idonkey

New member
לא קשור אבל חשוב מאוד

לפני כמה שבועות מישהו/י פירסם פה תמונה של פה עם תפרים שסוגרים אותו אני מחפש את התמונה הזאת באופן דחוף! אם את/ה פרסמת את תגיב אני חייב להשיג תתמונה הזאת

BIoNdY

New member
שננננננהההההההה טטטווווובבבבהההההה

אומנם באיחור של 15 דקות אבלל... שתיהיה לכולםםםם שנה טובהה מצויין מעולללההה שתיהיה מלאה בכייף באהבה בהצלחה בשגשוג והכי חשוב באושר!! שתעשו את הדברים שרציתם לעשות עד עכשיו ולא עשיתם כי לא הספקתם או כי לא הצלחתם או כי פחדתם! שתגשימו את כל משאלו תהלב שלכם! הכמוסות ביותר! ושלחמו על הדברים שבאמת באמת באמת חשובים לכם אז שנה טובה אנשיםםם =]

XspiritX

New member
שנהה טובה גם לך../images/Emo24.gif

חברה תהיה שנה טובה ויםה ולא כמו שנת 2006 ושיהיה בה רק שלום !! אין כמו שלום בעולם

the first 666

New member
אני סטרייט! אני סטרייט!

יצאתי עם ידידה שלי עכשיו והתנשקתי איתה!!! סתם אני לא באמת סטרייט, אבל היה לי כיף! שנה אזרחית טובה לכולם! :)

Saint Marco

New member
תאטרון....

היה פיגוז מבחינתי, על אף שהיה התאטרון הכי עמוס ואבוס שהייתי בו. ראיתי את שחף, אמנון,מאור ואת החברים שלו והיה כיף כיף כיף.. שתהיה שנה מדהימה לכולם והכי חשוב, תשמרו על עצמכם ועל הגוף שלכם.

BIoNdY

New member
חחחחחח ישבתי בבבית

ראיתי שידור חוזר של השיר שלנו 4 (שליטטטטההה) ושלחתי אס אם אסים לאנשים חשובים =] לא יותר מידי... אבל נראה לי שסילבסטר הבא כבר יהיה אחרת =]

פעילות נוער וצעירים, הבית הפתוח

גרים בירושלים או מבקרים בה, ונמאס לכם להשתעמם בבית או להסתובב בקניון ובמדרחוב? בואו לגלות עולם צבעוני ולהכניס קצת פלפל לחיים, בערב מקורי שכולו גיבוש, חוויה וצחוק! פעילות הנוער והצעירים של הבית הפתוח, מיועדת לבנות, לבנים ולכולם: קבוצת הנוער, לנוער בגיל 15-18, נפגשת בכל יום שלישי בשעות 19:30 – 21:30. במפגש השבועי, בהנחיית מאיה וזיו, יהיו שלל פעילויות על זוגיות ואהבה, גוף ונפש, מוזיקה, יציאה מהארון וכל מה שמעניין אתכם... ערב פתוח לנוער בגיל 15-18 מתקיים כל יום רביעי, בשעות 17:00 – 19:30. זו ההזדמנות לקשקש, לנשנש ולהשתולל (קצת) עם עוד חבר'ה ועם המדריכים רתם וניר, במפגש פתוח ומשוחרר. קבוצת הצעירים, לבני 18-23, נפגשת בבית הפתוח בכל מוצ"ש, בשעות 21:00 – 23:00, בהנחיית דקלה ואורן. מפגש חברתי מעורר ומאתגר, מצחיק, מסחבק ומפנק. עוד לא היה בעיר כדבר הזה! נפגשים בבית הפתוח (כמה מפתיע...), ממש במרכז העיר, במדרחוב בן-יהודה מס' 7, קומה שלישית (מעל סטימצקי וברגר-קינג). לפרטים נוספים: [email protected] דף "נוער וצעירים" באתר: www.joh.org.il

למעלה