצת יותר מדי לאהוב את כל העולם. רק אל תצפה ממני, שאוהב גם אחמד....... (איך קוראים לההוא מאירן?) ימח שמו. חוץ מזה יש להבדיל בין אהבת האדם באשר הוא אדם לבין הנסתייגות עד כדי סלידה ממעשיו. אני יכול, שלא לאהוב חילול שבת או אכילת מאכלים לא כשרים אולם אינני יכול, שלא לאהוב את האדם, שעושה דבראים אלו. אין בזה כל סתירה, שכבר אמר דוד המלך: "יתמו חטאים מן הארץ..." חטאים ולא חוטאים. איש מאיתנו כולל ברוך מרזל לא צריך להיחות צדיק גדול מדוד המלך. אל תנסה להביא ראייה מחוגים מסוימים, שאינם חשודים דווקא באהבת חינם, מי מחוגים אלו (גם אם מהמיעוט שבמיעוט שבהם) יצאו אותם בני בליעל, שנפגשו והתנשקו עם המנהיג האירני שדלעיל. אני יכול להבטיחך, שברוך מרזל אינו נמנה עליהם, על אף שגם לי אישית יש ביקורת לא מועטה על חלק מדבריו וממעשיו. אף על פי כן הם אינם מגיעים לידי שנאת יהודים כבני אדם. ומה באשר לכותרת? מעשים של יום יום (ובמיוחד בימים אלו), שהתקשורת שופטת וחורצת דין בטרם משפט. השבוע למשל זעקו כעותרות העיתונים: "האישום: אונס (וכולם יודעים למי הכוונה)!. האיש טרם הועמד למשפט וטרם הורשע אבל בעיני התשקורת לא יכול להיות, שהוא איננו אשם, וכבר דורשים את ראשו... גם ברוך מרזל, להבדיל, איננו חביב התקשורת. התקשורת איננה אוהבת את מי שאיננו רוקד "מה יפית" לפי החליל שלה. לכן אני משתדל להתנזר מכל אלה ומוצא לעצמי תחליף נאות לשעות הפנאי שלי, שכמעט אינן קיימות. עם זאת אני חייב להודות, שהשהייה במחיצת משתתפי הפורום מעניקה לי (ובוודאי גם לשאר הגולשים) הרגשת הקלה, שאפשר להיות ביחד גם אם דעותנו שונות ומנוגדות. מכאן אני מציע לא לשפוט איש לפני שהכרת אותו אישית ובדקת היטב את טיבו. חוץ מזה עדיין אני מסכים עם כל המשתתפים, שאין מקום לפוליטיקה מכל סוג שהוא כאן בפורום, ולכן אינני מתייחס לנקודה זאת כלל.

זה כלל גדול בתורה

מסכים בהחלט שברוך מרזל הי"ו לא בטוח שאוהב את כל היהודים ובזה נוכחתי באופן אישי לאחרונה, כאשר יום לפני אירוע הגאווה בירושלים, אירגן מצעד בהמות עם סוסים, חמורים ופרות שפגע בי באופן אישי וגרם לי לבחון מחדש השקפות של שנים

מסיבת טו בשבט להומואים דתיים.

יקירי מה שלומכם? מקווה שבסדר שמח להזמין ל : מסיבת טו בשבט להומוסקסואלים דתיים ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת. המסיבה תתקיים בתאריך: יום ראשון ט"ז בשבט תשס"ז 4 בפברואר 2007 למנינם בשעה 19:30 במקום שקט נעים ודיסקרטי בתל-אביב לפרטים ניתן להתקשר לפאלפון מספר 7809585= 050 נשמח מאוד להשתפותכם באהבה אסף.

רוצים את מנסון!

אסף! הנה לך הזדמנות פז להזמין את מנסון לערב שכולו פצצה (כפרומו לקראת פורים). ע"פ סקר שערכתי, צפוי קהל רב להגיע. רק שלבסוף לא יעלה את המחיר... דרך אגב, האם המקום הדיסקרטי הוא אותו מקום, שבו נפגשנו בפעמים הקודמות?! אם כן, זה בהחלט דיסקרטי מאוד. יותר דיסקרטי מדיסקרטי. נא לשמור על המקום בסוד לפני שברוך מרזל יגיע לשם לקחת את מנסון...

פגישה חברתית להומואים דתיים צעירים

שמח להודיע על פגישה חברתית להומואים דתיים צעירים ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת בגילאים 25-18. שתתקיים בתאריך: ו בשבט תשס"ז 25 בינואר 2007 למנינם בשעה 20:00 בדירה פרטית באזור המרכז. בפגישה נלמד ממקורות \ טקסטים יהודיים לפרטים ניתן להתקשר לפאלפון מספר 7809585 = 050 נשמח מאוד להשתתפותכם באהבה אסף.

נותן לכם קישור חמוד ב - flix בתפוז

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1113591 מדבר על מצעד הגאווה שהיה בירושלים , תהנו !

למעלה